HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille28.7.2015 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

28.7.2015 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
28.7. – 4.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, sanotte elämän olevan kaksinaisuuskokemus. Merkitseekö se, että kuoleman jälkeinen elämä on ykseyttä? Miten ykseydessä voi kokea mitään, edes ehdotonta rakkautta? Eikö kaksinaisuutta tarvita kaikkeen kokemiseen? –Anoop, Intia
 
Vastaus:
Ihmiselämä mitä eletään maapallolla, on positiivisten ja negatiivisten energioiden kaksinaisuutta. Maapallo on ainoa kaksinaisuus ja se luotiin, jotta sielu voisi oppia kokemalla tilanteita, jotka vaativat tekemään valintoja siitä suunnasta, johon nuo tapahtumat voivat viedä sen.
 
Sielu tuli ihmiselämään ilman mitään ajatusta siitä, kuka tai mikä se on. Se on menettänyt muistinsa, että se on Lähteen osa, jolla on ääretön kyky ja voima luoda, tietää kaikki ja tuoda tuo voima ihmiskokemukseen. Sen tulemisen tarkoitus on kohdata negatiivisia oppitunteja ja katsoa, oppiiko se riittävästi valitakseen positiivisia ja rakastavia vaihtoehtoja.
 
Ei-fyysinen maailma Kotona on vain positiivista, ehdotonta rakkautta. Käyttämäsi sana "ykseys" on harhaanjohtava, koska se näyttää vihjaavan, että kaikki on samaa, ilman eroja ja erilaisia kokemuksia. Koska Kotona ollessa ei opetella mitään, ainoastaan tutkitaan, mitä on aiemmin koettu, ei tarvitse tehdä valintoja seuraavasta askeleesta, joten ei tarvita negatiivista vaihtoehtoa kehittymiseksi.
 
Ihmismielen on vaikea käsittää tätä ajatusta täysin, koska se ei osaa kuvitella ei-fyysistä elämää, johon ei vaikuta negatiivisuus. Silloin kun sielu "kelluu vapaasti" Lähteen ehdottomassa rakkaudessa ja pystyy käyttämään kaikkia voimiaan, se voi olla mitä tahansa ja missä tahansa haluaa. Sen ei tarvitse valita kahden tilan välillä – se vain luo, mitä haluaa – ja koska se on positiivisessa rakkausenergiassa, sen luomus on ehdotonta rakkautta.
 
"Ykseyttä" pidetään joskus tilana, jossa ihminen on liittynyt sieluunsa ja kaikkiin muihin olemassa oleviin sieluihin ja ylösnoussut Lähteen ehdottomaan rakkausulottuvuuteen. Sielun matka takaisin Kotiin ei ole siirtymä fyysisestä ei-fyysiseen, vaan sen käyttämän peitteen (keho) karistaminen ja paluu todelliseen muotoonsa.
 
Kysymys:
Mestarit, ympäri maaplaneettaa on hyvin monia hämmästyttäviä ja mystisiä muinaismonoliitteja. Kenties voisitte harkita kirjoittavanne kirjan, joka selittää niiden alkuperän ja tarkoituksen. Mutta ennen sitä, onko mitään yleisiä samankaltaisuuksia näiden jättimäisten kivirakennelmien välillä, jotka näyttävät kaiverretulta ja sitten nostetulta paikoilleen uskomattoman tarkasti? On Aswanin obeliski ja Sfinksi Egyptissä, Puma Punku Tiahuanacossa, Pääsiäissaarten Moai-päät ja Gornaja Shoria Siperiassa, muutamia mainitakseni. Sitten on täydellisesti muotoiltuja kivipalloja Venäjällä, Perussa, Polynesiassa ja Uudessa Seelannissa. Eikä ainoastaan Egyptissä ole pyramideja, vaan myös Bosniassa, Sudanissa, Indonesiassa, Koreassa, Kiinassa, Etelä-Amerikassa, Iranissa ja Irakissa. Ovatko ne yhteydessä toisiinsa? Mikä niiden alkuperäinen tarkoitus oli? –Alissa, USA

 
Vastaus:
Luomisestaan lähtien maaplaneetan pinnalla on ollut monia eri sivilisaatioita. Niitä kaikkia ei ole selitetty ihmiskunnan historiakirjoituksissa. Ihmisryhmiä on tullut, kehittynyt historiansa ajan ja sitten hävinnyt – sellaisia kuten mayat, atlantislaiset, muinaisegyptiläiset – ja yletön määrä yhteiskuntia on vain kadonnut – olmeekit, mykenelaiset, clovis-kulttuuri, anasazit, nabatealaiset ja Indus-laakson ihmiset, muutamia mainitaksemme.
 
Kaikki nämä yhteiskunnat olivat humanoideja ja useimmat arkeologit pystyvät dokumentoimaan kehityssuuntauksia niiden esiinkaivetuista kylistä. Silloin kun tiedemiehet ovat löytäneet asioita, joita he eivät pysty selittämään käyttäen standardiksi hyväksyttyjä todentamismenetelmiä (eli monet niistä, joihin viittasit), he vain vaihtavat takaisin johonkin, minkä he pystyvät määrittämään ja selittämään.
 
Kaikkien näiden tiedemiesten lähtökohta on, ettei mikään sivilisaatio ennen teitä ole ollut teknologisesti kehittyneempi. Juonipaljastusvaroitus kaikille ihmisille, jotka uskovat maapallon olevan ainoa asutettu planeetta aurinkokunnassanne: useita muita elämänmuotoja "tuolta jostain" on käynyt ja elänyt maan päällä.
 
Useimmat näistä olivat kehittyneempiä kuin nykyihminen, mitä todistaa se, että he ovat kuljettaneet itsensä omalta kotiplaneetaltaan teidän planeetallenne. Heitä tuli monista eri syistä. Jotkut tulivat keräämään mineraaleja planeetalta, jotkut tekemään uudesta paikasta siirtomaan, jotkut tutkimaan maapallon evoluutioprosessia ja jotkut uteliaisuudesta. He viihdyttivät itseään rakentamalla asioita, jotka ovat edelleen jäljellä. Toiset lähtivät itse ja luonnonkatastrofit vaikuttivat useisiin.
 
Kysymys:
Mestarit, kiitos kaikista vastauksistanne! Olen ihmetellyt, miksi ihmiset juovat alkoholia ja käyttävät huumeita. Itse juon alkoholia ja poltan tupakkaa ja joskus myös ruohoa. Kuka ne keksi ja miksi? Ovatko ne ihmisten kontrolloimista varten ja meidän pitämiseksi 3D:ssä? Tiedän, että joitain marihuanatuotteita käytetään hoitokeinona sairauksiin ja ne auttavat. Onko se totta? –Matina, Espanja
 
Vastaus:
Me kysyisimme, miksi syötte lihaa, sokeria, prosessoitua ruokaa ja mitään epäluonnollista. Koko kolmannen ulottuvuuden maailma on perustettu tarkoituksena oppia itsestänne ja siitä, kuka olette oikeasti henkiolentona, katsomalla, mitä kehoonne vaikuttavia valintoja teette.
 
Ihmiskeho on keinonne olla vuorovaikutuksessa maaympäristön kanssa. Kaikki mitä laitatte kehoonne, auttaa teitä oppimaan. Opitte ravinnosta, allergioista, suotuisista tuotteista ja tuhoavista aineista.
 
Sielun jolla on tämä ihmiskokemus, täytyy niellä aineita nähdäkseen, miten ihmiskeho reagoi niihin. Miten alkoholijuomat vaikuttavat fysiologiseen, älylliseen ja/tai tunnekehoon? Joissain kulttuureissa hapatetut juomat sallivat kommunikoinnin hengen kanssa. Jotkut ihmiset tarvitsevat niitä voittaakseen vakavia estoja tai itseluottamuksen puutteen. Ja on niitä ihmisiä, jotka pakenevat elämää asettumalla alkoholin tai huumeiden avulla tiedostamattomaan tilaan.
 
Hapattaminen on luonnollinen prosessi, joka tapahtuu, kun tietyt aineet ovat kontaktissa lämmön kanssa. Sitä ei keksitty, vaan löydettiin. Vuosisatoja ihmiset ovat kokeilleet tämän prosessin tuloksia. Monia eri kasveja on poltettu maun, euforisen vaikutuksen tai mielialan ja ajatusprosessin muuttamisen vuoksi. Tämäkin on löydetty kokeilemalla.
 
Marihuana tulee hampusta, villiruohosta joka havaittiin hyödylliseksi vaatteiden tekemisessä. Vuosisatoja sitä käytettiin varastointi- ja kuljetuspusseihin. Useimmissa tapauksissa psykedeeliset ominaisuudet löydettiin, kun maastopalo sytytti hamppupalstoja tai jäämiä heitettiin tuleen ja savun havaittiin vaikuttavan ihmiskehoon.
 
Marihuanakasvin eri muodoista löytyvillä aineilla on lääkinnällisiä ominaisuuksia, jotka auttavat potilaita niissä sivuvaikutuksissa, joita aiheuttavat vaikeiden sairauksien hoitamiseen käytettävät lääkkeet. Joidenkin lajikkeiden on havaittu vaikuttavan epilepsiasta kärsivien lasten aivoihin ja useimmilla näistä ei ole psykedeelisiä vaikutuksia.
 
Kaikki nämä asiat joihin keho voi addiktoitua, tapahtuvat luonnollisesti. Ihminen itse päättää kokeilla ja tulla riippuvaiseksi niistä. Tämä on usein oppitunti, joka on valittu, jotta opittaisiin käyttämään valinnanvapautta.
 
Kysymys:
Mestarit, intialainen henkinen "guru" vihki minut. Muutaman vuoden päästä oivalsin, että se oli virhe ja irtosin omasta olemuksestani pelon vuoksi. Nyt yritän saada itseni takaisin, mutta tunnen eksyneeni, koska nouseva kundaliinienergia joka avattiin minussa, ei näytä sallivan minun olla läsnä kehossani. Voinko parantaa tämän tässä elämässä vai täytyykö minun kestää seuraamuksia tämän inkarnaation loppuun saakka? Kaipaan itseäni. Olen nyt erittäin surullinen, ahdistunut ja peloissani. En ole tottunut tuntemaan näin. –Michael, USA
 
Vastaus:
Kundaliinin nouseminen – keskusenergiaväylä fyysisessä kehossasi – tekee helpoksi yhdistyä sielusi kaikkiin ei-fyysisiin aspekteihin. Jos et huolehdi tuon energiavirran kontrolloinnista, se voi ottaa hallintaansa tietoisen mielesi ja tekee sinut alttiiksi kaikille energialähteille ympärillä – sisältä ja ulkoa. Leijuminen eetterissä on kuin olisi jatkuvasti jonkin psykedeelisen huumeen vaikutuksen alaisena, mikä estää sinua maadoittumasta fyysiseen todellisuuteen. Tämä antaa tunteen, että olet irti kehostasi.
 
Olet edelleen yhteydessä ydinolemukseesi siinä mielessä, että olet ydinolemuksesi – eli olet sielu jolla on ihmiskokemus. Sielusi ei koskaan irtoa elämistä, jotka se on valinnut. Olet eksynyt, koska tunnet, ettet pysty kontrolloimaan kohtaloasi kundaliinisi ollessa auki. Näin ei ole. Voit oppia kontrolloimaan tuota energiaa ja käyttää sitä henkiseen kasvuun.
 
Jälleenyhdistyminen järkeesi tai tunteeseen, että olet osa fyysistä maailmaa, on sen uudelleenarviointia, mitä tiedät ja mihin uskot. Olet astunut hyvin tehokkaaseen urheiluautoon ja painanut kaasun lattiaan saakka – sinun täytyy oppia kontrolloimaan vauhti hallittavaksi.
 
Ensimmäinen askel on tunnistaa, kuka olet sieluna. Olet Lähde-energian osa ja sinulla on samat voimat ja kyvyt. Kun hyväksyt sen todeksi, voit alkaa käyttää noita voimia luodaksesi haluamasi ihmiselämän. Tutki meditatiivisessa tilassa jokaista elämäsi kontrolloimattomuusongelmaa. Ymmärrä, miksi pelkäät sitä, ja tiedä, että sinä pidät sitä itselläsi ja siitä voidaan vapautua.
 
Päästä irti jokaisesta esteestä elämässäsi ja kerää voimaa ja viisautta sielustasi kundaliinin avulla. Hyökkää jokaisen onnettoman ja negatiivisen ajatuksen kimppuun heti, kun se ilmestyy, ja kerro, ettet tarvitse sitä. Vedät puoleesi niitä asioita, joita tarvitset tai haluat kokea kasvaaksesi. Sitten kun opit niistä, voit lähettää ne tiehensä.
 
Kysymys:
Mestarit, äitini on kärsinyt vuoden naapurista, joka on päättänyt, ettei äidillä ole oikeutta olla onnellinen. Se alkoi äitini löydettyä poikaystävän. Mitä hän voi tehdä pysäyttääkseen tämän ihmisen? Se on erittäin vaikeaa minulle ja veljelleni, koska emme tiedä, mitä tehdä. Onko se karmaa? –L., Portugali
 
Vastaus:
Jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Jos et usko, että jokin voi satuttaa sinua, sillä ei yleensä ole mitään vaikutusta sinuun. Äitisi naapuri on kateellinen hänelle, erityisesti uudesta poikaystävästä ja siitä, että tämä tekee äitisi hyvin onnelliseksi. Naapuri yritti flirttailla hänen kanssaan ja hän näki vain äitisi. Niinpä naapuri joka on aina negatiivinen, lähetti mahdollisimman paljon negatiivisuutta ja vihamielisyyttä äidillesi.
 
Äitisi on hyvin välittävä ja jakava ihminen. Hän yritti ensin lohduttaa naapuriaan, mutta tuo nainen kasasi loukkauksia, syytöksiä ja pelkoa äitiisi. Hän on antanut äidillesi vaikutelman, että hän osaa kirota tämän ja sekaantua hänen elämäänsä. Hänellä ei ole mitään yliluonnollisia voimia – ainoastaan erittäin suuri suu ja yliaktiivinen mielikuvitus.
 
Tämä nainen on kateellisuuden lisäksi myös hyvin yksinäinen ja tyytymätön elämäänsä. Hän elää negatiivisuudessa ja ajattelee, että kaikkien muidenkin pitäisi. Äitisi täytyy katkaista yhteys häneen, koska hän ei pysty koskaan auttamaan tätä onnetonta naista. Jos äitisi ei kuuntele häntä tai reagoi hänen paasaukseensa, hän kyllästyy lopulta ja siirtyy johonkin toiseen.
 
Kaikki tämä naapurin aiheuttama negatiivinen energia jää alueelle, kunnes se korvataan jollain muulla. Laita perheesi ja ystäväsi kokoontumaan ja jakamaan rakkauttaan toisiaan ja valitsemaansa elämää kohtaan. Laita heidät lähettämään ehdottomasti rakastavaa energiaa ympäristöön ja se ajaa pois negatiivisuuden. Myös kynttilöiden ja suitsukkeiden polttaminen muuttaa aluetta.
 
Laita äitisi olemaan piittaamatta naapurista ja viettäkää aikaa luoden hänen haluamiaan rakkaus- ja ilotunteita.
 
Kysymys:
Mestarit, kiitos meidän auttamisestamme. Katson joka päivä ylös ja näen taivaalla ristiin rastiin kemikaalivanoja. Se tapahtuu tavallisesti samaan aikaan päivästä. Ja minulla on ollut tänä vuonna allergioita oudon säätilan lisäksi. Mitä meille yritetään tehdä? Tappaa ihmiset tuhoamalla ympäristö vai auttaa meitä? –Drew, USA
 
Vastaus:
Suurin osa siitä mitä havaitset, on kondensaatiovanoja lentokoneista, jotka kulkevat ohi hyvin korkealla, missä muodostuu jääkiteitä kaikenlaisesta kosteudesta. Näet niitä joka päivä samaan aikaan lentoaikataulujen vuoksi.
 
Kemikaalivanat ovat kemiallisia hiukkasia, joita päästetään ilmakehään ympäristön muuttamisen toivossa. Niitä käytetään yrittäen tuoda sadetta kuivuuden vaivaamille alueille ja ohjata muodostuvilta myrskyiltä pois energiaa katastrofien estämiseksi. Scifi-artikkeleissa ja pelonlietsontablogeissa teille kerrotaan, että niitä käytetään tuhoamaan vihollisia ja aiheuttamaan kemiallista sodankäyntiä.
 
Säätila on syklistä ja sen lisäksi siitepölyn ja saasteiden lisääntyminen vaikuttavat kaikkiin. Tämä kaikki tapahtuu planeetalla eikä korkealla ilmassa. Fossiilisia polttoaineita käyttävien moottorien pakokaasut aiheuttavat terveysvaaroja kaikille ihmisille. Siihen saakka kunnes suurempi osa yhteiskunnastanne luopuu arvostetuista eduistaan ja leluistaan planeetan suojelemiseksi, sitä louhitaan jatkuvasti.
 
Käytä universaalia energiaa auttamaan elimistösi saasteiden puhdistamisessa ja tasapainon palauttamisessa kehoosi. Voit tehdä tämän syvärentoutusmeditaatiossa. Ajattele kierrättäväsi sisään puhdasta, kirkasta ja parantavaa energiaa ja poistavasi ilmaan kaikki saastunut, negatiivinen ja ärsyttävä energia. Voit kokeilla myös itsesi ympäröimistä valkoisella, tahmealla energialla, joka nappaa kaikki tulehdusta aiheuttavat aineet, ennen kuin ne tulevat elimistöösi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >