13.9.2011 - Kysymyksiä mestareille

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
13.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olemme kaikki osa luojaa (energialähdettä), mikä tekee meistä kaikista yhtä, mutta kuka loi tuon energian? Tai miten se syntyi? -Caroline, Singapore
 
Vastaus:
Jos Lähde ja kaikki sielut ovat ei-fyysisiä luonteeltaan, niin fyysisen selityksen vaatimisessa ei-fyysisen ilmiön olemassaololle ei ole mitään loogista järkeä. Mikä tahansa terminologia olisi ristiriidassa itsensä kanssa. Se olisi, kuin pyytäisi oppilasta kuvailemaan fyysisin parametrein tämän ei-fyysisen energian kehittymistä, käyttäen vain fyysisiä esimerkkejä.
 
Kun kysyt, kuka tai mikä loi Lähde-energian, teet oletuksen, että Lähde luotiin. Lähde on olemassa sen ajan ja paikan ulkopuolella, mikä määrittelee ihmiskuntaa, ja siksi se tai te loitte rakenteen, jonka tunnetta aikana ja paikkana kyetäksenne selittämään ja arvioimaan jatkuvia matkojanne maaplaneetalle. Jos te loitte ajan ja paikan, teitä ja Lähdettä ei tietenkään "luotu", vaan olette aina olleet olemassa.
 
Aika, paikka ja fyysisyys toteutettiin, jotta Lähde voisi saada areenan, missä tutkia itseään ja löytää oman suurenmoisuutena ja voimansa laajuus. Lähde oli olemassa ehdottomasti rakastavassa täydellisyydessä. Mutta mitä se merkitsi? Oliko mitään muuta? Lähde halusi lisätä tietoaan ja viisauttaan selvittämällä, mitä se ei ollut. Niinpä se loi maapallon, täydellisen paikan ja kaikkia mahdollisia esimerkkejä epätäydellisyydestä.
 
Lähteestä murretuilla osilla oli sama kaipaus, mikä oli Lähteellä: ääretön tieto. Tyytymättömänä testaamaan yhtä ympäristöä, mitä pidettiin "täydellisenä", sielut pyrkivät kokemaan kaikentyyppisiä ympäristöjä haasteilleen ja ulottuvilla olevalle tyytyväisyyden tunteelle. Sielut siirtyivät sitten erilaisiin seksuaalisiin muunnelmiin ja suuntautumisiin, kansallisuuksiin ja uskomusjärjestelmiin, päätyen tunteisiin ja aistimuksiin. Ja tämä tutkiminen jatkuu tänäkin päivänä.
 
Kysymys:
Mestarit, sisareni on aina ollut erilainen. Hän on hyvin herkkä, dramaattinen, itsestään huolissaan ja kyyninen. Hän on aina ollut vähän pakkomielteinen eri asioiden osalta, erityisesti muusikoiden osalta teini-iästä saakka. Vuosia hän on sanonut kommunikoivansa henkien kanssa ja nyt hän uskoo, että hänellä on erään kuuluisan muusikon kanssa telepaattinen yhteys, mitä hän ei pysty sulkemaan. Hän on viime aikoina myös kirjoittanut pakonomaisesti sähköposteja tälle muusikolle. Kysyn, onko tämä olento, kuka sanoo olevansa vai onko sisareni vakavasti sairas. Miten voin auttaa sisartani? -Shelly, USA
 
Vastaus:
 
[USA:n lakeihin viitaten, Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä tiloja tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia parantumisesta Mestareiden kirjasesta tai e-kirjasta.]
 
Sisaresi on astunut ajan repeämään. Hän pystyy "kuulemaan" osia tämän muusikon ajatuksista, mutta tuo kyky ei ole molemminpuolinen. Tämä kyky on sallinut hänen kommunikoida jonkin aikaa toisten ei-fyysisten henkien ja energioiden kanssa. Hänellä ei ole ihmistodellisuuden tuntua, joten hän on kyvytön näkemään käyttäytymisensä sellaisena, mitä se on.
 
Hänen persoonallisuuspiirteitään on koko elämän sanellut kyky aistia ja tuntea toisia ihmisiä, mutta myös toisia energioita ympärillään, sekä fyysisiä että ei-fyysisiä. Hän on elänyt kaikki aistimet säädettynä "kovalle" eikä mikään suodata pois ärsyttävää tai haitallista melua. Tästä on tullut hänen todellisuuttaan eikä hän ymmärrä, miksi toiset eivät saa samaa informaatiota.
 
Musiikki rauhoittaa häntä ja välittää lohduttavia tunteita ja aistimuksia hänen kehoonsa. Viehtymys tähän muusikoon lepää hänen uskomuksessaan, että tämä ei puhu hänelle vain päässä ajatusten kautta, vaan myös musiikillaan. Tämä on yksisuuntainen tie, koska muusikko on tietoinen vain hänen lisääntyvästä nettihäirinnästään. Sisaresi on virittynyt hänen ajatuksiinsa puhelinlinjalla ja mies on tietämätön siitä.
 
Siskosi tarvitsee apua oppiakseen sulkemaan tai suodattamaan melun, mikä tunkeutuu hänen päähänsä. Keskustelu korkeamman itsen tai tiedostamattoman kanssa hypnoosissa, antaa hänelle paremman perspektiivin ainutlaatuisiin kykyihinsä. Hän on nopeasti lähestymässä paikkaa, missä ihmisen fyysinen todellisuus on hänen käsityskykynsä ulkopuolella. Hänen on haluttava oppia kontrolloimaan taitojaan tämän onnistumiseksi.
 
Kysymys:
Mestarit, antakaa minulle ymmärrystä Alzheimerin taudista sieluperspektiivistä. Miten pitäisi käyttäytyä niitä kohtaan, joilla on tämä sairaus? -Mischa, Ranska
 
Vastaus:
Henkisesti Alzheimerin tauti on samanlainen kuin mikä tahansa heikentävä sairaus, joka on valittu elämän oppitunniksi inkarnaatioon. Nämä sairastuneet sielut halusivat mennä elämässään siihen vaiheeseen, missä he ensimmäisen kerran tiedostivat horjuvan muistinsa, mihin he eivät voineet vaikuttaa mitenkään. Useimmat olivat itsenäisiä tai melko itsenäisiä ja huomasivat tulevansa täysin riippuvaiseksi toisista yksinkertaisimmissakin askareissa. He joutuivat sitten ansaan kehon sisälle, mitä he pitivät vieraana ja vaikeana käsitellä.
 
Sielu on tavallisesti tehnyt ainakin yhden sopimuksen toisen sielun kanssa, joka halusi kokea tuttavan tai rakkaan "elävänä kuolleena". Tämä ihminen voi olla perheenjäsen, liiketuttava tai lähiliittolainen, johon vaikuttaa tämä näkyvästi eloisa ja rakas sielu, jonka mieli näyttää lähteneen lomalle ja jättäneen talon tyhjäksi. Ystävä katsoo ensin taloa ja odottaa mielen palaavan, mutta se ei koskaan palaa pysyvästi. Välähdyksistä tulee harvempia ja harvempia ja ne kestävät lyhemmän ajan.
 
Tähän tilanteeseen voi liittyä monia oppitunteja. "Selviytyjä" on ehkä halunnut kokea selviytyjäsyyllisyyden, hylkäämisen, anteeksiannon, helpotuksen, inhon tai pelon tunteita - tai hänen on tarvinnut saattaa loppuun jokin tunne tai muu käyttäytymismalli tai oppitunti, joka ei enää ole mahdollinen potilaan kanssa. Kummallakin, potilaalla ja tarkkailijalla, on henkilökohtaiset syyt olla siinä.
 
Tämä sielu on yksinäisellä matkalla, täydellisen valinnanvapauden ohjatessa sitä. Sillä ei ole mitään vastuuta henkisesti mitään tai ketään muuta kohtaan kuin itseään. Anna tunteidesi kertoa sinulle, mitä oppituntisi ovat ja mitä sinun täytyy tehdä tällaisen tilanteen käsittelemisessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >