HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille3.7.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

3.7.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
3.-10.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olen parantaja ja minulla on 30 vuoden kokemus henkiparantamisesta. Minut koulutti Harry Edwards Iso-Britanniassa ja ihmetyksekseni ja ilokseni hän ilmestyi spiritistiseen istuntoon ja totesi työskentelevänsä kanssani kirkossani. Kysymykseni on: kun työskennellään parantumattoman ihmisen kanssa, joka haluaa taistella aivan loppuun saakka eikä halua kuulla yhtäkään negatiivista sanaa, ja lääkärit eivät enää anna hoitoa, niin milloin voimme parantajana aloittaa työskentelemisen siirtymän kanssa? Potilaani kuoli hiljaa ja rauhallisesti ja tunnen, etten valmistellut häntä. -Lisa, USA
 
Vastaus:
Henkiparantajina teidän on oltava herkkiä asiakkaidenne toiveille ja haluille. Vaikka joku voi tulla luoksenne, jotta autatte hänen sairaudessaan, vammassaan tai kivussaan, hän ei ehkä halua jakaa uskomuksianne siirtymästä ja kuoleman jälkeisestä elämästä. Alkuhoidon aikana voitte lempeästi kertoa heille, mitä tunnette, mutta ottakaa vastaan heiltä vinkki siitä, miten paljon he haluavat kuulla.
 
Aivan kuten tupakoiva ihminen ei halua kuulla ajatuksianne tupakoinnin vaaroista, jotkut ihmiset haluavat saada lohtua kuolemansa lähestyessä lapsuutensa uskonnollisista uskomuksista. Koska asiakkaasi kuoli hiljaa ja rauhallisesti, ilman järkytystä tai pelkoa, hän oli siinä paikassa, missä hänen tarvitsi olla. Kaikki mitä halusit ehkä sanoa ja mikä olisi kyseenalaistanut hänen omat ajatuksensa siirtymästä, olisivat saattaneet sekaantua hänen helppoon lähtöönsä.
 
Tietysti ne jotka pelkäävät kuolemaa ja ovat kuolemassa, tarvitsevat apua sen ymmärtämisessä, mitä heidän edessään on. Sinulla on paljon tietoa ja uskomuksia, jotka ovat oikein sinulle ja voivat helposti auttaa toista, mutta valinnanvapaus sanelee, että se on yksilön päätös, ei sinun. Kuten aina sanomme, ette voi muuttaa toisia, elleivät he tee yhteistyötä ja päätä muuttua.
 
Jatka valitsemasi fantastisen työn tekemistä. Ole valmis auttamaan henkisesti, jos asiakas etsii apuasi, mutta älä koskaan pakota itseäsi toiselle, vaikka kaikki näkemäsi puhuisikin sille palvelulle, mitä pystyt antamaan. Kyse on silti asiakkaan valinnasta. Positiivinen ja rauhallinen läsnäolosi ja se, mitä teet, laittaa kaiken ehdottomaan rakkauteen. Se tarttuuko asiakas siihen tai edes tunnistaa sitä, riippuu hänestä.
 
Kysymys:
Mestarit, haluaisin teidän selittävän hyvin yksinkertaisesti todellisen itsen osia. Uskon, että monilla meistä on useampi osa inkarnoituneena ja todellinen itsemme tai korkeampi itsemme pysyy henkimaailmassa. Olen lukenut, että voi olla todellisen itsen versoja (tai osia), esimerkiksi ylösnoussut mestari tai korkealle kehittynyt sielu. Jotkut aloittavat toisen aidon itsen osina ja sitten myöhemmin sulautuvat korkealle kehittyneeseen sieluun (näin tullen osiksi). Tämä sulautuminen ilmeisesti tapahtuu, silloin kun persoona (osa) on valmis "syleilemään itseään" tällä tavalla. Voitteko selittää tätä prosessia? Jos voitte, onko näillä osilla, jotka aloittivat toisena todellisena itsenä, sama sielu ja jakavatko ne saman kaksoisliekin vai onko niillä oma kaksoisliekkinsä? -Susan, Uusi-Seelanti
 
Vastaus:
Kaikki sielut ovat Lähteen osia tai aspekteja tai puolia, koska ne kaikki on jaettu Lähteestä. Sielun ydinolemus on ehdottomasti rakastavaa energiaa. Sielu päättää, mitä se haluaa oppia energioista kaksinaisessa maailmassa, ja järjestää kokemuksia, jotka sallivat sen oppia. Näitä kutsutaan inkarnaatioiksi.
 
Sielulla on aina aiemmat kokemuksensa käytettävissä akaasisten tiedostojen kautta - tallenne kaikesta, mitä tietty sielu on koskaan saanut aikaan - tai korkeamman itsensä kautta. Korkeampi itse ei ole osa fyysistä kuorta, mikä elää tiettyä elämää, mutta siihen voi aina päästä tietoisella mielellä.
 
Korkeampi itse on aina tietoinen kaikesta samaan aikaan ja voi keskittyä mihin tahansa valitsemaansa aspektiin. Tietoinen mieli fyysisessä kehossa on yleensä keskittynyt vain nykyinkarnaatioon. Ihmiset voivat päästä toisiin elämiin hypnoosin tai syvän meditaation avulla. Heidän sielunsa ei ole fyysisesti inkarnoituneena useampaan kehoon kerralla. He voivat kuitenkin päättää alitajunnassaan mennä mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti tallenteeseen toisesta ajasta ja paikasta ja toistaa tuon kokemuksen.
 
Taidot jotka on kehitetty yhdessä inkarnaatiossa, kuten musiikki, psyykkiset kyvyt tai alkemia, voidaan tuoda nykyelämään, jos sielulla ei ole nykyoppitunteja tukkimassa pääsyä niihin. Jos sielu osaa tietyn oppitunnin kaikki puolet, se voi tuoda myös sen nykyisyyteen. Kaikki yllämainitut olosuhteet ovat yksittäisen sielun kokemuksia, ainoastaan eri näkemyksiä eri aikaan.
 
Jokaisella sielulla on vain yksi kaksoisliekki, mikä on viimeinen hiukkanen, mistä se erosi. Mitä tahansa roolia se esittää, mihin tahansa aikaan maapallolla tai muussa historiassa, on yksi sielu ja yksi kaksoisliekki.
 
Kysymys:
Mestarit, minulla oli lyhyt ja kiihkeä suhde mieheen, joka kidutti minua henkisesti. Yritin riippuvaisena muuttaa häntä ja jätin hänet lopulta, koska siitä kaikesta tuli liian tuskallista. Olen nyt kehittynyt valtavasti tunteellisesti ja henkisesti ja käsittänyt, että koin lapsuudessa kamalaa henkistä tuskaa, koska isäni oli hyvin etäinen ja työhullu. En osannut edes surra, kun hän kuoli, koska en koskaan tutustunut häneen. Tuska mitä tunsin suhteessani tuohon mieheen, oli heijastusta noista hämmentävistä tunteista lapsuudessa. Olen siirtynyt eteenpäin ja elän nyt onnellisena - mutta tämä mies kummittelee mielessäni ja odotan alitajuisesti hänen ottavan yhteyttä minuun. Onko siinä vielä jotain kesken? Miksi ajattelen edelleen häntä niin usein? Mitä tämän suhteen oppitunnit olivat meille? Onko hän sielukumppanini? -M. K. V., Suomi
 
Vastaus:
Tällä miehellä ja sinulla oli sopimus, mikä auttoi sinua ymmärtämään omanarvontunnon ja itseluottamuksen puutettasi. Ihmisiä ei voi koskaan hyväksikäyttää, elleivät he salli sitä. Tunnistit riippuvuutesi muttet itsearvostuksen puutettasi. Tunnet, että jos teet sen, mitä toiset haluavat, ja annat ihmisten käyttää sinua, he vastaavat rakkaudella. Siitä lähtien kun olet ollut tällä maapallolla, olet kaivannut inhimillistä rakkautta.
 
Tämä tilanne syntyi, koska sinun täytyi nähdä, miten syvällä ongelmasi lepää. Hankkiutuaksesi eroon siitä, että näitä tunteita ilmestyy esiin koko ajan, sinun täytyy selvittää ne edelleen "poreilevat" tunteet, joita sinulla oli isääsi kohtaan, ja ne kysymykset, joiden kautta kehitit sellaisen omakuvapuutteen. Lapsuudessa sinulle sanottiin ja tehtiin asioita, jotka ovat estäneet sinua olemasta vahva ja itseensä luottava aikuinen. Pystyäksesi vapautumaan tästä jatkuvasta kammosta, sinun täytyy katkaista langat näihin aiempiin tapahtumiin.
 
Mene etsimään alkuperä. Tämä tehdään helposti hypnoosilla, missä voit saada ulos tietoisen mielesi pelot ja päästä tiedostamattomaan mieleesi. Tämä sallii sinun ymmärtää, että sinun ei tarvitse enää pitää kiinni näistä peloista. Voit käydä kussakin tapauksessa ei-uhkaavalla tavalla ja katkaista yhteyden sisäiseen pelkoon.
 
Samalla kun teet työtä menneisyytesi ymmärtämiseksi ja sitten sen vaikutuksen poistamiseksi, ala etsiä, kuka oikeasti olet. Olet Lähteen sirpale ja sellaisena suurenmoinen. Kun selvität pois menneisyytesi kylvämät häiriötekijät, voit alkaa tuntea oman voimasi. Usko, että voit muuttua, ala nähdä voimakas sinä ja sitten luo haluamasi maailma.
 
Kysymys:
Mestarit, ihmettelen, miksi nyt on saatavilla niin monia erilaisia henkisiä opetuksia. Vakavasti otettavimmat eivät väitä olevansa "ainoa oikea" tai tietävänsä "oikeita vastauksia" - useimmissa niistä on sama perusta ja vähän eroavuuksia. Monet niistä puhuvat siitä, että olemme täällä maan päällä toteuttamassa tehtäviämme ja sitten palaamme Lähteeseen. Mutta entä Ihmeiden oppikurssi? Siinä on kyse vain anteeksiannosta? Riippumatta siitä, mitä olet täällä oppimassa? -Anne, Norja
 
Vastaus:
Maailmanne oli kerran paikka, missä kommunikointi tapahtui kasvotusten ja ne jotka asuivat kaukana, eivät koskaan tienneet olemassaolostasi. Nyt uutismediat, radiot, televisiot ja erityisesti internet tekevät toisella puolella planeettaa olevista naapureistasi. Matkustaminen on sallinut ihmisten, joita et olisi koskaan tavannut, tulla käymään sinun paikassasi ja jakamaan uskomuksiaan.
 
Kun nyt on saatavilla suuri määrä informaatiota, jonkun on vaikeaa yrittää opettaa jotain uskonnollista tai henkistä uskomusjärjestelmää, mitä massat eivät pysty helposti kyseenalaistamaan tai mikä on sopimaton ihmisten tarpeisiin tänä päivänä. Massat ovat nyt hyvin oppineita eivätkä lainkaan herkkäuskoisia. Mikä tärkeintä, olette kuulleet valinnanvapaudestanne ja voitte ajatella ja päättää, mitä haluatte osaksi todellisuuttanne.
 
Menneisyydessä uskonnolliset opetukset olivat ainoa tapa, millä luku- ja kirjoitustaidoton väki oppi yhtään mitään, ja niitä käytettiin väestön kontrollointikeinona. Hierarkia laati useimmat säännöt omien halujensa saavuttamiseksi. Ihmisistä tuntui mukavalta, koska he tiesivät, mitä heiltä vaadittiin, eikä heidän tarvinnut ottaa vastuusta omasta elämästään. Kumpikin osapuoli oli melko tyytyväinen.
 
Henkisyys on keino ymmärtää, miksi olet täällä, yhdistyä Lähteen ehdottomaan rakkauteen, tuoda mennen elämän oppiminen esiin ja muodostaa uskomusjärjestelmä, mikä tuntuu oikealta itsellesi. Jos eri järjestelmät, joita ajattelet, perustuvat reinkarnaatioon ja sielun matkaan, niissä on samoja piirteitä.
 
Ihmeiden oppikurssi oli alun perin kanavoitua materiaalia, mikä tuli aikana, jolloin siirryttiin pois järjestäytyneestä uskonnosta. Materiaalia on vähän muokattu sopimaan editorien ja julkaisijoiden olosuhteisiin. Anteeksianto on maakäsite, mikä syntyy positiivisten ja negatiivisten valintojen kaksinaisuudesta. Henkisyys ohjaa sinua jättämään negatiivisuuden täysin ja menemään positiiviseen itsensä rakastamiseen. Ihmeiden oppikurssi on astinkivi joidenkin valmistelemiseksi ensimmäiseen isoon hyppyynsä pois negatiivisuudesta.
 
Kysymys:
Mestarit, vaimostani ja minusta tuli katolilaisia 12 vuotta sitten. Mutta olemme pysyneet hyvin avoimina rakkauden ja myötätunnon universaalille uskonnolle. Viimeisen puolen vuoden aikana olemme ottaneet vakavammin henkisyytemme. Vaimoni meditoi vähän ja on saanut näkyjä itämaisista jumalista (eli Ganesha). Olemmeko siirtymässä oikeaan suuntaan? Ja kulunut vuosi on ollut erittäin rasittava taloudellisesti. Hädin tuskin rahamme riittävät. -Patrick, Singapore
 
Vastaus:
Järjestäytyneet uskonnot ovat erittäin tärkeitä maailmassanne auttamaan niitä, jotka eivät ole täysin hyväksyneet, että he voivat tehdä omat valintansa saadakseen vakautta elämäänsä. Katso jokaista sääntöä uskonnossa ja elämässäsi ja näe, tuntuuko se resonoivan kanssasi. Jos tuntuu, pidä se. Jos ei tunnu, päästä siitä irti kiittäen sen avusta matkallasi.
 
Olemme kertoneet aina kuulijoillemme, että olette juuri siinä, missä teidän täytyy olla elämässänne tuolla hetkellä. Tämä on teidän matkanne ja se on yksinäinen matka jokaiselle sielulle. Ei ole kahta samanlaista matkaa. Ne saattavat olla rinnakkaisia, jos elätte yhdessä, mutta ne ovat silti ainutlaatuisia.
 
Ehdotamme, että saat ehkä vankemman ajatuksen mahdollisuuksista edessäsi, jos hyväksyt olemuksesi luonteen. Olet Lähteen osa ja sellaisena voimakas, suurenmoinen ja luova. Kun saavutat hyväksynnän, toimi uskomuksesi mukaan tietäen, että voit käyttää noita kykyjä tuomaan itsellesi sen, mitä tarvitset ja haluat tässä elämässä. Tule sitten tuoksi voimaksi ja ilmennä todellisuus itsellesi.
 
Ajatuksenne ja sananne ovat äärimmäisen voimakkaita. Olette sabotoineet talouttanne synnyttämällä puutteen, mitä on ollut elämässänne. Silloin kun fiksoidutte johonkin olosuhteeseen, energianne lähettää tuota viestiä ja universumi ajattelee, että haluatte sitä, mitä ajattelette - näin ollen vähän rahaa. Näe itsesi riittävän rahamäärän kera ja vedä kaikki puuteajatukset pois mielestä ja keskusteluista.
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on eräs tuttu, joka on sosiaalisessa mediassa ja kutsuu itseään mestareidensa kanavoijaksi. Hänellä on monia seuraajia viesteillään, joista useimmat ovat negatiivisia, kuten väite, että maailma tulee loppuunsa. Hän on keskittynyt hyvin pimeisiin energioihin ja hän luulee olevansa ainoa, joka on oikeassa. Kerroin hänelle kerran, että hänen viestinsä tulevat jostain muualta kuin korkeammilta olennoilta, mutta hän ei pitänyt siitä kovasti. Puolustautuessaan hän sanoi minulle, etten ole vielä lähelläkään mestaria ja että hänellä on kaikki vastaukset. Jätin asian sikseen. Sydämessäni tiedän vastauksen ja kaikki perustuu rakkauteen, rakkaus on vastaus. Miksi hän on aina draamassa? Hänen matkansa on todella kiva, mutta minusta hän toimii egonsa hallitsemasta paikasta. -Cata, USA
 
Vastaus:
Olet viisas nähdessäsi ongelman jollakin, joka on jäänyt kiinni negatiivisuuteen. Mestarit, enkelit, arkkienkelit ja mitkään valo-olennot eivät vietä yhtään aikaa negatiivisuudessa. Ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan siellä, elleivät he työstä elämänoppituntien ymmärtämistä ja kulje kohti valaistumista ja ehdotonta rakkautta.
 
Negatiivisuus on ihmisten "oletusasetus". Jos astut huoneeseen, missä on monia ihmisiä, ja kuuntelet heidän keskustelujaan, 99% niistä koskee negatiivisia asioita, kuten kipu, sairaus, vaikeat suhteet, rahanpuute ja viha. Jos tuot samaan huoneeseen jotain positiivista, kuten kaunis auringonnousu minkä näit aamulla, puhuminen loppuu ja he tuijottavat sinua - ja sitten ovat piittaamatta sinusta.
 
Kaikki ihmiset luovat todellisuuden, missä he elävät. Tuttavasi saa paljon vahvistusta niiltä, jotka tuntevat olonsa kotoisaksi negatiivisissa ajatuksissa. Tämä antaa hänelle sitä voimaa, mitä hän kaipaa. Kontrollidraamat, väittelyjen muodossa, sallivat hänen ottaa lisäenergiaa toisilta, mikä lisää hänen tunnettaan kontrollissa olemisesta. Koska hän luo tuon todellisuuden, hän on ainoa, joka on oikeassa sen sisällöstä. Ego on hänen valtakuntansa hallitsija.
 
Ole iloinen, että hän haluaa sulkea sinut tämän negatiivisen maailman ulkopuolelle. Se ei sisällä mitään mestareita tai valo-olentoja. Opettele rakastamaan itseäsi enemmän eikä sinua koskaan enää vedetä mihinkään tällaiseen. Rakkaus on universaalia energiaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >