Päivän uffo

Eteenpäin, sano uffo lumessa
HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille25.9.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

25.9.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
25.9.-2.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, vähän yli parikymppisenä aloin käyttää kokaiinia ja 25-34-vuotiaana kärsin - poltin kokaiinia ja olin hyvin hämmentynyt eikä minulla ollut hajuakaan, mitä tehdä, koska joka tapauksessa jatkoin ja olin ikään kuin automaattiohjauksella. Se loppui 1994. Joku ikään kuin sulki hanan. Aloin käyttää taas 16 vuotta myöhemmin. Olen menettänyt kaiken, minulla on vaimo ja tytär ja edelleen katoan päiväkausiksi kerrallaan. Tämä elämä ei ole ollut helppoa. Mitä minun pitäisi oppia? Miten saan apua suojelusenkeleiltä kukistaakseni hengen, mikä tulee minuun tämän riippuvuuden myötä? -Shaun, USA
 
Vastaus:
Aikana jolloin olit vapaa "paholaisestasi" ajattelit selkeästi ja elit hetkessä, ottaen vastuun elämästäsi ja teoistasi. Se oli ainoa aika tässä elämässä, jolloin olet ollut tuossa tilassa. Ulkopuolellasi ei ole henkeä, mikä saa sinut käyttäytymään näin - se on sisällä. Se on sen kieltämistä, että voit valita elää ilman riippuvuuttasi.
 
On niin helppoa olla riippuvainen. Kaikki huolesi haihtuvat ja olet tiedottomassa tilassa. Sinun ei tarvitse ottaa vastuuta mistään. Se on täysin itsekäs olotila. Olet nyt päättänyt, että voit päästä ahdingostasi saamalla apua suojelusenkeleiltä tämän syyttämäsi hengen kukistamiseen. Mutta sinä olet ainoa, joka voi tehdä valinnan elämäsi muuttamisesta - ja voit tehdä sen.
 
Et ole koskaan pystynyt rakastamaan itseäsi, joten on helppoa solvata itseäsi. Et kykene tekemään mitään, mikä vaatii kurinalaisuutta, ennen kuin rakastat itseäsi riittävästi, käydäksesi läpi vieroitustuskan ja myöntääksesi, että olet itse sallinut kaikki ongelmasi. Olet heikko etkä ole koskaan ajatellut, että olisit riittävän hyvä kulkemaan elämän läpi olematta turta. Et kestä tuskaa, joten piiloudut huumeiden taakse.
 
Olet sielu, joka on "murrettu" Lähteestä, ja sinulla on kaikki samat kyvyt luoda ja ilmentää kuin Lähteellä. Luoda maailma itsellesi - sinulle, kaunis ja suurenmoinen olento. Etsi tuo rakkaus sisältä, mikä voimaannuttaa sinut olemaan ja tekemään, mitä vaaditaan palataksesi tuohon yhteen aikaan elämässäsi, jolloin todella elit. Aloita tänään, juuri nyt!
 
Kysymys:
Mestarit, yritän nyt keskittyä lähettämään ehdotonta rakkautta, kera anteeksiannon, kiitollisuuden ja siunausten jokaiselle Luojan luomukselle. Rakkaat viestintuojat, saavuttaako tämä ne, jotka on tarkoitus saavuttaa? Puranko tehokkaasti matkatavaroita kaikista aiemmista syntymistä, jotteivät ne estä henkistä edistymistäni? Kommunikoinko tehokkaasti sieluni kanssa vai tuleeko ego joskus tielle ja vääristää itsestä tulevia vastauksia? -Gopika, Intia
 
Vastaus:
Ajatteletko, että voit ostaa tiesi ulos niistä elämänoppitunneista, jotka sinun tarvitsee oppia, lähettämällä rakkautta toisille, jotka eivät ehkä ole koskaan tehneet minkäänlaista sopimusta kanssasi? Kellään sielulla ei ole mitään velvollisuutta toista kohtaan, joten ei ole ketään erityistä, joka energioidesi täytyy saavuttaa. Inkarnaatio on yksilömatka, mille sielu lähtee oppiakseen asioita itsestään. Aloita lisäämällä rakkautta itseäsi kohtaan ja niiden kaikkien pelkojen ja epäilyksien käsittelemisellä, joita nousee esiin päivittäisessä elämässäsi.
 
On mahdotonta "purkaa" keskeneräisiä oppitunteja välittämällä armollisesti rakkautta toisille. Entiset "matkatavarat" täytyy purkaa, jotta voit kohdata itse ongelmat, eikä pakettia heitetä vain pois käsittelemättä oppitunteja. Henkinen edistyminen on kääntymistä sisäänpäin ja sen tutkimista, mikä saa olosi tuntumaan epämukavalta - jäljellä olevat oppitunnit tästä elämästä ja menneistä elämistä.
 
Ego on aina maisemissa, kun olet vielä ihmiskehossa ja elät kolmannen ulottuvuuden maailmassa. Silloin kun ajattelet niin paljon, kuin olet ajatellut viime aikoina yrittäessäsi selvittää, miten siirtyä eteenpäin, egosi on ohjaksissa. Ego on tuomitseva ja sinä tuomitset, missä olet ja mitä sinun on tehtävä.
 
On aika mennä täysin sydämeesi ja alkaa tuntea tiesi vastauksiin ja etenemiseen. Älä tuomitse - ala arvioida, liittyykö matkaasi mitään pelkoa tai epäilyä.
 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut liioittelun, epämääräisten syytösten ja virheellisten faktojen uhri. Toiset lietsoivat tapahtumia, mikä joudutti tätä. En edes tiennyt, että näin voisi tapahtua taas. En nähnyt merkkejä ja olen pettynyt itseeni, että lankesin samanlaisiin tapahtumiin. Sitten ammuin itseäni jalkaan käynnistämällä tarkoituksellisesti erään tapahtuman ja annoin heille lisäammuksia minun syyttämiseeni. Heidän mottonsa on, että kymmenestä valheesta tulee totuus. Mikä teidän näkemyksenne on tähän: olenko väärässä? Minusta tuntuu, että minun täytyisi puolustautua virheellisyyksien vuoksi. Vai pitäisikö minun jättää asia sikseen kuten ennen, kun minut ammutaan alas joka kerta todeten vastaväitteeni "näkemyksen puutteeksi" Ja he ovat menneet niin pitkälle, että ovat raportoineet oleellisille "auktoriteeteille". Miten pitkälle minun pitäisi mennä - paikallisien vai alueellisten tahojen luo? Entä asianajajat? -Koira ilman luuta, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Elät negatiivisessa ympäristössä, missä keräät negatiivisia ajatuksia ja energioita itseesi. Tuot nämä konfliktit itseesi, koska taistelet ihmisten kanssa, jotka sanovat mitä tahansa ollakseen eri mieltä kanssasi. Kun konflikti alkaa, se kiihtyy helposti, kunnes teillä on täysimittainen sota. Tämä on ollut jatkuva malli sinulla useita vuosia.
 
Syytöksillä ja virheellisyyksillä voi olla sinuun vaikutusta vain, jos sallit sen. Pidät hyvästä tappelusta - pidät sitä "itsesi puolustamisena". Mutta kysyisimme sinulta: mitä muuta saavutat sillä paitsi suuttumisen? Mitä enemmän väittelet jonkun kanssa, sitä enemmän hän haluaa voittaa ja tekee kaiken, mitä saattaa ajatella, selvitäkseen voittajana.
 
Taaskin sanomme, että nämä asiat voivat vaivata sinua vain, jos sallit niiden ärsyttää. Jos pidät merkityksettömänä suurinta osaa siitä, mitä on tapahtunut, sinun on myönnettävä, että kärpäsestä on kasvanut härkänen. Älä kanna huolta kenenkään toisen motiiveista. Ole huolissasi vain siitä, mitä tunnet siitä osasta, mitä olet esittänyt itse tässä koko tapahtumassa. Et pysty saavuttamaan mitään, mikä ratkaisee tunteesi tästä tapahtumasta, ennen kuin annat vihan mennä.
 
Tämä on ollut sarja oppitunteja kontrolloinnista, vihasta, itsensä rakastamisesta, itsensä kunnioittamisesta, tuomitsemisesta ja kyvystä olla askeleen edellä muita. Mene sisääsi ja käsittele henkilökohtaiset pelkosi ja epäilysi. Unohda kaikki muu. Tämä on sinun elämäsi ja konfliktin jatkaminen pitää sinut vain negatiivisuudessa. Päätä olla positiivinen elämässäsi. Joka kerta kun tunnet negatiivisuutta, etsi välittömästi jotain positiivista tuosta tapahtumasta. Se voi olla pelkästään sen näkeminen, mitä et halua koskaan enää kokea.
 
Kysymys:
Mestarit, tiedän tulleeni tänne parantajaksi - todellinen kutsumus - ja tekemään sitä tietyllä tavalla ammatillisesti, mutta minun on vaikea "asemoida" itseni. Minun on vaikeaa mainostaa itseäni. Olen väsynyt lukemaan loputonta tehomarkkinointia. Asun yksin, kamppailen taloudellisesti ja näytän suurimman osan ajasta viivyttelevän. Mikä minua pidättelee? Mitä oikein odotan? Silloin kun hoidan ihmisiä, he reagoivat hyvin positiivisesti. Tunnen olevani todella eksynyt tällä hetkellä. -Jane, Espanja
 
Vastaus:
Mikä pidättelee sinua? Sinä! On helpompaa olla tekemättä mitään ja vain puhua, kuin ottaa muutama askel ja tehdä jotain. Elämänoppitunteihisi sisältyy yhdistyminen omaan vahvuuteesi ja siirtyminen eteenpäin. Sen tekemiseksi sinun on rakastettava itseäsi. Kysyt, miksi. Koska jos et rakasta itseäsi, et usko ansaitsevasi minkään saavuttamista, ja näin vain istut kuin avuton uhri ja puhut, ettet voi tehdä mitään.
 
Aloita sen perusteista, kuka olet. Olet Lähteen osa - kaikkivoimainen, kaikkitietävä ja suurenmoinen. Luot maailman, missä elät. Jos näet negatiivisuutta, luot negatiivisuutta. Jos näet epäonnistumista, vedät sitä puoleesi. Jos ajattelet, että sinun on saatava jatkuvasti neuvoja toisilta ja he sanovat sen, minkä jo tiedät, se vahvistaa sinulle, ettet voi siirtyä eteenpäin. Jos et luota itseesi asiakkaiden saamisessa, olet talousvaikeuksissa.
 
Olet parantaja. Olet ollut parantaja monissa menneissä elämissä. Se ei ole ongelmasi. Ongelmasi on usko omiin kykyihisi. Kyseenalaistat sen, että voit auttaa ihmisiä, siihen saakka kun teet sen ja tulos on fantastinen (jos asiakas makaa pöydällä parantuneena).
 
Lakkaa käyttämästä aikaa ajatteluun. Ala lähettää positiivista energiaa niille, jotka voivat käyttää kykyäsi. He löytävät sinut. Aloita asiantuntemukseesi liittyvillä affirmaatioilla. Se on helppoa tehdä joutumatta liian kauas viivyttelystäsi. Sitten kun nuo toteamukset sytyttävät kipinän sinussa työn tekemiseen, energia mitä olet lähettänyt ulos työtä varten, tuo tuloksia. Haluat palvella niitä, jotka tulevat luoksesi, ja kehität uuden uskomusjärjestelmän, mikä on täynnä menestystä.
 
Kysymys:
Mestarit, muutama vuosi sitten olin suhteessa mieheen, sielunkumppaniini. Hän jätti minut ja löysi pian toisen naisen. Myönnän, että minulle oli vaikeaa päästää irti hänestä. Kuitenkin aina kun päätin lopettaa yhteyden häneen, hän tuli jatkuvasti takaisin sähköposteissa kysymysten kera. Minun oli vaikea lopettaa sitä, koska vaikka yritinkin olla antamatta hänelle paljon sähköposteissa, vastasin kuitenkin. Kun tiedetään, ettei hän ole rehellinen minulle, miksi hän tekee näin? Miksi hän tulee jatkuvasti takaisin? Autanko hänen haavoittunutta egoaan? Ja lähetteleekö hän minulle sähköposteja, silloin kun on onneton suhteessaan? Koska joskus minusta tuntuu näin olevan. -Malgorzata, Puola
 
Vastaus:
Sinulla oli suhde kontrollifriikin kanssa, joka siirtyi helpommille laitumille, kun ilmaisit vähän haluttomuutta hänen tavalleen tehdä asioita. Mutta hän tiesi yhteisaikanne perusteella, että olit niin epävarma itsestäsi, että hän voisi edelleen "heilutella" charmiaan edessäsi etkä pystyisi vastustamaan. Ja pelasit heti mukana vastatessasi hänen kalastelunsa, kun hän katsoi, pystyisikö hän edelleen pitämään sinut narussaan. Jopa hyväksyt hänen valheensa tietäen, että hän on epärehellinen sanoessaan, että rakastaa sinua edelleen ja haluaisi tavata sinut. Hän leikkii kanssasi, koska hän voi tehdä sen. Se on egojuttu: hän on tilanteen pomo.
 
Sinun täytyy epätoivoisesti olla tarvittu ja rakastettu. Häneltä saamasi huomion otit rakkautena. Se ei ollut sitä, se oli kontrollointia. Hän pitää edelleen yhteyttä, koska hän tietää sinun olevan kuin uskollinen koira, joka odottaa päähän taputtamista. Sinä ja se nainen jonka luo hän meni, ette ole ainoita naisia, jotka ovat manipulointilangoilla kiinni hänessä. Hänelle on paljon helpompaa pitää "tallia" internetin kautta. Hän voi huvittaa itseään kirjeillä, silloin kun hän on kyllästynyt tai haluaa tuntea olevansa suuri mies.
 
Tämä on arvokas oppitunti sinulle. Ei ole oikein tai väärin lopettaa sitä nyt tai jatkaa. Ala mennä omiin tunteisiisi ja näe, mitä tämä tekee sinulle. Kunnioita omaa elämääsi ja polkuasi. Syytät edelleen itseäsi pahoista tunteista, joita sinulla on. Hankkiudu eroon syyllisyydestä - tämä on kaksisuuntainen tie. Hän on epävarma ja tekee oman olonsa paremmaksi saamalla toiset tekemään käskyjensä mukaan. Sinun ei tarvitse pelata mukana. Hän voi jatkaa vaikutustaan sinuun vain, jos sallit sen.
 
Kysymys:
Mestarit, asun äitini, isäni, vaimoni ja tyttäreni kanssa. Nykyään ristiriita äidin ja minun välillä on äärimmäistä. Lapsuudesta asti en ole koskaan pitänyt siitä, että äiti antaa liikaa tukea sisarilleen ja veljilleen ja näiden lapsille. Aina kun yritin vastustaa häntä, minut työnnettiin takaisin ja tukahdutettiin, koska olin lapsi. Myös isäni tuki häntä. Nyt kun isäni on halvaantunut eikä voi enää tehdä töitä, minä teen useimmat päätökset ja suurimman työn, mikä liittyy perheeseen, omaisuuteen, rahaan jne. Äiti heittää aina kapuloita rattaisiin siinä, mitä päätän, ja haluaa minun tekevän itse haluamiaan asioita, joista en ole samaa mieltä. Neuvokaa, miksi me kumpikin käyttäydymme näin ja mikseivät päätöksemme koskaan sovi yhteen. Liittyykö tämä johonkin entisen elämän ongelmaan? Milloin tämä loppuu? -Rajkumar, Intia
 
Vastaus:
Valitsit tämän elämänsuunnitelman oppiaksesi, että on mahdotonta kontrolloida ketään, jos hän ei salli sitä, ja että sinun on kunnioitettava toisten valintaa omaksi oppisuunnitelmakseen. Äitisi on erittäin epävarma nainen. Hän ajattelee, että toiset pitävät hänestä tai rakastavat häntä vain, jos hän tekee asioita heille. Tämä ei liity hänen mielessään sinuun, koska hän ajattelee lapsen rakastavan aina vanhempiaan, joten hän on aina palvellut sukunsa jäseniä enemmän kuin sinua, saadakseen heidän hyväksyntänsä. Isäsi haluaa epätoivoisesti äitisi olevan onnellinen, joten hän mukautuu tämän toiveisiin.
 
Päätöksesi tällä hetkellä on, miten paljon sekaantumista haluat sietää perheen asioissa. Yksi oppituntisi on itseluottamus ja oleminen välittämättä siitä, mitä toiset sanovat tekemisistäsi. Olet halveksinut äitisi sukua, koska tunsit heidän saaneen sen, mikä oli sinun oikeutesi. Olet mustasukkainen entisestä ja yliherkkä nykytilanteelle.
 
Äitisi tuntee, että hän menettää sukunsa rakkauden, jos hän ei jatka sen tekemistä, mitä hän teki ennen. Hän ei käsitä taloustilanteen muuttuneen isäsi sairauden vuoksi. Hän on kuin joki, joka kulkee tiukasti omaa uomaansa. Kevättulvat tulevat ja joki yrittää pysyä entisessä, mutta se ujutetaan vähitellen eri väylälle. Anna hänelle vähän aikaa.
 
Se riippuu sinusta, miten tiukka olet hänen kanssaan. Tämä on sinulle oppitunti ja sinulla on täydellinen valinnanvapaus siihen, miten kauan se kestää. Jos tunnet olevasi oikeassa, koska nyt on sinun vastuullasi huolehtia asioista, älä anna sekaantumisen työntää sinua pois vaadittavalta raiteelta. Tämä ei ole jäänne entisestä elämästä. Tämä loppuu osaltasi, sitten kun päätät olla antamatta sen vaivata sinua enää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >