HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille27.3. - 3.4.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

27.3. - 3.4.2018 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
27.3.–3.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, jos Maa on ainoa paikka, jossa on kaksinaisuutta, niin entä ne muut paikat aika-avaruusjatkumollamme, joilla on ns. maan ulkopuolisia olentoja? He ovat sanoneet, että he kehittivät yhteiskuntansa pois siitä pimeydestä, jossa me olemme, sodasta, erillään olosta jne. Eivätkö nämäkin planeetat olleet kaksinaisia, vai viittaatteko aika-avaruusjatkumoomme kokonaisuutena opetuksessanne ainoasta paikasta, jossa on kaksinaisuutta? –Joseph, USA

Vastaus:
Kaksinaisuuden tarkoituksena on, että jokainen sielu määrittää ja ymmärtää, miltä sen ydinolemuksen, positiivisen ehdottoman rakkauden, vastakohta näyttää ja tuntuu. Se antaa luokkahuoneen, jossa voi olla kaikki mahdolliset negatiivinen-positiivinen-yhdistelmät – näyttämön jossa voidaan tutkia yrityksen ja erehdyksen kautta jokaista ihmisominaisuutta ja -tunnetta. Osallistuja sopii näistä halutuista ominaisuuksista ennen inkarnoitumista, ja sitten peli alkaa.

Sielut viettävät tosiaan aikaan muillakin planeetoilla kuin Maassa, mutta sen tarkoituksena ei ole löytää, keitä he ovat tai miten he voivat toimia ymmärtääkseen ehdotonta rakkautta. Monissa paikoissa on tietty teema, jota sielu haluaa tutkia, mutta sielu on tietoinen siitä alusta saakka ja vain kokee sitä, yrittämättä selvittää sitä, kuten tapahtuu oppituntien osalta maan päällä.

Ainoa kehitys jota tapahtuu näillä muilla planeetoilla, on koulutuksellista – kuten sielun siirtyminen lastentarhasta peruskoulun ja lukion kautta yliopistoon. Kaikki sotamainen toiminta liittyy fyysisestä urheudesta, taktiikasta ja logistiikasta oppimiseen. Nämä eivät ole kaksinaisia ympäristöjä, koska mitään opintoja ei suoriteta täydellisyyden vastakohtaan liittyvänä.

Kysymys:
Mestarit, olen naimisissa enkä etsi rakkautta muualta. Sitten täysin odottamatta huomaan olevani yhteydessä henkisellä tasolla rakkaaseen miespuoliseen ystävääni, jonka olen tuntenut yli kymmenen vuotta. Hänkin on naimisissa, mutta tuntee saman kuin minä. Emme halua jättää kumppanejamme, mutta tämä yhteytemme on hyvin voimakas. Energia sydänchakrassa on hyvin voimakasta toisinaan. Voitteko kertoa minulle tämän tarkoituksen? Miksi tunnemme näin toisistamme ja miksi nyt? Liittyykö se entiseen elämään? –Michelle, Iso-Britannia

Vastaus:
Se ei liity mitenkään entiseen elämään, vaan kaikin tavoin siihen, että olette samasta sieluryhmästä ja värähtelette henkisesti samassa taajuudessa. Sovitte yhdistyvänne tänä ajankohtana elämässänne testataksenne, miten pärjäsitte kumpikin valitsemissanne elämänoppitunneissa ja miten paljon ymmärsitte ydinolemuksestanne.

Kummallakin teistä oli oppitunteja, jotka koskevat romanttista rakkautta, matkanne kunnioittamista olemalla oma persoonanne, sen ymmärtämistä, miten erotetaan ne asiat, joista voitte oppia, ja täyden selkeyden tuomista oppitunteihinne. Se mitä tapahtuu tällä hetkellä, tuo valokeilaan monet näistä oppimisalueista.

Yhteiskunta laatii säännöt ja määräykset, joita yksilön pitäisi noudattaa suhteissa muihin kuin puolisoonsa. Niitä kontrolloi egomieli, jota kontrolloi selvä mustavalkoinen tuomitseminen.

Aivan kuten vanhemman on mahdollista rakastaa useita lapsiaan, yksilön on myös mahdollista rakastaa useampaa ihmistä. Oppiessasi romanttisesta rakkaudesta olet kohdannut ehdottoman rakkauden, jota useimmat puolisot vaativat, ja viehätyksen jota tunnet muita kuin miestäsi kohtaan. Sallimalla itsesi tuntea tämän "kielletyn" rakkauden, kunnioitat matkaasi kokemalla kaikki ulottuvillasi olevat puolet.

Selkeys ja arvostelukyky antavat sinulle koulutusta tilanteen käsittelystä. Selkeys antaa sinun nähdä, miten puolisosi reagoisi toiseen rakkauteesi ja haluatko keskustella viehätyksestäsi ystävää kohtaan. Arvostelukyky auttaa sinua päättämään, mitä haluat tehdä muokkaamaan tulevaa suhdettasi kumpaakin mieheen.

Henkisestä perspektiivistä katsottuna mitään ei määritellä oikeaksi tai vääräksi. Kaikki ovat pelkästään kokemuksia, joista sielu voi oppia. Jokainen sielu tekee oman todellisuutensa käyttämällä valinnanvapauttaan. On koeaika, ja vastausten valitseminen on sinun tehtäväsi.

Kysymys:
Mestarit, minun on vaikea saada iloa elämässä, koska tiedän, että siinä ei ole mitään perimmäistä järkeä ja kaikki on harhaa. En pysty estämään mieltäni analysoimasta asioita tästä perspektiivistä ja kaikki tuntuu tyhjältä. En ymmärrä Jumalan rakkautta tai miten Jumalaa voi edes olla tyhjästä. Olen huolissani olemassaolosta, ei-olemassaolosta, ikuisuudesta. Miten voin nauttia elämästä? –Caroline, Brasilia

Vastaus:
Miksi luulet tulleesi maan päälle? Kyllä, kaikki mitä koet, on harhaa, jonka loit mahdollistamaan oppitunnit, jotka halusit käsitellä. Osa harhaasi on päättää, haluatko olla surullinen vai iloinen. Kyseenalaistamalla mahdollisuudet, kuten teet, riistät itseltäsi onnellisuuden, koska et ole päättänyt antaa itsesi nauttia elämästä.

Mieli on yhteiskunnan tuote, joka käyttää niitä uskomusjärjestelmiä, jotka olet hyväksynyt sen tuomitsevista säännöistä, ja sallii ihmisegon tehdä päätökset puolestasi. Egot reagoivat vain niihin vaikutuksiin, että kaikki mielen kohtaama toiminta tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan. Se vie sinut pois ehdottoman rakkauden tiedostamisesta, koska se osaa päättää vain positiivisten ja negatiivisten energioiden välillä Maan kaksinaisuudessa.

Sinun harhasi – eikä kenenkään muun – perimmäinen järki on antaa juuri ne olosuhteet, joita tarvitaan valitsemiisi elämänoppitunteihin. Jos et halua toteuttaa tänne tulosi syytä, niin säilytä se mielipide, jonka ilmaiset tässä. Jos haluat saada viisautta sielusi ydinolemuksesta, niin elä elämää ja anna testien tulla sinulle.

Ei ole sitä tuomitsevaa miestä valkoisessa kaavussa, joka on järjestäytyneiden uskontojen pää ja joka tunnetaan Jumalana, Jehovana, Allahina jne. Ollessaan Maan kaksinaisuuden ulkopuolella kaikki sielut ovat muodotonta, ehdottomasti rakastavaa energiaa, jossa ei ole minkäänlaista negatiivisuutta.

Miksi olla huolissaan jostain, mitä et voi kontrolloida? Olet ikuinen sielu, joka osallistuu parhaillaan ihmiselämään. Kun olet valmis tämän ihmiskehon osalta, lähdet energiatilaasi ja päätät, mitä haluat tehdä seuraavaksi.

Salli itsesi rentoutua, päättää, miten haluat luoda tämän ihmiselämän seuraavan vaiheen, ja ilmennä se sitten. Voit olla onnellinen, surullinen tai jatkuvasti ahdistunut – päätös on sinun.

Kysymys:
Mestarit, "eläinten kuoleman jälkeinen elämä ja traaginen kuolema". Onko odottamattomilla olosuhteilla aina rytmi tai syy? Pikkukoiramme hävisi kaksi ja puoli vuotta sitten, luultavasti kojootti vei sen. Puoli vuotta sitten tyttö- ja poikakoiranpentu toivat valtavaa rakkautta elämäämme. 14-vuotias tyttäreni oli avuton katsellessaan kojootin vievän poikapennun. Olen kasvattanut hänet niin, että kaikki palvelee jotain tarkoitusta tai suunnitelmaa. Valitsevatko lemmikit lähtönsä? Vai tulevat lyhyemmäksi aikaa, mutta auttavat meitä elämän jälkeen? Miten kauan sielu leijailee ennen siirtymistään eteenpäin? Voivatko eläimet poistua nopeasti tragedian myötä? Meidän täytyy päästä vihan yli ja antaa anteeksi kojootin rooli. Olisiko tämä ollut vääjäämätöntä myös vaihtoehtoisilla aikajanoilla? Entä tämän sielun palaaminen ja pelkästään sen valinta? –Taiya, Kanada

Vastaus:
Kaikkeen on syy, mitä sielulle tapahtuu sen ollessa maan päällä. Mitään toimia ei voi luokitella oikeiksi tai vääriksi, vaan niitä pitäisi tarkastella ainoastaan oppitunteina, joista voi oppia. Ainoastaan pienessä määrässä eläimiä – 1-2% – on sielu, muut elävöittää ehdottomasti rakastavan energian kipinät. Sieluttomia eläimiä on planeetalla auttamassa sieluja saamaan elämän, jossa on niiden valitsemat kokemukset.

Perheesi on voinut tarkkailla ympäristön saalistajan ja saaliin elämänkiertoa. Noilla kojooteilla ei ollut sielua, joka oli päättänyt riistää teiltä rakkaan lemmikin – niillä oli vain nälkä, jonka ne tyydyttivät pienemmällä eläimellä. Ihmisille tämä ympäristön kierto antoi kokemuksen useista eri oppitunneista – kuten suru, menetys, pettäminen, raivo, viha ja tunne kontrollinpuutteesta elämässä.

Useimmilla eläimillä on paljon lyhyempi elinkaari kuin ihmisillä, ja koska niillä ei ole sielua, niillä ei ole valittuja elämänoppitunteja. Ne antavat kontekstin ihmisille. Niiden harvojen eläinten tapauksessa joilla on sielu, se tekee saman suunnittelun ennen tulemistaan, kuin ihmiskehoon tuleva sielu. Silloin samat säännöt pätevät niin ihmiskehoon kuin eläimen elämäänkin.

Kysymys:
Mestarit, voitteko valaista sielukumppaniyhteyksiä? Luulen löytäneeni toisen kumppanin viime vuonna töissä. Selviydyttyäni ensimmäisestä luulin, että tällä kertaa se olisi helpompi käsitellä, mutta olin väärässä. Mikä pointti on niin voimakkaissa tunteissa toista kohtaan, kun niistä täytyy vain päästää irti loppujen lopuksi? Se sattuu syvältä sisällä. Ja saa minut vihaamaan itseäni, koska en saa hänen huomiotaan. Tuntevatko sielukumppanit aina yhteytensä ja tunnistavat sen? Tunnistaako erityisesti tämä ihminen sitä lainkaan? –Kt, Brasilia

Vastaus:
Puhut sielukumppaneista, kuin he olisivat romanttisia kaksoisliekkejä, joita he eivät ole. Sielu josta erosit viimeisenä Lähteestä murrettaessa, tunnetaan kaksoisliekkinäsi. Värähtelette samalla taajuudella ettekä voi ajatella mitään muuta kuin toisianne, kun olette yhdessä. Siitä syystä kaksoisliekit ovat harvoin samaan aikaan fyysisellä tasolla, koska he eivät käyttäisi aikaa oppitunteihinsa.

Sielukumppanit ovat muita sieluja, jotka ovat yksilöllistyneet samaan aikaan kuin sinä. Heitä ovat 72 sielua välittömästi edelläsi ja 72 välittömästi jälkeesi, yhteensä 144 sielua jotka ovat kuin läheisiä sisaruksia tai biologisia kaksosia. Koska tunnet nämä sielut paremmin kuin ketkään muut, sinulla on taipumusta tehdä sopimuksia heidän kanssaan tapahtumien toteuttamiseksi maan päällä.

Tällaiset sopimukset liittyvät harvoin romanttisiin kohtaamisiin. Sielukumppaneiden on tarkoitus olla paras ystäväsi, vaikutusvaltaisin opettajasi tai suurin kannattajasi. Teet sopimuksia varmistamaan, että kohtaat halutun oppitunnin.

Olet haaveilija ja sallit itsesi panostaa kaikki tunteesi romanttisiin suhteisiin. Fantasioit täydellisestä, elokuvamaisesta suhteesta, kun toinen ihminen alkaa osoittaa edes vähän kiinnostusta sinua kohtaan. Kiihkeytesi pelottaa usein tuon ihmisen pois, ennen kuin hän edes tutustuu sinuun.

Lakkaa ylläpitämästä odotuksia, jotka eivät perustu tosiasioihin. Kun tapaat uuden mahdollisuuden, älä suunnittele "elämänsä-loppuun-asti", ennen kuin tutustut häneen. Etene hitaasti nähdäksesi, oletteko yhteensopivia, ja alkaaksesi ymmärtää, missä hän on elämässään ja mitä hänen aikeensa ovat.

Useimmiten sielukumppani tunnistaa sinut – jos hän on oikeasti sielukumppani. Mutta joskus hän ei ole henkisesti riittävän kehittynyt tässä elämässä tunteakseen sinut. Saadaksesi tyydyttävän romanssin et tarvitse sielukumppania, ainoastaan samanmielisen ihmisen.

Kysymys:
Mestarit, miksi sielujen täytyy oppia maan päällä olemisesta, kun "Kotona" on paljon sieluja, jotka voisivat opettaa mistä tahansa asiasta? Tuntevatko sielut tuskaa vai voiko ainoastaan fyysinen ego tuntea sitä? Onko sieluni halukas lähestymään egoani ja järjestämään tapaamisen? –Kjetil, Norja

Vastaus:
Jotkut sielut tulevat Maahan voidakseen selvittää, keitä he ovat ja mitä voimia ja kykyjä heillä on. Ne jotka ovat Kotona, voivat kertoa, millaista heillä oli, mutta koska jokainen persoona oppii eri tavalla, se ei ehkä merkitse juuri mitään oppilaalle.

Se vastaa kuin maratonin juoksemista tai osallistumista urheilukilpailuun. Voit katsella, kun muut tekevät sen, voit lukea kaiken eri vaiheista, joita kehon täytyy käydä läpi, ja voit visualisoida tuon tapahtuman. Mutta vasta sitten kun koet fyysisesti valmistautumisen, rasituksen, vaikeudet ja menestyksen voitonriemun tai epäonnistumisen tuskan, et koskaan oikeasti tiedä, millaista se on. Sielu ei saa viisautta täydellisyyden vastakohdasta, ennen kuin se on kokenut sen itse.

Silloin kun sieluilla ei ole ihmiskokemusta kehossa, ne ovat epämääräisiä energiapilviä, joilla ei ole hermopäätteitä, fyysisiä tunteita tai altistumista negatiivisuudelle. Ei tietysti ole myöskään egoa, koska se on kaksinaisuuden kokemuspiiriä maan päällä. Niinpä sielulla ei ole tuskaa.

Sielu on korkeamman itsen tiedostamaton elinympäristö. Ego on fyysisen kehon mentaalista, tuomitsevaa pohdiskelua. Ego on olemassa vain kaksinaisuudessa, koska tarvitaan negatiivisuutta sen työkalujen käyttämiseen – kaikkien asioiden tuomitseminen, arvosteleminen ja arvottaminen. Sielun tai korkeamman itsen on erittäin vaikea käsitellä mieltä, jota ego kontrolloi, koska sielu on vain positiivista, ehdotonta rakkautta ja ego tarvitsee negatiivisuutta toimiakseen.

Henkinen valaistuminen voi tapahtua vain, kun ihminen vapautuu egon otteesta omaan olemukseensa ja asuu positiivisessa energiassa, jossa ainoa työkalu on arvioiminen eikä mitään määritellä oikeaksi tai vääräksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >