HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille19.6. - 26.6.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

19.6. - 26.6.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
19.6.–26.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, monet henkiset opettajat kertovat meille, että me, ihmiset, pystymme itse parantamaan ja korjaamaan minkä tahansa fyysisen sairauden. Onko se totta? Muut ja minä olemme yrittäneet tehdä monia ehdotettuja harjoituksia, jotka ovat periaatteessa tekniikkoja, joilla päästään yksilön alitajuiseen mieleen ohjaamaan sitä parantamaan fyysiset ongelmat. Ponnisteluista huolimatta minulla on edelleen fyysisiä sairauksia ja ikääntymisongelmia. Miten toiset ja minä parannamme itsemme fyysisesti, jos sen voi tehdä? Ja jos voi, miten moni ihminen on tällä hetkellä fyysisesti täydellinen ja miksi jokainen ihminen, jonka olen koskaan tavannut, on sairastunut, vammautunut ja ikääntynyt? –Christina, USA

Vastaus:
Sielut tulivat olemaan murtamalla Lähteestä, joka on kaikkivoimainen, suurenmoinen, kaikkiluova ja kaikkitietävä. Koska sinulla on tämä energia ydinolemuksenasi, sinulla on myös nämä voimat ja kyvyt. Sinulla on kyky luoda, manipuloida, korjata tai korvata fyysinen itsesi.

Tämä kaikki tulee kahden varoituksen kera: et voi puuttua keskeneräiseen elämänoppituntiin ja sinulla täytyy olla ehdoton luottamus kykyysi uudistua ja sinun täytyy hyväksyä se – ilman epäilyksiä, ei edes hitusta.

Tämä on lähes mahdotonta sielulle, jolla on ihmiskokemus, koska se on ristiriidassa yhteiskunnan uskomusjärjestelmien kanssa. Nämä uskomukset annetaan ollessanne pieniä ja useimmiten ette koskaan muuta niitä. Yhteiskunta sanoo, ettei se ole mahdollista, mitä pyrit tekemään. Ellet ole tarkastellut uskomuksiasi ja kirjoittanut niitä uudelleen sallien uudistumisen mahdollisuutena, tämä estää saavuttamasta jotain, mistä olet vain lukenut.

Sielu tulee maan päälle oppimaan erilaisia asioita, ilman mitään aikomusta jäädä pitkäksi aikaa näiden tehtävien suorittamisen jälkeen. Tästä syystä ihmiskeho on jäänyt ympäristönsä kohteeksi. Jos yksilö oppii oppituntinsa 50 vuodessa, ei ole mitään syytä jäädä 150 vuodeksi. Luonnollisen ikääntymisen käsitteleminen on rakennettuna moniin oppituntisuunnitelmiin. Olosuhdetta jota tarvitaan tiettyyn oppimisprosessiin yhdessä sielussa, voitaisiin pitää vammana toisessa.

Maailma ympärilläsi on harhaa, jonka olet rakentanut antamaan ne kokemukset, jotka valitsit aiemmin. Energia on kaikki, ja kaikki on energiaa. Siksi manipulointivoimallasi on mahdollista luoda, mitä tahansa haluat.

Kontrolloiva tekijä on aikomus, jota ohjataan ehdottoman rakkauden avulla. Egotuomitseminen eli se, että haluat korjata "väärän", tekee tyhjäksi toimesi. Se täytyy tehdä ilmentääkseen muokattavan henkilön korkein ja suurin hyvä. Jos se on vastoin mitään hänen aikomuksiaan, suunnitelmiaan tai halujaan, se ei voi onnistua.

Täydellisyys on egosta tulevaa tuomitsemista. Se on myös heijastus Lähteestä, ymmärrys siitä, mikä antoi Lähteelle inspiraation lähettää osia itsestään kaksinaisuuteen selvittämään, mitä se ei ollut.

Kysymys:
Mestarit, asun nyt New Yorkin osavaltion pohjoisosassa, mutta kasvoin Israelissa ajatellen, että tarkoitukseni olisi palvella jotenkin siellä. Kotimaassa minuun liittyy paljon parantamista, joten päätin helpottaa tuskaa ja lähteä. Teen nyt reiki-parannusta, meditaatioita, Bachin kukkaterapiaa … ja olen hyvin motivoitunut auttamaan toisia parantumaan, kun oma matkani on ollut/on hyvin vaikea. Taistelen edelleen riippuvuuden kanssa. Ongelma on, ettei siellä ole liikettä – ainoa mitä minulla on Israelissa, on tarkoitus. Mutta helpompi elämä on USA:ssa. Voitteko opastaa minua, millä tapaa lähestyä tarkoitusta sellaisena, että se pätee toisten palvelemiseen? –Lisa, Israel

Vastaus:
Sabotoit itseäsi, kun olet luonut niin erityiset odotukset elämällesi, että ne estävät kaikki muut mahdolliset ajatukset. Sielun ainoa tarkoitus on ymmärtää ja oppia niistä oppitunneista, jotka se päätti kohdata inkarnaationsa aikana. Kenelläkään ei ole velvollisuutta tehdä mitään kenenkään toisen hyväksi – erityisesti ennen kuin hän on saanut loppuun omat oppituntinsa.

Riippuvuus on merkittävä oppitunti sinulle, ja se ettet ole ymmärtänyt, miksi päätit olla niin koeteltu, etkä ole saanut selville tapaa poistaa tuo tarve kehostasi, osoittaa, että sinulla on edelleen paljon työstettävää itsessäsi, ennen toisten palvelemisesta murehtimisesta.

Voit jatkaa toisten auttamista parannusmenetelmilläsi, mutta sinulla on paljon negatiivisuutta päässäsi omista puutteistasi ja vioistasi. Se tuntuu ankkurilta liikkeessäsi. Aloita lisäämällä itserakkautta. Ymmärrä, miten suurenmoinen ihminen olet osana Lähde-energiaa ja että tämän vaikean elämän myötä, jonka valitsit, sinua pitäisi kunnioittaa sinnikkyydestäsi.

Hyväksy, että jokainen asia jonka olet suorittanut, on virstanpylväs henkistä valaistumista kohti. Sinulla täytyy olla uskoa itseesi ja kykyihin, jotka ovat käytettävissäsi. Lähetä pois negatiivisuus, kun se lähestyy, ja korvaa se ehdottomalla rakkaudella elämääsi kohtaan.

Kysymys:
Mestarit, onko jokin oikea/paikkansapitävä uskonto? Olen kääntynyt muslimiksi, mutta perheeni vihaa sitä. Olenko väärässä seuratessani islaminuskon opetuksia? Mikä merkitys on sillä, että tunnen niin suurta läheisyyttä kulttuuriin, joka on hyvin erilainen kuin omani? Liittyykö se entisiin elämiini? –Kamila, Brasilia

Vastaus:
Organisoidut uskonnot luovat uskomusjärjestelmiä, joilla niiden kannattajat muotoilevat elämänsä. Erilaiset yhteiskunnalliset, urheilu- ja teatteriyhdistykset antavat muunlaisia uskomusjärjestelmiä yksilölle. Rodut ja kansallisuudet antavat myös uskomuksia, joita ihmiset noudattavat. Kaikista noista mahdollisuuksista jokainen ihminen päättää, mitä osia kaikista säännöistä ja määräyksistä hän haluaa liittää omaan todellisuuteensa.

Kaikki organisoidut ryhmät motivoivat kannattajiaan käyttäytymään täsmälleen ryhmän sääntöjen mukaan. Kaikki vaihtoehdot poistetaan jäseniltä ja niiden myötä myös vastuu tekojensa seuraamuksista, koska he seuraavat sääntöjä eivätkä tee päätöksiä itse.

Älä ymmärrä meitä väärin: toisten ohjeiden noudattamisesta on hyötyä – jos ja kun se mitä sinua pyydetään tekemään, resonoi sisälläsi ja tuntuu sellaiselta, että se sallii sinun kukoistaa. Jokaiselle ihmiselle vastaus kysymykseesi voi olla erilainen. Minkä ryhmien mitkä opit auttavat sinua oppimaan itsestäsi ja lisäämään tietoisuutta siitä, kuka ja mitä olet? Jos sinusta ei tunnu, että ymmärrät elämää paremmin, niin siirry toiseen ryhmään.

Perheessäsi on vaikeaa, koska heidän uskomusjärjestelmänsä kertovat, että islaminuskon opetukset ovat vääriä ja sinua johdatetaan vaaralliseen elämäntapaan. Kaikilla on valinnanvapaus, ja sinun täytyy hyväksyä, että heidän uskomuksensa aiheuttavat jatkuvasti ristiriitaa ollessaan vastakkaisia omiesi kanssa.

Kiinnostuksesi ei liity mitenkään entiseen elämään. Löydät lohtua noista opetuksista ja toisista osallistujista tällä hetkellä. Luo tämä todellisuutenasi ja tarpeenasi, kunnes se ei enää tunnu mukavalta. Ole uskonnon, kuten myös työn, kiinnostusten tai kumppaneiden osalta rehellinen itsellesi ja jatka yhteyttä, kunnes se on epämukavaa. Älä silloin epäröi vaihtaa johonkin muuhun.

Ei ole mitään oikeaa tai väärää, mikä pätee kaikkiin ihmisiin. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan, jos hän hyväksyy, että hänellä on vaihtoehtoja, eikä vain seuraa sokeasti perhettään.

Kysymys:
Mestarit, on melko hyväksyttyä, että sielu lähtee kruunuchakran kautta, ja uskon sen tekevän tämän kvanttifysiikan pariannihilaatio-periaattella. Positroni(t) ja elektroni(t) törmäävät ja luodaan fotoni(t). Näin todellinen tilamme on jälleen puhdas fotonienergia ja häivymme takaisin henkitilaamme ja -tasolle, jolta tulimme. Olen melko varma, että astumme ihmiseen käänteisellä "parilisäysprosessilla". Asetumme alun perin käpylisäkkeeseen. MUTTA kun astumme ihmiseen jossain 4. ja 8. kuukauden välillä, epäilen, ettei chakroja ole vielä. Tulemme alun perin kruunun kautta? Chakrat ovat selkärangan myötäinen energiaverkosto (kuten sielumme) ja se kontrolloi myös ulkoista energiakenttää ja ihmisauraa. Sitten iso kysymys!!!! Luoko sielumme chakraenergiakentän, joka kommunikoi sitten tietysti KAIKKEUDEN (Lähteen) kanssa? –Sam, USA

Vastaus:
Olet juuttunut tarpeeseen selittää selittämätön. On mahdotonta kuvata henkiulottuvuutta käyttämällä käsityksiä siitä fyysisestä ilmiöstä, joka näytetään toteen maaplaneetan kaksinaisuudessa. Tiedeyhteisössä on sanottu, että on mahdollista osoittaa oikeaksi mikä tahansa idea jostain kohtaa toimivien teorioiden valtavaa verkostoa. Mutta nuo teoriat turvautuvat fyysisiin tekijöihin, eivät ei-fyysisiin, ei-uusittavissa-oleviin harjoituksiin.

Se sielu joka sinulla ottaa eri askelia teoriassasi, ei ole muista riippumaton olento. Sielu on muodotonta energiaa, joka saa tahdolla itsensä olemaan, missä tahansa se päättää olla. Se voi olla edessäsi yhtenä hetkenä, hävitä ja sitten olla Siperiassa seuraavana. Tai se voi jakaa itsensä hiukkasiin ja olla läsnä monissa paikoissa samanaikaisesti. Se on aistiva ja sillä on loputon älyllinen aspekti, mitä fotonit ja elektronit joista puhut, eivät ole.

Jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus, joten se milloin ja miten se päättää elävöittää valitsemansa kehon, riippuu siitä. Jotkut sielut astuvat kehoon pian hedelmöityksen jälkeen ja jotkut juuri ennen tulemista synnytyskanavan läpi. Ne liukuvat tai pelkästään ilmestyvät niihin egon elimiin, joiden täytyy toimia, jotta keho on toimintakykyinen.

Chakrat ovat sieluenergian laajentuma, joka kurkottaa ei-fyysiseen maailmaan kontaktin säilyttämiseksi. Kundaliini on selkärangan myötäinen – chakrat ovat eri paikoissa auttamassa kehojärjestelmiä, kuten sydän, kurkku, solar plexus jne.

Toinen energiakenttä kehon ympärillä jossa sielu asuu, on merkaba tai valokeho. Se koostuu kahdesta vastakkaiseen suuntaan pyörivästä tetraedristä. Sitä kontrolloidaan aikomuksella meditoinnin aikana, ja ollessaan täysin aktiivinen sitä voidaan käyttää kulkuneuvona ulottuvuuksien välisessä matkustamisessa. Jotkut ihmiset käyttävät sitä ylösnousemuskeinona.

Se mitä uskot, luo todellisuutesi. Sinulla on täydellinen valinnanvapaus, joten mene niiden uskomusten mukaan, jotka resonoivat eniten kanssasi tiettynä aikana, äläkä pelkää muuttaa niitä, kun ne eivät enää palvele sinua.

Kysymys:
Mestarit, olen aina ollut hiljainen ja minulle on ollut kamppailua seurustelu ikätovereideni kanssa. Viime aikoina olen tuntenut voimakkaasti, että maailma voi olla rankka paikka. Huomaan ihmisluonteen olevan hämmentävä ja uskon, että tästä syystä minulle on kamppailua yhdistyä toisten kanssa. Tunnen olevani eri tasolla kuin kaikki muut, mikä saa oloni alakuloiseksi. Pelkään, että hiljaisuuteni saa minut kärsimään nyt elämässäni. Puhkeanko lopulta kukkaan ja jätän hiljaisuuteni taakse elääkseni tyydyttävää elämää? –Anna, Irlanti

Vastaus:
Kun ajattelet yhdistymistä toiseen yksilöön, analysoit kaikki mahdolliset seuraamukset ja reaktiot, joita ajattelet hänellä voivan olla. Sinulla on tarve kontrolliin tai ainakin tietää, mitä tapahtuu. Tämä pitää sinut niin kovasti teoreettisessa mielessäsi, että tilaisuus olla vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa menee ohi, ennen kuin tilanne toteutuu. "Hiljaisuutesi", kuten kutsut sitä, on epäröintiä viedä itsesi ulos maailmaan.

Ihmiset ovat hämmentäviä sinusta, koska näet heidän tekevän muita asioita, kuin kuvittelit, mitä heidän pitäisi haluta tehdä. Taaskin ylianalysoit ja liität ominaisuuksia toisiin omien uskomustesi perusteella. Kevenny. Ero jonka näet sinun ja toisten välillä, liittyy rajoituksiin, joita asetat itsellesi.

Aloita hitaasti toisten lähestyminen. Etsi jokin mukava paikka – sosiaalinen ryhmä, kirjasto, kirjakauppa, kahvila – ja vaihda ystävällisiä tervehdyksiä ensin. Käy säännöllisesti tuossa paikassa, kunnes olet vaihtanut kohteliaisuuksia useiden ihmisten kanssa monta kertaa.

Aloita seuraavaksi keskustelu – jos olet huomannut, että he tekevät tiettyä asiaa, puhu siitä. Älä tuomitse heitä, älä myöskään arvostele tai luokittele heitä uskomustesi perusteella. Jonkin ajan kuluttua se alkaa tuntua mukavalta, eikä uhkaavalta, kun olet tuntenut heidät pitkän aikaa.

Jokainen ihminen luo oman todellisuutensa. Se ei vain tule sinulle – sinun täytyy tehdä sen eteen työtä. Kaikki nuput ovat läsnä, salli niiden alkaa avautua.

Kysymys:
Mestarit, tämä erittäin tärkeä kysymys tuli mieleen. Miten voitte sanoa, ettei ole hyvää tai pahaa? Entä karma? Uskon siihen, Koko elämäni on perustunut hyvien asioiden tekemiseen, jotta maailma olisi parempi paikka. Onko se siis hyödytöntä? Miksi tunnen onnellisuutta ja iloa, jos niillä ei ole mitään merkitystä? Haluaisin saada hyvän elämän, jolla on positiivinen tulos lopussa, ja tunnen, että maailma tarvitsee enemmän naurua ja iloa. Mutta miksi minun pitäisi vaivautua? Miksi minun ei pitäisi alkaa elää itsekkäästi ja ottaa hyödyt vain itselleni? Kanssani ei resonoi lainkaan, ettei ole hyvää tai pahaa. –Reetta, Suomi

Vastaus:
Sanoimme, ettei ole hyvää tai pahaa henkisessä mielessä, mikä on ei-fyysisen energeettisen ydinolemuksenne maailma. Maaplaneetalla joka luotiin negatiivisen ja positiivisen kaksinaisuudeksi, on ehdottomasti hyvä ja paha.

Karma on käsitys, joka juontuu uskonnollisista käytännöistä, jotka sanelevat rangaistuksen, jos ihmisen teot eivät noudata uskonnon oppeja. Jokainen luo oman todellisuutensa, ja omassasi karmakäsitys on läsnä. Se ei merkitse, että se on universaalisti hyväksytty tai itsenäinen uskomus.

Jokainen sielu on omalla ainutlaatuisella matkallaan. Se ei ole henkisessä kasvussaan ja ymmärryksessään riippuvainen kenestäkään toisesta. Sillä ei ole vastuuta yrittää auttaa ketään toista. Kukaan ei voi saada ketään tekemään mitään, ellei hän päätä tehdä sitä, joten on mahdotonta tehdä maailmasta parempi paikka, ellei muu maailma tee yhteistyötä.

Suuri osa rakkaudesta jota tunnet, on itserakkautta, koska uskot siihen, mitä teet, ja hyväksyt, että kyse on sinun valinnastasi, eikä toisen valtuutuksesta. Itsen rakastaminen on välttämätön askel valaistumiseen ja yhteyteen olennaisen Lähde-energiasi kanssa. Mikään ei tunnu yhtä hyvältä.

Jos maailman ihmiset antautuisivat naurulle ja ilolle enemmän, he huomaisivat vetäytyvänsä pois negatiivisuudesta ja lähestyvänsä positiivista rakkautta. Pyrkimys opettaa ihmisiä siirtymään positiivisuuteen muuttaa maailmaa – mutta muista, että valinta sen tekemiseen on aina heidän.

Sinulla on myös valinnanvapaus, ja päätös tehdä kaikkesi oman itsesi eteen on yksi tapa edetä. Maa on paikka – ja ainoa paikka – vaihtoehtojen tutkimiseen. Kokeile itsekkyyttä, ahneutta, ylpeyttä tai muita "minä ensin" -asenteita. Siinä ei ole mitään väärää, jos se vetoaa sinuun. Voit aina palata siihen, missä olet tällä hetkellä.

Mutta kuten olet todennut, se on tärkeintä, mikä resonoi kanssasi ja mikä saa sinut tuntemaan, että teet, mitä olet aina pyrkinyt tekemään. Seuraa intuitiotasi ja tunteitasi ja luo sitä, mikä on mukavaa sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >