HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille2.6.2015 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

2.6.2015 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
2. – 9.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on epäily Jumalan kolminaisuudesta. Minulle Jumala on Isämme ja hänen poikansa Jeesus, ja Pyhä Henki on Jumalan voima, valo ja energia, mikä tekee meistä eläviä ja ruokkii sieluamme. Olenko oikeassa? –Sandra, Portugali
 
Vastaus:
Kaikki sielut jotka elävät ihmiselämää, määrittelevät oman todellisuutensa rajat hyväksymisensä uskomusjärjestelmien kautta. Kukaan ei saa sinua uskomaan mitään, ellet hyväksy sitä todeksi ja osaksi todellisuutta, millä päätät määritellä elämäsi.
 
Kaikilla järjestäytyneillä uskonnoilla on oppijärjestelmä, mihin ne vaativat uskomaan, jos tarkoituksesi on olla heidän järjestönsä aito jäsen. Ollaksesi kuuliainen et saa kyseenalaistaa heidän uskomuksiaan, vaikkeivät ne resonoisikaan kanssasi. Tässä heidän uskonsa osassa sinulta on riisuttu valinnanvapaus.
 
Valinnanvapaus on sielun henkisen matkan kulmakivi, kun se tulee kehoon ja oppii oppitunteja valitsemalla positiivisia kokemuksia negatiivisten sijasta. Jokainen sielu "syntyi" murrettuna Lähteestä. Näin ollen jokaisella osalla on samat voimat ja kyvyt kuin Lähteellä. Koska Lähde on kaiken alkuperä, jotkut näkevät jokaisen sielun Lähteen poikana tai tyttärenä.
 
Se on täysin oma asiasi, missä olet näiden muutamien toteamusten osalta. Mikään ei ole oikein tai väärin ei-fyysisen henkimaailman kannalta. Kuten sanomme aina niille, jotka tiedustelevat meiltä, älä hyväksy sokeasti mitään – edes meidän sanomaamme – ellei se tunnut resonoivan kanssasi ja selittävän todellisuuttasi.
 
On älykästä kuunnella, mitä toisilla on sanottavana omana mielipiteenään todellisuudesta, muttei ole mitään tarvetta ottaa ajattelematta heidän sääntöjään omakseen, ellet todella halua sitä. Kysy aina itseltäsi: "Mitä tunnen tästä? Tunnenko tämän ilmentävän niitä uskomuksia, joiden mukaan haluan elää?"
 
Kysymys:
Mestarit, poikani on 6-vuotias ja hänellä on vakava pähkinäallergia. Hän on myös herkkä kaikelle – pölylle, kissankarvoille ja viime aikoina hän on kehittänyt uusia ruoka-aineallergioita. On ollut stressaavaa oppia käsittelemään hänen allergioitaan ja jatkuvaa sairautta. Opettajani sanoo, että hän reagoi vanhempiensa energiaan. Yritän keskittyä positiiviseen, mutta olen tottunut siihen, että hän on huonovointinen suuren osan ajasta. On haastavaa jatkuvasti ajatella, että asiat parantuvat. Onko mitään, mitä voimme vanhempina tehdä energeettisesti tilanteen parantamiseksi? Onko hän sairas meidän vanhempien energioiden vuoksi? Onko muita parannusmenetelmiä, joita ehdottaisitte ja joita voisimme tutkia? Tekisin mitä tahansa saadakseni hänet terveeksi ja hyvinvoivaksi. Olisin hyvin kiitollinen neuvoistanne. –Allison, Australia
 
Vastaus:
 
(USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät tee diagnooseja tai määrää lääkkeitä lääketieteellisiin tiloihin. Lukijat ehkä haluavat tarkastella yksityiskohtia parantamisesta Mestarien kirjasesta/e-kirjasta.)
 
Käsittelette yhdistelmää oppitunneista, joita poikasi suunnitteli ennalta ja joita sinä ja hänen isänsä olitte valinneet. Fyysisessä ulottuvuudessa mikään mitä teette, ei aiheuta hänen ongelmistaan. Kun sinun energiasi hyväksyy, ettei mitään ole tehtävissä, myös hän tuntee ja hyväksyy sen. Odotus, että hän on huonovointinen suurimman osan ajasta, asettaa näyttämön elämällenne ja hänen tapahtumilleen.
 
Toisaalta hänestä on epämukavaa jatkuva huomionne, koska hän hallitsee teidän kaikkien elämää. Teitä kaikkia kontrolloivat reaktiot asioihin, jotka ovat aina osa elämäänne. Valitsette sen, minkä tuolloin tunnette harmittomaksi. Hänellä ei ole mitään elämää, vain toimintaa hänen ongelmiensa ympärillä. Hänen täytyy löytää jotain, mikä antaa hänelle halun päästä ulos toisten pariin.
 
Oppitunti sinulle on, ettet voi kontrolloida toisia koskevia asioita, elleivät he suostu. Koska poikasi oli aiemmin päättänyt kokea allergiaongelmia, voit vain katsella sivusta ja rajoittaa kontaktia, kun hän käsittelee omaa valintaansa. Lähetä hänelle tietoista ehdotonta rakkautta, että hänen tiedostamaton korkeampi itsensä päättää, että tässä elämässä on muutakin kuin nykytilanne.
 
Ponnistele enemmän keskittyäksesi positiiviseen. Etsi asioita, jotka kiinnostavat ja viihdyttävät poikaasi, kunnes hänet voidaan vetää lapsuusystävien ja koulun pariin. Hän tuntee kaiken negatiivisuuden ja se pitää häntä nykytilanteessa. Täyttäkää elämänne positiivisella rakkaudella.
 
Kysymys:
Mestarit, minulle on kerrottu, että fyysiset vaivani ovat psykosomaattisia. Luon ne mielessäni. Ne ovat tuskallisia ja kärsimys on todellista. Minulla on ollut muutamia rintakipuja enkä tiedä, uskonko ne todellisten sydänongelmien oireiksi vai ovatko nekin psykosomaattisia. Miksi tekisin tämän itselleni? Ja täytyykö näistä rintakivuista huolestua? –Lydia, USA
 
Vastaus:
 
(USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät tee diagnooseja tai määrää lääkkeitä lääketieteellisiin tiloihin. Lukijat ehkä haluavat tarkastella yksityiskohtia parantamisesta Mestarien kirjasesta/e-kirjasta.)
 
Kaikki sielut valitsevat ennen kehoon tulemistaan sen, mitä koetaan ihmiskehossa maan päällä. Kehossa ollessaan ne tuovat itselleen sen, mitä tarvitsevat noiden kokemusten saamiseksi.
 
Olet käsitellyt toistuvasti tässä ja entisissä elämissä oppitunteja, jotka koskevat syyllisyyttä ja rankaisemista. Et näe itseäsi onnellisuuden tai kivuttomuuden arvoisena. Olet aina syyttänyt itseäsi asioista, jotka eivät ole toimineet haluamallasi tavalla. Kun sinulla on ollut jokin kivulias vaiva, mielesi on omaksunut sen tavaksi rangaista sinua "säröistä".
 
Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia ja niillä on samat voimat ja kyvyt kuin Lähteellä. Yksi näistä on kyky luoda se, minkä haluat kokea. Voidaksesi luoda kivuttoman elämän, sinun täytyy hyväksyä, että sinulla on voima muuttaa asioita elämässäsi.
 
Aloita ilmentämällä yksi päivä tai yksi tunti ilman kipua. Näe kivun tilalla "vain rakkautta" –alue ympärilläsi. Jos kipu alkaa palata, kysy korkeammalta itseltäsi, miksi sitä on. Tämä vie sinut takaisin tapahtumaan, missä hyväksyit kivun sen loukkaantumisen tilalle, minkä kohtasit tuolloin. Tutki tilannetta ja näe, ettei sinun tarvitse ottaa tuota kipua, koska et ole oikeasti syyllinen. Tee tämä joka kerta, kun kipu ilmestyy.
 
Niin epämukavaa kuin kipusi onkin, näet sen mukavuusalueena, koska tiedät siitä kaiken. Kivuttomuus olisi tuntemattoman käsittelemistä ja se kauhistuttaa sinua. Tietoinen mielesi haluaa ennustettavuutta – pidät sitä rauhoittavana.
 
Mieli on erittäin voimakas. Sillä on kyky luoda kipua ja vammaisuutta sekä terveyttä ja onnellisuutta. Sinulla on valinnanvapaus ja voit päättää sulkea pois tuskan ja tuntea vain iloa. Tämä vaatii sinnikästä ponnistelua kaikkien motiiviesi tutkimiseksi. Älä juokse karkuun tätä haastetta, vaan usko, että pystyt, ja tiedä, että pystyt, ja muuta sitten elämäsi.
 
Tällä hetkellä rintakipuusi ei ole mitään muuta fyysistä syytä kuin pelko. Jos annat sen jäädä, se voi aiheuttaa fyysisen vaivan oikeuttamaan ahdistuksesi. Voit tehdä tämän, jos haluat.
 
Kysymys:
Mestarit, onko lasteni isä, josta olen nyt eronnut ja joka on erään naisen kanssa, sieluryhmääni? Kysyn tätä, koska sanotte Peter Watson Jenkinsin ja Toni Winnigerin kirjassa "Exploring Reincarnation", että valitsemme usein sielukumppaneiden kanssa negatiivisia kokemuksia. En voi uskoa, että hän ja minä olemme samalta alueelta tai ryhmästä toisella puolella, koska näen hänet hyvin pimeänä ja itseni valona!! Samaan aikaan kuitenkin kokemukseni hänen kanssaan olivat niin negatiivisia, etten voisi kuvitella sen helvettikokemuksen antamista jonkun vieraan sielun vastuulle, jonka kävimme yhdessä läpi. En ehkä olisi selviytynyt sen kokemisesta. Kertokaa, olkaa kilttejä! –Stephanie, USA
 
Vastaus:
Hän on sieluryhmäsi jäsen. Kenelle muulle olisit uskonut niin intensiivisen tehtävän? Sitten kun olette kumpikin Kotona, yhdistytte taas ehdottomasti rakastavina kavereina. Toisella puolella ei ole negatiivisuutta, on vain sen "vatvomista", mitä pystyit antamaan muiden kokea – heidän pyynnöstään tietysti.
 
Kun sielut tulevat maatasolle, ne ovat täysin kaksinaisuuden ja kaiken sen aiheuttaman negatiivisuuden vaikutuksen alla. Ex-miehesi esitti äärimmäisen negatiivista ja kamalaa henkilöä, joka auttoi sinua ymmärtämään, ettei sinun tarvinnut kestää hänen tekojaan ja ettet enää sallisi hänen sanella. Tämän yksilön kanssa pystyit tunnistamaan oman voimasi ja vahvuutesi. Ilman hänen apuaan et pystyisi tiedostamaan kykyäsi huolehtia itsestäsi ja lapsistasi.
 
Pidät edelleen kiinni vihasta hänen esitystään kohtaan tässä elämässä. Anna anteeksi itsellesi, että pysyit niin pitkään toimimattomassa avioliitossa – syytät edelleen osittain ahdistuksestasi sitä hyväksikäyttöä, mitä et tunnistanut ja minkä sietämistä jatkoit. Hyväksy, että hän esitti osaa, mihin olit nimittänyt hänet, kiitä häntä upeasta esityksestä, rakasta itseäsi kyvystä päästää irti kaikista loukkauksista ja luo fantastinen elämä tämän inkarnaation loppuajaksi. Olet velkaa sen itsellesi.
 
Et voi koskaan elää uudestaan jotain osaa elämästäsi ja tehdä muutoksia siihen. Sitten kun se on menneisyyttä, sitä voidaan käyttää vain esimerkkinä siitä, mitä haluat kokeilla uudestaan tai mitä et koskaan enää tee. Eläminen nykyhetkessä, jokaisessa hetkessä kun se tapahtuu, sallii sinun nähdä, mitä valintasi ovat, ja luoda välittömästi, mitä haluat. Älä huolehdi tulevasta, koska et voi vaikuttaa siihen, ellet ole ainoa osallistuva ihminen. Jokainen lisäosapuoli on uusi mahdollinen muutos, mikä voi tapahtua, ennen kuin tulevaisuus saapuu.
 
Tiedosta aina asiat ympärilläsi – se antaa sinulle vapauden valita, mikä vaikuttaa sinuun.
 
Kysymys:
Mestarit, tunnen, että minua vedetään moneen suuntaan! Minua on siunattu monilla luovilla lahjoilla, mistä olen ikuisesti kiitollinen, mutta se näyttää musertavan minut siinä mielessä, etten osaa päättää, mikä lahja sopii parhaiten persoonallisuuteeni ja mikä palvelee sieluani, voidakseni luoda ja ilmaista itseäni iloisella ja menestyvällä tavalla ja palvella itseni lisäksi maailmaa ja universumia kokonaisuutena. Olen jähmettynyt tähän tienhaaraan ja tarvitsen opastustanne. Olen ikuisesti kiitollinen sydämestä, mielestä ja sielusta, että kommunikoitte tämän KOVAA ja SELKEÄSTI Tonille. Lämpimin halauksin kaikille osallisille. –Dina, Kanada
 
Vastaus:
Lakkaa ylianalysoimasta tilannettasi ja lähde liikkeelle. Tässä elämäsi osassa on kyse vain sinusta. Mitä haluat tehdä? Mitä tekisi sinusta onnellisen? Sinulla ei ole vastuuta kenestäkään toisesta, joten sinun ei tarvitse miettiä toisia tulevaisuudessasi, ellet tunne pakkoa siihen. Kukaan ei voi kertoa, mikä tekee sinusta onnellisen, koska olet elämänbussin kuljettaja ja määräät sen suunnan. Älä myöskään ole huolissasi siitä, mitä toiset ajattelevat tai ehdottavat – he eivät tunne elämääsi yhtä hyvin kuin sinä.
 
Lahjakkuutesi ei merkitse, että sinun täytyy yrittää tehdä kaikkea. Saat ajatuksen asioista, joissa olet onnistunut entisissä elämissä. Voit tehdä jonkin uudestaan tai valita jotain täysin erilaista. Sinun ei myöskään tarvitse valita vain yhtä asiaa. Sinulle ei ole oikeaa tai väärää suuntaa ja voit aloittaa yhdestä kyvystä ja sitten siirtyä toiseen aina, kun haluat.
 
Koska sinulla on vaikeuksia suunnan valitsemisessa, aloita tekemällä luettelo, mihin listaat kaikki kykysi. Arvostele niitä sitten sen mukaan, mikä vetoaa sinuun eniten tällä hetkellä. Tunne, täyttäisikö eniten arvostettu vaihtoehto onnellisuustavoitteesi. Jos näin on, kokeile sitä. Jos se ei aloitettuasi tyydytä kaikkia tarpeitasi, kokeile toisena luettelossa olevaa.
 
Lakkaa ottamasta kaikkea niin vakavasti – kuten sarjakuvassa sanotaan, et selviä hengissä. Elä itsellesi, älä muille. Luota, että universumi antaa kaiken, mitä tarvitset, ja tuo kokemuksia, jotka sallivat sinun kasvaa.
 
Kysymys:
Mestarit, olen käynyt terapiassa kaksi vuotta, mutten tavallisella terapeutilla – hän oli mystinen henkilö ja sanoi olevansa kokonaisvaltainen terapeutti ja useita asioita tapahtui ollessani terapiassa. Minusta alkoi tuntua hyvin kummalliselta ja tunnen edelleen sähköketjun (eräänlaista voimakasta värähtelyä) vasemmassa jalkaterässäni ja ympäri kehoa. Minusta on tuntunut erittäin pahalta siitä lähtien, kun päätin olla menemättä sinne enää. Mitä tämä kokemus tarkoitti? Mitä voin tehdä vapautuakseni näistä oireista? Ja aloitin myös suhteen vanhan koulukaverin kanssa. Rakastamme toisiamme, mutta alusta saakka olen tuntenut intuitiivisesti, ettei meidän pitäisi olla yhdessä. Liittyykö tämä suhde jotenkin tähän terapiaan? Tämä kaikki on tapahtunut viitenä kuluneena vuotena. Minulla on tuskaa ja olen ollut erittäin hämmentynyt siitä lähtien ja tarvitsen apua. Kiitos jo valmiiksi. –Maria, Brasilia
 
Vastaus:
"Terapeutti" oli yhteydessä negatiivisten henkien kanssa ja on auttanut yhtä kiinnittymään sinuun. Tuntemasi värähtelyt, masennus ja negatiiviset ajatukset koulukaveristasi tulevat kaikki tältä olennolta. Se yrittää myös saada sinut palamaan terapeutin luo, koska he jakavat yhdessä negatiivisuutta.
 
Jos haluat elvyttää oman elämäsi, on välttämätöntä saada kehostasi irti tämän paha vaikutus. Älä mene terapeutille, joka auttoi sen sinuun. Etsi psyykkinen parantaja, joka pystyy auttamaan negatiivisuuden poistamisessa. Sen täräyttäminen massiivisilla määrillä ehdotonta rakkautta, kera kehotuksen lähteä ja mennä valoon, pitäisi tepsiä.
 
Näe itseäsi huuhdottavan kirkkaimman valkoisen valon putouksessa. Ota kylpy, jossa on merisuolaa, etikkaa ja soodaa, tai hiero suihkussa ihoosi merisuolaa. Polta salviaa tai muita suitsukkeita kotonasi, koska negatiiviset henget eivät pidä tuosta hajusta. Ne eivät pidä myöskään kynttilänliekistä. Pyydä oppaitasi valelemaan sinua ehdottomalla rakkaudella kaiken negatiivisuuden ajamiseksi pois.
 
Sitten kuin tuo inkarnoitumaton on poissa, varmista, että täytät sen paikan Lähteen ehdottomalla rakkaudella.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >