HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille1.4.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

1.4.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
1. – 8.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, miksi sielu päättäisi kokea "tyhjyyttä"? Olen vetänyt vähän puoleeni suhteita, kokenut erittäin vähän seksuaalista vetovoimaa, minulla ei ole kontaktia perheeseeni ja näytän kyvyttömältä luomaan syviä ystävyyssuhteita. Mennessäni syvemmälle tunnen rauhaa maailman sulkemisesta ulkopuolelle, mutta olen myös surullinen ja turhautunut kyvyttömyydestäni luoda mitään elämääni. Sisäinen olemukseni näyttää pitävän ihmisiä sisäänsä nielaisevina ja haluavan minun elää tässä "erämaassa". Onko teillä mitään selkeyttä siihen, mitä voidaan oppia tässä hyvin eristävässä oppitunnissa? –Craig, Australia

Vastaus:
"Tyhjyys" olisi elämistä steriilissä ympäristössä ilman ulkopuolisia kontakteja ja ilman tietoisuutta mistään muusta kuin itsestäsi. Päätit tulla tähän elämään oppimaan mahdollisimman paljon ihmisten vuorovaikutuksesta. Moniin näistä oppitunneista sisältyy sen tarkkailemista, miten muut ovat tekemisissä toisen ihmisen kanssa. Jos olet liikaa tunteellisesti mukana tilanteessa, et pysty arvioimaan vuorovaikutusta ilman omia tunteita tuosta tapahtumasta, mikä vaikuttaisi päättelyysi.

Tuo syvä rauha mitä tunnet sulkiessasi maailman ulkopuolelle, on sielusi ydinolemus, ehdoton rakkaus. Suru ja turhautuminen ovat ristiriita siinä, mikä tuntuu hyvältä sinulle ja mitä odotat, että pitäisi tapahtua yhteiskunnan mielipiteen mukaisesti. Sinun on oltava hyvin selkeä siinä halussasi, mitä haluat luoda maailmaasi.

Henkilökohtainen vuorovaikutus tutkiessasi henkilöiden välisiä suhteita aiheuttaa vielä lisää konfliktia ja pakahtumisen tunnetta. Sinulla on vapaus valita ja voit lopettaa nykyiset elämänoppituntisi ja/tai kirjoittaa uudelleen sen, mitä haluat oppia. Tämän tekemiseksi sinun on tarkasteltava niitä uskomusjärjestelmiä, joilla kontrolloit jokapäiväisiä toimiasi.

Tällä hetkellä sinulla on joukko pelkopohjaisia sääntöjä, jotka erottavat sinut ihmisistä jostain syystä. Pelkäät, mitä he sanovat, mitä he ajattelevat sinusta, oletko riittävän hyvä heidän rakastaakseen sinua ja ovatko tekemäsi päätökset oikeita. Jos haluat muuttaa ympäristöäsi, sinun on aloitettava tästä.

Jos haluat jatkaa oppituntejasi, muttet halua surua ja turhautumista, muodosta sisääsi paikka, missä olet täysin ohjaksissa – paikka missä sielusi rakkaus, mikä on yhteydessä koko universumiin, on enemmän kuin riittävä antamaan sinulle onnellisuutta tarkkailujesi jatkamiseen.

Kysymys:
Mestarit, sanoitte vuosia sitten, että palvelen ihmisiä hyvin joko konventionaalisessa tai vaihtoehtoisessa maailmassa – sillä ei ollut merkitystä. Miksi sitten tunnen syyllisyyttä nähdessäni monien kärsivän konventionaalisen, lääkkeisiin perustuvan lääketieteen käsissä? Ja sairaudet lisääntyvät – miksi? Luulen sen johtuvan siitä, että myrkytämme maapallon ja itsemme – ovatko mestarit samaa mieltä? Lääketiede on hyvin ylpeä sairauden ratkaisemisesta tavalla, mikä tukahduttaa sen ja saa palaamaan toisessa muodossa, ja sitten se syyttää potilasta, joka ei parane, eikä potilas ole yhtään sen viisaampi. Minusta on vaikea katsoa kärsimistä, kun olen nähnyt vakavia sairauksia hoidettavan "katkaisuhoidolla". Kuitenkin ajattelen, että kärsivä sielu on täällä opettamassa meille jotain. Haluan tehdä integratiivista psykoterapiaa, mutta on vaikea päästä siitä pelosta, että kimppuun hyökätään eikä minulla ole riittävästi taitoa. –Amy, Iso-Britannia

Vastaus:
Sinulla on sekä konventionaalisen että vaihtoehtoisen lääketieteen koulutus. Voit tehdä jompaakumpaa tai yhdistää ne potilaidesi auttamiseksi. Ensimmäinen kommenttimme kysymykseesi on, ettet anna riittävästi krediittiä sille voimalle, mikä sinulla on Lähteen osana. Arvioit voimaasi ja kykyjäsi vain niin, kuin uskot toisten arvioivan sinua.

Et myöskään hyväksy, että yksilöt päättävät itse, mitä heidän uskomuksensa pitäisi olla. Useimmat valitsevat helpon polun ja menevät yhteiskunnan enemmistön mukana eli että konventionaalisen lääketieteen harjoittajat tietävät, mitä tekevät, ja tekevät aina parhaan potilaan kannalta.

Useimmille terveydenhoitoihmisille on opetettu, että lääkkeet ovat ainoa tapa hoitaa jotain vaivaa. Niin kauan kun potilailla on sama uskomus, heitä ei saa edes kokeilemaan mitään vaihtoehtoista menetelmää. Et voi kontrolloida toisten päätöksiä, vaikka tietäisitkin, mikä on parasta heille. Osa heidän elämänoppituntejaan on oivaltaa, että heillä on valinnanvapaus, ja sitten päättää, mitä he haluavat tehdä.

On myös mahdotonta vakuuttaa ihmisiä siitä, että muutoksia tarvitsee tehdä, elleivät he näe tarvetta. Se mitä maailmassa ympärilläsi tapahtuu, on tulosta niiden sielujen elämänoppituntien summasta, jotka jakavat planeetan kanssasi. Jokainen heistä päätti olla maan päällä tänä aikana tietäen, mitä tapahtuisi.

Seuraava askeleesi riippuu sinusta, muttei se voi onnistua, ennen kuin käsität, miten fantastinen ihminen olet. Olet Lähteen osa, sen kaikkien vahvuuksien ja kykyjen kera. Se mitä toiset sanovat ja ajattelevat, voi vaikuttaa sinuun vain, jos sallit sen hyväksymällä, että se on totta, ja ajattelemalla, että he tietävät sinua paremmin, mikä on oikein sinulle. Voit käyttää universumin taitoja, jos uskot. Aikomus on avain. Tiedä, että voit tehdä jotain, ja saavutat sen.

Kysymys:
Mestarit, olen seurannut naista nimeltään Patricia Cota-Robles. "Hän sanoo: Taivaankomppania on laittanut suunnitelman liikkeelle ja herättää ihmisiä osallistumaan sydämensä kutsun mukaisesti. Se on paljastanut, että tämä suunnitelma toteuttaa HETKEN SUURIMMAN TARPEEN ylösnousemuksessamme viidennen ulottuvuuden kristallisolaarivalon ja uuden maan täydellisyysmalleihin." Tuleeko uusi maapallo? Olen myös seurannut tunnevapautustekniikkaa (EFT). Se on auttanut monia ihmisiä, mm. Newtownissa tapettujen lasten vanhempia. Onko tämä todellista? –Megan, USA

Vastaus:
Rouva Cota-Robles on hyvin karismaattinen nainen, joka on auttanut monia ihmisiä aloittamaan omien kykyjensä hyväksymis- ja heräämisprosessin. Hänen Era of Peace –järjestönsä perustuu kolmannen ulottuvuuden tuomitsemismaailmaan. Hänen kanavoimansa Taivaankomppanian perusta on usko Jumalaan persoonana, joka tekee päätöksiä maan päällä olevien puolesta sillä lupauksella, että heidät palkitaan.

Maapallo on negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuus. Negatiivisuus sallii teidän käyttää valinnanvapautta oppiaksenne ydinvoimistanne, mitä ovat teidän Lähde-energian osana. Jokaisen maan päälle inkarnoituneen sielun sisällä on yhteys universumin ehdottomaan rakkauteen.

Sielu on negatiivisuuden kohteena vain ollessaan maan päällä. Sitten kun se päättää poistua negatiivisuudesta ja elää positiivisessa rakkausenergiassa, se voi tehdä, mitä haluaa. Sen ei tarvitse noudattaa mitään käyttäytymismalleja tai kohota minkään uskomusluokkien läpi – se vain astuu ehdottomaan rakkauteen eikä sillä ole enää tarvetta edes fyysiseen kehoon, mikä sillä on kaksinaisuudessa.

Sieluilla on kyky ilmentää se, mitä ne haluavat kokea. Niillä jotka ajattelevat, että heidän täytyy luoda uusi maapallo, on keinot sen tuomiseen todellisuuteensa. Jos he haluavat palata Lähde-energiaan, heidän täytyy vain päättää myös siitä. Maapallo merkitsee kaksinaisuutta, joten uusi maapallo olisi paikka, missä sielu jatkaa negatiivisuuden kokemista.

EFT-tunnevapautustekniikka on yhdistelmä useista psykologisista menetelmistä, joita korostetaan käyttämällä affirmaatioita yhdistyttäessä energiameridiaaneihin, hermoston negatiivisen toimintajännitteen ohjaamiseksi positiiviseen suuntaan. Sen tehokkuus liittyy kaikin tavoin uskoon, mikä ihmisellä on sen tuloksiin. Sitä on käytetty onnistuneesti korjaamaan tai vähentämään lääketieteellisiä, tunne- ja psykologisia ongelmia.

Kysymys:
Mestarit, viime aikoina on ollut sellaista puhetta ja asiantuntijaraportteja, että teknologian kehittyminen aiheuttaisi pian yhteiskunnallista levottomuutta monissa osissa maailmaa (kun teknologia korvaa työpaikkoja). Olemmeko vaarassa käyttää liikaa teknologiaa? Auttakaa meitä ymmärtämään tätä kysymystä ja jos mahdollista, antakaa meillä suuntaviivoja siinä, miten voimme voittaa ongelman, jos sellainen on. –Ravi, Intia

Vastaus:
Ennen sadonkorjuuvälineiden keksimistä, maatilat tarvitsivat valtavan määrän ihmisiä sadon keräämiseen – alussa suuri osa heistä oli orjia. Ennen painokoneiden keksimistä käsikirjoituksia kopioitiin käsin ja vain minimaalisella osalla yhteiskunnasta oli tilaisuus oppia lukemaan. Ennen lentokoneiden keksimistä välimatkojen kulkeminen oli aikaa vievää, kallista ja ainoastaan harvojen ulottuvilla.

Jokainen muutoskausi lisäsi useampien ihmisten kykyä tulla tietoisemmaksi muusta maailmasta. Kun planeetta kutistuu eikä ole piilopaikkaa, koska kaikki informaatio voi olla käytettävissä melkein välittömästi uutismedioiden ja nyt internetin kautta, on ennenkuulumatonta vastuuvelvollisuutta.

Yhteiskunnallisen levottomuuden aiheuttamisen sijasta teknologia tuo julki poliittisia ja taloudellisia ristiriitaisuuksia. Maiden johtajat ja politiikat jotka olivat ennen pimeillä ja salaisilla käytävillä, paljastuvat ja heitä moititaan teoistaan, mikä johtaa siihen, että suurella yleisöllä on sanottavansa oman johtonsa osalta.

Teknologia korvaa teollisuudessa työpaikkoja, aivan kuten yllä mainituilla kehitysjaksoilla, mikä luo ihmisryhmiä, jotka on koulutettava uudelleen sopimaan uuteen yhteiskuntaan. Kasvu, valaistuminen ja kehittyminen vaativat tiedon ja teknologian lisääntymistä.

Ajattelun ja odotusten joustavuus sallii kaikentasoisten ihmisten integroitumisen hyvin pyöritettyyn yhteiskuntaan. Menneisyydestä kiinnipitäminen ja parannuksia vastaan taisteleminen pysäyttää kasvun ja uuden sulautumisen yhteen vanhan kanssa. Monet vastustavat muutosta ja he pitävät nykyisyyttä mukavana. Näe parannukset jännittävänä, mahdollisesti fantastisena aikana, mikä antaa ennen kokemattomia tilaisuuksia.

Kysymys:
Mestarit, minun on kysyttävä teiltä tätä. On eräs mies, joka rakastaa minua ja jota minä rakastan syvästi, ja tiedän, että hän on sielunkumppanini, mutta hän ei oivalla sitä. Olimme yhdessä viisi kuukautta. En voi unohtaa häntä, vaikka olen yrittänyt. Onko minulla mitään mahdollisuutta olla hänen kanssaan tulevaisuudessa? Vai pitäisikö minun vain unohtaa hänet? Olen oppinut hänen kanssaan paljon elämästä. Onko oppitunteja vielä jäljellä? Toinen kysymys koskee minua ja sisartani. Olemme kaksosia ja kilpailemme ja kadehdimme aina toisiamme. Mikä juttu tämä on? –Merja, Suomi

Vastaus:
Ensirakkaudet pysyvät ihmisen sydämessä ja muistissa. Tämä mies oli ensimmäinen, joka pääsi niin syvälle sydämeesi, että vakuutuit siitä, että hän oli "se oikea" ja hänen oli pakko olla sielunkumppanisi. Hän ei ole oikeasti sielunkumppani, vaan ainoastaan sielu, jonka kanssa olit tehnyt sopimuksen, jotta sinut avataan syvälle tunnerakkaudelle. Hän ei näe itseään sielunkumppanina, koska hän ei ole sitä.

Viisi kuukautta on pienenpieni aika elämässä. Et pysty unohtamaan häntä, koska et halua unohtaa. Olet luonut fantasiaelämän, jonka keskiössä hän on, ja pelkäät, ettei kukaan muu voi päästä lähellekään kuviteltua elämääsi. On monia muitakin miehiä, jotka antavat sinulle lisää kokemuksia ja ovat enemmän jakavaa tyyppiä. Tämä mies oli johtaja, joka kertoi sinulle, mitä tehdään, ja väsyttyään ja kyllästyttyään hän vain jatkoi eteenpäin.

Hän on avannut sinut suhteille, jotka perustuvat tunnerakkauteen, ja nyt olet valmis ottamaan vastuun uusista valinnoista. Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus, joten on mahdollisuuden rajoissa, että saatat tavata vielä tämän miehen, mutta se on täysin erilaista kuin ensimmäinen kerta, koska ymmärrät nyt suhdetta paremmin.

Päätä, mitä haluat romanssilta, keksi affirmaatioita, jotka luovat tiellesi tulevaa rakkausenergiaa, ja ole avoin sille, kuka ilmestyy. Älä koskaan tyydy tähteisiin.

On tavallista, että sisarukset riitelevät asioista elämässään – erityisesti kaksoset. Sinä ja sisaresi olette niin samanlaisia, että toinen haluaa sen, mitä toisella on, tai parempaa. Hän oli mustasukkainen siitä, että poikaystäväsi valitsi sinut eikä häntä. Olit haavoittuvampi ja sinulla oli pienemmät odotukset, joten miehen oli helpompaa tapailla sinua kuin häntä.

Olet nyt oppinut oppitunteja tuosta liitosta ja olet hänen edellään siinä mielessä. Puhuminen on ehdottomasti paras tapa vähentää katetutta ja vihaa ja luoda rakkautta ja jakava ympäristö. Poikaystäviä tulee ja menee, mutta sisaret ovat ikuisia.

Kysymys:
Mestarit, neljä ja puoli vuotta sitten vanhin tyttäreni päätti muuttaa yhdeksän tunnin päähän isänsä luo. Kahden viime vuoden aikana hän on vieraantunut – kutsuu jopa uutta äitipuoltaan äidiksi. Nyt kuin nuorin tyttäreni on melkein 14-vuotias, hänkin alkaa käyttäytyä samalla tavalla ja haluaa myös jättää minut. Kumpikaan lapsistani ei näyttänyt vihaiselta tai tyytymättömältä minuun. Tämä kaikki näyttää tulevan yhtäkkiä, kuitenkin kummankin isä on ollut tiedossa koko ajan. Voitteko kertoa, onko tämä normaalia äitien ja tyttärien kesken – vai onko kyse vain minusta? En voi kuvitella toisen lapsen menettämistä. –Cheryl, USA

Vastaus:
Ihmiset ovat hyvin uteliaita ja tarvitsevia olentoja. Vaikka isät olivat heidän elämässään, tyttäresi miettivät kuitenkin, millaista olisi asua heidän kanssaan pelkän äitinsä sijasta. Nuorimmaiseesi vaikutti ehdottomasti oman sisarensa toiminta. Tämä ei ole reaktio mihinkään, mitä olet tehnyt, paitsi erottanut heidät biologisista isistään.

Kumpikin tyttö kuuli ystäviltään "makeita" juttuja isistään ja toivoivat saavansa samoja kokemuksia. Lähestyessään seurustelun aloittamistaikaa he ovat miettineet, mitä odottaa miehen käyttäytymiseltä. Täysin naispuolinen ympäristö voi olla tukahduttava teinille. On vähän kapinointia sinun sääntöjäsi ja määräyksiäsi vastaan ja toive, että vapautta voisi saada muualta.

Tyttäresi viittaa äitipuoleensa äitinä sopeutuakseen paremmin ja tunteakseen olevansa täydellisessä perheympäristössä. Vieraantuminen tulee siitä vaikeudesta, että yrittää elää kahta elämää samanaikaisesti. Anna hänelle aikaa.

Kumpikin lapsesi rakastaa sinua, mutta olet vain puolet vanhemmista ja he haluavat kokea toisen puolen. Anna heidän kokeilla ja oppia. Olet kasvattanut heistä kauniita nuoria naisia ja sitten kun tulee se aika, he säilyttävät kontaktin kanssasi ja kertovat, mitä ovat oppineet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >