HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille15.4.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

15.4.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
15. – 22.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, minut on tehty tietoiseksi poistumispisteestä, mikä on käytössäni myöhemmin tänä vuonna, jos päättäisin palata kotiin. Tämä poistumispiste liittyy siihen, ettei minulla ole enää tarvetta olla täällä huolehtimassa toisesta, jonka kanssa olen inkarnoitunut usein. Minut tehtiin myös tietoiseksi siitä, että voin päättää olla käyttämättä tämän poistumispisteen, jos haluaisin jäädä tähän elämään. Onko tämä ensimmäinen elämä, jossa minulle annetaan tietoinen tajunta tästä ja annetaan olla mukana päätöksessä, mitä ei tee ainoastaan korkeampi itse? –Jay, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Sieluilla jotka ovat tehneet monia matkoja maan päälle, on taipumusta olla tietoisempia ydinolemuksestaan sieluna ja niistä voimista, mitkä sallivat niiden tehdä, mitä haluavat. Ne jotka ovat sopineet tulevansa tänne tarkoituksenaan antaa tukea yhdelle tai useammalle muulle sielulle – kuten sinä – voivat tulla siihen pisteeseen, missä he ovat täyttäneet sopimuksensa.
 
Joillakin näistä sieluista on muita oppitunteja, joita ne haluavat oppia vapaana sopimuksista, ja sitten ne siirtyvät omaan työhönsä. Olit tehnyt ne pari pikkuasiaa, joita toivoit tekeväsi ennen siirtymistäsi suurempiin sopimuksiin. Olet saanut loppuun kaikki asiat, joita tunsit tarvitsevan tehdä tässä elämässä ja jotka määrittelit ennen tulemistasi tänne. Tämä ei merkitse, että sinun täytyy lähteä, ellet halua sitä. Olet ehkä kiinnostunut asioista, joita ei ollut tutkassasi, kun valitsit tätä elämää, ja haluat tutkia niitä täydellisemmin.
 
Olet saavuttanut tässä elämässä siinä määrin valaistumista, että se selvittää esteitä tieltäsi ja sallii sinun muistaa itsesi muodottomana sieluenergiana. Tämä on tuonut mahdollisuuksia tietoiseen tajuntaasi. Aiemmin sinulla oli jossain määrin intuitiota siitä, jos oli aika siirtyä eteenpäin, mutta et täysin arvostanut valintaasi tuossa asiassa.
 
Se milloin palataan Kotiin, on aina ollut korkeamman itsesi (sielu) päätös. Et ole koskaan vain kyennyt pääsemään riittävästi pois kaksinaisuudesta ja kolmannen ulottuvuuden negatiivisista energioista, siirtyäksesi tavallisesta tiedostamattomuudesta tietoiseen hereillä olemiseen.
 
Se mitä tulevaisuudessasi tapahtuu, riippuu täysin sinusta, sillä kaikilla sieluilla on vapaus valita, millaista heidän elämänsä on.
 
Kysymys:
Mestarit, tavoittelin näyttelijän uraa parikymppisenä, mutten koskaan pärjännyt näyttelijänä. Siitä on 25 vuotta ja kaipaan edelleen tätä uraa, uudesta opetusurastani huolimatta. Olin mennen elämän regressiossa, missä paljastui 1930-luvulla elämä menestyneenä näyttelijänä, joka kuoli lento-onnettomuudessa. En ole varma, onko tämä totta, mutta kenties tuo elämä on jotenkin tihkunut tähän elämään? Jos ei, miksi minulle olisi annettu tämä intohimo eikä sitten keinoja sen ilmentämiseen?? –Patty, USA
 
Vastaus:
Useisiin aiempiin elämiisi sisältyi esiintymistä tai näyttelemistä. Näytteleminen ei liity pelkästään näyttämöllä esiintymiseen. Näyttelemisessä on piirteitä, jotka sallivat näyttelijän lähestyä, opettaa ja auttaa toisia löytämään tiensä maailmassa. Uusi opetusurasi on näyttelemisen laajentuma. Stimuloit oppilaitasi oppimaan ja innostumaan aiheesta. Kun on sydämeltään näyttelijä, se on helpoin tapa saavuttaa tämä.
 
Päivittäisessä elämässäsi toteutat monia rooleja, joita tarvitaan niiden kanssa, joiden kanssa olet kontaktissa. Opiskelijoille olet opettaja, perheellesi olet elättäjä ja joskus kurinpitäjä, ystävillesi olet yksi heistä – mikä voi olla koulukaveri, harjoituskaveri tai uskottu. Sinusta se on hyvin helppoa – itse asiassa et ole edes tietoinen roolien vaihtamisesta. Olet tähti monien ihmisten elämässä.
 
Tyytymättömyyttä elämääsi on tuonut odotuksesi loistosta, menestyksestä ja palkinnoista, mitä elokuva- tai teatterinäyttelijä olisi tuonut sinulle. Elämäsi on paljon tyydyttävämpää, kuin silloin jos olisit esiintynyt pelkästään näyttämöllä tai ruudussa. Sinulla on enemmän aikaa itsellesi, kuin näyttelijällä olisi.
 
Tutki todella näyttelemisintohimoasi sivuuttaen palkinnot ja tähteys ja näe, voitko tulla tietoiseksi kaikesta näyttelemisestä, mitä ilmennät maailmassasi. Et halunnut sellaista elämää, minkä liität "tavalliseen" näyttelijään, vaan sellaisen missä vaikutuksesi olisi kauaskantoisempi ja hyödyllisempi muille.
 
Kysymys:
Mestarit, kysyn, miten olla hyvä kumppani poikaystävälleni. Tapasimme neljä kuukautta sitten ja rakastuimme ensisilmäyksellä. Nyt olemme olleet pari muutaman viikon ja hän tuntuu sielunkumppaniltani, Tulimme kumpikin pitkän tehtävälistan kanssa tähän elämään. Ja on ollut haastavaa. Tuntuu siltä, että olen sieluna vähän hänen edellään itsensä vapauttamisessa. Hän on valinnut todella rankan polun ja on edelleen hyvin kiinni ahdistuksessa ja fyysisessä tuskassa. Niin paljon, että se hallitsee hänen elämäänsä. En ole koskaan tavannut ketään yhtä syvällistä, viisasta, rakastavaa ja lämminsydämistä kuin hän. "Laukaisemme" toisemme hyvin parantavalla tavalla. Nyt mietin, miten voin auttaa parhaalla mahdollisella tavalla hänen matkallaan vapauteen kaikesta tuskasta ja kärsimyksestä. –Bente, Norja
 
Vastaus:
Poikaystäväsi on sieluryhmästäsi, mutta hän ei ole kaksoisliekkisi. Olitte sopineet tapaavanne tässä kohtaa elämässä stimuloidaksenne toisianne. Hän on saanut sinut tulemaan hyvin tietoiseksi voimistasi ja kyvyistäsi. Hän kukoistaa läsnäollessasi, muttei pysty päästämään irti kolmannen ulottuvuuden negatiivisuudesta.
 
Kumpikin teistä on selvittänyt paljon oppitunteja, jotka suunnittelitte tähän elämään, mutta hän jää kiinni ja epäröi päätösten tekoa, koska hän ei halua ottaa vastuuta tekojensa lopputuloksesta. Hän pakenee omaan maailmaansa ollakseen kohtaamatta vaikeuksia – minkä sinä havaitset ahdistuksena ja tuskana.
 
Hänen täytyy hyväksyä enemmän rakkautta itselleen ja itseltään. Hänellä on jaksoja, jolloin hän vihaa itseään ja syyttää itseään siitä, ettei pysty siirtymään eteenpäin kieltäytyessään ponnistelemasta. Jos hän voi tuntea sielunsa ehdottoman rakkauden sisällään, hän alkaa hyväksyä oman suurenmoisuutensa.
 
Hänen ei tarvitse päästä siihen pisteeseen, missä hän pitää kaikesta itsessään – ainoastaan sen tosiasian rakastamiseen, että hän on täällä oppimassa kaiken itsestään. Kun hän hyväksyy vastuun eteenpäin siirtymisestä joka päivä, heittää pois negatiiviset ajatukset ja nauttii positiivisesta energiasta, hänen elämässään ei ole ahdistusta.
 
Voit auttaa häntä olemalla paikalla todistamassa hänen kamppailuaan kritisoimatta ja vain tukien. Lähetä aikomuksellasi hänelle ehdotonta rakkautta tähän ihmismatkaan, mille hän on lähtenyt. Täytä hänet positiivisella energialla ja yritä auttaa hänet näkemään negatiivisuus sen poistamiseksi hänen elämästään.
 
Kysymys:
Mestarit, heräsin tänä aamuna nähtyäni unta, minkä antoi minulle ajatuksen, että meillä kaikilla on Kristus-kykyjä. Voima mikä meille annettiin Jumalan lapsina, on niin valtava, että sitä on vaikea tajuta. Miksi Jumala teki meidät kuvakseen, muttei sitten antanut meille työkaluja päästä näihin kykyihin? –Deborah, USA
 
Vastaus:
Kaikki sielut on murrettu kaiken energian Lähteestä ja sirpaleena niillä on ne samat voimat ja kyvyt, mistä se on koostunut. Ollessasi henkimuodossa olet tietoinen kaikista kyvyistäsi. Tulet maan päälle kokemaan negatiivisuutta ja yrittämään oivaltaa valinnanvapauden voiman, ymmärtää jumalaiset voimasi ja käyttää niitä. Et voi oppia mitään, jos sinulle on jo annettu kaikki vastaukset.
 
Vain maapallolla on negatiivisuuden ja positiivisuuden yhtymäkohta. Keskeiset kykysi ovat kaikki positiivisen ehdottoman rakkauden ydinenergiaa. Jos olisit aina tietoinen siitä, miten voimakas olet, et tekisi mitään työtä oppiaksesi oppituntejasi negatiivisuuden voittamisesta, koska et haluaisi nähdä vaivaa jostain, mikä vaatii paljon työtä.
 
Sinulla on kyky käyttää voimiasi, mutta se ei tule, ennen kuin kaivat itsesi ylös niistä oppitunneista, jotka tulit oppimaan. Sitten voit nauttia lopun ihmiselämästäsi ollen ja tehden, mitä haluat.
 
Ensimmäinen askel on, että tietoinen mielesi hyväksyy, että sinulla on nämä voimat. Seuraavaksi sinun on uskottava, että voit käyttää niitä, ja sitten siirryttävä tietämisen paikasta siihen, mitä todella sallit itsesi käyttää niitä. Sitten kun olet saavuttanut tämän kohdan, missä lopulta käytät kykyjäsi, sinusta tulee tuo sielu, joka tunnistaa kaikki kykynsä ja käyttää niitä tahdonalaisesti.
 
Koko ihmismatkasi keskittyy valinnanvapautesi käyttämiseen siirtyessäsi läpi ihmisyyden vaiheista.
 
Kysymys:
Mestarit, tiedän, että ennen reinkarnoitumista valitsemme oman perheemme jostain syystä. Mutta tunnen heidän, erityisesti äitini, torjuvan minut kaikin puolin. En ymmärrä miksi. He saavat minut tuntemaan syyllisyyttä ja arvottomuutta. Ja olen nyt 30-vuotias ja kyllästynyt tähän. Niinpä olen päättänyt, etten aio hyväksyä torjuntaa tai väheksyntää enää, ja olen kaukana heistä. Olenko itsekäs tehdessäni tämän? Sisareni ja veljeni ovat aina kimpussani. En voi ilmaista itseäni, koska äitini loukkaantuu. Onko tämä oikein? Mitä voin tehdä tilanteen muuttamiseksi? –Uyara, Brasilia
 
Vastaus:
Jokainen sielu tulee maaplaneetalle kokemaan valitsemiaan elämänoppitunteja. Kenelläkään ei ole apua niiden oppimisessa – se on yksinäinen tapahtuma. Sinun oppitunteihisi sisältyi sen tunnistaminen, ettet ansaitse epäkunnioitusta ja jatkuvaa väheksyntää. Opit ottamaan kontrollin elämässäsi ja kunnioittamaan itseäsi poistumalla tästä kestämättömästä tilanteesta.
 
Valitsit perheesi, jotta voisit saada ihmisiä, jotka antaisivat sinun uppoutua näihin oppitunteihin. Valintoihin sisältyy yleensä negatiivisten energioiden tarve, rakastavan suhteen sijasta – se sinulla on Kotona eikä sinun tarvitse tulla ihmiselämään kokemaan sitä.
 
Äitisi on mutkikkain oppimislähteesi. Haluat rakastaa häntä, koska ajattelet, että sinun pitäisi – eivätkö kaikki rakasta? Sinä ja hän sovitte tehtävästä, että hän heittäisi päällesi jatkuvasti negatiivisuutta, kunnes kunnioittaisit itseäsi riittävästi sanoaksesi "ei enää". Hänellä on taito rääkätä sinua psyykkisesti ja tunteellisesti yrittämällä vaikuttaa sinuun loukkaantumalla, silloin kun et hyväksy kaikkea sitä traumaa, mitä hän kasaa sinuun.
 
Sinulla ei ole mitään henkistä velvollisuutta jäädä osalliseksi peleihin, joita he pelaavat. Tietoisuutesi kasvaa vain olemalla poissa jatkuvasta paineesta, kunnes voit nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Olet yhtä hyvä kuin he, et ole syyllinen tuskan aiheuttamiseen heille ja olet aivan yhtä arvokas nauttimaan elämästäsi kuin kuka tahansa.
 
On aika hyväksyä itsesi siksi kauniiksi ihmiseksi, joka olet. Sitten kun voit tuntea voimasi, pystyt kuuntelemaan, mitä he sanovat, ja kertomaan heille: "Ymmärrän, että uskotte sen olevan totta, mutta minä en tunne sitä todeksi eikä se päde ihmiseen, joka minusta on tullut." Ainoa asia minkä voit tehdä, on olla oma itsesi niin, kuin tunnet haluavasi olla, ja sivuuttaa se, mitä he yrittävät tehdä sinusta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >