18.10.2011 - Kysymyksiä mestareille

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
18.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, kun reinkarnaatio on selviö eivätkä ihmiset voi "kehittyä taaksepäin" eli tulla koiraksi ihmisenä olemisen jälkeen, olisiko oikein sanoa, että Charles Darwinin teoria oli vähän pielessä? Minusta näyttää, että kaikki todisteet osoittavat jonkinasteiseen paikkansapitävyyteen sekä kreationismin että evoluution puolella. Kumpikaan puoli ei päättele perustelujaan eikä päde yksinään lähemmässä tarkastelussa. Ne eivät sovi luonnonlakeihin. Kun tarkastellaan reinkarnaatiota henkisen kehityksen verukkeella, eikö olisi viisasta päätellä, että kun kipinä irtoaa Lähteestä, se kokisi elämää kehitysmäisesti eikä aloittaisi elämästä kehittyneimpänä olentona, vaan vähäisimpänä? Ja sitten peräkkäisten inkarnaatioiden kautta ja lisäten progressiivisesti kokemusvärähtelyitä kipinä kokee elämän amebasta aina kissaan, koiraan ja delfiiniin saakka ennen siirtymistään ihmismuotoon? -Mark, USA
 
Vastaus:
On monia asioita, joita et ole miettinyt tässä teoreettisessa kysymyksessä. Ensinnäkään universumissa tai sielun olemassaolossa ei ole lineaarista aikaa. Ainoa paikka missä tuntemanne aika on olemassa, on tämä maaplaneetta. Se perustuu Maan kiertämiseen auringon ympäri. Lineaarisessa ajassa on mahdollista rekisteröidä lajin evoluutio jatkuvan kehittymisen perusteella.
 
Sielut koostuvat energiasta ilman kehoa, mikä voi osoittaa samanlaista muutosmallia kuin Maan lajeilla. Ei ole mitään henkistä evoluutiota vaan tietoisuus itsestä niiden keinojen avulla, joita sielu käyttää saadakseen sitä. Sielu voi tehdä, mitä se päättää tehdä. Se voi valita eläimen oltuaan ihminen tai inkarnoitua 1900 j.Kr. ja palata sen jälkeen aikaan 600 e.Kr. Sielu ei noudata mitään lineaarisuuden sanelemia sääntöjä. Se on kaikkivoimainen, suurenmoinen ja kaikkea luova.
 
Katsottuna puhtaasti kaksinaisesta kolmannen ulottuvuuden perspektiivistä, ei kreationismi eikä evoluutio kerro koko tarinaa, koska kumpikaan ei ota huomioon sielun vapaata valintaa. Koska kumpikaan ei tarkkaillut planeetan edistymistä muutamaa vuosikymmentä pidempään, ne olivat myös kykenemättömiä saamaan alkua ja loppua teorialleen. Sinun luonnonlakisi taas ovat maaplaneetan rakenne eivätkä ne vaikuta ei-fyysisiin energioihin.
 
Sielun maan päälle tulemisen tarkoituksena on kokea tämä kaksinaisuus oppimiskeinona. Oppitunnit eivät liity mitenkään sielun kotivärähtelytasoon, koska se tulee alas muistinsa menettäneenä. On mahdotonta selittää henkistä ei-fyysisyyttä käyttämällä vain fyysistä terminologiaa.
 
Kysymys:
Mestarit, olen tietoinen olemisestani ihmismuodossa. Ihmisenä olen tietoinen itsestäni. Ei ole mitään muuta etsittävää ja on vain se, joka kokee tätä olemassaoloa - itse. Kysymykseni on: miksi havaitsen tämän? Tämä tietoisuus tulee minulle automaattisesti. Tietoisuuteni lisääntyy ja muistini nykyitsestä ja "minusta", jotka ovat yhtä. Ja ovat aina olleet siitä lähtien, kun tulin tähän muotoon. -Duma, Suomi
 
Vastaus:
Olet yksi uudemmista sieluista planeetalla, joka ei tullut täydellisesti muistinsa menettäneenä. Ihmistietoisuutesi alussa olit tietoinen, et ainoastaan asuttamastasi ihmiskehosta, vaan myös sieluolemuksestasi. Sielutietoisuudella sinulla on aistimus siitä, mitä olet ollut ennen sitä, millaisen tunnet itsesi nyt.
 
Valitsit olla planeetalla tänä aikana tapahtuvien siirtymien vuoksi. Olet tietoisuuden ovenvartija. Olit ajatellut, että voisit palvella toisia tänä aikana auttamalla heitä hämmennyksessään. Sinulla on kyky auttaa valtavien energiamäärien tuomisessa fyysisyyteen ja tämän energian avulla voit auttaa ihmisiä tasapainottamaan kehonsa tulevia aikoja varten.
 
Sinulla ei tietenkään ole mitään velvollisuutta olla mukana, mutta asiantuntemuksesi olisi erittäin edullista. Muutama muu sielu alkaa saada samantyyppisiä muistikuvia ja he tarvitsevat myös apua ymmärryksessä. Olet paljon kehittyneempi ja voit auttaa heitä näkemään, että muistot eivät ole oireita jonkinlaisesta henkisestä ristiriidasta, vaan henkistä tiedostamista.
 
Tottuaksesi vietä aikaa hiljaisessa meditaatiossa mennen sisäänpäin, kunnes yhdistyt ehdottomasti rakastavaan ydinenergiaasi. Toiset tuntevat vetoa energiaasi eivätkä he tiedä miksi. Puhu heille lempeästi heidän peloistaan. Tämä on syy, miksi tuli tänne.
 
Kysymys:
Mestarit, mikä on selitys niiden ihmisten kokemukselle, jotka tulkitsevat henkisen muutoksen itsessään "vaihdokassielumuutokseksi", kuten sitä hyvän laajasti kutsutaan. Ruth Montgomery keksi tuon sanan kanavoiden oppaita automaattikirjoituksella. He sanoivat sen tapahtuvan, silloin kun yksi sielu on valmis lähtemään ja toinen suostuu ottamaan hallinnan. Kuitenkin yksi hänen kuvaamistaan tapauksista, joka oli oletettavasti kuuluisa henkilö ja joka oli tullut takaisin, kertoi minulle - ja tämä kanavoitiin hänen oppaansa kautta - että hänen alkuperäinen sielunsa olikin aina paikalla, mutta sitä paranneltiin suurempaa tehtävää varten transformatiivisella apulinkillä toisten sieluenergioiden informaatioon. Toisilla on vielä erilaista ymmärrystä ilmiselvästä muutoksestaan. Onko kyse "vaihdokkaasta" vai mitä voimme ymmärtää sen olevan? -Patrick, Iso-Britannia
 
Vastaus:
On sellaisia kuin vaihdokkaat, jolloin yksi sielu on valmis kehonsa osalta ja toinen astuu sisään ilman tarvetta käydä läpi lapsuutta. Tuo sana ilmestyi ensimmäisenä Seth-materiaalissa. Planeetalla ei ole koskaan kerralla paljon vaihdokkaita - se on itse asiassa hyvin harvinaista.
 
Toisaalta on toinen syy siihen, että jotkut ihmiset kokevat persoonansa muuttuvan elämän aikana. On niitä, kuten mainitsemasi sielu, joilla on täysin toinen kokemus: toinen sielu (inkarnoitumaton) ottaa sen valtaansa ja kumpikin on kehossa, kunnes sielun keho käskee valtaajan lähteä.
 
Silloin kun ihminen kuolee ja hänen tietoisuutensa ei halua myöntää sitä tai se haluaa jäädä maan päälle Kotiin palaamisen sijasta, se tarvitsee toisten kehon, jos se haluaa olla tekemisissä toisten ihmisten kanssa. Se ei voi vain hypätä johonkuhun toiseen ilman suostumusta, joten se yrittää tavallisesti vakuuttaa elävälle ihmiselle, että tämä voi hyötyä siitä jollain tapaa.
 
Raportoidussa tapauksessa kuuluisa henkilö janosi vielä suurempaa mainetta ja inkarnoitumaton tuli mukaan luvaten, että yhdessä he voisivat tehdä vielä suurempia asioita. Tämä vastasi kutsua, jonka tuo henki sitten hyväksyi, ja tapahtui yhteenliittymä. Hämmennys tapahtuneesta, mikä tuli oppaan kautta, oli tulosta siitä, ettei sielu ollut oppinut vastuullisuuden oppituntia ja yritti edelleen tajuta tapahtumaa tavalla, mikä vaikutti positiiviselta.
 
Kohtuullinen muutos voi tapahtua myös, silloin kun inkarnoitumaton energia kiinnittyy henkilöön ja vaikuttaa hänen käyttäytymiseensä ja ajatteluunsa. Se ei tule kehoon, vaan on läsnä toisinaan antamassa omia "mielipiteitään" tuolle ihmiselle. Tämä on melko yleistä, silloin kun on ihminen, joka ei halua tehdä päätöksiä ja kysyy jatkuvasti toisten ihmisten mielipidettä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >