HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille18.3.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

18.3.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
18.-25.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, monet päivittäisistä ja viikoittaisista vastauksistanne ovat ristiriidassa sen kanssa, mitä minulle on opetettu - Jumala kirjoitti tooran (tai ainakin se kirjoitettiin hänen avullaan) ja juutalaisen pitäisi viimeistellä Jumalan luomistyö ja tuoda Jumala ja pyhyys maailmaan tekemällä tooran käskyt. Olen nähnyt Jumalan käden toorassa, koska monet käskyt mutkistavat elämää, ovat vallankumouksellisia tai niissä ei ole järkeä ihmisen itse kirjoittamana. Tarinat ovat myös täynnä ihmisen puutteita ja ulkopuoliset nähdään joskus paremmassa valossa kuin juutalaiset keskushahmot. Mutta en usko että se Jumala, mitä te kuvaatte, haluaisi säännellä ihmisten käyttäytymistä. Osallistuiko siis Jumala tooran kirjoittamiseen? Jos ei, kuka se oli? Välittääkö Jumala pyhyydestä ja etiikasta vai ainoastaan siitä, että opimme oppitunteja? -Alissa, USA

Vastaus:
Toora on uskonnollisen järjestön ja kansan opetusväline. Niillä jotka hyväksyvät sen aitouden ja auktoriteetin, se luo säännöt ja määräykset jokapäiväiselle elämälle. Se on useimpien juutalaisten ihmisten uskomusjärjestelmän perusta. Se on vuosisatoja vanha ja tutkijat ovat tutkineet sitä vuosikymmeniä eivätkä vieläkään ole samaa mieltä säkeiden merkityksestä.

Oppineet miehet kopioivat käsin alkuperäiset kirjoitukset ja he olivat joskus tietämättömiä sen merkityksestä, mitä he tekivät, ja he muuttivat joitain kappaleita tahattomasti. Joitain tarinoita ei sisältynyt ensimmäisiin dokumentteihin, vaan ne lisättiin myöhemmin tapana selittää sääntöjä luku- ja kirjoitustaidottomille.

Jumala tässä määrittelemälläsi tavalla on keulakuva, mitä uskonnot käyttävät kuvaamaan perimmäistä mestaria, jolle kaikkien on oltava kuuliaisia. Tämä persoona on tuomitseva ja hän antaa palkkioita ja rangaistuksia niille, jotka noudattavat tai rikkovat sääntöjä. Koska tämä käsitys on negatiivisten ja positiivisten tekojen kaksinaisuutta, se löytyy vain maaplaneetalta.

Puhuessamme Lähteestä, mistä kaikki sielut ovat peräisin, puhumme vain ehdottomasta rakkausenergiasta, mikä on täydellisyydessä. Se mursi itsestään osia, joita kutsutaan sieluiksi, koska se halusi ymmärtää paremmin elämän mahdollisuuksia kaksinaisuudessa. Maapallo luotiin antamaan näyttämö tuolle oppimisprosessille.

Lähde tarkkailee, mitä kukin sielu tekee ollessaan kehossa. Se ei puhu jokin puolesta, valitse puolta tai tuomitse. Se kannustaa kaikkia sieluja käyttämään valinnanvapautta tehdäkseen oman maamatkansa ja palatakseen Kotiin ehdottomaan rakkauteen, missä kaikkia sieluja kunnioitetaan niiden koettelemusten ja kärsimysten vuoksi, joita ne ovat kokeneet.

Kysymys:
Mestarit, kokeilin 5-7 kuukautta sitten ensimmäisen kerran kannabista ja se avasi mieleni täysin korkeammalle tasolle. Epämääräistä ensin, mutta pystyin saamaan siitä otteen harjoittelemalla. Ollessani huumattu saan ilmestyksiä. nerokkaita ideoita. Ja kaikessa on minusta tolkkua tavalla, mitä en osaa kuvata. Tiedän, että kannabista on käytetty monissa kulttuureissa henkiseen valaistumiseen. Mikä tämä kasvi on ja onko se apuväline valaistumisen saavuttamiseen? -Kevin, USA

Vastaus:
Tämä kasvi sisältää psykoaktiivista kemikaalia eli se vaikuttaa keskushermostoon ja aiheuttaa muutoksia havaintotavassa. Tämä muutos saa asiat näyttämään hyvin erilaiselta kuin normaalisti katsottaessa. Nämä muutokset ovat tavallisesti ohikiitäviä, koska välitön vaikutus aiheuttaa myös lyhytaikaisia muistihäiriöitä.

On kymmeniä muita aineita, jotka voivat aiheuttaa saman, mitä koit. Jotkut ovat yleisiä, mutta minkä tahansa liiallinen käyttäminen voi aiheuttaa riippuvuutta - sellaiset stimulantit kuin nikotiini ja kofeiini sekä kokaiini ja metamfetamiini, sellaiset rauhoittavat kuin alkoholi, barbituraatit ja kloraalihydraatti, sellaiset narkoottiset kuin heroiini, morfiini ja oksikodoni, sellaiset hallusinogeenit kuin LSD, PCP, ekstaasi ja myrkkykaktus ja sitten kannabis eri muodoissaan, kuten hasis ja hasisöljy.

Kaikki yllämainitut aineet voivat näyttää parantavan tietoisuutta, mutta niillä on haitallisia vaikutuksia ihmiskehoon toistuvassa käytössä. Ne on liitetty skitsofrenian, sydänsairauden ja maksavaivojen kehittymiseen.

Psykoaktiivisia aineita on käytetty vuosisatoja rituaaleissa tietoisen mielen ylittämiseen ja "unen" näkemiseen. On mahdollista vapauttaa ihmisego käyttäen näitä kemikaaleja, mutta on helpompaa tehdä se meditoinnilla, hypnoosilla, kelluntalaitteilla ja musiikilla, altistamatta kehoa vaaroille.

Sana "valaistuminen" viittaa kykyyn koskettaa sieluolemusta. Sielusi koostuu ehdottomasta rakkaudesta ja Lähde-energiasta, mistä tulit kaikkien sen ominaisuuksien kera. Jos pystyt erottamaan tietoisen mielesi ihmisen tuomitsevasta itsestä ja olemaan rakastavan universumin arvioivassa energiassa, olet jatkuvasti "huumattu", mikä tekee sinut myös täysin tietoiseksi hetkestä ja kaikesta ympärilläsi.

Kysymys:
Mestarit, minulla on voimakas tunnustuksen saamisen tarve. Tämän kompensoimiseksi fantasioin mielessä tilanteita, joissa olen hyväksytty ja tunnustettu, ja olen tullut riippuvaiseksi niistä. Minussa tuntuu hyvin voimakkaasti siltä, että voin säteillä vain ollessani toisten hyväksymä. Joskus minulla on tunne, että olen ollut joku hyvin vaikutusvaltainen entisissä elämissä, kuten kuningatar tai jotain, koska minulla on voimakas halu johto- tai senioriasemaan. Mietin, voinko tehdä jotain vapautuakseni tästä egoni aspektista. Haluan myös tietää, miksi en pysty pudottamaan painoani. Olen ollut lapsesta saakka liikalihava enkä ymmärrä, että mentaali- tai tunneaspekti saa kehoni toimimaan niin. -Celina, Brasilia

Vastaus:
On aika päästä ongelman ytimeen - vihaat itseäsi. Et usko olevasi rakkauden arvoinen, ellet ole parempi tai mahtavampi kuin kaikki muut. Tunnustus on tapasi tuomita, voitko olla onnellinen. Menet näihin fantasiatilanteisiin, koska ne eivät satuta, niin kuin todellisuudessa eläminen.

Kyseenalaistat kaiken, mitä teet. Sinulla on kyky olla johtaja ja saada senioriasema, mutta sinulla ei ole riittävästi itseluottamusta toimiaksesi tai saadaksesi tarvittavaa koulutusta ja kokemusta niihin. Mitä enemmän aikaa vietät unelmoiden, sitä syvemmin saat sen vaikutelman, että todellinen maailma on unta. Se estää sinua saamasta aikaa muutosten tekemiseen ja ajattelutapasi muuttamiseen.

Tämä on elämän negatiivisten tai epätodellisten puolten hyväksymistä. Ego on tuomitseva. Egoa kontrolloi tietoinen mielesi. Ego keksii aina vaihtoehtoja, jos hyväksyt, että sinulla on vaihtoehtoja. Kaikilla sieluilla on täydellinen vapaus valita se, miten he haluavat muokata elämäänsä.

Elintapasi ja fyysisen kehosi muuttamiseksi sinulla on oltava riittävästi rakkautta itseäsi kohtaan, jotta aloitat uuden matkan. Tule tietoiseksi maailmasta ympärilläsi. Etsi tilaisuuksia olla onnellinen fyysisessä todellisuudessa. Aina kun tunnet luiskahtavasi "unimaailmaan", pysähdy ja kiitä itseäsi hyväksynnästä ja rakasta sitä, että olet kontrollissa.

Ota ote tavastasi nähdä maailma. Kerää yhteen affirmaatioita itsesi rakastamisesta. Sisällytä niihin, että sinulla on muutosvoima. Hyväksy, että voit olla unelmiesi ihminen. Anna sitten mennä ja tule tuoksi ihmiseksi todellisessa elämässä, ei vain unelmissa.

Kysymys:
Mestarit, olen toiminut parantajana (reiki) ja annan asiakkaille myös viestejä tarot-korttien avulla ja meditaatioista, joita teen enkelien ja oppaiden kanssa. Olen käyttänyt kykyjäni toisten hyvään. Kuitenkin olen törmännyt moniin, jotka näkevät sen paholaisen työnä ja ovat tuominneet työni pahuudeksi ja todenneet raamatun olevan tätä työtä vastaan. Tällä on ollut erittäin negatiivinen vaikutus minuun. Tiedän palvelevani, mutta kamppailen. Onko mitään ajatuksia tästä? -Karen, USA

Vastaus:
Elämässäsi on kaksi osaa. Ensimmäinen on se, kun olet vuorovaikutuksessa henkimaailman energioiden kanssa, ja toinen kumpuaa siitä auktoriteetista ja voimasta, minkä annat toisten ihmisten sanomisille. Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus. Niiden elämää säätelevät ne uskomusjärjestelmät, jotka ne hyväksyvät näitä valintoja tehdessään.

Informaatio näiden uskomusten kehittämiseen tulee siitä, mitä ideoita, ajatuksia ja uskonnollisia ja yhteiskunnallisia sääntöjä ja määräyksiä päätät sisällyttää henkilökohtaiseen uskomuspakettiisi. Ihmiset ovat negatiivisten ja positiivisten valintojen kaksinaisuudessa ja se riippuu sinusta, mitä päätät hyväksyä.

Negatiivista maailmaa kontrolloi ego, minkä on tuomittava kaikki. Ihmiset eivät ole onnellisia, elleivät he voi sanoa, ovatko he parempia, varakkaampia tai mahtavampia kuin joku muu. Monia lakeja ja sääntöjä on kirjoitettu ohjaamaan ihmiset toimimaan tietyllä tavalla, jotta heidän ajatuksiaan ja tekojaan voidaan kontrolloida noudattamaan kirjoittajien haluamia uskomuksia. Sinä valitset, millä haluat elämääsi hallittavan.

Positiivisessa maailmassa ei ole tuomitsemista ja se on täynnä ehdotonta rakkautta, missä ihmiset päättävät olla onnellisia ja tehdä omat päätöksensä sallien tunteidensa määrätä, mikä resonoi heidän kanssaan. Sinun on pystyttävä samaistumaan sisäisiin tuntemuksiisi ollaksesi uskollinen itsellesi. Jos hyväksyt sen, mitä toiset sanovat - kenties koska aina on tulkittu niin - sanot, että nuo ihmiset tietävät sinua paremmin, mikä on osa polkuasi.

Yhteen aikaan auringon uskottiin kiertävän maapalloa ja planeetan olevan litteä. Vaikka ihmisiä kidutettiin ja murhattiin, elleivät he hyväksyneet näitä uskomuksia, tiede on myöhemmin todistanut, että kumpikin "fakta" on väärä. Asioilla voi olla vaikutusta sinuun vain, jos hyväksyt ne todeksi omassa todellisuudessasi. Mikään ei ole oikein tai väärin matkallasi. Mutta kysy aina itseltäsi: miltä nämä uskomukset tuntuvat minusta?

Muista, että ei-fyysinen henkimaailma koostuu vain ehdottomasta rakkaudesta.

Kysymys:
Mestarit, miksi sielut haluaisivat kokea kaksinaisuutta, koska ne kokevat jo ehdotonta rakkautta? Eivätkö ne voi kehittyä viidenteen ulottuvuuteen käymättä läpi ihmiskokemusten kidutusta? Miksi täydellinen lähde haluaa parantaa itseään? Pitäisikö meidän yrittää lakata kiinnittymästä toisiin ihmisiin tai päästä eroon heistä vai ovatko he auttamassa meitä oppituntien oppimisessa? -Johanna, Islanti

Vastaus:
Lähde on täydellinen. Se on kaikkea rakastava, suurenmoinen, kaiken luova ja kaikkivoimainen. Sen ei tarvitse tai se ei halua parantaa itseään. Lähde haluaa pelkästään ymmärtää, mitä se ei ole, jotta se voi täydemmin ymmärtää, mitä se on. Kaikki sielut ovat Lähteen osia ja edistävät kokonaisuuden kollektiiviviisautta.

Jos sinut kasvatetaan ympäristössä, missä sinulla on kaikki tarvitsemasi, sää ei ole lämmin eikä kylmä ja ehdoton rakkaus on ympäröivä energia, miten voit arvostaa, mitä sinulla on? Edes ymmärtääksesi säätä, sinun on koettava kuumuus ja jää. Tietääksesi ihmisen jokapäiväisistä tarpeista, sinun on oltava nälkäinen ja janoinen. Arvostaaksesi musiikkia, sinun täytyy kyetä vertaamaan harmonisia ja epäharmonisia ääniä. Voimme jatkaa ja jatkaa ihmiselämän oppimisen ja tutkimisen iloista.

Lähde ei voisi selvittää epätäydellisyyttä ehdottomassa rakkaudessaan, joten sitä tarkoitusta varten luotiin sen osat, sielut. Viisauden kerääminen ei ole evoluutiota, koska se vihjaa muuttumiseen paremmaksi tai huonommaksi aloittamispisteestä. Maapallo on ainoa paikka, missä on kaksinaisuutta, joten edes tunnistaakseen elämän positiivisia ja rakkaudellisia puolia, on kyettävä vertamaan negatiivisuutta ja näkemään positiivisuuden suurenmoisuus.

Kiinnittymistä toisiin ihmisiin on useista syistä. On helpompaa järjestää oppitunteja toisten avulla. Myös fyysinen rakkaus voidaan kokea vain toisen kanssa. Monia muita asioita tarvitaan luomaan tilanteita, jossa voidaan tulkita reaktioitanne tunteisiin, ja käsitelläksenne oppitunteja, jotka liittyvät oman luontonne ymmärtämiseen. Kaikkien kontaktien poistaminen toisten kanssa tekisi vaikeaksi, jos ei mahdottomaksi, työstää haluamianne oppitunteja.

Kysymys:
Mestarit, en ole koko elämäni aikana tiennyt, mitä haluan tehdä työkseni. Nyt tiedän, että olen hyvä kokki, ja haluan mennä Gibraltarille ja avata oman ravintolan. Kukaan, edes poikaystäväni, ei usko, että pystyn menemään sinne töihin. Alan luulla, että egoni on laittanut asioita päähäni ja he ovat oikeassa, koska olen vaikeuksissa. Luovun lähtemisestä. Olen kyllästynyt taistelemaan hyvien asioiden tapahtumiseksi elämässäni. Onko kohtaloni mennä sinne kaikesta ja kaikista huolimatta? -Claudia, Portugali

Vastaus:
On aika ottaa vastuu itsestäsi. Kaikki sielut etsivät elämässään intohimoa - jotain mikä vetää heidät jokaisesta päivästä läpi ja antaa merkityksen niiden elämälle. Olet löytänyt sellaisen halun. Kokkaaminen sallii sinun ilmaista rakkauttasi ja persoonaasi ilman tarvetta käsitellä toisten ennakkoluuloja.

Ongelmana on, että valitut oppitunnit voivat olla ristiriidassa intohimon kanssa, ja tätä tapahtuu sinulle. Voidaksesi siirtyä eteenpäin unelmiesi osalta, sinulla on oltava itseluottamusta. Sinulla ei ole luottamusta siihen, että se mitä tiedät osaavasi, riittää. Et usko, että olet riittävän hyvä menestyäksesi.

Luot esteitä menestymiselle kuuntelemalla, mitä sinulle ja sinusta sanotaan. Inventoi uskomuksesi - tämä ei ole egosi. Ego on tuomitseva ja koska sinulla ei ole itsevarmuutta kokeilla mitään, miten se voi johtaa sinua harhaan? Joku on pannut tuon ajatuksen päähäsi.

Ympärilläsi on monia, jotka ovat hyväksyneet sen uskomuksesi, että olet hylkytavaraa, et osaa huolehtia itsestäsi ja tarvitset toisten apua. Mistä ja miksi he saivat tuon ajatuksen? Sinulta! Kysyt aina toisilta, mitä tehdä. Anot neuvoja ihmisiltä, ennen kuin teet päätöksiä elämäsi mistään merkittävästä vaiheesta. On aika ottaa ohjat, jos haluat.

Nyt on sopiva aikaa hyväksyä, että voit tehdä mitä tahansa, mihin paneudut. Ollaksesi ohjaksissa sinun on uskottava itseesi ja sinä yksin tiedät, mikä on parasta sinulle. Aina kun alat saada negatiivisia ajatuksia, kuin "En osaa tehdä sitä" tai "En ole riittävän hyvä", pysähdy ja kysy itseltäsi, miksi ajattelet niin. Nämä ovat ajatuksia, jotka toiset ovat sanoneet sinulle. Voit hyväksyä, että he tuntevat sinut paremmin kuin tunnet itse itsesi, tai voit sanoa: "Sori, mutta haluan tehdä tämän ja aion tehdä sen."

Tee toimintasuunnitelma. Kirjoita positiivisia affirmaatioita siitä, miten kaikki selviää. Muistuta itseäsi päivittäin toistamalla näitä affirmaatioita - ja näet, että se voi toteutua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >