HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille17.7. - 24.7.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

17.7. - 24.7.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
17.7.–24.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, mikä on muinaisten alkuperäiskansojen lääkkeiden, kuten ayahuasca, paikka ihmisen henkisessä kehityksessä yksilöinä ja kollektiivisesti? Olen osallistunut tyttöystäväni kanssa muutamiin seremonioihin, ja vaikka olen saanut useita oivalluksia, en ole pystynyt maadoittamaan niitä jokapäiväisiin fyysisiin kokemuksiini. Toisaalta tyttöystäväni on pärjännyt vielä huonommin (havaintoni mukaan), kun hänellä oli hyvin erilainen kokemus ja hän on tuntunut karttavan kaikkea vähän henkisyyttä muistuttavaakin siitä lähtien. Pitäisikö hänen tutkia taas henkimaailmaa tuon menetelmän avulla, vai onko jokin parempi tapa parantaa itsensä? –Matt, USA

Vastaus:
Mainitsemiesi tyyppisiä aineita otetaan vähentämään ihmiskehon egotietoisia esteitä ja sallimaan mielen liikkua ulospäin ilman rajoituksia. Psykiatrit käyttävät joitain samalla tavalla toimivia aineita hallitsemaan masennusta, äärimmäisiä fobioita ja muita mielen sairauksia.

Tyttöystävääsi kohdistunut vaikutus johtui siitä, että hänen ihmisidentiteetillään ei ollut vankkaa perustaa ja ayahuasca poisti sen vakauden, joka hänellä oli. Tuo kokemus sai hänet leijumaan ja kuvittelemaan kaikkia pahimpia mahdollisuuksia. Koska hän tunsi ei-fyysisiä olentoja ympärillään, hän ei pystynyt erottamaan ystävällisiä pahansuovista, ja hän pelkää "pahojen tyyppien" hyökkäävän hänen kimppuunsa, jos hän menee uudestaan tuohon tilaan. Siksi hän ei halua mitään kontaktia ei-fyysisten olentojen kanssa, mikä merkitsee hänelle kaikkea henkistä.

Säilyttääksesi yhteyden niihin henkiolentoihin joihin sait yhteyden noiden huumeiden avulla, sinun täytyy luoda uudelleen nuo olosuhteet mielessäsi. Se ei merkitse noiden aineiden jatkuvaa käyttöä, vaan tuon tilan visualisointia. Ennen aloittamista ilmaise aikomus muodostaa yhteys oppaisiisi ja neuvonantajiisi. Mene syvään meditaatioon, jossa suljet kokonaan mielesi, ja kutsu sitten noita samoja olentoja vierailemaan.

Mennessäsi tähän tilaan vapauttamatta täysin estojasi huumeen avulla, pystyt kontrolloimaan, keitä tapaat ja mitä opit, ja saat helpompia tapoja toistaa kokemuksesi. Vastauksena kysymykseesi: lääkkeet ovat yksi tapa tietää, mikä on mahdollista. Mutta riippuvuus niistä estää sinua käyttämästä aikomusta yhteytesi luomiseen.

Anna tyttöystävällesi aikaa. Yritä saada hänet meditoimaan ja pyydä hänen suojelevia oppaitaan näyttäytymään vakuuttaakseen hänelle, etteivät kaikki ei-fyysiset olennot ole haitallisia ja vaarallisia.

Kysymys:
Mestarit, minusta tuntuu, että olen halvaantunut monta kertaa henkitiedon ja maatodellisuuden välille. Tämä hämmentää minua joskus niin paljon, etten tiedä enää, mihin uskoa, ja tulee vaikeaksi ryhtyä päättäväiseen toimintaan. Yritän kuunnella sydämeni opastusta, mutta sydämeni tuntuu olevan hiljaa. Voivatko Mestarit antaa minulle opastusta niistä faktoista, joista minun täytyy olla tietoisempi tai joita en tiedosta vielä, ja mitä ehdotatte minulle tällä hetkellä? –Arttu, Suomi

Vastaus:
Ei ole mitään standardia tai sovittua määritelmää henkisyysydestä, henkisistä termeistä ja ideologioista. Jokaisella ryhmällä ja jokaisella "opettajalla" tai "gurulla" on omat kokemuksensa, joiden he väittävät olevan ainoa tapa saavuttaa valaistuminen. Altistuminen monille näille ajatuksille aiheuttaa ristiriitaisuutta ja konflikteja.

Kaikki henkiset ihmiset pyrkivät pääsemään eroon kolmannen ulottuvuuden negatiivisuudesta ja ylösnousemaan ehdottomasti rakastavaan autuuteen. Ainoa ongelma on, että olette edelleen fyysisessä muodossa ja siksi elätte kaksinaisuudessa, joka on 50/50 positiivis-negatiivinen maailma.

Kun sielu tulee Maahan, se tekee sen yleensä oppiakseen jotain elämästä ja kuoleman jälkeisestä elämästä tai todellisesta ydinolemuksestaan. Yhteiskunta johon se tulee, kontrolloi jäseniään egotuomitsemisen avulla. Negatiivisuus on näiden toimien perusta. Tämä aiheuttaa sen, että kaikki arvostellaan, arvotetaan ja tuomitaan. Vapauttaakseen itsensä tästä elämäntavasta, täytyy päästä pois tuomitsemisesta ja käyttää ainoastaan arviointia: "Haluanko sitä vai en?"

Jokainen ihminen muodostaa rajat, joita he tarvitsevat tehtävänsä suorittamiseen. Tämä tehdään luomalla oma todellisuutensa – mihin aikoo uskoa ja miten aikoo elää. Tämä tehdään ensin seuraamalla vanhempia ja läheisiä tuttuja. Sitten kun tunnistetaan, että voi päästää irti muiden uskomuksista ja muodostaa omansa, omat valintasi sanelevat maailmasi.

Sydämesi kuunteleminen ei yleensä ala sanallisella kommunikoinnilla, vaan sen pitäisi antaa sinulle tunne siitä, mikä resonoi piilotajuntasi kanssa. Miten suhtaudut siihen, mitä päätät? Tuntuuko se sellaiselta, minkä kanssa voit elää, vai onko se epämukavaa? Tällä tavalla sydän puhuu sinulle.

Lakkaa olemasta ankara itsellesi. Ja lakkaa yrittämästä hyväksyä kaikki, mikä on osa jonkun toisen uskomuksia. Hyväksy todellisuudeksesi vain se, mikä tuntuu hyvältä sinulle. Sinulla on täydellinen valinnanvapaus, mikä merkitsee, ettei ole mitään ennalta asetettuja sääntöjä.

Kysymys:
Mestarit, mitä abortin vaikutukset ovat abortoituun sieluun? Mitä pitkäaikaisia vaikutuksia on mahdollisen äidin sieluun? Minkä neuvon antaisitte auttamaan parantumista tässä elämässä? –Katherine, USA

Vastaus:
Sielut ovat sen Lähde-energian ikuisia osia, joka on yksinomaan ehdottomassa rakkaudessa. Niihin eivät vaikuta negatiiviset tapahtumat, joihin ne osallistuvat jossain fyysisessä kokemuksessaan. Siksi abortti on asia, jota sielun fyysinen kuori käsittelee, samalla kun sielu tarkkailee ja oppii. Ainoa pitkäaikainen vaikutus on tieto ja kenties viisaus, jota sielu hankkii.

Sielu jolla on fyysinen kokemus, on tietoinen kaikesta, mitä sen ihmiskeho tekee. Se katselee ja saa tietoa, jota syntyy oppitunneista, joita se on valinnut, kuten abortti. On totta, että jollain oppitunnilla, kuten abortti, on henkisiä, fyysisiä ja tunnevaikutuksia ihmiskehoon sen historiallisen energian vuoksi yhteiskunnallisessa ajattelussa. Se voi olla enemmän tai vähemmän räikeää, abortin tekevän äidin uskonnollisista kytköksistä riippuen. Se on kuitenkin maasidonnainen tapahtuma – yhtään sen fyysistä energiaa ei välity ei-fyysiseen elämään.

Kun aborttioppitunnista päätetään ennen Maahan tulemista, sen valinnut sielu kertoo, että haluaa käydä läpi siihen liittyvän tunnemyllerryksen. Tämän vuoksi, jos se on varmaa, ketään sielua ei nimitetä sikiöön. Jos se on mahdollista – ehkä tai ehkä ei – niin sielu joka nimitetään sikiöön, on hyvin tietoinen siitä, että sen keho saatetaan abortoida ennen elinkelpoisuutta.

Koska tuleva sielu on tietoinen raskauden mahdollisesta keskeytyksestä, se on valmistautunut siihen. Ihmisäiti käsittelee tekojensa seuraamukset. Tämä on valittu oppitunti, ja se liittyy sikiön abortoinnin negatiivis-positiivisiin seuraamuksiin äidin ollessa edelleen fyysisessä muodossaan. Tuo energia ei kulje mukana kehon jättämisen jälkeen, ellei sielu jätä ymmärtämättä tuota oppituntina ja haluaa palata tekemään sen myöhemmässä elämässä.

"Parantumisessa" on kyse sen ymmärtämisestä, miksi abortti valittiin. Meneminen alitajuntaan etsimään tuo syy sallii ihmisen päättää, miten paljon hän antaa tuon teon jatkossa vaikuttaa itseensä. Hyponoosisessio jossa käydään syntymää edeltävässä päätöksessä, tai syvämeditaatio jossa tehdään sama, antaa haluamasi vastaukset.

Kysymys:
Mestarit, yritän ymmärtää sitä, kun sanoitte 18.6., että Lähde on kaikkitietävä, mutta lähetti osia itsestään (sieluja) Maahan selvittämään, mitä se ei ollut. Eikö sen olisi pitänyt tietää vastaus siihen? Lisäksi, jos olemme Lähteen osia, niin meidänkin täytyy olla kaikkitietäviä – miksi sitten tarvitaan elämänoppitunteja? –Anne, Wales

Vastaus:
Kaikkitietämiskyvyllä on kuitenkin rajoituksia – myös Lähteellä. Voidaan tiedostaa vain se, mitä on koettu. Sellainen joka ei ole koskaan altistunut kylmyydelle, ei voi tietää, miltä tuntuu jäätyä tai olla kylmissään.

Lähteen ympäristö on muodostunut aina pelkästä positiivisesta, ehdottomasta rakkaudesta eli täydellisyydestä. Ei ollut ristiriitaa, kontrollia, epämukavuutta, tarvetta tehdä päätöksiä oppiakseen tai päästäkseen eroon negatiivisuudesta – koska sitä ei ollut.

Lähde mietti, millainen sen täydellisen maailman vastakohta olisi, mutta luomatta sellaista paikkaa ei olisi tapaa kokea sitä. Niinpä Lähde loi Maaksi kutsutun planeetan kaksinaisuudeksi – puolet kostuu Lähteen tuntemasta ehdottomasta rakkausenergiasta tai positiivisuudesta, ja puolet energiasta josta puuttuu ehdoton rakkaus, tai negatiivisuudesta.

Jos Lähde uppoutuisi kokonaan kaksinaisuuteen, sillä ei olisi enää sitä kontrollia, joka oli vain ehdottomassa rakkaudessa. Niinpä sen sijaan että Lähde lähti ehdottomasta rakkaudesta kokonaan, se mursi osia itsestään, jotka voisivat saada monia erilaisia kokemuksia.

Lähde ja sen ensimmäiset osat eli sielut ovat ei-fyysisessä energiamaailmassa. Tuossa tilassa ollessaan sieluilla on todellakin tieto kaikesta. Kuitenkin sitten kun ne astuvat fyysiseen maailmaan ja ottavat fyysisen peitteen, niiltä riistetään tietonsa, jotta ne voisivat oppia kaiken tuosta olotilasta.

Lisäksi tiedon ja viisauden välillä on eroa. Tieto on jonkin faktan tietämistä, kuten maratonille osallistumisen vaatimukset ja sen erilaiset vaikutukset kehoon. Kenelläkään joka ei ole oikeasti valmistautunut maratonille ja juossut sitä, ei ole viisautta, joka saavutetaan sen fyysisistä, mentaali- ja tunnevaikutuksista. Vain saamalla kokemuksen itse, sielu voi kerätä viisautta ja kyetä sitten soveltamaan tuota tietoa koko olemassaoloonsa ja toisiin samanlaisiin vaikeuksiin elämässä.

Elämänoppitunnit ovat erityisiä tapahtumia, joita sielut päättävät tutkia paremmin. Ne valitsevat ne ennen tulemistaan maailmaan, jotta ne voivat valmistella tarvittavan ympäristön varmistamaan onnistumisen. Ne jättävät aiemman tietoisuutensa Kotiin, jottei kokeilua peukaloida.

Kysymys:
Mestarit, kävin äskettäin hämmästyttävällä ja massiivisella Newgrangen käytävähaudalla Irlannissa. Se on rakennettu noin 1.000 vuotta ennen Stonehengeä. Arkeologit uskovat nyt, että kivikauden ihmiset olivat paljon sivistyneempiä, mitä ensin luultiin, ja tuollaiset monumentit rakennettiin massiivisena yhteisöhankkeena, joka toi heimoja yhteen ympäri maata. Voivatko Mestarit kertoa meille, miksi Newgrange ja Stonehenge rakennettiin ja aseteltiin päiväntasauspisteiden mukaan ja mihin niitä käytettiin? Lisäksi, miten massiiviset kivenjärkäleet kuljetettiin ja nostettiin? Oliko se pelkkä ihmisponnistus vai käytettiinkö kauan sitten unohdettuja levitointitekniikkoja? –David, Iso-Britannia

Vastaus:
Monumentit jotka mainitset, rakennettiin valtavan ajan kuluessa, ja niiden käyttötarkoitus muuttui sopimaan niiden ihmisten tarpeisiin ja uskomuksiin, jotka elivät noina aikoina. Kummassakin on uskonnollisia sivumerkityksiä elämänmatkasta. Jotkut rakennelmat, kuten käytävähaudat, symboloivat synnytyskanavaa ja halua syntyä matkan seuraavaan vaiheeseen ihmiselämän jälkeen. Kukin palveli myös rakentajien hautapaikkana.

Kaikki viritettiin planeettojen astrologisten liikkeiden mukaan kunnioittamaan vuodenaikojen pääjaksoja, kuten vuoden pisin ja lyhin päivä, ja pyytämään apua aina siinä toivossa, että näiden siirtymien kunnioittaminen varmistaisi myös heidän fyysisen siirtymänsä. Joidenkin näiden jaksojen aikana syntyi myyttejä jumalien läsnäolosta näillä paikoilla.

Kun aika kului, niistä tuli yhdistäviä projekteja eri ihmisille, jotka kerääntyvät yhteen samanlaisen tarkoituksen kera. Joissain tapauksissa ne palvelivat melkein tämän päivän huvipuistojen kaltaisina: toivat yhteen ihmisiä tekemään kauppaa, juhlimaan, tapaamaan mahdollisen puolison eri heimosta ja oppimaan toisistaan.

Rakenteessa oli monia aspekteja, jotka riippuivat tietyn ajan rakentajien aikomuksista. Stonehenge muuttui joksikin aikaa parannuspaikaksi, monien kivien ollessa "laulavia kiviä", jotka lyötäessä saivat aikaan värähtelyjä. On tunnistettu myös jäänteitä kaukaisten maiden pyhiinvaelluspaikoista. Niihin kerättiin historiallisesti merkittäviä materiaaleja – merkityksen niihin liittivät rakentajat.

Suurin osa massiivisten pilarien liikuttamisesta oli pelkkää ihmistyövoimaa. Muutama ihminen eri aikoina osasi levitoida kiviä, ja sitäkin käytettiin.

Kysymys:
Mestarit, olen päästänyt irti lapsuuden vääriä tai vastustettuja kokemuksia/uskomuksia. Jonkin aikaa olen saanut tunnetta, että isäni käytti minua seksuaalisesti hyväksi. Onko se totta? Jos on, haluaisin puhdistaa kaiken siihen liittyvän. Minun on ollut vaikea muistaa menneisyyttä, joka liittyy isääni, joten olen mennyt tunteen mukaan. Miksi en muista? Minusta tuntuu, että olen torjunut paljon asioita. Onko jotain, mitä olen vastustanut ja mikä minun täytyy kokea vapautuakseni tai poisluodakseni nämä tunteet, jotka tulevat jatkuvasti esiin, ja päästääkseni niistä viimeinkin irti? Jos on, mitä ne ovat? Täytyykö minun oppia joitain oppitunteja tähän liittyen, jatkuvan intuitiooni luottamisen ohella? –Kiara, USA

Vastaus:
Muistosi tai paremminkin tunteesi ovat oikeita. Tukahdutit suurimman osan nuoruudestasi, ainakin seksiaktijakson aikana, ja olet pitänyt sen visusti suljettuna sinulle annettujen varoitusten vuoksi. Isäsi syytti kaikesta tapahtuneesta sinua ja kertoi sinulle kaikenlaisia ilkeitä asioita, joita tapahtuisi sinulle ja muulle perheelle, jos kertoisit kenellekään.

Samalla aikajaksolla ystäväsi teki paljastuksia seksuaalisesta toiminnasta perheessään, ja koko naapurusto otti kantaa. Ystäväsi häpäistiin, vanhemmat erosivat ja hän lähti pois, ettei häntä nähtäisi enää koskaan. Et halunnut elämäsi häiriintyvän yhtään enempää. Aloit elää varjoissa.

On erittäin tavallista torjua epämiellyttävät kokemukset, erityisesti ne joihin tuntee olevansa syyllinen. Sinun täytyy ensin tutkia syyllisyydentunnetta, joka on vielä jäljellä. Kysy itseltäsi, mikä saa olosi tuntumaan epämukavalta melkein kaikesta, mitä olet tehnyt. Jos se ei toimi alussa, yritä avata tunteesi siihen liittyen, milloin lakkasit luottamasta omiin päätöksiisi.

Intuitiosi on salainen ovi menneisyyteen. Kysy intuitiosi mielipidettä kaikesta, mikä tuntuu turvattomalta tai epämukavalta. Mikä aiheuttaa tuon tuntemuksen? Mihin tarvitsee säteillä valoa? Seuraa noita pelkoja ja epäilyksiä, kuten tekisit minkä tahansa oppitunnin osalta. Yritä mennä syvämeditaatioon ja pyydä korkeampaa itseäsi näyttämään nuo tukokset. Jos tunnet hyvän henkisen hypnoterapeutin, se voisi olla hyvin nopea tapa päästä käsiksi tuohon aikajaksoon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >