HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille17.7.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

17.7.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
17.-24.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olen yrittänyt elää henkisellä polulla suurimman osan aikuiselämästäni. Jotenkin tunnen elämästäni puuttuvan ainoastaan kumppanin, jonka kanssa jakaa ja kasvaa. Olen vältellyt suhteita miesten kanssa, koska pelkään minuun sattuvan. Äskettäin eräs ystävä pyysi minua ulos - mies on ollut kiinnostunut minusta useita vuosia. Pelkäsin liikaa. Käsitin rakastuneeni häneen ja yritän juosta pakoon. Sen jälkeen kun nukuimme yhdessä, hän ei ole halunnut olla kanssani missään tekemisissä. Luulen olevan jokin syy, että olen niin järkyttynyt, kun lopulta otin riskin ja epäonnistuin. Onko hyvä asia muuttaa pois ja aloittaa alusta? Toinen mies jota olen rakastanut, kuoli, ja minun on vaikea päästä siitäkin yli. Onko oppituntini siirtyä eteenpäin sydämen särkymisen jälkeen? Tunnen vain huonoja muistoja nykypaikassani. -Ellen, USA
 
Vastaus:
Olet valinnut hylkäämisen, itsensä epäilemisen, itsensä vihaamisen ja uhrina olemisen oppitunteja. Koska et ole työstänyt näitä oppitunteja henkisen vaelluksesi aikana, elämä näyttää olevan sinua vastaan. Polkunasi on löytää erinomainen ehdottoman rakkauden ydinolemuksesi ja sitten käyttää voimiasi itsesi tuntemiseen, sisäisen rakkauden löytämiseen ja sen ilmentämiseen, mitä haluat kokea.
 
Tunnet, että kumppani muuttaa kaiken, mitä on ennen ollut elämässä, ja saa olosi tuntumaan kokonaiselta. Mikään ei ole kauempana totuudesta. Kokonaisuuden on alettava itsesi hyväksymisellä ja sinua ympäröivän negatiivisuuden karistamisella. Epäily, pelko, järkytys ja tarve juosta pakoon ovat kaikki asioita, jotka olet järjestänyt itsellesi. Tartu niihin ja elämäsi muuttuu dramaattisesti.
 
Sinuun voi sattua vain, jos sallit sen. Oma tunteesi tilanteessa kertoo tuskamäärän. Jos näet jokaisen tilanteen sinä, mitä se on - elämänkokemuksena mistä keräät tietoa - se ei voi aiheuttaa sinulle tuskaa. Jos näet sen henkilökohtaisena loukkauksena, jotta sinut saadaan kärsimään, niin sitä sitten saat.
 
Odotat, että jokainen suhde päättyy katastrofaalisesti, joten niin tapahtuu. Sinä ohjelmoit käyttäytymisen, mitä näet. Lyhyessä suhteessa vanhan ystäväsi kanssa näit sen jatkuvasti päättyvän huonosti, myös alkuvaiheissa kun hyväksyit miehen tarjoaman rakkauden. Järkytyksesi määrä on yhtä kuin panostukseesi lopputuloksen järjestämiseen.
 
Olet onnellisuuden arvoinen fyysisessä suhteessa. Olet kaunis ihminen - näe itsesi niin. Kurkota sisälläsi siihen ehdottomaan rakkauteen, mikä on ydinolemuksesi, ja syleile tuota tunnetta itsellesi. Älä juokse karkuun. Jää ja selvitä negatiivisuus, mitä olet kerännyt ympärillesi, ja lähetä se pois.
 
Kysymys:
Mestarit, kertokaa minulle, miksi en pysty löytämään ratkaisua ihooni ja hiuksiini liittyviin ongelmiin. Tiedän, että ne eivät ole yhtä pahoja, mitä toiset ihmiset ovat ehkä kokeneet. Mutta ne kalvavat elämääni. Olen panostanut paljon aikaani ja rahaani taisteluun näitä iho-ongelmia vastaan teini-iästä saakka. Voin vain kysyä, miksi en saa hyvää ja tervettä ihoa ja hiuksia kaikista tekemistäni ponnisteluista huolimatta. Miten monta vuotta vielä minun pitäisi elää jatkuvassa ahdistuksessa ja itseäni vihaten? Tietäkää, että olen kärsinyt huonosta itsetunnosta akneni ja hiusteni vuoksi. Mitä jumala haluaa minun tietävän? Olenko koskaan tyytyväinen ulkonäkööni? Milloin tämä koettelemus loppuu? -V., Singapore
 
Vastaus:
Hyväksyt, että ainoa tärkeä itsesi puoli on fyysinen ulkonäkö. Olet sielu, jolla on fyysinen kokemus, ja siinä on kyse sen energian tai olemuksen hyväksymisestä, mistä olet koostunut. Kaikki ponnistelusi ovat liittyneet fyysisen kuoren luomiseen, mikä on vain ohut ulkokerros, ja samalla olet sivuuttanut kauniin ehdottoman rakkauden sisälläsi.
 
Olet tunnistanut pulmasi syyn: se on itsesi vihaaminen. Kun kulutat paljon energiaa sen vihaamiseen, mitä olet, universumille lähettämäsi viesti on, ettet ole fyysisesti kauniina pitämisen arvoinen, joten kehosi noudattaa sitä. Keräät negatiivisuutta itseesi ja se estää fyysistä puolta parantumasta niin, kuin haluat.
 
Kaikki elämänoppituntisi esitetään päässäsi, kasvoillasi ja hiuksissasi. Olet vienyt puutteet, joita havaitset niissä, sisälle kalvamaan ja luomaan vihaa, mikä kuluttaa sinua. Vedä syvään henkeä ja näe, voitko tuntea yhtään rakkautta itseäsi kohtaan. Jos et voi, se on aloituspisteesi.
 
Aloita elämässäsi asioista, jotka eivät liity mitenkään ulkonäköön. Ole hyvin älykäs ja hyvä työntekijä. Vaikuttavatko kasvosi noihin ominaisuuksiin? Ei. Voit olla hyvin välittävä ja avulias toisille, jotka ovat avun tarpeessa. Vähentääkö ulkonäkösi tuota apua? Ei. Olet ainoa, joka jatkuvasti asettaa ulkonäön toisten kanssa vuorovaikuttamisen edelle.
 
Sinun on opittava olemaan vain oma itsesi - ei se hahmo, minkä olet haudannut päähäsi kuvaksi itsestäsi, vaan se rakastava ihminen sisällä, joka tulee esiin niissä harvoissa tilanteissa, jolloin ulkonäkösi ei kalva sinua. Ala nähdä tuo ihminen sielunasi, Lähteen osana, joka on aivan suurenmoinen, kaikkivoimainen ja kykenevä luomaan sen, mitä päättää kokea, käyttämällä rakastavaa energiaitseään - ei niitä kemikaalitonneja, joita on pumpattu sen ulkokuoreen. Iho ja hiukset ovat vain vaatteita, joita on käytetty peittämään sisäinen energia.
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on muutama kokemus, joita toivon teidän voivan valaista. Levätessäni yhtenä päivänä olin täysin tietoinen, mutta täysin kyvytön liikkumaan. Se tuntui kuin syvemmältä meditaatio- tai transsitilalta, mitä minulla on aiemmin ollut. Oli voimakas valo ja voimakas energiasyöksy kehoni läpi, mikä kesti noin viisi sekuntia. Se tapahtui noin 4-5 kertaa. Oli myös paljon melua, surinaa ja pystyin kuulemaan ihmisten puhetta. Tämä kokemuksen jälkeen kuulin ääniä noin viikon ajan päivittäisessä elämässäni. Ne muistuttivat minusta aivoääniä, korkeita ja matalia taajuuksia, jotka muuttuivat koko ajan. Mutta nämä äänet ovat syvempiä eivätkä tule päästäni. Mikä tuo voimakas energiasyöksy kehoni läpi oli? Ja mitä ovat nämä äänet päässäni ja ne, joita kuulen? -Maria, Norja
 
Vastaus:
Ihmiskeho on suurenmoisen sielusi väliaikainen maja. Kehon täytyy saada levätä ja uudistua, mutta sielu on ikuisesti energinen. Silloin kun keho menee lepojaksoon, sielu ei pysy sisällä - se menee vierailulle. Se pitää yhteyden nykykehoonsa koko ajan. Kehon tietoisuus on se, minkä ihmismieli havaitsee tuolla hetkellä.
 
Silloin kun sielu tulee taas täysin kehoonsa, voi olla jakso, jolloin tietoisuus herää, ennen kuin riittävä määrä sieluenergiaa on palannut mahdollistamaan kehon liikkuminen. Tämän siirtymän aikana tietoinen tajunta voi olla kolmannen ulottuvuuden fyysisen maailman, missä se elää elämää, ja sen toisen ulottuvuuden välillä, missä sielu oli viettänyt aikaa kehon nukkuessa tai meditoidessa.
 
Toisinaan ulottuvuudet eivät täysin sulkeudu, silloin kun mieli tulee tietoiseksi "toisesta paikasta". Kun tätä tapahtuu, kyky kuulla toisia sieluja tuossa paikassa pysyy myös sen jälkeen, kun keho ja sielu ovat integroituneet täysin. Teet siltaa kehosi fyysisen ulottuvuuden ja niiden paikkojen välille, missä sielusi vierailee.
 
Sinulla on täysi kontrolli osallistumiseesi. Jos sinusta tuntuu epämukavalta tässä kaksinaisessa olemisessa, lähetä viesti universumille sen sulkemiseksi. Jos haluat ymmärtää ja osallistua täydemmin, pyydä oppaidesi apua. Kun menet lepovaiheeseen, tee se kera aikomuksen muistaa ja osallistua hyvin selkeästi päässäsi. Tee päätöksesi ja nauti sitten seikkailusta tai hiljaisuudesta.
 
Kysymys:
Mestarit, haluan tietää, palveleeko romanttinen rakkaus mitään tarkoitusta. Eikö se joskus anna ihmisen tuntea, miltä Lähteen rakkaus tuntuu? Eikö rakkaus lastaan kohtaan anna uudelle äidille vilauksen jumalaisesta rakkaudesta? Tuleeko näihin rakkauden versioihin paketoituna kiinnittymisen tunne, mikä tekee siitä erilaista kuin Lähteen rakkaus? Vai luovatko ne joskus saman taianomaisen kukoistuksen ihmissydämeen? -I N, Intia
 
Vastaus:
Romanttinen rakkaus palvelee tarkoitusta mahdollistaessaan sielulle elämänoppitunteja, joihin liittyy suhde toisen sielun kanssa. Se eroaa Lähderakkaudesta siinä, että se on harvoin ehdotonta ja sitä mitataan niillä ajatteluprosesseilla ja tunnereaktioilla, mitä se saa aikaan. Kahden ihmisen välinen romanttinen rakkaus tulee aina ehtojen kera, kuten kumppaneiden "yksinoikeus", henkilökohtaisten tapojen ja joskus myös uskonnon kieltäminen yhteisessä kodissa. Universaali ehdoton tai Lähderakkaus on sen 100%:sta hyväksymistä, miten asiat ovat.
 
Romanssi sisältää asumisen toisen kanssa ja kummankin kumppanin uskomusjärjestelmät ja sopimukset, mitä on tehty heidän välillään ennen tulemista maan päälle. Suhteen kudelmaan on punottuna sellaisia oppitunteja kuin kontrollointi, pettäminen, hylkääminen, luottamus ja itsensä määrittelemisen kaikki ominaisuudet: itsensä rakastaminen, itseensä luottaminen, itsensä arvostaminen jne.
 
Ihmissydän ei ole ainoa paikka fyysisyydessä, missä tunnetaan rakkautta. Sydän on mekaaninen elin, mikä työntää verta kehon läpi - ei mitään muuta. Sitä on romantisoitu enemmän puheessa, miten se liittyy rakkauteen: sydämen särkyminen, sydämessä tuntuva, se lämmittää sydäntäni.
 
Rakkaus mitä äidillä on vastasyntynyttä lastaan kohtaan, on yksisuuntaista - häneltä lapselle. Hän ei saa mitään vastatunteita lapselta. Äidin rakkaus lastaan kohtaan alkaa tavallisesti ehdottomana, mutta jos kasvava lapsi ei täytä äidin odotuksia, rakkaus ei ole enää ehdotonta.
 
Voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi, joten et voi tuntea myöskään Lähderakkautta, jos et rakasta itseäsi Lähteen luomuksena. Romanttisissa tilanteissa pystyt rakastamaan kumppaniasi enemmän, silloin kun rakastat itseäsi enemmän. Niinpä se määrä, minkä tunnet romanttista tai Lähderakkautta, riippuu sinusta.
 
Kysymys:
Mestarit, kolmannen ulottuvuuden maaperspektiivistä näyttää siltä, että positiivisen ja negatiivisen energian tasapaino kääntyy nopeasti liikanegatiivisuutta kohti. On ihmisten lisääntyvää kontrollointia ja valinnanvapauden rajoittamista. Meitä pommitetaan lääkkeillä, ruuilla, myrkyillä ja saasteilla, jotka aiheuttavat vakavia sairauksia, ja estetään valitsemasta suotuisampia vaihtoehtoja. Lastemme ideat "kehystetään uudestaan" käyttämällä mielen muuttamistekniikoita kouluissa, taiteessa ja mediassa. Mitkä ovat tehokkaimpia tapoja suojella lapsiamme tältä ja onko Mestarien perspektiivistä mitään merkkiä, että riittävä määrä ihmisiä herää ajoissa sille, mitä tehdään, kääntämään tasapainon takaisin kohti positiivista ja estämään nämä yritykset vapautemme poistamiseksi? -Melanie, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Maaplaneetalla on positiivisten ja negatiivisten energioiden tasapaino. Joihinkin maapallon paikkoihin on kerääntynyt enemmän positiivisuutta ja toisille aluille negatiivisuutta. Se miten paljon negatiivisuus vaikuttaa teihin, riippuu siitä, mitä sallitte tulla omaan elämäänne.
 
Ympäristötekijöitä - fyysisiä, mentaalisia ja tunne - voidaan valvoa ja keksiä menetelmiä niiden välttämiseksi tai niiden vaikutuksen poistamiseksi teiltä ja lapsiltanne. On erittäin aikaa vaativaa työtä valvoa kaikkea, mitä tulee elämäänne, mutta sen etuna on, että olette tekemisissä vain sen kanssa, minkä näette positiivisena. On mahdollista valvoa ruuan tulemista luonnollisista ja pilaantumattomista lähteistä, varmistaa, ettei lasten media-altistus aivopese heitä ja hankkia materiaalia, mikä valaisee eikä muunna ajattelua. Ensimmäinen askel on rajoittaa sitä aikaa, minkä lapset katselevat televisiota ja pelaavat videopelejä.
 
Ihmisten elintapa perustuu heidän uskomusjärjestelmiinsä. Jos tunnet, ettei sinulla ole tapaa välttää näitä negatiivisia asioita, et koskaan pysty poistamaan niitä elämästäsi. Jos ymmärrät, että valinnanvapauteen tässä tilanteessa liittyy päätös joko kulkea muun yhteiskunnan mukana tai erottaa itsensä yhteiskunnan normeista, niin se on paljon helpompaa.
 
Ympäri Iso-Britanniaa on valaistuneiden sielujen taskuja, jotka elävät enimmäkseen positiivisessa energiassa. Kun alat muuttaa sitä tapaa, millä näet mahdollisuutesi, huomaat toisia ihmisiä, jotka toimivat samalla tavalla. Luo oma positiivisten sielujen "kerääntymäsi". Vältä negatiivisia ihmisryhmiä, jotka haluavat imeä sinut negatiivisuuteensa tehdäkseen siitä voimakkaampaa. Sinulla on vapaus, sinun täytyy hyväksyä se ja lakata sabotoimasta ponnistelujasi ajattelemalla, ettei sinulla ole mitään vaihtoehtoja.
 
Kysymys:
Mestarit, näyttää siltä, että kaksosien syntymisessä on tapahtunut merkittävää kasvua. Näyttää siltä, että hedelmättömyyshoidot ja synnyttävien naisten korkeampi ikä on edistänyt tätä. Ottaen huomioon kaksosten lisääntymisen, onko enemmän sieluja, jotka haluavat kokea kaksosena olemisen fyysisesti? Kenties voitte käsitellä tätä aihetta tarkemmin henkisesti. Noin kaksi vuotta sitten lakkasin käyttämästä energiaa kaksoissisareni löytämiseen. Astraalimatkojen ja unien viestinä oli lopettaa se ja niin lopetin. Kun aikaa on kulunut, olen utelias tietämään, tapaammeko pian. Jos ei ole vielä oikea aika, jatkan sen rukoilemista, että löydän hänet oikeaan aikaan - kun kumpikin olemme valmiita. Olen utelias. Kertokaa minulle, tapaammeko pian ja tietääkö hän edes minusta. -Veronica, USA
 
Vastaus:
Sielut etsivät aina uusia kokemuksia matkoilleen maan päällä. Kaksosena oleminen voi olla hyvin mielenkiintoista siinä mielessä, että ollaan yhdistytty geeniohjelmoinnilla, mikä peilaa vähän ei-fyysistä psyykkistä yhteyttä Kotiin. Monet kaksoset "tuntevat", mitä heidän kaksosensa kokee, olematta samassa paikassa. On siis erittäin helppoa kehittää telepatiakykyjä kaksosen kanssa. Nämä kyvyt joita juuri luettelimme, eivät ole aina pelissä mukana. Ihmiset voivat tukkia luontaiset tai geneettiset kykynsä tahdonalaisesti tai koska he pelkäävät niitä tai he eivät hyväksy tuota mahdollisuutta.
 
Olet luetellut biologisia syitä kaksosten lisääntymiseen. Myös menneisyydessä on syntynyt enemmän kaksosia, kuin kuvittelet. Yhteen aikaan pienempi kaksosista tapettiin, koska uskottiin, että se tiesi huonoa onnea tai äiti ei pystyisi huolehtimaan kahdesta. Ei ollut epätavallista antaa kaksosta toiseen perheeseen.
 
Henkisesti kaksostapahtuma ei ole mitään muuta kuin muunnelma tavasta kokea elämänoppitunteja. Kun on kopio itsestä, luodaan ainutlaatuisia tilaisuuksia oppia itsestä. Oletteko samanlaisia? Haluatteko johtaa vai seurata? Jaatteko yhteiset ajatukset vai oletteko yksilöitä? On monia muunnelmia, joista jokainen luo erilaisia tilanteita tutkittavaksi.
 
Emme ole valmiita tällä kertaa vastaamaan kysymyksesi viimeiseen osaan, koska työstätte sitä oppaidenne kanssa. Intuitiosi ja kontaktisi ei-fyysisiin olentoihin on tarkka - jatka siihen luottamista, mitä tunnet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >