Päivän uffo

Ei kannata lähteä uffoa edemmäs kalaan
HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille9.10. - 16.10.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

9.10. - 16.10.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
9.10.–16.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, jos jossain elämässä ihminen ymmärtää, että hän on henkisellä matkalla ja hänellä on ollut monta elämää ja aiempia kokemuksia, ja hän hyväksyy olevansa Lähteen osa, onko hänellä edelleen tämä tietoisuus seuraavassa reinkarnaatiossaan? Kun tämä ymmärrystaso on saavutettu, estääkö se sielua valitsemasta tiettyjä elämänoppitunteja, eli olemasta paha? –Jane, Iso-Britannia

Vastaus:
Vastaus kaikkiin kysymyksiisi on kuuluva EI! Kaikki tämä tieto on sielulla riippumatta siitä, onko se ihmismuodossa, ja kuitenkin sillä on valinnanvapaus tutkia, minkä tyyppistä inkarnaatiota tahansa.

Ensisijainen syy sielujen inkarnoitumiseen on oppia, mikä on täydellisyyden vastakohta, ja harjoitella oppimiskykyjään tietyissä oppitunneissa, jotka ne haluavat ymmärtää. Se mitä ne oppivat kussakin elämässä, lisätään niiden tieto- ja viisauskokoelmaan, mutta siihen ei pääse avoimesti käsiksi myöhemmässä ihmiselämässä, elleivät ne tarkoita niin olevan.

Suunnitellessaan tiettyä elämää sielu päättää tarkkaan, mitä se haluaa tutkia. Tämä saattaa olla jotain täysin uutta sille tai jatkoa jollekin, mitä se on käsitellyt aiemmin. Ei ole kokemushierarkiaa. Esimerkiksi rakkauden monitahoinen tutkiminen ei ole tärkeämpää kuin sen löytäminen, miltä viha tuntuu lihassa ollessaan.

Saatuaan päätökseen oppitunnit, jotka sielun on tarkoitus inkarnoituessaan suorittaa, seuraava vaihe on muistaa, kuka se on sieluna, ja nähdä, miten se voi käyttää noita voimia ja kykyjä ymmärtääkseen vielä lisää ihmiskokemuksesta. Tämä voi tuoda takaisin sen, mitä tehtiin aiemmissa elämissä, tai se voi johtaa ydinolemuksensa uudelleenlöytämiseen, tarkoituksena vahvistaa tuota viisautta ja integroida se täydemmin fyysiseen kehoon.

Tiivistelmä koko ihmismatkasta on oivaltaa ihmeellinen valinnanvapaus, ensin oppien, että se on ihmisen kontrollointipuoli, ja toiseksi löytäen, mitä nuo valinnat sisältävät. Monet sielut joilla on ihmiskokemus, eivät koskaan saavuta tuota oivallusta, että niillä on valinnanvapaus. Henkinen ymmärrys antaa teille tukea matkalla.

Kysymys:
Mestarit, miksi yhtäkkiä henkisen vaiheen jälkeen olen hyvin levoton ja tunnen houkutusta seurata egoreaktioita, kuten turhautuminen, viha jne.? Eikö minun ole tarkoitus olla henkisyyteen kallellaan ymmärrettyäni Lähteen ja sen tarkoituksen luoda meidät, eikä laskeutua henkisillä tikkailla? –Rimi, Intia

Vastaus:
Palaaminen joihinkin aiempiin oppitunteihisi varmistamaan, että ne ovat johtaneet lisääntyneeseen tietoon elämästä, ei merkitse, että olet luistanut taas aloituspisteeseesi. Jos torjut saamasi ymmärryksen, niin saatat palata tietämättömyyteen ja matkasi alkuun. Mutta jos astut "repsahdukseen" sen tiedon kera, miten pääsit siitä aiemmin läpi, et ole laskeutunut, vaan sinua testataan taas varmistamaan se, että olet oikeasti oppinut ja ymmärtänyt siihen sisältyvän oppitunnin.

Koko ihmiselämä eletään tuomitsevassa egoilmapiirissä, joten se on lähtökohta kaikkeen inhimilliseen. Perusnegatiivisuutta – viha, kontrolli, kosto, turhautuminen ja kiukku – on kaikkialla ympärilläsi. Kun saat loppuun jonkin oppitunnin, jota olet työstänyt, vapautat tilaa ympäriltäsi, koska olet valinnut seuraamasi polun ja kaikkia muita tutkimiasi mahdollisuuksia ei tarvitse enää harkita.

Oppitunnin loppuunsaattaminen on askel kohti sen tiedostamista, kuka olet sieluna, ja se vie sinua poispäin negatiivisuudesta ja ehdottomasti rakastavaa energiaa kohti. Mutta se sallii sinun myös altistua uudestaan perusenergioille, joita on ympärilläsi planeetalla – kaksinaisuusenergioille.

Tämä on testi. Opitko oikeasti siirtymään pois negatiivisuudesta? Jos opit, sinun täytyy vain poistua uudestaan. Jos et oppinut, sinun täytyy käsitellä nuo vaihtoehdot taas kerran. Tämä ei ole laskeutumista, koska sinulla on edelleen se tieto, jonka sait ensimmäisessä kohtaamisessa.

Kysymys:
Mestarit, kun sisareni oli lapsi, hän sanoi näkevänsä näkyjä, jotka pelottivat häntä (hirviöitä jne.). Olen aina ajatellut, että se oli hänen mielikuvitustaan. Nyt hän on 23-vuotias, ja lääkäri sanoo, että hänellä on masennusta. Onko hänen näyillään ja masennuksellaan jokin yhteys? –Benedito, Brasilia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:
Kaikilla sieluilla joilla on ihmiskokemus, on kyky yhdistyä koko universumiin, sekä fyysiseen että ei-fyysiseen. Kun tulette Maahan muistinne menettäneenä siitä, kuka olette ja mistä olette tulleet, sitä pitää aluksi paikoillaan yhteiskunnan uskomusjärjestelmät, joita vahvistavat teille kaikki ympärillä olevat.

Kaikki kertoivat sisarellesi, että hänen havaintonsa olivat vain mielikuvitusta eikä mitenkään totta. Tämä oli perusta hänen jatkuvalle kyseenalaistamiselleen siinä, mitä hän näkee ja tuntee. Hän oli avoin universumin ei-fyysiselle puolelle ja "näki" niitä muotoja, joita toiset sielut ottivat omissa kokemuksissaan.

Monet ihmiset joilla on diagnosoitu mielisairaus, "näkevät" todellisuudessa olemassaolon muihin ulottuvuuksiin. He ovat hämmentyneitä ja peloissaan, koska heille kerrotaan, ettei heidän näkemäänsä ole olemassa, koska se on näkymätöntä heitä hoitaville.

Masennus merkitsee, että henkilöllä ei ole vakaata "vaikutelmaa" siitä, kuka hän on ja miten hänen pitäisi käyttäytyä hyväksytyissä yhteiskunnallisissa standardeissa, joten hän erottaa itsensä maailmasta, joka esittää vaatimuksia, joihin hän ei kykene vastaamaan. Hän ei tiedä, miten kuvata toisille, mitä hän havaitsee, koska toiset kieltäytyvät yrittämästä lähteä omasta uskomusjärjestelmästään ja astua mahdollisuusmaailmaan.

Näyt joita sisaresi koki, ovat totta hänelle, mutteivät toisille. Hän elää kolmannen ulottuvuuden fyysisen kehomaailman ja energeettisen henkiulottuvuuden välissä. Sitä voi kutsua hyvin henkiseksi paikaksi, mutta ne eivät koskaan hyväksy sitä, jotka ovat tiukasti vakiintuneet kolmannen ulottuvuuden tasolla.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa uskomuksilla, jotka hän ottaa omakseen. Vaikka jokin olisi fyysisessä maailmassa suoraan edessäsi, voit kieltää sen olemassaolon ja sitä astumasta todellisuuteesi. Puhu sisaresi kanssa hänen maailmastaan ymmärtääksesi häntä vähän paremmin.

Kysymys:
Mestarit, miksi on olemassaolo? Miksi on lähde? –Raul, USA

Vastaus:
Nämä asiat ovat olemassa, jotta sinä voit olla, jotta sinulla on kyky ajatella näitä kysymyksiä ja kysyä joltain toiselta tunteistasi. Kaikki mitä havaitset, on energiaa, joka on kuin epämääräinen, muodoton pilvi, jolla ei ole selviä, ihmissilmälle näkyviä ominaisuuksia, ennen kuin siitä katsotaan olevan hyötyä ymmärrykselle elämästä.

Ihmiskeholla ei ole muotoa astumatta siihen vaiheeseen, jonka ihmiskehonne tuntee maaplaneettana – kaksinaisuus joka luotiin oppimisluokaksi. Lähde, jumala, luoja on alkuperä – tämän kokeilun, tämän tietoisuuden, alku. Lähde vain on. Vain se tietää, miten se tuli olemassaoloon.

Ilman Lähdettä ei ole mitään. Universumin muiden sieluosien tietoisuus tuli Lähteestä. Sinä ja kaikki muut olette Lähteen osia tai laajentumia. Voitaisiin siis sanoa, että kaikki on Lähdettä.

Energia universumissa, Lähde, halusi tietää, mitä se ei ollut. Sen ydinolemus on ehdottomasti rakastavaa täydellisyyttä, jossa ei ole negatiivisuutta tai tuomitsemista, ei arvottamista, arvostelemista tai rajoituksia. Arvostaakseen todella tuota suurenmoisuutta sen täytyi tietää, millaista oli olla ilman rakastavaa täydellisyyttään.

Tämän urotyön suorittamiseksi se ei voinut altistaa kokonaisuuttaan ei-täydellisyydelle, koska silloin ei olisi ollut jäljellä puhdasta täydellisyyttä. Niinpä se mursi itsestään osia, jotka voisivat mennä tyhjiöön käytettäväksi vertailukohtana arvioitaessa, miltä epätäydellisyys näytti ja tuntui.

Sielujen olemassaolo saaden ihmiskokemuksia on ikuisen viisauden saavuttamisen kulminaatio. Ihmisillä on vaihtoehtoja ja tutkiva mieli, ja ne luovat maailmoja sopimaan tiedusteluihinsa mahdollisuuksista. Olemassaolo on keino kerätä vastauksia kaikkiin Lähteen kysymyksiin.

Kysymys:
Mestarit, minulla on useita vaikeita ihmisiä perheessäni, erityisesti äiti ja sisko. Kumpikin on erittäin negatiivinen minua kohtaan, ja äitini on erityisen epäystävällinen, loukkaava ja itsekäs. En ymmärrä, mitä he ovat täällä opettamassa minulle tai miten parhaiten vastata heille. Olen täysin kyllästynyt olemaan uhri ja kamppailemaan selviytyäkseni siitä tunnevaikutuksesta, jota heiltä puuttuva herkkyys ja empatia aiheuttavat. Tunnen itseni hyvin yksinäiseksi maailmassa, ja minulla on myös vakavasti masentunut poika, joka ei löydä tietään. En tiedä, miten parhaiten tukea häntä tai mitä tehdä hänen hyödykseen. Koko tilanne perheenjäsenten kanssa kuluttaa energiani täysin loppuun, ja toisinaan toivon, että pääsisin pois tästä elämästä. Toivon ymmärtäväni, mikä kaiken tämän merkitys on. –Rebecca, Iso-Britannia

Vastaus:
Sinulla on kaksi asiaa, jotka vaikuttavat näihin perheasioihin. Ensin ovat ne oppitunnit, joita kukin perheesi jäsen valitsi tähän elämään, ja sitten ne oppitunnit jotka sinä valitsit itsellesi. He halusivat kontrolloida ympärillään olevia ja kyetä tekemään ilman mitään asiaan puuttumista sen, mitä halusivat. Sinä halusit nähdä, miten kauan sinulta veisi oivaltaa uhriroolisi ja sitten miten kauan muuttaa asenteesi sitä kohtaan.

Sisaresi seuraa pelkästään äitisi mallia siinä, miten sinua käsitellään. Äitisi pelkää kovasti itseluottamuksen ja vallan puutetta, joten hän kohtelee kaikkia, kuin hän olisi maailman johtaja, ja kaikkien pitäisi pokkuroida häntä. Sinun reaktiosi on valinta. Voit antaa noiden tekojen vaikuttaa sinuun, tai voit astua etäämmälle ja nähdä, mitä ne ovat – onnettoman ihmisen vaahtoamista.

Se mitä joku sanoo tai tekee, voi vaikuttaa vain, jos sallit sen. Se mitä näet tapahtuvan maailmassa, on hyvä esimerkki. Sairauksilla, epäonnella, ilkeydellä ja vieraiden ihmisten huolilla ei ole mitään vaikutusta sinuun, ellet sisäistä niitä ja hyväksy, että niiden pitäisi liittyä myös sinuun. Muuten niillä ei ole enempää voimaa sinuun, kuin artikkelin lukemisella lehdestä tai elokuvan katselemisella.

Voit saavuttaa tämän saman etäisyyden perheeseesi, jos hyväksyt, ettei heillä ole vaikutusta elämääsi, ellet salli heidän vaikeuksiensa tulla siihen. Poikasi masennus on oppitunti, jonka hän on valinnut. Et voi tehdä muuta, kuin kuunnella häntä, kun hän tarvitsee tukea. Kerro hänelle, että valinnat ovat hänen – ja hänellä on vaihtoehtona myös hyväksyä oma tilansa useilla eri tavoilla.

On aika luoda todellisuus, jota haluat. Olet edelleen maailmassa perheesi kanssa, mutta voit päättää siirtyä pois heidän negatiivisuudestaan ja astua ehdottoman rakkauden kuplaan. Sielullasi on rakkausydinolemus, mene sisääsi ja vietä aikaa siellä, kunnes käännät koko elämäsi onnellisuudeksi.

Kysymys:
Mestarit, mitä tarvitaan hyvinvointienergian vetämiseksi puoleen kaikin tavoin, pääasiassa taloudellisesti? Tunnen jo vaurautta ja onnea päästäkseni tähän! Tämän tietoisuuden tuominen itselleni oli vapauttavaa. Uskon vakaasti, että kun kaikki perustarpeemme on tyydytetty, voimme tavoitella muita asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi tutkimalla iloisemmin asioita, joita rakastamme, ja elämällä ainoastaan läsnäolevassa hetkessä. Jos minulla on täydellinen valinnanvapaus toteuttaa suunnitelmani, voin päättää voittaa lotossa, minkä näen yhtenä mahdollisuutena, koska se olisi resurssi kykyyn tarjota palvelua, jota sieluni etsii. Olen aina avoin uusille mahdollisuuksille. Selkeyttäkää minulle, torjunko jotain, koska olen päästänyt irti monista rajoittavista uskomuksista viime vuosina, jotta tämä tavoitteeni ilmentyisi. –Patricia, Brasilia

Vastaus:
Sinua on siunattu valtavalla määrällä vaurautta – sitä ei ole vain käytetty liikaa taloudelliseen puoleen. Kaksinaisuudessa ja ympäristössä jonne sielut menevät kokemaan kaikkea, mitä on nähtävänä, kaikki eivät voi olla varakkaita ja saada kaikkea, mitä haluavat. Jotkut ovat valinneet muita oppitunteja käsiteltäväksi, kuten halujensa toteuttamisen työssä, perheessä ja muilla elämänalueilla.

Henkinen kasvusi on antanut sinulle aidon hyvinvoinnin tunteen, mikä on kyetä luomaan maailma, jonka haluat. Kuitenkin koska työstät edelleen ihmisyyden arvostamista, sinun täytyy työskennellä sen kanssa, mitä sinulla on, ja tuoda ehdoton rakkaus olemukseesi.

Elämää rajoittavat ne sopimukset ja suunnitelmat, joita teit ennen sen aloittamista. Tämä ei tarkoita, ettet voi muuttaa noita ideoita, mutta voit tehdä sen vasta, kun olet toteuttanut kaikki päättämäsi oppitunnit. Estät kykyäsi muuttaa täysin suunnitelmasi olemalla ymmärtämättä, miksi valitsit rajoituksen varallisuuteesi. Kun sinulla ei ole ollut "kaikkea", se on antanut sinulle tunteen omasta arvostasi tarpeidesi turvaamisessa.

Sinulta ei puutu mitään, mitä tarvitset, eikä mitään mitä oikeasti haluat – paitsi rajattomasti rahaa. Elät vähän enemmän odotuksissasi kuin läsnäolevassa hetkessä. Universumi auttaa tuomaan, mitä tarvitset työsi suorittamiseen, mutta se ei anna sinulle kaikkia mahdollisia kuvitelmiasi. Odotuksesi voisivat ulottua jopa olemiseen jonkin maan kuningatar tai fantastinen oopperalaulaja tai kykyyn lentää ilman lentokonetta.

Et "tarvitse" mitään niistä tässä elämässä, jonka olet valinnut. Jatka niiden asioiden luomista, jotka lisäävät tilaisuuksiasi toteuttaa elämäntavoitteesi, mutta nykyelämäsi rajoissa. Vauraus ei ole täysin mahdoton, mutta tällä hetkellä se olisi este jatkuvalle kasvullesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >