HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille19.6.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

19.6.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
19.-26.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, kuulemme paljon siitä, miten pimeät voimat ja negatiiviset energiat ympäri maailmaa alennetaan ja pakotetaan unholaan. Uusista energioista tulee voimakkaampia ja voimakkaampia. Mutta kaikki tämä puhe on asioista maailman tai yhteisön tasolla. Kysymykseni teille on: entä asiat henkilökohtaisella tasolla? Monet kamppailevat vapautuakseen negatiivisista voimista, omaan elämään kietoutuneista ihmisistä, jotka imevät hartaasti energiaa ja satuttavat ja vahingoittavat paljon. Käsitelläänkö tätäkin? Milloin keskiverto valotyöntekijä voi odottaa apua? -Yezdi, Intia
 
Vastaus:
Maaplaneetta on negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuus. Se on muodostettu, jotta sielut voivat oppia itsestään ja ehdottoman rakkauden perusolemuksestaan. Yksilön energiatasapaino muuttuu jatkuvasti työstettäessä elämänoppitunteja, mitkä esitetään useimmiten negatiivisuutena. Planeetalla keskittyminen negatiivisuuteen tai positiivisuuteen muuttuu jatkuvasti. Tämä saattaa luoda vaikutelman, että toinen voima vähenee, mutta niin ei ole tilanne. Kaksinaisuudessa pysymiseksi maailman negatiivisuuden ja positiivisuuden tasapaino pysyy koskemattomana.
 
Ihmiskunnan perspektiivistä kyky tuntea ero negatiivisuuden ja positiivisuuden välillä voimistuu. Tämä tapahtuu kahdesta syystä. 1) Ne planeettavaikutukset jotka tukkivat ennen ihmisten kykyä tuntea energiaa ympärillään, ovat hävinneet planeetta-asetelmien vuoksi. 2) Kun ihmisistä tulee tietoisia ehdottoman rakkauden perusolemuksestaan, he pystyvät erottamaan paremmin, mitkä olosuhteet heidän omalla alueellaan ovat negatiivisia ja mitkä positiivisia.
 
Ihmiset puhuvat näistä muutoksista, koska he ovat lopultakin oivaltaneet, ettei positiivisuus ja negatiivisuus voi olla samassa paikassa samaan aikaan. Voidaan huomata suuntauksia, että yksi maa tai yhteisö tulee "käyttäjäystävällisemmäksi", mutta siellä ollut negatiivisuus ei ole hävinnyt, se on vain siirtynyt maahan, missä ihmiset ovat sorrettuja.
 
Ihmiset luovat todellisuudekseen sen, mitä he työstävät elämänoppitunneissaan. Negatiivisessa tai positiivisessa energiassa oleminen on valinta. Kun kohtaatte esteitä tai tilanteita päivänne aikana, päätätte nähdä sen positiivisena haasteena, mikä auttaa teitä oppimaan, tai negatiivisena toimintana teidän kaatamiseksi. Asiat eivät pysy negatiivisina, jos päätätte nähdä ne positiivisena. Kaikki ei ole mitään muuta kuin oppimiskokemusta.
 
Jos istuskelet odottamassa apua, sitä ei koskaan tule, koska te olette täällä tekemässä työn. Etsi negatiivisuus ja muuta se positiiviseksi.
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on kysymys vetovoimanlaista. Tunnen, että vetovoimanlaki on vaarallinen harhakuvitelma ja että se myös loukkaa vapaata tahtoa. Esimerkiksi, tämä laki antaa ymmärtää, että aina kun sinulla on vaikeuksia elämässä, se johtuu väärien ajatusten ajattelemisesta. Vaikuttaa siis siltä, että hyväksikäytettyä lasta, raiskauksen uhria tai keskitysleirin vankia pitäisi jotenkin syyttää, koska he ovat ajatelleet negatiivisia ajatuksia. Tämä on loukkaus uhreille ja uhmaa tervettä järkeä. Olen saanut myös ei-toivottua huomiota tyypiltä. joka on seurannut minua, mutta ystäväni sanoi sen johtuvan siitä, että vedän häntä puoleeni ajatuksillani. Universumi vain toimittaisi ajatuksia runsaasti, ovat ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Olen vankasti eri mieltä eikä se ole loogista. Se suututtaa minua. Voitteko antaa jotain selitystä? -Tania, Skotlanti
 
Vastaus:
Jokainen sielu jolla on fyysinen olemassaolo maaplaneetalla, on osa energiaa, mikä on "jaettu" Luojasta tai Lähteestä. Sellaisena teillä on kyky tuoda itsellenne se, mitä haluatte ja teidän tarvitsee kokea. Tämä suoritetaan aikomuksen avulla. Mutta voitte käyttää voimaanne tuoda itsellenne asioita ainoastaan, jos se ei sekaannu johonkin toimintaan, minkä olette aiemmin aloittaneet oppimistarkoituksesta tai johonkin, jonka järjestitte ennen kehomuotoon tuloanne.
 
Vetovoimanlaki on ollut monissa muodoissa bestseller melkein 100 vuotta, kun ihmiset ovat pyrkineet saamaan helppoja ratkaisuja ongelmiinsa. Sitä on myyty yhtä monina kirjoina ja kursseina kuin laihtumisohjelmiin liittyviä. Vetovoimanlain soveltamisessa on kyse elämäntapojen muuttamisesta, aivan kuten painonpudotuksessa.
 
Puhut "samanlainen tuo samaa" -periaatteesta vapaan tahdon loukkauksena. Niin ei ole, koska sinä olet lähetyspiste - sinä päätät, mitä haluat ajatella, mitä energiaa haluat ympärillesi ja minkä unelmien haluaisit nähdä toteutuvan. Vetovoimanlaki on pelkästään alkukohta sille, että asiat tulevat sinusta. Jos joku toinen haluaa tehdä jotain, kuten seuraajasi, se tulee hänestä, ei sinusta. Jos kuitenkin kiinnityt tuohon tapahtumaan, annat voimaa sen jatkumiselle.
 
Suurin ongelma aikomustenne olemiselle ohjaksissa on se, että teidät on opetettu epäilemään vahvuuksianne ja uskomaan rajoituksiinne. Haluatte jonkun sanovan teille, mitä tehdä, jotta teidän ei tarvitse ottaa vastuuta tuloksesta. Sen hyväksyminen, mitä toiset, omaa uskomusjärjestelmäänsä myyvät ihmiset sanovat teille, kertoo, että he tietävät enemmän tarpeistanne kuin te itse.
 
Silloin kun järkytyt siitä, mitä joku saarnaa, niin älä kuuntele. Huomion antaminen hänen ajatuksilleen antaa niille uskottavuutta. Ole piittaamatta niistä. Jos toiset päättävät liittyä tosiuskovien vankkurikaravaaniin, sinun ei tarvitse olla siellä. Kerran maailmaa asuttivat ihmiset, jotka vannoivat, että aurinko pyöri maan ympärillä ja planeetta oli tasainen pinta, jolta voisi pudota mennessään liian lähelle reunaa. Kysy aina itseltäsi, tuntuuko jokin oikealta sinulle. Vetovoimanlaki toimii joissain tilanteissa, jolloin kaikki tekijät ovat paikoillaan, mutta se ei ole ehdottoman varma kaikkiin tilanteisiin.
 
Kysymys:
Mestarit, voitteko selittää, miten ja miksi sielut päättävät tuoda fyysiseen ulottuvuuteen vain rajoittuneen kyvyn kokea tunteita? Onko tämä osa niiden inkarnoitumista edeltävää sopimusta, mikä auttaa niitä toteuttamaan elämänoppitunnit? -Robyn, Australia
 
Vastaus:
Jokainen sielu tulee maatasolle erilaisten suunnitelmien kanssa. Noiden suunnitelmien toteuttamiseksi joillain täytyy olla rajalliset tunteet, joillain ei tunteita lainkaan ja joillain pakahduttavat tunteet. On mahdotonta verrata tunteitaan kenenkään toisen tunteisiin, koska valintana voi myös olla, että kaikki elämänoppitunnit esitellään tunteiden kautta.
 
Olemme toistuvasti sanoneet, että tunnistatte elämänoppituntinne tilanteista, jotka esittäytyvät teille pelkoina ja epäilyksinä. Joillekin pelko aiheuttaa suuria tunnereaktioita ja toisille fyysisen aistimuksen. Avaimena oppituntinsa ymmärtämiseen on seurata noita energioita alkuperäpisteeseen.
 
Kun puhumme tunteiden/tuntemusten käyttämisestä tai seuraamisesta elämänoppituntienne ymmärtämiseen, emme puhu tunteista/emootioista. Tunteet ovat fyysinen reaktio johonkin, mitä kehossanne, mielessänne tai hengessänne tapahtuu. Ne tulevat fyysiseen tietoisuuteen ilman tarvetta pyytää niitä. Tuntemukset ovat tietoisuutta kaikista energioista, joita on tapahtunut tässä elämässä ja muissa.
 
Kun käytät tunteita ymmärtääksesi ja saadaksesi tietoa elämänoppitunneistasi, kysy itseltäsi: miksi tunnen tällä tavalla tai mistä tämä tunne tulee? Tämä avaa oven tiedostamattomalle alueelle, missä se energia on tallennettuna, mikä ei ole osa jokapäiväistä tietoisuuttasi.
 
Kysymys:
Mestarit, minun on vaikeaa luottaa ihmisiin lapsuustrauman vuoksi. Kamppailen edelleen luottamuksen kanssa. Tapasin aviomieheni seitsemän vuotta sitten. Olemme olleet naimisissa kolme vuotta. Minun täytyy tietää, voinko luottaa mieheni uskollisuuteen ja onko hän kaksoisliekkini. Tunnen tarvetta tietää nämä asiat, koska toivon tämän auttavan minua avioliitossamme ja yhdessä kulkemisen elämänoppitunnissamme. -Roxanne, USA
 
Vastaus:
Kuten olet päätellyt menneistä kokemuksistasi, luottamus on pääoppituntisi tässä elämässä. Koska tulit maan päälle oppiaksesi ehdottoman rakkauden ydinolemuksestasi, mikä saavutetaan löytämällä elämänoppituntinsa ja alkamalla ymmärtää niitä, jotta voisit tuntea tuon rakkauden sisällä, emme voi kertoa sinulle vastauksia kysymyksiisi.
 
Sinun on pakko ensin käsitellä menneisyys, jotta se lakkaa vainoamasta sinua. Pelot ja epäilykset korostavat aina niitä oppitunteja, joita sinun täytyy työstää. Palaa traumaasi hypnoterapeutin tai jonkun muun terapeutin avulla, joka voi antaa sinulle pääsyn tiedostamattomaan osaasi käsittelemään tekijöitä, joita edelleen on maisemissa. Täysin rentoutuneena pystyt käymään läpi tapahtumat, käsittämään, etteivät ne voi enää vaikuttaa sinuun ja antamaan itsellesi anteeksi sen, että roikut niissä kiinni, ja sitten voit siirtyä eteenpäin.
 
Aviomiehesi on todella hyvä mies. Hän rakastaa sinua kovasti, mutta on vähän väsynyt vainoharhaisuuteesi. Käsittele tämä ongelma, ennen kuin teet hänet hulluksi. Hän on sielukumppanisi, joka suostui auttamaan sinua tämän vaikean oppitunnin läpi, mutta hän ei ole kaksoisliekkisi. Teillä on ollut kolme entistä elämää yhdessä, joissa olette vaihtaneet rooleja edestakaisin.
 
Tietämistarpeesi liittyy siihen, ettet halua joutua tuntemaan ottaaksesi selvää ihmisistä. Sinun tapauksessasi sen tietäminen, voitko luottaa mieheesi vai et, saa luottamusongelmat ilmestymään vain toisessa muodossa, kunnes lakkaat antamasta ihmisten käyttää itseäsi hyväksi.
 
Toissijainen oppituntisi on kehittää omanarvontuntoa. Mukaudut toisten tahtoon etkä rakasta itseäsi riittävästi ajatellaksesi, että sinulla voi olla mielipide tai voit sanoa "ei" toisille. Sinulla on Lähteen osa (sielusi), joka tekee sinusta elävän, joten olet fantastinen. Tunnista se ja käytä tätä vahvuuttasi. Kun olet hyväksynyt voimasi, tiedät välittömästi, mitä ihmiset ympärilläsi yrittävät tehdä suhteessaan sinuun. Tule pelon varjoista ulos ja kuulluksi.
 
Kysymys:
Mestarit, tänä aamuna tunsin rakkautta sydämessäni ja olin rauhallinen. Olin yllättynyt, koska tunsin sen tulevan ulkopuoleltani, mutta se levisi lävitseni. Mistä se tuli ja kuka sen lähetti? Rakastan parannustyön ja maan verkkotyön tekemistä, mutta tunnen, että tämä saattaa olla lähes lopussa. Onko minulla enemmän tehtävää ja missä muodossa, kun tunnen muutoksia tapahtuvan sisälläni? -Rhonda, Australia
 
Vastaus:
Sinulla on kyky yhdistyä ehdottoman rakkauden ydinolemukseesi. Sitä on kaikkialla universumissa, joten sitä tulee sisältä ja ulkoa. Se muodostaa kaiken, mitä on fyysisessä ja ei-fyysisessä maailmassa. Universaali elämänvoimaenergia mitä olet oppinut käyttämään parantamisessa, on tätä energiaa. Maaverkkotyösi auttaa tämän voiman tasapainottamisessa tasaisesti ympäri planeettaa.
 
Planeetta käy läpi muutossarjaa aurinkokuntanne planeettaharmonisoitumisen myötä. Nämä voimat vaikuttavat maan väestöön ja se kokee sekä positiivisten että negatiivisten energioiden äärimmäisyyksiä. On edullista kaikille, että on valotyöntekijöitä, jotka voivat auttaa näiden energioiden tasapainottamisessa.
 
Tunnet fyysisen kehosi yhdistymistä ja sopeutumista ehdottomaan rakkauteen. Olet nyt fantastisessa paikassa auttaessasi toisia saavuttamaan sen pisteen, minkä parhaillaan itse tunnet. Sinulla on täydellinen valinnanvapaus, joten voit siirtyä johonkin muuhun, jos niin valitset, mutta olet tehnyt kovasti työtä päästäksesi siihen, missä nyt olet. Ajattele sitä tunnetta, että olet samanmielisen ihmisryhmän kanssa, mikä voi jakaa tunteen, minkä olet aistinut, ja vahvistaa sitä. Se olisi massiivinen parantava piiri, mistä sinä ja koko maailma hyötyisitte.
 
Kun olet kokenut jotain, on mahdotonta unohtaa noita aistimuksia. Olette vasta niiden muutosten alussa, jotka vaikuttavat maapalloon. Ajattele pysymistä sellaisessa asemassa, missä voit nauttia siirtymästä.
 
Kysymys:
Mestarit, täällä Nigeriassa syntyi 7.5.2012 vauva ja hänellä oli koraani kädessä ilmestyessään äitinsä kohdusta. Mitä se merkitsee? Ja miksi en ole todistanut muita ihmeitä? Olen mies enkä tunne mitään maailmaa kohtaan ollessani pois tolaltaan, mutta ollessani rauhallinen käyttäydyn luonnollisen ystävällisesti ja rakastavasti suoraan sydämestä. Unissani olen hyvin herkkä ja aggressiiviset ja pelottomat ihmiset näyttävät pelkäävän minua, mutta nyt minusta tuntuu heikolta, ikään kuin unieni vahvuus olisi häipymässä pois. -Lucky, Nigeria
 
Vastaus:
Ihmeet eivät ole jokapäiväisiä tapahtumia tai niitä ei kutsuttaisi ihmeiksi, vaan niitä pidettäisiin normaaleina tapahtumina. Ei ole mitään paikkaa tai auktoriteettia, joka julistaa, mikä on ihme tai mikä ei. Ihmeen määritelmä on ihmisten ja heidän uskomusjärjestelmiensä välinen kiista. Ihmiset ovat alkaneet hyväksyä "ihmeet", joita moderni lääketiede tekee, ja ne uskoon perustuvat muutokset, joita positiiviset aikomukset voivat saada aikaan fyysisessä kehossa.
 
Mitä tarinaan tuosta vauvasta tulee, niin asiat eivät ole sitä, miltä näyttävät. Useilla ihmisillä oli eritysmotiivi "katsella" sitä, mistä raportoitiin. Jos palaat lukemaan kaikki raportit, joita tehtiin pian syntymän jälkeen, näet ainakin viisi erilaista tallennusta päivän tapahtumista ja mukana olevien ihmisten aiemmista aikomuksista. Kun edessäsi on kaikki nämä faktat, katso, tunnetko sisälläsi, että se on ihme. Jos tunnet sen olevan, niin kysy itseltäsi, mitä se merkitsee sinulle. Jos se ei saa sinua tuntemaan, että se oli taianomainen tapahtuma, niin päästä siitä irti äläkä ajattele sitä enempää.
 
Unet voivat heijastaa pelkoja elämästä. Haluatko olla vahva ja peloton? Unesi sallivat sen. Jos sinulla on epäilyksiä kyvyistäsi, sekin hiipii uniisi ja havaitset itsesi puutteelliseksi. Unet paikantavat pelkosi ja epäilyksesi ja näyttävät, mitä elämänoppituntisi ovat ja mitä sinun täytyy työstää. Uskominen itseesi ja kykyihisi on oppitunti sinulle. Sinun täytyy määritellä, kuka ajattelet olevasi ja kuka haluat olla.
 
Erilaiset persoonasi - suuttuneena tai rentoutuneena - näyttävät sinulle, mitä syvimmät pelkosi ovat sisällä. Sulkeudut maailmalta suuttuessasi, jottei sinua voi satuttaa sinua. Et halua tuntea haavoittuvuutta. Silloin kun et ole stressaantunut, kyky rakastavaan ja normaaliin vuorovaikutukseen avautuu. Jos työstät noita kätkettyjä pelkoa näkemällä, mikä ne on aiheuttanut, pystyt saamaan tasapainoisen ja pelottoman olon.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >