HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille4.3.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

4.3.2014 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
4.-11.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen hämmentynyt eräästä asiasta, mitä alkoi tapahtua pikkuveljeni kuoltua. Saan automaattikirjoitusta, jos pidän kynää paperilla. Keskusteluja, tarinoita, ajatuksia, symboleja, kaikenlaisia viestejä eri lähteistä, mutta pääasiassa veljeltäni. Huolenaiheeni on, onko se edes todellista vai olenko vain tulossa hulluksi? Miten pidän egoni sivussa, jos se on todellista? Miten muodostan luottamuksen itseeni ja kynääni ja mitä tarkkaan ottaen teen tällä lahjalla? Tiedän, että voisin ehkä selvittää tämän itse, mutta teiltä kysyminen oli yksi ajatus. -Manta, Suomi

Vastaus:

Ulottuvuuksien välisellä kommunikoinnilla on monia muotoja. Jotkut ihmiset saavat kuvia, jotkut saavat ajatuksia, toiset kuulevat ääniä tai viesti kanavoidaan heidän kehonsa kautta kirjoitusvälineellä paperille. Mitään näistä menetelmistä ei voi tapahtua, jos vastaanottaja ei salli sen tapahtua.

Kun pikkuveljesi meni Kotiin, rakastit häntä niin paljon, että toivoit kontaktin säilyvän. Hän halusi myös kyetä antamaan sinulle neuvoja. Silloin kun olet rentona tai puolimeditatiivisessa tilassa, hän tulee helposti tietoisuuteesi ja käyttää kehoasi. Useimmat kirjoitukset ovat olleet häneltä. Ne ovat siltä persoonalta, jonka muistat veljenäsi, mutta myös hänen hengeltään, millä on ollut muita elämiä ja mikä vaikuttaa ehkä joltain toiselta yksilöltä.

Viestejä joita tulee jonkinlaisesta henkilähteestä, on vaikea vahvistaa ihmistieteellä. Sinun on katsottava, mitä tuntemuksia nämä lähetykset tuovat. Resonoivatko ne kanssasi? Tuntuvatko ne siltä, mitä tuntemasi ihminen sanoisi?

Totta vai epätotta? Kenen todellisuudessa? Sinulle ne voivat olla hyvin todellisia, mutta jollekin joka ei tuntenut veljeäsi tai joka ei usko kuoleman jälkeiseen elämään, ne ovat fantasiaa. Huolehdi vain siitä, miten sinä samaistut näihin sanoihin. Ja miksi egosi olisi lainkaan mukana? Tuhannet ihmiset osaavat kommunikoida henkien kanssa - kaikki osaavat, jos he yrittävät ja uskovat osaavansa.

Lakkaa murehtimasta asiaa. Jos se tekee olosi epämukavaksi, laita se sivuun joksikin aikaa. Tai voit antaa sen tapahtua aina, kun se alkaa, ja laittaa kirjoitukset sivuun luettavaksi jonain muuna aikana, mitä tunnet niistä silloin. Neuvo: kun tämä prosessi alkaa, ilmaise universumille aikomus, että haluat vastaanottaa viestejä vain valo-olennoilta. Henget eivät koskaan esitä vaatimuksia tai käske tekemään jotain - ne tarjoavat vain neuvoja.

Sinulla on mahtava tilaisuus palvella muita olemalla kommunikointikanava henkien ja vielä kehossa olevien välillä. Katso, kehittyykö tämä. Sinulla ei ole velvollisuutta tehdä mitään. Anna elämän vain virrata ympärilläsi ja katso, miten sovit mukaan.

Kysymys:

Mestarit, miksi olen niin herkkä? Miksi itken katsellessani tv:stä, miten ihmiset kohtelevat toisiaan tai ovat julmia eläimille jne.? Miksi luotan niin vähän ihmisiin? -Amanda, Australia

Vastaus:

Puhut tunnereaktioista ärsykkeisiin. Joskus on suora yhteys ja laukaistaan välittömästi kyyneliä tai väristyksiä ja toisilla kerroilla kyse on samanlaisesta, muttei identtisestä ärsykkeestä. Tuot pintaan elämänoppitunteja, joita ei ole käsitelty täysin entisissä elämissäsi. Nämä ovat varoitussignaaleja, ettei kaikki ole oikein maailmassasi ja sinun täytyy tehdä työtä tukosten selvittämiseksi.

Silloin kun itket, koska luet tai katselet ihmisen epäinhimillisyyttä ihmistä tai eläintä kohtaan, asetut sorretun asemaan. Sinulla on ollut lukuisia tilanteita elämissäsi, joissa et pitänyt puoliasi pahoinpitelyä vastaan. Siedit huollettaviesi pahoinpitelyä puuttumatta asiaan. Itket nyt kaikkea sitä epäoikeudenmukaisuutta, minkä sallit tai mihin osallistuit.

Kun tämä tapahtuu uudestaan, pysähdy ja kysy itseltäsi, miltä sinusta tuntuu. Meneminen tuntemuksiin käsittelee tunteitasi eikä vain ajatuksia, joita sinulla kulkee päässäsi. Kun tunnistat epämukavuutesi syyn, pystyt käsittelemään sen päästäen irti otteesta, mikä sillä on sinuun. Tee tämä näkemällä se oppitunniksi, minkä nyt ymmärrät ja mitä ei tarvitse toistaa.

Ala rakastaa itseäsi osallistumisesta tähän upeaan oppimiskokemukseen. Luottamusongelmasi on kaksiosainen. Ensinnäkin olet asettanut liikaa odotuksia toisten käyttäytymiselle eivätkä ne koskaan toteudu. Lakkaa yrittämästä kontrolloida, mitä toiset tekevät. Toiseksi haudot ajatusta, että kaikki aina valehtelevat sinulle, tuottavat pettymystä ja hylkäävät sinut.

Käytä vetovoimanlain periaatteita tuomaan kaikkia oikeita energioita itsellesi. Näe itsesi olevan tekemisissä vain niiden ihmisten kanssa, jotka ovat totuudenmukaisia. Torju kaikki negatiiviset ajatukset ja korvaa ne positiivisilla mahdollisuuksilla. Maailmasi muuttuu.

Kysymys:

Mestarit, tunnen, että elämäni suurin oppitunti on anteeksianto. Lapsesta saakka olen antanut anteeksi ihmisille, jotka ovat jollain tavalla satuttaneet minua. Ensin oli äitini, sitten setäni, veljeni ja nyt aviomieheni. Olen antanut aina anteeksi ja elän rauhassa heidän kanssaan. Kuitenkin vaikka olen antanut anteeksi miehelleni, minulla on valtava halu jättää hänet ja päästä kauas hänen vaativasta ja ylimielisestä persoonastaan. Hänen kanssaan minulla ei ole mitään omaa tahtoa. Tunnen, ettei minun pitäisi enää sallia tätä elämässäni. Mutta pelkään, että minulla on vielä jokin tärkeä tehtävä hänen kanssaan. Onko oikein jättää hänet ja siirtyä eteenpäin elämässäni, oppien rakastamaan ja kunnioittamaan itseäni? Vai pitäisikö minun pysyä hänen rinnallaan varmistamassa, että teen kaiken juuri niin, kuin suunnittelin ennen inkarnoitumistani? -Mary, USA

Vastaus:

Ihmiset voivat satuttaa sinua vain, jos annat heille luvan siihen. Kaikki nämä tilanteet ovat liittyneet oppitunteihin, joita halusit oppia. Kun annat anteeksi jonkin tapahtuman itsesi ja toisen välillä, jonka tunnet tahallaan satuttaneen sinua, oivallat, että se oli oppitunti, eikä sinun tarvitse enää saada noita tapahtumia toistumaan elämässäsi. Löydät rauhan testeistä, joihin et enää reagoi.

Aviomiehesi on täysin eri tapaus. Hän ei ole elämässäsi ainoastaan, jotta sinut saadaan oppimaan, miten toinen voi vaikuttaa elämääsi. Hän on siinä ottaaksesi selvää itsestäsi ja oppiaksesi analysoimaan, käyttämään erottelukykyä ja käsittelemään omia kykyjäsi.

Olet sielu, jolla on uskomattomia kykyjä, muttet ole käyttänyt mitään niistä täyttymyksen tuomiseksi elämääsi. Olet jatkanut sillä ajatuksella, että vanhempia ja/tai niitä joille sinun on oltava kuuliainen syystä tai toisesta, on toteltava. Tämä oppitunti liittyy itsesi hyväksymiseen ja sen vaatimiseen, mikä on sinun. Sinun on opittava kunnioittamaan itseäsi, rakastamaan itseäsi ja lakattava olemasta kaikkien hiekkasäkki.

Sinulla on aviomiehesi kanssa jäljellä vain sen kertominen, ettet aio enää sietää hänen itsekästä ja egoistista käyttäytymistään. Suunnittelit löytäväsi itsesi ja oman voimaksi - pidä siis kiirettä.

Kysymys:

Mestarit, voisitteko selkeyttää minulle, missä hierarkiajärjestyksessä tulevat Buddha, Jeesus Kristus, Maitreya, M. Trivedi, Grigori Grabovoi ja muut, jotka auttavat ihmiskuntaa tehden ihmeitä jne. - kuka tulee ensimmäisenä? Vai tekevätkö he yhteistyötä? Mitä kukin tekisi auttaakseen? Ovatko Maitreyan energialähetykset tehokkaita? Voisitteko myös selittää artikkeleita, jotka syyttävät Maitreyaa antikristukseksi? Olen kiitollinen avustanne -Maria, Puerto Rico

Vastaus:

Monet nimet joista kysyt, ovat nimi niille persoonallisuuspiirteille, joita saattaa olla, jos he tulisivat kehoon maapallolle ja osallistuisivat asukkaiden koulutukseen ja valaisemiseen. Hierarkioita ja uskonnollisesti vaadittuja ominaisuuksia ei ole missään muualla kuin planeettanne kaksinaisuudessa.

Uskonnollisissa, okkulttisissa ja filosofisissa järjestöissä on hyvin jäsenneltyjä vaatimuksia niiden noudatettavaksi ja uskottavaksi, jotka seuraavat kyseistä ryhmää. Joitain sääntöjä muodostettaessa liitetään toteamuksia ihmisiin, joilla tiedetään olleen näitä ominaisuuksia. Jotkut näistä oletetuista mestareista ovat osa kansanperinnettä tai legendaa. Jos ne perustuvat ihmisiin, jotka elivät maan päällä, noilla sieluilla oli yhtä monia egon kontrolloimia ihmispiirteitä kuin tavallisella ihmisellä, mutta he voittivat ne ylösnoustakseen henkisesti.

Kaikki sielut "lohkottiin" Lähteestä määrittelemättömän tilan ehdottomasti rakastavassa ilmapiirissä. Jokaisella sielulla on identtiset kyvyt ja voimat. Jotkut ovat käyttäneet taitojaan auttamaan maan päällä kamppailevia sieluja, jotka eivät vielä muista omia kykyjään. Tässä tilassa ei ole ehdottomasti mitään negatiivisuutta, joten "anti-" mikään ei voi olla peräisn sieltä.

Monet ovat opettaneet sielujen kyvystä murtautua pois rakenteesta ja alkaa ajatella itse käyttäen valinnanvapauttaan siinä, minne menevät ja mitä tekevät - ja erityisesti mitä uskovat. Sinun pitäisi tutkia kaikkia näitä uskomuksia, joista kysyt, ja katsoa, ovatko ne tärkeitä elämällesi. Jos ne ovat tärkeitä, kuka teki sen päätöksen, että ne ovat? Miltä sinusta tuntuu jokainen tuomio? Kontrolloiko tuomitseminen sinua? Tämä indikoi, että ego ohjaa kiinnostustasi. Kun päästät irti egosta, hyväksyt kaikkien mielipiteen asioista, vaikkeivät ne resonoikaan sinun kanssasi. Elä niiden uskomusten mukaan, jotka tuntuvat hyviltä sinulle, ja ole piittaamatta kaikista muista.

Kysymys:

Mestarit, en ole voinut saada lapsia ja nyt edistyn lopulta munasolun luovuttajan kanssa. Mitkä ovat oppituntini tässä hedelmättömyydessä ja parantumattomuudessa perinteisen ja holistisen lääketieteen keinoin? Uskon, että sielu määrätään, silloin kun munasolu ja siittiö kohtaavat ja syntyy elämää. Tiedän, että sielut valitsevat vanhempansa, ulkonäkönsä ja kaiken. Omassa tapauksessani käytetään jonkun toisen munasolua ja aviomieheni spermaa ja sitten minä kannan lapsen. Olen hyvin hämmentynyt, peloissani ja tunteet ovat sekavat. Mikä on siis luovuttajan rooli tässä? Tarkoitan, että onko sielulla sopimus luovuttajan kanssaan, koska lapsi on geneettisesti yhteydessä häneen? Vai valitseeko sielu minut ja mieheni vanhemmikseen? Miten tämä toimii? -Nimetön, Intia

Vastaus:

Sinulla on taipumus ajatella liikaa ongelmiasi. Sinulla on hyvin yksityiskohtaisia odotuksia ja haluja ja pelkäät kaikkea, mikä poikkeaa suunnitelmistasi. Yksi elämänoppituntisi on oppia hyväksymään toiset ihmiset ja vaihtoehtoiset tavat tehdä asioita. On opittava kärsivällisyyttä ja joustavuutta.

Sieluja ei määrätä tiettyyn aikaan. Sinä ja miehesi olette tehneet sopimuksen tuon lapsen sielun kanssa ollessanne vielä Kotona. Tämä sielu tulisi mihin tahansa solujoukkoon, mikä on määrätty perheellesi. Se olisi voinut tapahtua luonnollisin keinoin, keinohedelmöityksellä tai adoptiolla.

On ymmärrettävää olla peloissaan tästä tilanteesta, minkä kanssa et ole täysin sovussa. Pelkosi on estänyt monia menetelmiä, joita kokeiltiin aiemmin. Älä anna se estää onneasi lapsen saamisesta. Munasolu ei ehkä tule kehostasi, mutta se kasvaa kehossasi. Elätät sitä syntymään saakka ja vaihdatte verta ja ravinteita. Se ei tunne luovuttajaa, vaan on olemassa sinun vuoksesi. Se on sinun lapsesi.

Lapset kehittävät perheominaisuuksia enemmän ympäristöstä kuin geeneistä. Opeta lasta niin, kuin se olisi peräisin sinun munasolustasi. Luovuttaja antoi vain muutaman munasolun, ilman sinua homma ei edistyisi pidemmälle. Ole ylpeä siitä, että saatat lapsen laskettuun aikaan ja tuotat onnellisen ja terveen vauvan.

Isäsi on kanssamme ja hän haluaa vain sinun onneasi. Sinusta tulee fantastinen äiti, jos yrität sitä.

Kysymys:

Mestarit, synnyin ateistiperheeseen. Käännyin 13 vuotta sitten islaminuskoon ollessani 15-vuotias. Minulla on aina ollut erittäin vahva usko. Joulukuussa isäni kuoli syöpään. Sillä hetkellä kun hän veti viimeisen kerran henkeä ja kuoli, tunsin menettäneeni uskon ja minulla oli hyvin voimakas tarve mennä tapaamaan selvänäkijää, mikä on kielletty islamissa. Hän kertoi minulle, että minulla on suuret voimat ja voisin tehdä samaa kuin hän, mutta estän sen, ja että minulla on monia henkiä ympärilläni. Olen hämmentynyt siinä, mihin uskon nyt, ja mietin, olenko oikealla polulla. Minulla on ensi viikolla aika toiselle selvänäkijälle saamaan lisää opastusta. -Jen, Englanti

Vastaus:

Sinulla on aina ollut tarve siihen, että sinulle sanotaan, mitä teet. On hyvin helppoa omaksua toisen antamat määräykset ja olla ottamatta mitään vastuuta niistä säännöistä, joiden mukaan elät. Islam antaa hyvin kauniin tavan elää. Se kattaa täysin kaiken toiminnan elämässäsi - miten käyttäydyt, miten puhut, miten ajattelet, mitä puet yllesi, mutta ennen kaikkea mitä uskot.

Teininä etsit tätä kontrollointia, koska mikään ei ollut antanut sitä, ja tunsit olevasi tyhjiössä. Uskonto ei yksinään selitä, miksi pahoja asioita tapahtuu hyville ihmisille, joten isäsi kuoleman myötä tunsit sen pettäneen sinut. Olit hiljattain kuullut selvänäkijöistä ja ajattelit, että he voisivat 1) sanoa sinulle, mitä tehdä ja 2) ottaa kontaktin isääsi neuvojen saamiseksi.

Kaikilla sieluilla on kyky kommunikoida ulottuvuuksien läpi ei-fyysisten sielujen kanssa. Niiden on hyväksyttävä, että niillä on kyky yhdistyä, tai sitä ei koskaan tapahdu. Sinulla on ollut monia inkarnaatioita ja olet oppinut paljon. Tässä elämässä et ole hyväksynyt luontaisia voimiasi ja kykyjäsi. Rentoutuminen on lähtökohta.

Riippuvuus toisista ihmisistä opastuksen saamisessa on yksi tapa edetä. On toinenkin. Opettele ottamaan yhteys itseesi ja etsi noita neuvoja ystäviltä ja oppailta toisella puolella. Kun olet muodostanut yhteyden, tiedä, etteivät ne kerro koskaan, mitä tehdä - ne neuvovat sinua vain mahdollisuuksista. Määrättynä olemisen aika on nyt ohi. Tämä on aikaa, jolloin sinun on astuttava esiin ja tehtävä omat päätöksesi. Hyväksy vastuu noista päätöksistä käyttämällä valinnanvapauttasi siihen, mikä tuntuu hyvältä sinulle. Se mikä resonoi, kun työnnät pois negatiivisuuden ja pyrit positiivisuuteen, on sinun polkusi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >