HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille3.7. - 10.7.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

3.7. - 10.7.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
3.7.–10.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, haluan kysyä ylösnousemusprosessista. Heti kun tapasin kaksoisliekkini viime vuonna, aloin kuulla jotain taajuutta korvissani. Noin seitsemän kuukautta tietoisuudessani tapahtui pieniä muutoksia. Kahdeksantena kuukautena tapahtui merkittävä muutos. Kaikki alkoi näyttää elävämmältä. Ihoni alkoi tulla säteileväksi ja siinä oli sateenkaarimainen heijastus. Hampaista ja ikenistä tuli puhtaammat. Karvasta ympäri kehoa tuli hienoisempaa. Silmistä tuli kirkkaammat. Hengityksestä tuli tasaisempaa. Eri valolähteistä, kuten pöytälamput, katuvalot jne., tuleva valo alkoi voimistua. Värit alkoivat näyttää kirkkaammilta. Vihreä alkoi näyttää vihreämmältä, keltainen keltaisemmalta jne. Mieli hiljeni, oli vain satunnaisia ajatuksia tai kuvia. Aloin nähdä sykkivän sinisen tähden sieluni silmillä. Voitteko selittää tätä ylösnousemusprosessia yksityiskohtaisesti? Onko se sielutähteni? –Aadish, USA

Vastaus:
Tämä henkilö ei ole kaksoisliekkisi, vaan sieluryhmäsi läheinen jäsen, jonka kanssa olet jakanut paljon eri elämiä inkarnoituneena. Olette yhdessä, jotta tämä sielukumppani auttaisi sinua nostamaan värähtelysi tasolle, joka sallii sinun yhdistyä täysin Lähteen ehdottomaan rakkauteen.

Ylösnousemus on juuri sitä – kaksinaisuuden raskaan ja negatiivisen energian jättämistä taakse ja nousemista siihen positiiviseen ja puhtaaseen rakkausenergiaan, josta olet peräisin. Mitä lähempänä henkilö on kaksinaisuudessa ihmisten negatiivisuutta, sitä sumuisemmiksi ja raskaammiksi ihmiskehon kaikki toiminnot tulevat. Kun jätät taakse egotuomitsemisen ja siirryt positiivisen arvioinnin tilaan, asiat puhdistuvat ja tulevat selvemmiksi. Ylösnousemus on yhdistymistä taas ei-fyysiseen itseesi.

Ylösnousemus vaihtelee jokaisella, koska prosessi tapahtuu teidän aikomuksellanne ja siihen vaikuttaa, oletteko raivanneet kaikki tuohon elämään valitut oppitunnit. Oppitunnit ilmenevät negatiivisuudessa, ja niihin uppoutuminen estää puhdistamasta negatiivisuutta päästäksenne positiiviseen. Negatiivisuuden puhdistaminen rauhoittaa myös mielen, jotta voi olla ei-fyysisessä maailmassa häiritsemättä.

Se ääni jota kuulet, on elämänvoimaenergiavirtaa, joka kiertää kehossasi. Sykkivä sininen valo on kuva todellisesta olemuksestasi – se ei ole yhteydessä fyysiseen kehoosi eikä siksi yksikään chakroistasi.

Seuraava askeleesi on yhdistyä oppaisiisi ja ylösnousseihin mestareihin sen muistamisessa, kuka olet sieluna, ja nähdä, mitä muuta olit suunnitellut tätä matkaa varten. Saatat myös päästä akaasisiin tiedostoihisi avaamaan kaiken sen viisauden, jonka olet kerännyt entisissä elämissä, ja tuomaan sen tähän elämään toisten auttamistarkoituksessa.

Kysymys:
Mestarit, tarvitsen todella opastusta Jumalalta. Isäni ja rakkaimman serkkuni kuoleman jälkeen olen tuntenut kadottaneeni suunnan ja tarkoituksen elämässä. Mielestäni olen haaskannut rahaani menneisyydessä osallistumalla kaikille noille henkisille kursseille – parantumisen sijasta minuun sattuu enemmän. Onko tämä karmaani menneisyydestä, joka minun täytyy käydä läpi? Mikä on suuntani elämässä nyt: onko minun tarkoitus elää elämääni sellaisena, kuin se on nyt, koska minulla ei ole enää toista 50 vuotta? Minun pitäisi palata buddhalaisiin harjoituksiin ja tehdä enemmän mantralaulua puhdistaakseni karman, jotta pääsen taivaaseen. –Faye, Singapore

Vastaus:
"Karma" on tekosyy syyttää kaikista ongelmistaan jotain näkymätöntä ja saavuttamatonta lähdettä. Käsittelet niitä elämänoppitunteja, jotka valitsit ennen tulemistasi Maahan. Päätit kokea hylkäämistä, pettämistä, rakkaudenpuutetta sekä itsearvostukseen ja itseluottamukseen liittyviä asioita. Olet kaihtanut vastuun ottamista matkastasi ja katsonut toisiin saadaksesi suuntaa.

Mukauduit isäsi ja serkkusi tahtoon tehdessäsi merkittäviä päätöksiä elämässäsi, eikä sinulla ole nyt ketään heidän tilallaan. Kaikilla henkisillä kursseilla käyminen saattoi näyttää sinulle vain, miten toiset ovat käsitelleet ongelmiaan. Ei puhuttu mitään omien vaikeuksiesi käsittelemisestä. Olet hämmentyneempi, koska kukaan ei jakanut omia oppituntejasi.

Jäljellä olevat oppitunnit jotka vaikuttavat edelleen, tulevat sinulle pelkoina ja epäilyksinä. Niiden kohtaamisen sijasta sinä peruutat ja puhut niistä karmana, joka joidenkin mukaan voidaan puhdistaa mantralaululla. Todellisuudessa sinun täytyy kohdata ne ja selvittää, mikä pitää noita pelkoja edessäsi. Nämä ovat oppituntejasi.

Kun tunnet pelkoa, kysy itseltäsi, miksi se on siinä. Piilotajuntasi antaa sinulle merkin sen alkuperästä. Mene alkuun ja katso, mitä sinun täytyy tehdä kirjoittaaksesi uudelleen muistosi tuosta syystä. Voit sitten poistaa sen tulevaisuutesi esteenä.

Kun sielu lähtee kehosta, niin riippumatta siitä, mitä se on tehnyt tai saanut valmiiksi, se palaa Lähteen ehdottomaan rakkauteen, jota monet kutsuvat taivaaksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä palataksesi. Se on Koti, jonne kuulut.

Jäljellä olevat oppitunnit voidaan ratkaista lyhyessä ajassa, jos työstät niitä – et tarvitse 50 vuotta. Mutta sinun ei myöskään tarvitse tehdä mitään, jos et halua. Löydät itsesi silti ehdottomasta rakkaudesta, kun palaat Kotiin.

Kysymys:
Mestarit, tapasin ihanan miehen neljä vuotta sitten ja muutin hänen luokseen. Minusta se oli vaikeaa, koska hänen aikuiset lapsensa asuivat vielä hänen kanssaan ja oli painetta mennä hänen vanhempiensa luokse päivälliselle kolme kertaa viikossa, mistä en nauttinut. Muutin pois saadakseni oman elämäni takaisin. Sain paljon paheksuntaa tästä, mutten välittänyt, koska tiedän sydämessäni, mitä tarvitsen. En tunne, että tämä mies rakastaa minua oikeasti, merkityksellisellä tavalla – hän suuttuu, kun puhun henkisistä asioista. Odotanko liikaa suhteiltani? Opettelen olemaan sitä, mitä tarvitsen itselleni, ja rakastamaan itseäni, mutta haluan edelleen tiettyjä ominaisuuksia kumppanissa. Pitäisikö minun päästää irti ajatuksestani saada "ihannekumppani"? –Katalin, Kanada

Vastaus:
"Ihannekumppani" on erilainen kaikille ja kaikissa olosuhteissa. Sinulla on ollut hyvin yksityiskohtaisia odotuksia omasi määrittelemisessä. Odotukset ovat hyvin rajoittavia, koska ne eivät ota huomioon kenenkään muun toiveita kuin omasi. Kun tuodaan mukaan toinen ihminen, odotuksia on mahdotonta täyttää.

Olet halunnut aiemmin epätoivoisesti saada kumppanin – siinä määrin, että olet hypännyt ensimmäiseen tarjoukseen pariutua jonkun kanssa. Tämä "ihana mies" oli upea, kun ei ollut omassa ympäristössään. Hän ei antanut sinulle hyvää ajatusta siitä, mitä olisi edessä, jos muuttaisit hänen luokseen. Perhe on hänen koko elämänsä, ja äiti hallitsee edelleen tilannetta. Hän pärjäisi erittäin hyvin kommuunissa tai ryhmäasumisessa.

Tämä mies ei tiedä, mistä yksiavioisessa rakkaudessa on kyse. Hän ei erottele rakkautta vanhempiaan, lapsiaan tai naistaan kohtaan. Toinen on aivan yhtä tärkeä kuin toinen. Vakuutit itsellesi ennen muuttamista, että hän muuttaisi uskollisuuttaan, kun olisit paikalla. Kuten myönnät, hän ei muuttanut.

Tässä on kyse itsesi ja sen kunnioittamisesta, mitä tarvitset tunteaksesi olosi hyväksi. Älä pidä tässä asiassa mitään muuta tärkeänä, kuin omia tunteitasi. On muita miehiä, jotka tulisivat jakavaan suhteeseen kanssasi, jos määrittelisit ennen aloittamistanne, mitä haluat. Ole julman rehellinen itsellesi ja hänelle ennen sitoutumista.

Kysymys:
Mestarit, johtuvatko kaikki sairaudet jostain henkisestä tai energeettisestä juurisyystä tai tukoksesta? Jos johtuvat, kannammeko niitä aiemmista elämistä? Minulla on vuosia ollut uupumusta jaksoittain. Se vaikuttaa minuun henkilökohtaisesti, ammatillisesti ja taiteellisesti. Minulla on ollut vuosien saatossa myös vaivoja niskasta ylöspäin – hammasongelmia, luukatoa viime aikoina, ontelo-ongelmia, päänsärkyä ja näön menetystä. Olen parantunut vähän aiemmin, ja uskon, että parantuminen on mahdollista. Mitä ovat uupumukseni ja muiden ongelmieni juurisyyt tästä tai entisestä elämässä? Miten poistan tukokset tai trauman tästä elämästä tai aiemmista elämistä ja pääsen käsiksi sisäiseen lähde-energiaan parantuakseni ja saavuttaakseni täyden potentiaalini? –S., USA

Vastaus:
[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. He antavat ainoastaan energeettisiä tai henkisiä neuvoja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Sairaudet ja fyysiset vaivat voivat johtua myriadeista syistä. Jotkut ovat haluttujen oppituntien tulosta, jotkut tulevat tukoksista, joita on luotu tässä elämässä tai entisessä elämässä, ja jotkut ovat oppimiskokemuksia kummallekin yhdessä toisen sielun kanssa. Omasi ovat sekoitus näistä.

Yksin uupumuksella on monia syitä, sekä fyysisiä että psyykkisiä. Sinulla on tapana ylireagoida tiettyihin tilanteisiin, joissa tunnet, ettei sinulla ole kontrollia, ja pahennat jo ennestään vähentynyttä energiatilannetta, mikä johtaa riittämättömään energiaan tai uupumiseen.

Sielu luo sen todellisuuden, jota se huomaa kokevansa. Jos projisoit epäonnistumisen tunnetta, sitä luot. Jos ylianalysoit jotain vaivaa, se putkahtaa varmasti esiin ja pahenee, kun murehdit sitä enemmän. Itsesi näkeminen täysin terveenä pysäyttää putoamisen alaspäin ja sallii sinun saada taas terveystasapainon.

Pääelämänoppituntisi on itseluottamuksen puute ja uskomus, ettet ole arvokas saamaan sellaista elämää kuin toisilla ihmisillä. Kyky luottaa päätöksiisi vaikuttaa kaikkeen elämässäsi, myös fyysisen tilasi parantumiseen.

Aina kun tunnet pakahtuvasi, pysähdy ja kysy itseltäsi, miksi se on siinä. Mikä aiheuttaa sen? Anna piilotajuntasi auttaa sinua löytämään näiden ajatusten alkuperä. Mene tuohon aktivoitumiskohtaan katsomaan, miksi pidät kiinni niin negatiivisesta "triggeristä". Jos et näe mitään syytä sen olemassaoloon, kiitä sitä palveluksesta ja jätä hyvästit. Tällä tavalla tukokset häviävät.

Parantavaa energiaa on kaikkialla ympärilläsi – se on universaalia elämänvoimaenergiaa tai Lähteen ehdotonta rakkautta. Siihen pääsee helposti käsiksi aikomuksellasi käyttää sitä kehosi, mielesi ja henkesi tasapainottamiseen. Näe sen vain tulevan kehoosi ja poistavan tukokset ja tekevän sinusta taas ehjän.

Kysymys:
Mestarit, välitämme aviomieheni kanssa syvästi toisistamme, mutta olemme persoonallisuudeltamme vastakkaiset. Olemme jakaneet elämämme kaikki puolet 33 vuotta, ja kaikki nämä vuodet välillämme on ollut luottamus. Noin kaksi vuotta sitten mieheni etsi sieluaan, ja koska hän etsi myös uusia bisnesmahdollisuuksia toisesta maasta, ehdotin, että hän lähtee pois ja etsii itseään. Hän päätyi syrjähyppyyn, josta sain tietää. En sanonut mitään hänelle, kun hän tuli takaisin. Näin, että hän halusi tunnustaa, muttei pystynyt siihen. Lopulta vuotta myöhemmin hän sai kakaistua sen ulos. Hän oli hyvin anteeksipyytelevä ja lupasi, ettei sitä tapahtuisi koskaan enää, mutta sanoi myös, että hänen täytyi saada tuo kokemus. Yritän ymmärtää, mikä syy ja oppi tällä tapahtumalla oli kummallekin meistä. –Neelu, Iso-Britannia

Vastaus:
Jonkun kehottaminen menemään etsimään itseään on avoin kutsu saada erilaisia kokemuksia, kuin hänellä on aiemmin ollut. Elämänne oli tullut ystävyyden ja keskinäisen mukavuuden pisteeseen. Se ei ollut varsinaisesti jännittävää tai haastavaa. Olitte alkaneet kohdella toisianne enemmän sisaruksina tai parhaina ystävinä, kuin erottamattomina rakastavaisina.

Miehesi täytyi tutkia mielipiteitään sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti, ja sinä kannustit häntä tekemään juuri niin. Hän altistui kaikenlaisille uusille ärsykkeille, myös seksuaalisille. Epävarmana siitä, mitä merkitsitte toisillenne kaiken yhteisen aikanne jälkeen, häntä houkutteli jokin uusi ja romanttinen. Hän tunsi itsensä tavoitelluksi ja arvostetuksi tavalla, jolla teidän suhteenne oli alkanut monta vuotta sitten, mutta joka tällä hetkellä puuttui.

Hänen lyhyt aikansa haluttuna rakkausobjektina opetti hänelle, että suhteessa oli paljon tärkeämpiä asioita kuin seksi. Hän havaitsi, miten paljon sinun huomiosi merkitsi hänelle ja että viehättyneisyytesi pysyi, ainoastaan ilman niitä neonvaloja, joita joku muu oli väläytellyt hänelle.

Hän tosiaan tarvitsi tuon kokemuksen ymmärtääkseen, miten merkittävä olet hänen elämässään. Hän oppi myös, että on tärkeää kommunikoida, kun tuntee puuttuvan jännitystä. Sinulle se oli herätys sen arvioinnissa, milloin asioista on tullut liian mukavia, ja tilanteen estämisessä tulemasta tylsäksi. Teillä kummallakin on kyky luoda se, mitä kumpikin tarvitsee tunteakseen olonsa "täydelliseksi" tässä liitossa.

Kun parit viettävät paljon aikaa yhdessä, heistä tulee laiskoja tarjoamaan, mitä kumppani tarvitsee ollakseen tyytyväinen. Monet parit kasvavat erilleen, kunnes he eivät ole enää niitä ihmisiä, jotka liittyivät yhteen hääseremoniassa. Teidän kummankin täytyy kunnioittaa itseänne tässä tilanteessa ja päättää, minkä näette tarpeellisesti tulevaisuuttanne varten.

Kysymys:
Mestarit, kun planeetta ylösnousee 3D:stä 5D:hen, minne ne sielut menevät, jotka päättävät jäädä kolmanteen ulottuvuuteen? Kuolevatko ne ja reinkarnoituvat toiselle planeetalle? –Eduardo, Brasilia

Vastaus:
Vaikka planeetta on elävä ja hengittävä, sillä ei ole sielua. Ainoastaan sielut voivat ylösnousta ulottuvuudesta toiseen sen perustella, miten ne edistyvät kohti valaistumista ja jälleenyhdistymistä ydinolemukseensa, joka on Lähteestä peräisin oleva ehdoton rakkaus.

Jokainen sielu on omalla matkallaan, eikä sen edistyminen riipu kenestäkään muusta kuin siitä itsestään. Ainoa planeetta jossa on negatiivisuutta ja joka antaa näin kaksinaisuuden, jossa sielut voivat oppia valinnanvapaudesta, on maaplaneettanne. Tämä tekee siitä myös ainoan paikan, jossa on kolmas ulottuvuus, koska negatiivisuutta tarvitaan oppiakseen tekemään niitä valintoja, joita kehittyvät valaistumiseen.

Puhe koko planeetan ylösnousemisesta on ihastuttava fantasia, johon osallistuvat kaikki, joilla "on vastaus" sellaisen tapahtuman saavuttamiseen ja jotka haluavat teidän seuraavan omaa ideologiaansa ja omia sääntöjään ja määräyksiään ylösnousemuksen saavuttamiseksi.

Ylösnousemus tapahtuu, kun sielu päästää irti kaikesta negatiivisuudesta ja yhdistyy pelkästään ehdottomaan rakkauteen. Koska tämä planeetta rakennettiin yhtä suuresta määrästä negatiivista ja positiivista energiaa, ne sielut jotka vapautuvat riippuvuudestaan negatiiviseen energiaan, vapauttavat tuon määrän niiden sielujen "imettäväksi", jotka kokevat negatiivista elämää ja jakavat planeetan heidän kanssaan tuolla hetkellä. Koko planeetta ei voi vapautua siitä 50 prosentista negatiivista energiaa, jonka se sisältää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >