HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille3.4.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

3.4.2012 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
3.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on kamalaa aikaa. Pari viikkoa sitten näin unta kuolleesta ystävästäni, johon tunsin tarvetta ottaa yhteyttä piirtämisen kautta, mikä muuttui automaattikirjoitukseksi! Hupsista! Eikä se ollut hän - hän siirtyi valoon. Hänen sijastaan aloin kuulla tämän inkarnoitumattoman olennon. Olen onnellisesti auttanut monia sieluja valoon, mutta olen hyvin hämmentynyt, miten lopettaa heidän kuulemisensa, mikä on pahinta herätessäni. En tiedä, keitä henkioppaani ovat, ja monet näistä tyypeistä ympärilläni teeskentelevät olevansa oppaitani, mutta sitten opittuani sen oppitunnin, minkä he tulivat opettamaan, ne harhailevat. Olen rakastava valon palvelija ja haluan auttaa tarvittaessa, mutten halua suututtaakaan ketään. Autatteko? -Amy, Kanada
 
Vastaus:
Jos sielu ottaa yhteyttä sinuun ja kehotat sitä jättämään sinut rauhaa tai lopettamaan puhumisen sinulle, niin jos se on valossa, se ei suutu. Se tekee niin kuin pyydät ja menee matkoihinsa. Valossa ei ole negatiivisuutta. Ei ole tuomitsemista, mikä aiheuttaisi vihaa - vain sen arviointia, haluatko niiden apua vai et. Olet ihmisenä vastuussa matkastasi. Henget, oppaat ja valoenergiat ovat pelkästään paikalla tarjoamassa apua - mutta vain pyydettäessä.
 
On paljon jumiutuneita negatiivisen energian sieluja. Pelosta tai tunneyhteydestä maahan ne eivät ole menneet valoon. Ainoa tapa millä ne voivat saada mitään tehtyä fyysisesti, on puhua joku ihminen tekemään se puolestaan. Niitä motivoi periaatteessa negatiivisuus, joten ne aloittavat valehtelemalla sinulle ja kertomalla sellaista, minkä ne luulevat saavan sinut kuuntelemaan. Jos tunnet vihaa, kun pidät puoliasi niiden kanssa, niin olet tekemisissä negatiivisen olennon kanssa.
 
Inkarnoitumaton olento löysi kiireestäsi puhua kuolleen ystäväsi kanssa auliin korvan. Ystäväsi pystyy kommunikoimaan kanssasi automaattikirjoituksella, sitten kun hän pääsee siitä jyvälle. Anna hänelle vähän aikaa nyt, kun hän tietää sinun olevan kiinnostunut. Jotkut sielut jotka ovat pistäytyneet informaation kanssa, olit "värvännyt" ennen inkarnoitumistasi käymään muistuttamassa sinua asioista, joita kykenisit käyttämään matkallasi.
 
Oppaasi muuttuvat jatkuvasti. Ne tulevat elämääsi tietystä tarkoituksesta ja sitten siirtyvät eteenpäin, kun se on saavutettu, ja jättävät tilan seuraavalle, joka on auttamassa sinua seuraavan tehtäväsi kanssa. Kun nukahdat illalla, ilmaise aikomukseksi, että kommunikoit vain valo-olentojen kanssa, jotka tulevat esiin korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksi. Äänet aamulla ovat niitä, jotka anelevat huomiotasi.
 
Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää, miten ratkaisette erimielisyydet sellaisiin Jeesuksen opetuksiin kuin rakasta naapuriasi kuin itseäsi, kymmenen käskyä (yksi: älä tapa), sallikaa lasten tulla tyköni ja monia muita. Kirjojenne perusteella vaikuttaa siltä, että elämänoppitunnit ovat sitä, että jos haluat ymmärtää tai elää seuraavan elämäsi murhaajana tai raiskaajana, niin sinun on välttämätöntä saada sielu tai sieluja, jotka ovat murhaajan tai raiskaajan uhreja, jotta voit saada tuon kokemuksen. Miten siis Jeesuksen opetukset sopivat teidän opetuksiinne? Mitä itua on taistella köyhien tai hyväksikäytettyjen oikeuksien puolesta, kun sitä köyhät ja hyväksikäytetyt halusivat joka tapauksessa kokea? Voit aivan yhtä hyvin istua vain katselemassa ihmiseen kohdistuvaa epäinhimillisyyttä ja sivuuttaa sen sanoen: "Pahuutta on vain, silloin kun hyvät ihmiset eivät tee mitään"! Minusta se on arvoitus! -Pippa, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Olisit voinut pyytää meitä ratkaisemaan myös tooran, koraanin, kojikin, bhagavad gitan tai kunfutselaisuuden sääntöjen erimielisyydet eri uskonnollisten järjestöjen kirjoitusten kanssa. Jeesus oli sielu, joka tuli maan päälle lineaarisen ajan jaksona, jolloin tarvittiin opettajaa, joka auttoi ihmisiä alkamaan ajatella itse ja olemaan seuraamatta vain kuninkaiden, omistajien tai yliherrojen määräyksiä. Hän tuli myös tiennäyttäjäksi, jotta kaikkien sallittiin nähdä, että heillä oli kyky yhdistyä sieluenergiaansa ja palata omaan alkuperäänsä tahdonalaisesti.
 
Kaikki yllämainitut opetukset ovat sääntökirjoja, jotka luovat uskomusjärjestelmiä ohjaamaan yksilöryhmän käyttäytymistä. Jokainen niistä keksittiin aikana, jolloin niiden sisältöä tarvittiin ihmisten kasvua varten. Aivan kuten sinulla on nyt mahdollisuus valita, minkä ohjeiden sallit jäädä omaan uskomusjärjestelmääsi, kaikilla sieluilla on tuo valintamahdollisuus. Valitettavasti useimmat ovat tietämättömiä omasta valintamahdollisuudestaan, joten he seuraavat sokeasti ja kyseenalaistamatta jokin opettajan tai johtajan ohjeita.
 
Jokaiseen sääntöön tai uskomukseen liittyy automaattisesti ajatus oikeasta ja väärästä. Tee näin tai sinua rangaistaan seuraamuksista. Negatiivisuutta on vain maan päällä, joten tämä ei ole osa ikuista, ehdottomasti rakastavaa olemassaoloanne.
 
Yrität rinnastaa oppitunnit uskomusjärjestelmien sääntöihin eikä sitä voi tehdä. Sielu valitsee elämän oppitunnit saadakseen kokemuksia maapallon kaksinaisuudessa, mitä on vain täällä. Jokainen sielu tekee omat valintansa. Sinun pointtisi köyhien tai hyväksikäytettyjen oikeuksien puolesta taistelemissa on toivoajattelua täydellisen maailman luomisesta, mutta se on myös halua kyetä kontrolloimaan tapahtumia ympärilläsi.
 
Sinun matkassasi on kyse sinusta - ja vain sinusta. Ohjelmoi omat kokemuksesi, opi itsestäsi ja vietä aikaa ehdottomassa rakkaudessa, mikä on ydinolemuksesi. Anna kaikkien muiden sielujen tehdä sama, vaikka he valitsisivatkin jotain, mitä sinä pidät kammottavana.
 
Kysymys:
Olen ollut samassa suhteessa melkein seitsemän vuotta ja asunut poikaystäväni kanssa kuusi vuotta. Olen aina välillä tuntenut tarvetta siirtyä eteenpäin, tunteakseni syvemmin yhteyttä taas itseeni. Poikaystäväni tukee minua eri tavoin, mutten aina tunne saavani sitä intiimiä, henkistä ja spontaania tilaa, minkä tarvitsen itselleni. Hän on epäilemättä ollut maadoittava voima, mutta nyt mietin, onko aika siirtyä eteenpäin. Mitä Mestarit tuntevat, aistivat tai näkevät? -Vivian, USA
 
Vastaus:
Näemme kaiken, mitä paraillaan tapahtuu elämässäsi, mitä alttiutta on tulevaan toimintaan, jos käytät vapauttasi valita - mikä on kaikilla sieluilla - ja menet eteenpäin nykyaikomuksillasi, ja näemme myös kaikki mahdollisuudet, joita joudutat. Aistimme, että ihmiset elämässäsi haluaisivat saada jonkun kertomaan, mitä tehdä, jottei heidän tarvitse ottaa vastuuta toiminnastaan. Näemme, että poikaystäväsi on äärimmäisen paljon kolmatta ulottuvuutta ja siksi hän maadoittaa sinua niin hyvin.
 
Olet heräämässä enemmän ja enemmän energiasi ydinolemukselle. Ympäristö missä asut, rajoittaa sitä herkkyyttä, mitä voit käyttää etenemisesi parantamiseen. Puitteesi ovat hyvin tuomitsevia ja kolmatta ulottuvuutta. On vaikeaa tuntea, miten tilanteet vaikuttavat kasvuusi, silloin kun näet asiat niin, kuin egomaailma tulkitsee ne.
 
Kaikkea mitä teet, hallitsee vapaus valita sen, mitä haluat kokea. Mikään ei ole oikein tai väärin, koska opit jokaisesta teostasi. Jos pysyt entisessä, etenemisesi on hidasta, mutta keräät voimaa yhteenotosta. Jos siirryt eteenpäin, sinulla on paljon päätöksiä tehtävänä ja itsetunto- ja itsearvostuskysymykset tulevat peliin mukaan. Muista vain, että sinä olet ajajan paikalla ja voit valita reitin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 jahttp://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >