Päivän uffo

Vierivä uffo ei sammaloidu
HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille20.11. - 27.11.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

20.11. - 27.11.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
20.11.–27.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, voitteko selittää henkisiä tai energiasiteitä? Minulla on elämässäni mies, jonka kanssa olen jakanut kokemuksia viime vuoden ja sen tuloksena oppinut paljon itsestäni. Olemme yhdessä sopineet lopettaa intiimin suhteen, mutta pysyä kuitenkin ystävinä. Mutta en pysty lopettamaan hänen ajattelemistaan, hän on aina mielessäni. Liittyykö tämä henkiseen energiayhteyteen välillämme? Jos liittyy, miten voin katkaista tämän "siteen", vai täytyykö minun hyväksyä, että hän on aina jokapäiväisissä ajatuksissani? Paljon sydämellisiä kiitoksia opastuksestanne ja tiedostanne. –Michelle, Iso-Britannia

Vastaus:
Sinua ei ole sidottu tähän mieheen ja muistoihisi henkisellä yhteydellä, paitsi se oppiminen jonka olette jakaneet keskenänne. Kun olet kokenut jotain, et voi saada sitä tekemättömäksi tahtomalla. Se miten huomattavaksi se tulee päivittäisessä elämässäsi, riippuu täysin sinusta.

Jaoitte jotain niin intensiivistä, että siihen saakka kunnes korvaat sen jollain muulla, se hallitsee tietoisuuttasi. Vaikka lopetitte intiimin suhteenne, tunnet liikaa vetoa häneen katkaistaksesi kontaktin kokonaan. Pidät häntä edelleen jalustalla sellaisena, joka antoi sinun nähdä asioita, jotka sinun tarvitsi nähdä ja joita et pystynyt havaitsemaan yksin.

Ne asiat jotka yhteinen aikanne salli sinun saada selville itsestäsi, on tehnyt hänestä tärkeän osan elämääsi. Mutta kuten aina sanomme, jokainen sielu luo sen todellisuuden, jossa se haluaa elää. Kun sinulla on oivalluksia mielessäsi, ne ovat kuin uskomukset ja ottavat näkyvän paikan ajattelussasi, kunnes päätät korvata ne jollain, mikä on tärkeämpää tai tarpeellisempaa elämässäsi tuolloin.

Romanssi on ollut aina elintärkeää elämässäsi, ja hän antoi joksikin aikaa vakaan pääsyn siihen. Toisen löytäminen joka rakastaa sinua niin, kuin hän rakasti, ja jakaa kanssasi toiveensa ja unelmansa, mitä hän ei koskaan pystynyt täysin tekemään, poistaa hänen itsepintaisen energiansa mielestäsi.

Energiaside on paljon enemmän kuin tämä fyysinen side, joka sinulla oli hänen kanssaan. Henkinen yhteys alkaa toisella puolella, ennen kuin tulet Maahan. Et tehnyt mitään erityissopimuksia tämä sielun kanssa ennen tulemista. Hän oli vain käytettävissä silloin, kun tarvitsit häntä.

Aloittaaksesi uuden ympäristön luomisen, voit aloittaa visualisoimalla ihannemaailman, joka sisältää kaikki tekijät, joita haluat vielä tutkia. Tuo ne sisään yksi kerrallaan, kunnes sinulla on uusi maailmasi ja hänet on kirjoitettu ulos siitä.

Kysymys:
Mestarit, näen jatkuvasti kamalia unia, jotka näyttävät olevan sodan ajalta. Olen yrittänyt tehdä itselleni entisen elämän hypnoosia, mutta tunteeni ovat erittäin voimakkaita, joten minun on tarvinnut lopettaa se. Joskus en näe mitään, tunnen vain ahdistusta ja surua. En ole varma, missä maassa se oli ja mikä sota se oli. Ovatko näyt ja tunteet joita minulla on ollut, totta? Miten voin kohdata nämä tunteet? –J.R., Suomi

Vastaus:
Olet tutkinut monta elämää armeijassa ja erityisesti sodassa olemisen seuraamuksia. Niihin liittyi eri kysymyksiä – pettäminen, pelkuruus, itseluottamus ja syyllisyys, vain muutamia mainitaksemme.

Ei ole mikään ihme, että itsehypnoosi ei salli sinun astua tarpeeksi etäälle käsitelläksesi nuo voimakkaat tunteet. Helpompi tapa ratkaista jokainen ongelma ja vapautua siitä, on seurata tunnetta sen alkuperään. Kun jokin päivittäisessä elämässä laukaisee tunteen, pyydä korkeampaa itseäsi viemään sinut sen syyhyn. Tämän pitäisi olla yksittäinen tapahtuma, jonka voit sitten ymmärtää, josta voit oppia ja sitten päästää siitä irti. Tämä toimii hyvin silloin, kun et näe mitään ja tunnet vain tunteen.

Jos tunteista tulee liian intensiivisiä työstettäväksi, käytä tekniikkaa, jossa astut pois ja siirryt tarkkailumoodiin. Jos olet silminnäkijä katsomassa asioita ulkopuolelta, sinuun ei vaikuteta. Voit sitten tutkia tilannetta ymmärtääksesi ja karkottaaksesi sen.

Ole kärsivällinen itsesi ja näiden tapahtumien kanssa. Ne ovat maisemissa, koska ne olivat liian musertavia sinulle tapahtuessaan ensimmäistä kertaa. Sinulla on paljon enemmän informaatiota nyt siitä, miten elämänoppitunnit toimivat. Tämä ottaa pelon pois niiden kohtaamisesta. Se ei kuitenkaan vähennä tunteidesi intensiivisyyttä.

Kysymys:
Mestarit, mikä on myötätunnon ydinolemus ja mikä on aikaharhan todellinen luonne? Miten ne liittyvät yhteen? –Malavika, Intia

Vastaus:
Myötätunto on kolmannen ulottuvuuden käsite, koska sillä on negatiivinen aspekti. Yhteiskunta sanoo, että ymmärtääksesi toista ihmistä sinun täytyy laittaa itsesi hänen kenkiinsä. Se on erittäin tärkeä osa monia uskontoja, mikä normaalisti ilmaistaan "on siunatumpaa antaa kuin vastaanottaa" tai "tee toisille, mitä haluaisit heidän tekevän sinulle". Nämä säännöt indikoivat, että sinulla on vastuu huolehtia toisista, jotta he saavat osansa, sinä olet hyvä ihminen eikä yhteiskunnan tarvitse huolehtia heistä.

Myötätunto ei ole henkinen käsite, koska sen toteuttaminen vaatii ihmistä kummallekin puolelle – antaja ja vastaanottaja. Siihen liittyy antajan tuomio vastaanottajasta sanomalla, ettei hänellä ole jotain, mitä hän tarvitsee, ja siksi antaja antaa sen – riippumatta siitä, ajatteleeko vastaanottaja tarvitsevansa sitä vai ei.

Henkinen matka on yksittäinen tapahtuma, jossa yrität ymmärtää elämänoppitunteja, jotka valitsit ennen tulemistasi, ja yrität myös oppia, kuka olet sieluna ja mitkä voimat ja kyvyt ovat osa ydinolemustasi.

Kaikki on energiaa, ja energia on kaikki. Luodaksesi tilanteen, jossa voit jakaa näyttämön toisten kanssa, teidän täytyy sopia ympäristö, jossa tapaatte ja olette vuorovaikutuksessa. Otat sen energian, joka sinä olet, ja luot harhan, joka jaetaan toisen kanssa, jotta hän havaitsee saman järjestelyn kuin sinä. Tämä on aikaharha, koska se tapahtuu samaan aikaan samassa paikassa kummallekin ihmiselle, jotta he voivat kohdata keskenään sovitussa paikassa.

Aikaharha on välttämätön, jotta henkilö voi osoittaa myötätuntoa, koska vastaanottajan on oltava läsnä tuon tunteen kohdistamiseksi häneen. Jos he eivät jakaisi harhaa, he olisivat näkymättömiä toisilleen. Silloin antaja ei voisi antaa tuomiotaan ja toimittaa myötätuntoista energiaansa toiselle.

Kysymys:
Mestarit, voiko meillä olla useampi kaksoisliekkikohtaaminen yhdessä inkarnaatiossa? Monet ns. youtube-kanavat internetissä ilmaisevat nyt tuon mahdollisuuden ja väittävät henkilökohtaisesti tietävänsä saman sielun useamman aspektin, vaikka se on hyvin harvinaista. Tämä voi olla äärimmäisen häiritsevää ja hämmentävää kuuntelijoille. Voitteko selittää, onko "monia kaksoisliekkikokemuksia" oikeasti olemassa, ja selkeyttää niille, jotka etsivät jumalaista totuutta? –Jilian, USA

Vastaus:
Jokaisella sielulla on yksi, ja vain yksi, kaksoissielu tai kaksoisliekki. Ne murrettiin Lähteestä kokonaisuutena, ja sitten ne jakautuivat puoliksi muodostaen kaksi yksittäistä sielua. Ne ovat identtisiä kaikissa asioissa, kunnes ne alkavat saada omia kaksinaisuuskokemuksiaan. Kun kumpikin inkarnoituu samaan aikaan, ne haluavat vain jakaa toistensa kanssa ja luopuvat kaikista muista sieluista, jotka jakavat tuon elämän niiden kanssa, mukaan luettuna perhe ja ystävät.

Kaksoisliekkien on harvinaista jakaa elämä, koska niiden alkuperäinen syy tulemiseen – oppia valitsemansa elämänoppitunnit – laitetaan odottamaan eikä mitään tule tehtyä. Jokaisella sielulla on ryhmässään 144 muuta sielua, jotka jakavat usein elämiä, jotta ne voivat auttaa toisiaan. Monet ihmiset tulkitsevat sieluryhmäjäsenen kaksoisliekiksi, koska heidän yhteytensä voi olla hyvin intensiivinen ja myös epävakaa.

On myös mahdollista, että sielu joka tutkii romanttista rakkautta, on järjestänyt tapaamisen useiden sieluryhmäjäsenten kanssa, voidakseen tutkia erityyppistä rakkautta ja erilaisia suhteita. Sieluryhmäjäsenen kanssa jakaessa energiat ovat hyvin samanlaisia, koska ne tulivat olemassaoloon niin lähellä tosiaan, että ne voivat vaikuttaa melkein kaksoisliekeiltä.

Kuka tahansa voi maan päällä sanoa, mitä haluaa, tarvitsematta sanoilleen hiventäkään totuutta tai pätevyyttä. Elät kaksinaisuudessa, jossa työkaluna on kyky tuomita, mitä haluat uskoa. Kun siirryt pois tuosta egotuomitsemisesta, käytät tunteitasi sen arvioimiseen, onko kuulemasi jotain, minkä kanssa resonoit ja mistä haluat tehdä osan uskomusjärjestelmääsi. Sinulla on valinnanvapaus: erota, minkä haluat olevan osa todellisuuttasi, ja sitten siirry eteenpäin.

Kunnioita itseäsi. Tee omat päätöksesi. Älä anna kenenkään muun kertoa sinulle, mitä tunnet tai uskot. Tee omat valintasi.

Kysymys:
Mestarit, sen perusteella mitä olen lukenut, jätämme osan sieluamme kotiin, kun olemme maan päällä. Voiko sieluumme kotona vaikuttaa mitenkään kokemuksemme tai vuorovaikutuksemme kummittelevien asioiden, tarot-korttien, taikuuden jne. kanssa maan päällä? –Pat, Iso-Britannia

Vastaus:
Sielut Kotona ovat ehdottomassa rakkausenergiassa eikä niihin vaikuta mikään negatiivinen. Ne voivat kuitenkin muistaa ne kontaktit, joita niillä oli kaksinaisuudessa, mutta se ei vaikuta niihin Kotona. Se on samanlaista, kuin jos kierrellessäsi kauniissa paikassa alkaisi sataa ja kastuisit – kun muistat tuo tapauksen, et kastu uudestaan.

Fyysiseen kehoon joka sisältää seikkailevan sielun, jolla on ihmiskokemus, voi vaikuttaa mikä tahansa haitallinen asia ympäristössä. Useimmiten tuollaisen asian ilmestyminen tapahtuu testinä, joka tulee valitusta elämänoppitunnista.

Koska Maahan tulemisen tarkoitus on oppia, mistä negatiivisuudessa on kyse, ja kyetä käyttämään valinnanvapautta viemään toiseen suuntaan, niin mitä enemmän negatiivisia tapahtumia, sitä enemmän sielu pystyy oppimaan. Sielu ei vie mitään negatiivista mennessään Lähde-energiaan.

Taikuuden, ruumiittomien ja pahojen energioiden kokeminen on mahdollista vain maan päällä. Riippumatta siitä, ymmärrätkö täysin jokaisen "hyökkäyksen" tai tapahtuman, se ei vaikuta sinuun ikuisena sieluna. Saat ajatuksen, mitä siinä on mukana, ja sitten voit päättää, menetkö kohtaamaan sen uudestaan vai katselet, kun joku toinen taistelee tuon negatiivisuuden kanssa, vai päätät vain, ettet oikeasti halua edetä tuon ihmisyyselementin kanssa.

Sielu tekee kaikki valintoja ennen tietyn oppitunnin kohtaamista, sen aikana ja sen jälkeen. Ei ole mitään vaatimuksia mennä yhtään syvemmälle oppituntiin, kuin se valitsee. Siis ole vakuuttunut, että kaikki päätökset ovat sinun – kukaan muu ei päätä mitään eikä mikään ole ennalta määrätty.

Kysymys:
Mestarit, kysymykseni on, mistä sielumme ovat kotoisin. Olen kuullut tähti-ihmisistä ja sieluista, jotka ovat alun perin Äiti Maan lapsia tai enkeli-ihmisiä. Onko totta, että alkuperämme on erilainen? Miten se vaikuttaa elämäämme? Saavatko esimerkiksi tähti-ihmiset enemmän apua omiltaan? –Helena, Suomi

Vastaus:
Kaikki sielut ovat peräisin samasta paikasta – Lähde-energiasta. Sitten kun ne on jaettu Lähteestä, ne voivat valita myriadeja mielenkiintoisia asioita tutkittavaksi ja koettavaksi. Jotkut päättävät mennä ei-kaksinaisille planeetoille, kuten jokin tähti, tutkimaan sitä syytä, miksi kukin luotiin. Toiset haluavat tutkia vain Maata ja nähdä, kuinka ne pärjäävät kaksinaisuudessa, jota on olemassa vain siellä. Ja muutama päättää jäädä ikuisiksi ajoiksi tai ainakin kunnon ajaksi Kotiin, jossa ne toimivat oppaina matkalla oleville.

Sitten kun sielulla on ollut jokin kokemus toisen sielun kanssa, niillä on yhteinen muisto ja ajatus toisen energiapuumerkistä. Tämä sallii niiden aina muistaa ja tuntea toinen muissa tilanteissa. Ne voivat suunnitella myös auttaa toisiaan peräkkäisissä seikkaluissa. Tämä ennakkotieto ei luo vahvempaa sidettä kuin mikään muu sopimus, mutta jotkut pitävät sitä vain mukavampana kuin toiset. Tästä syystä on synkkaamista tai toveruutta, jota sielu saattaa huomata toistavansa elämissään.

Joskus elämä jollain tähdellä tai planeetalla voi olla niin voimakas sielun asialistassa, joita se haluaa oppia, että se turvautuu tuohon identiteettiin myös siirryttyään elämään maaulottuvuudessa. Hän viittaa itseensä tähtilapsena. Tämä ei merkitse, että se on kotoisin tuosta paikasta – se on vain pakottava identiteetti, jonka hän valitsee. Henkilö joka on syntynyt Afrikassa ja muuttanut Japaniin, voi viitata itseensä japanilaisena muuton jälkeen ja säilyttää ehkä tunteen tuosta identiteetistä, vaikka hän muuttaisi kolmanteen maahan. Enkeli on opas, joka on enimmäkseen pysynyt Kotona, mutta joka on lopulta päättänyt tulla Maahan.

Apua on kaikkien saatavilla koska tahansa – mutta sitä täytyy pyytää. Ei-fyysiset oppaat eivät voi puuttua siihen, mitä teette, mutta ne voivat antaa neuvoja, joita niiltä pyydetään. Se avoimuus jolla tämä neuvo vastaanotetaan, usein indikoi, miten paljon ajattelee itseään autettavan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >