HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille27.5.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

27.5.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
27.5. – 3.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on veljenpoika, joka on kristallilapsi. Meillä on synkannut hänen syntymästään asti ja meillä näyttää olevan psyykkinen yhteys. Hänen isänsä yrittää kaikkensa pitääkseen minut loitolla hänestä. Rakastan tätä lasta kuin omaani ja hän on inspiraation lähde. Kaipaan häntä ja ajattelen häntä päivittäin. En halua vieraantua hänestä tai hänen isästään. Mitä teen? Mitä minun pitäisi oppia tästä? Onko tällä lapsella mitään merkitystä elämässäni? –Jw, Etelä-Afrikka
 
Vastaus:
Veljenpoikasi, hänen isänsä ja sinä sovitte auttavanne toisianne monissa maapallon elämänoppitunneissa. Hänen isänsä tuntee yhteytesi voimakkuuden omaan poikaansa ja pelkää, että lapsi rakastaa lopulta sinua enemmän kuin omaa isäänsä. Nämä oppitunnit ovat itseluottamuksen puutetta, mustasukkaisuutta, omistamishalua ja kyvyttömyyttä osoittaa ehdotonta rakkautta lasta kohtaan.
 
Lapsi on täällä levittämässä rakkautta kaikille, avaamassa toisia energialle, mikä yhdistää teitä kaikkia, ja jakamassa taitojaan, mitkä kehittyvät. Hän kehittää tai ei kehitä psyykkisiä kykyjään. Jotkut hänen elämänsä päätöksistä riippuvat vuorovaikutuksesta isän kanssa. Tämä rakastava sielu valitsi isänsä saadakseen sen matkan, jolla hän on – sinun tehtäväsi ei ole sanoa muuta.
 
Omiin oppitunteihisi sisältyy kyky kunnioittaa toisten valintoja tarvitsematta kontrolloida toisia ja hienotunteisuus tietää, milloin sinulla ei ole oikeutta puuttua tilanteeseen. Sinulla on suuri osa tämän pojan elämässä, mutta ei tällä hetkellä. Sinun täytyy astua etäämmälle ja antaa hänen biologisen perheensä auttaa tällä hetkellä häntä löytämään omat valintansa.
 
Tarkkaile tilannetta kunnioittavalta etäisyydeltä ja ole käytettävissä, sitten kun he haluavat sinun osallistuvan pojan elämään. Pystyt etäältä ja psyykkisen yhteytenne kautta tarkkailemaan, mitä hän tekee. Sitten kun hän on vanhempi ja löytänyt oman polkunsa ja intohimonsa, olet osa hänen elämänsä tuossa puolessa.
 
Kysymys:
Mestari, minulla oli voimakas yhteys lemmikkimme siitä lähtien, kun näin sen kuvan ensimmäisen kerran. Se oli sokea koko elämänsä ja kärsi omalla tavallaan. Rakastin lemmikkiämme kuin omaa lastani, kun hoivasin sitä kuin vauvaa sen vamman vuoksi. Siitä on kolme päivää, kun minun oli "nukutettava" rakas lemmikkimme. Se ei ollut perinteinen tapa, vaan mahdollisimman inhimillinen ja eettinen. Olen surullinen ajatellessani, että se ehkä kärsii edelleen pimeässä yksin. Rakastan ja kaipaan sitä ja tunnen myös todella syyllisyyttä siitä, että minun oli nukutettava se "omilla keinoillani". Saako se lopultakin näkönsä takaisin? Onko se kanssamme edelleen hengessä? Tarvitseeko se edelleen apuani? Miten voin oppia elämään näiden "epäsovinnaisten keinojen" kanssa? –Roxanne, USA
 
Vastaus:
Lemmikkisi ei kärsinyt koko elämäänsä – se eli rakastettua mukavaa elämää. Silloin kun yksilöllä on jokin vamma, se ei kaipaa sellaista, mistä se ei tiedä, että sen pitäisi kyetä tekemään. Silloin kun eläin menettää jalan onnettomuudessa tai sairaudessa, se sopeutuu ja elää aivan täyttä elämää. Sitten kun se jättää fyysisen kehon, kaikki energia palaa ehdottomaan rakkauteen.
 
Sinun ongelmasi lemmikkisi elämän suhteen oli, että samaistuit tuohon eläimeen ja näit itsesi sen kehossa. Olet aina tuntenut itsesi vammaiseksi tunteellisesti ja fyysisesti verrattuna toisiin. Tätä oppituntia tulit käsittelemään. Sinulla on taipumus nähdä kaikki asiat negatiivisina ja huonoina eikä siunauksina, jotka johtavat täyttymykseen. Huolehdit tästä lemmikkistä niin, kuin halusit saada toiset kohtelemaan sinua. Koko elämästäsi tuli lapsestasi huolehtimista.
 
Kannat syyllisyyttä omasta luomuksestasi lemmikkisi siirtymän tekemisessä. Palaaminen ehdottomaan rakkauteen missä energia on rasitteetonta, on täydellistä. Siirtymätapa on epäolennainen energialle, sitten kun se on vapaa kehosta. Lemmikkisi oli aika siirtyä eteenpäin, aivan kuten sinun on aika tutkia tätä kohtaamista ja nähdä sen tuomat oppitunnit.
 
Kaikilla sieluilla on vapaus valita elävänsä, niin kuin haluavat, ja päättää torjua jokaisen negatiivisen tapauksen negatiivisuus ja korvata sen positiivisella rakkaudella. Kaikki oppitunnit tulevat sinulle negatiivisina kokemuksina. Päätät sitten pitää negatiiviset asiat (vammat) tai löytää tavan käsitellä ne ja työskennellä kykyjesi kanssa, kunnes näet vain positiiviset mahdollisuudet.
 
Kysymys:
Mestarit, miten voimme ymmärtää Jumalan suunnitelman meille, jos emme pysty kuulemaan, mitä hän sanoo? Yritän meditoida ja rukoilla, mutta usein minusta tuntuu, että olen täällä yksin tehdäkseni virheitä ja kärsiäkseni. Joskus suutun Jumalalle siitä, että hän antaa minun olla niin yksin. Miten pystyn avaamaan kolmannen silmäni ja näkemään kaiken, mitä en voi nähdä? –Adriana, Brasilia
 
Vastaus:
Haluaisimme sinun ajattelevan joitain opetuksiamme. Kaikki sielut ovat osia, jotka on murrettu kaiken energian Lähteestä, ja niillä on samat voimat ja kyvyt kuin Lähteellä. Kotona ehdottomassa rakkaudessa sielu näkee kaiken täydellisenä. Voidakseen arvostaa sitä, miten suurenmoinen se on, sielu päättää tulla maapallon kaksinaisuuteen oppimaan omista voimistaan käyttämällä valinnanvapauttaan niiden tilanteiden kokemiseen, joita se valitsee. Näin ollen rakkaani, suunnitelma on sinun!
 
Kukaan muu ei päätä, mitä haluat tehdä ollessasi maan päällä. Ei ole ketään, yhtä Ylintä olentoa, joka tekee kaikki päätökset ja sanoo, mitä sinun on tehtävä – ne valinnat riippuvat sinusta. Kun opit kuuntelemaan korkeampaa itseäsi ja neuvonantajiasi (oppaita), ne antavat sinulle vain ehdotuksia – ne eivät koskaan sanele sinulle. Valinnanvapaus ja vastuun ottaminen elämän suunnasta ovat päätarkoitus täällä olemisellesi.
 
Olet yksin vain, jos sallit itsesi olla. On miljardeja muita sieluja sekä fyysisessä että ei-fyysisessä muodossa. Avaudu tuntemaan energiaa ympärilläsi – se on ensimmäinen askel neuvojen ja ehdotusten "kuulemiseen". Kolmas silmä ei ole lainkaan näkevä instrumentti, se on pelkästään tietoisuutta siitä, mitä on kaikkialla. Termi "hetkessä eläminen" on esimerkki avoimesta kolmannesta silmästä. Voit nähdä, kuulla, tuntea ja tietää tarkkaan, mitä tapahtuu.
 
Olet irrottanut itsesi itserakkaudesta hyväksymällä negatiiviset käsitykset "hylkääminen" ja "yksinäisyys". Kunnioita sitä, että sinulla oli rohkeutta ja sitkeyttä tulla maan päälle kokemaan kohtaamiasi ongelmia. Rakasta sitä, että olet ajajan penkillä, jos hyväksyt sen itsestäsi. Yhdisty universaaliin ehdottomaan rakkauteen, mitä on kaikille, jotka ottavat sen vastaan. Hankkiudu eroon negatiivisuudesta, mikä kontrolloi sinua, ja korvaa se rakkaudella sitä seikkailua kohtaan, millä olet.
 
Kysymys:
Mestarit, monet eläimet kasvatetaan huonoissa olosuhteissa ja syödään ajattelematta niiden kärsimystä. Ovatko sellaiset eläimet ilman vaihtoehtoa ja pelkästään uhrautuvat maailmanjärjestyksessä? Vai onko mukana jokin korkeampi tarkoitus? Miksi painotetaan niin vähän rakkautta ja myötätuntoa kaikkia eläviä olentoja kohtaan? –Jerry, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Sielu valitsee harvoin elämän kotieläimenä ja silloin tekee sen täysin tietäen niiden lajihistorian planeetalla. Useimmat eläimet – ja kasvit – elävöittää energiakipinä eikä sielu. Nuo kipinät eivät ole aistivia/tuntevia ja siksi niillä ei ole sielun tunteita, tietoisuutta, havaintokykyä, herkkyyttä ja tunteita.
 
Ihmiskeho joka valittiin peittämään sielua tässä maakokemuksessa, valittiin sen fyysisten, älyllisten ja tunneherkkyyksien vuoksi. Ihmiset tarvitsevat ravintoa säännöllisesti. Ensimmäiset sukupolvet olivat metsästäjä-kerääjiä, jotka elivät vain sillä, mitä ne pystyivät löytämään tai tappamaan. Vei vuosisatoja kehittää tapoja tuottaa ruokaa, mikä oli helposti saatavilla – kasvattaen eläimiä ja kasveja.
 
Sitten kun elämän ylläpitämiskysymykset oli käsitelty, ihmiset alkoivat tutkia syytään elää. Se mitä nyt kutsumme "henkiseksi tarkoituksesi", löydettiin henkisen heräämisen kautta. Osana tätä näkemyksellistä tutkimusta oli aikaa ajatella ympärillä asioita, joita ei tarvittu selviytymiseen. Ihmiset osallistuivat yhteiskuntiin, uskonnollisiin oppijärjestelmiin ja intellektuaalisiin ja filosofisiin keskusteluihin. Ajateltiin ihmisiä ja asioita itsen ulkopuolella ja yritettiin oikeuttaa niiden tarkoitus ja olemassaolo maailmassa.
 
Jokainen on yksilömatkalla ja voi osallistua niin moniin asioihin, kuin haluaa. Sielulla ei voi kuitenkaan olla mitään vaikutusta toisen uskomuksiin, ellei tämä päätä muuttaa uskomuksia. Monet kohdat jotka olet tuonut esille, käsittelevät elämänoppitunteja, joita jotkut näistä sieluista työstävät. Ymmärrä, että tämä on heidän polkunsa. Lähetä heille rakkautta, jotta he voivat löytää tarvitsemansa vastaukset tehtävänsä täyttämiseksi.
 
Kysymys:
Mestarit, muistatte ehkä vastauksenne minulle neljä vuotta sitten tultuani Sveitsiin. Kuvasin englantilaisen vaimoni katkeruutta, kun minulla oli suhde toisen naisen kanssa. Nyt vaimoni on erittäin sairas ja minulta on poistettu juuri eturauhasyöpä. Yritän auttaa häntä ja olemme keskustelleet kotiin palaamisesta, mutta minun on erittäin vaikea tulla hänen kanssaan toimeen. Tunnen valtavaa vastuuta siitä, mitä hänelle on tapahtunut, enkä tiedä, mitä tehdä. –John, Sveitsi
 
Vastaus:
Toinen ihminen haluaa kokea sen, mitä hänelle tapahtuu. Hän tekee sopimuksia toisten sielujen kanssa ja on vastustaja varmistaen, että asioita tapahtuu tarvittaessa. Mikään mitä olet tehnyt, ei ole mennyt niitä oppitunteja vastaan, mitkä vaimosi valitsi ennen tulemistaan maan päälle.
 
Jokainen ihminen päättää, mitä uskomuksia hänellä on elämästään. Vaimosi on valinnut erittäin onnettoman ja negatiivisen tapahtumakulun. Häneen vaikuttaa evankelistojen ohjelmointi ja hän on täydessä rangaistusmoodissa. Hän ajattelee, että hänen elämänsä on tulosta siitä, ettei hän ole riittävän hyvä ansaitakseen paremman elämän. Hänen mielestään sinä olet inkarnoitunut paholainen eikä neuvojasi tuonpuoleisesta pidä kuunnella. Hänen sairautensa on osa hänen rangaistusskenaarioitaan.
 
Syyllisyys on yksi elämänoppituntisi. Vastuu on tulosta jokaisen ihmisen valinnoista, ei jonkun toisen tekojen seuraus. Vaimosi päätti sanoa, että hän on antanut anteeksi sinulle, jotta hän voisi jäädä tähän negatiivisuuteen perustuvaan ympäristöön. Hän ei halua kuulla pelastuksesta, ehdottomasta rakkaudesta ja Kotiin paluusta – se ei sovi siihen kärsimykseen, minkä hän on valinnut. Sinun tekemisesi syylliseksi on yksi hänen ainoista nautinnoistaan.
 
Syöpäsi oli tulosta syyllisyydestä ja tarpeesta rangaista itseäsi. Olet maksanut tuon hinnan ja voit nyt tutkia tuloksia ja siirtyä eteenpäin. Sinun ei tarvitse antaa vaimosi imeä lisää positiivista energiaa sinusta, mitä hän parhaillaan tekee.
 
Teidän kummankin loppuelämä voi jatkua niin, kuin se menee nyt, tai voit hyväksyä, että sinulla ei ole mitään vastuuta hänen valinnoistaan. Mikään mitä sanot tai teet, ei mutta hänen mieltään sinusta ja elämästä yleensä. Yhdisty ehdottoman rakkauden ydinolemukseesi. Jaa hänen kanssaan, mitä hän ottaa vastaan, ja jos sinut torjutaan taas, siirry eteenpäin toteuttamaan omaa matkaasi.
 
Kysymys:
Mestarit, olen 43-vuotias kahden poikkeuksellisen lapsen yksinhuoltajaäiti. Elämäni on ollut oppitunti toisensa jälkeen, jotka olen aina voittanut, ja tuntenut itseni voimakkaammaksi noiden kokemusten jälkeen. Kuitenkin viimeiset kolme vuotta ovat olleet haastavimmat, vaikeimmat ja elämää muuttavimmat oppitunnit, jotka ovat masentaneet minut, mitä en ole koskaan ennen tuntenut. Näen tulevaisuuteni ja tiedän, että saan paremman elämän enkä ole uhri, mutta tunnen olevani nykyelämäni vanki ja minun täytyy tietää tarkoitukseni. Kertokaa minulle tarkoitukseni! –Kathy, USA
 
Vastaus:
Useimmat sielut näyttävät ajattelevan, etteivät ne voi siirtyä eteenpäin, elleivät tiedä, mikä määränpää on ja miten ne pääsevät sinne. Katso, miten elämäsi on tapahtunut tähän mennessä. Kun kukin oppitunti tuli elämääsi, sinun täytyi analysoida se oppiaksesi sen ja siirtyäksesi seuraavaan. Et koskaan tiennyt, mitä seuraavaksi tuli, ja siksi et roikkunut kiinni tietyn tapahtuman odottamisessa.
 
Kun etenit, sait yhtäkkiä ajatuksen, että sinun täytyi tietää eri asioita: mitä muuta oli tulossa, oliko jotain, mitä sinun täytyi tehdä, ja oliko kaikki sen arvoista lopussa. Tämä johti masennukseen – tunteeseen että jotain puuttui. Olet pitänyt kiinni tuosta tunteesta sen sijaan, että täyttäisit tyhjyyden ehdottomalla rakkaudella sitä elämänmatkaa kohtaan, mitä kuljet.
 
Olet tietoinen seuraavista askelista, mutta epävarmuutesi vuoksi haluat vahvistuksen, että pystyt siihen. No, tässä se on: pystyt siihen! Voit ilmentää mitä tahansa, mihin laitat sielusi ja sydämesi. Kaikki sielut tulevat maan päälle ymmärtääkseen, kuka ja mitä ne ovat sieluna ja että ne ovat osa Lähde-energiaa ja yhtä suurenmoinen ja voimakas kuin Lähde. Sen seuraamusten täydellinen hyväksyminen ja ymmärtäminen on tarkoituksesi. Älä anna ihmisajattelun ja yhteiskunnan uskomusten mennä tiellesi.
 
Olet itse suunnittelemassasi vankilassa. Ajattelet liikaa, mitä sielun täytyy tehdä täyttääkseen tarkoituksensa. Elä, koe ja käytä valinnanvapauttasi määränpääsi valitsemiseen – se on tarkoituksesi. Mene nauttimaan tämän elämän seuraavasta osasta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >