11.8.2010 - Kysymyksiä mestareille

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
11. - 18.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, olen utelias siitä, miten tieteelliset tulokset ovat sidoksissa kokeentekijän uskomuksiin. Esimerkiksi jos kolme tiedemiestä tekisi saman kokeen, saisivatko kaikki kolme saman lopputuloksen, joka ilmaisee jonkin ryhmän tai universumin ehdotonta totuutta? Silloin kun tiedemiehet tekevät tutkimuksia ja rohkeita väitteitä - kuten tiettyjen ruoka-aineiden syöminen aiheuttaa kehoon tulehduksen tai 85%:lla ihmisistä on D-vitamiinivaje - tarkoittaisiko tämä, että vain ne ihmiset jotka kuulevat nuo tulokset ja uskovat niihin, saisivat tuon reaktion tai totuuden? Mitä tiede on, jos ei koskaan ole vain yhtä ehdotonta totuutta? Onko totuus virtaava? Liitetään jokin uskomus tai tieteellinen tutkimus omaan elämään ja se on totta vain, koska itse resonoidaan tuon totuuden kanssa - tämä voi toimia niin kauan, kun päätetään pitää siitä kiinni tai heittää se pois. Voisiko siis sanoa itse, ettei minulla ole D-vitamiinin puutetta ja näin olisi? -Jen, Kanada

Vastaus:
Sekoitat tietoiset ja tiedostamattomat uskomusjärjestelmät yhteen puhtaan tieteen kanssa, ottamatta mukaan kvanttimuuttujia ja elämänoppitunteja. Uskomusjärjestelmät ovat sääntöjä ja määräyksiä, joita tietoisesti ja tiedostamatta noudatamme, koska meidät on kasvatettu hyväksymään ne. Useimpia näistä noudatamme tiedostamatta, koska emme tiedä, miten vaikuttavia ne ovat elämässämme tai emme ole tunnistaneet niiden vaikutuksia meihin. Kun "näemme" ne ensimmäistä kertaa, niistä tulee tietoisia, ja sitten teemme päätöksen, muutammeko niitä vai jatkammeko niiden noudattamista. Ne ovat useimmiten käyttäytymiseen liittyviä.

Sitten on puhtaasti tieteellisiä asioita - kuten kohteen paino, lämpötila missä se sulaa, palaa tai jäätyy - mitkä ovat melko vakioita tai universaalisti ehdottomia, kuten sanot. Nämä ovat kiinteitä aineita, kaasuja, mineraaleja ja kemikaaleja puhtaassa ja sekoittamattomassa muodossaan. Mutta näihinkin tekijöihin vaikuttaa kosteus, korkeus, lämpötila ja näytteen koko. Absoluutin saavuttamiseksi on kyettävä tuottamaan täsmällisesti uudelleen jokainen pienenpieni mukana oleva tekijä.

Kun aletaan puhua fyysisistä olennoista, silloin mikään ei päde absoluutin löytämisen suhteen. Ei ole kahta samanlaista ihmisolentoa, edes identtiset kaksoset, sitten kun he ovat syntyneet ja alkaneet elää eri elämää. Kolme tekijää vaikuttaa sentyyppisiin tuloksiin, joita mainitset. Ensinnäkin, miten fyysinen organismi toimii? Toiseksi, käsittääkö ihminen, että hänellä on kyky ilmentää vaikutuksia fyysiseen kehoonsa? Kolmanneksi, onko jokin oppitunti, jonka hän sopi kokevansa ja joka vaikuttaa ensimmäiseen tai toiseen kohtaan?

Jos kehosi on imenyt myrkyllisiä aineita, siinä on myrkyllisiä aineita. Jos mitään oppituntia ei liity mukaan, voitko päästä eroon myrkyistä? Kyllä! Voitko elää niiden kanssa ja olla sairastumatta, jos uskot, ettet sairastu eikä sinun tarvitse oppia muuta? Kyllä! Eikö myrkkyjä ole, koska et tiedä niitä olevan? Ei!

Silloin kun sanomme, ettei ole mitään absoluutteja, viittaamme siis sielun matkaan mentaali-, tunne-, fyysisellä ja metafyysisellä tasolla.

Kysymys:
Mestarit, olen onnellisesti naimisissa, mutta töissä on "tyhjästä" ilmestynyt elämääni mies, jota kohtaan tunnen vetoa. Minulla on tämä kummallinen tunne, että olemme tavanneet aiemmin ja haluan auttaa häntä. Hänkin tuntee yhteyden, muttei kumpikaan meistä osaa selittää sitä!! Hän tietää, että olen naimisissa enkä koskaan pettäisi miestäni, mutta pystymmekö olemaan vain ystäviä? Onko tämä mies sieluryhmäni jäsen? Olemme jakaneet entisiä elämiä? Olemmeko tavanneet jostain erityisestä syystä nyt? -Michelle, Iso-Britannia

Vastaus:
Tämä herrasmies on sieluryhmäsi jäsen. Olette jakaneet useita elämiä, minkä vuoksi tunnette olonne mukavaksi yhdessä. Tämä "déjà vu" -tunne tulee yhdistymisestä energioihin, joita olette aiemmin kokeneet toistenne kanssa.

Tarpeesi "auttaa" häntä tulee menneisyyden keskeneräisistä sopimuksista. Kyse oli epäonnistumisesta hänen osaltaan, ei sinun. Et ole hänelle mitään velkaa. Hän on tehnyt sopimuksia toisten kanssa oppiakseen sen, minkä hän valitsi aiempaan elämään, muttei pystynyt saattamaan loppuun. Tässä elämässä hän ei ole yhtä tietoinen sielunsa matkasta kuin sinä omastasi. Hän vain tietää, milloin tuntee viehätystä toista kohtaan, ja luulee että kaiken viehätyksen on oltava fyysistä - enimmäkseen seksuaalista.

Voit helposti jäädä ystäväksi hänen kanssaan, kunhan et anna hänen vetää itseäsi omaan draamaansa. Sinulle hän on täällä määrittelemässä, kuka olet ja mitä tämä elämä merkitsee sinulle. Hän vetää tunteistasi ja sinun täytyy nähdä, onko siinä sinulle jokin oppitunti - jotain mikä antaa sinun nähdä, mitä tunnet romanttisista kietoutumisista. Hänen asemansa tässä tapaamisessa on oppia, etteivät kaikki vastakkaisen sukupuolen ystävät ole mahdollisia seksikumppaneita. Hän on täällä oppimassa jakavia yhteyksiä ymmärtääkseen itseään ja elämää.

Kysymys:
Mestarit, sitten kuin ihmiset maanpäällä ylösnousevat tässä elämässä, mitä tapahtuu aviopareille ja perheille? Elävätkö kaikki avioparit ja heidän lapsensa yhdessä ylösnousemuksen jälkeen olettaen, että he kaikki kykenevät ylösnousemaan, vaikka he olisivat eri sieluryhmistä? Olen eri sieluryhmästä kuin se nainen, jota rakastan aidosti ja syvästi, koska olen paljon vanhempi sielu. Haluan erittäin kovasti olla hänen kanssaan ylösnousemuksen jälkeen? Olkaa kilttejä ja neuvokaa. -Adrian, Singapore

Vastaus:
Eläessään maaplaneetan kaksinaisuudessa sielut voivat tehdä, mitä haluavat. Se mihin sieluryhmään ihmiset kuuluvat, ei rajaa heitä tiettyyn paikkaan. Erittäin harvat sielut todella ylösnousevat ihmiskokemuksesta. Ylösnoustakseen heidän on hallittava se, mitä he tulivat maan päälle kokemaan.

Jotkut ihmiset viittaavat siirtymään ihmiskehon kuolemassa ylösnousemuksena, koska sielu voi palata Kotiin Lähteen ehdottomaan rakkauteen. Aikomus mikä heillä on lähdön hetkellä, asettaa tason sielulle välittömästi maasta lähtemisen jälkeen. Olet elänyt monia elämiä ja olet rakastanut kymmeniä sieluja niin syvästi ja aidosti, kuin rakastat nykyistä puolisoasi. Voit olla kenen tahansa tai kaikkien kanssa, kun olet sielumuodossa.

Kysymyksestäsi otaksumme, että puhut parhaillaan käytävästä keskustelusta liittyen mahdollisiin muutoksiin vuonna 2012. Koska tänä aikana planeetalla on valtava määrä valaistuneita sieluja, tämän siirtymäjakson tarkka tulos ei ole varma. Se mitä useimmat ihmiset kutsuvat ylösnousemusprosessiksi, on pelkästään joukkolähtö planeetalta. Tämä tapahtuu normaalina siirtymänä sielumuotoon. Kuitenkin sieluryhmä voi ilmentää paikan fyysisen muotonsa säilyttämiseen toisten sielujen kanssa, mutta kaikkien näiden sielujen pitäisi olla samassa värähtelyssä ja luoda sama ilmentymä pysyäkseen yhdessä.

Kysymys:
Mestarit, haluan kysyä teiltä, onko todellisuudessa mitään paikkaa, missä mestarit elävät? Mitä he tekevät elämässämme? -Soniya, Intia

Vastaus:
Yksinkertainen vastaus on missä tahansa ja kaikkialla. Valtaosa meistä on pelkästään sielumuodossamme. Jokaisen sielumuoto on energeettinen ja osa universaalia elämänenergiaa. Useimmat meistä eivät valitse samanlaista muotoa kuin ihmiskeho, joten olemme vapaita olemaan kaikkialla yhtä aikaa. Kun ottaa kehon, on jumissa ja käyttää suuren osan energiastaan ylläpitääkseen tuota muotoa, jotta se on näkyvä muille. Ilman sellaista rajoitetta olemme vapaita.

Tietyillä meistä mestareista on erityinen paikka maan päällä, missä vierailemme energiapuumerkillämme - tavallisesti siellä, missä vietämme paljon aikaa inkarnoituneena. Tähän voidaan viitata tyyssijana tai joskus retriittinä. Herkät ihmiset voivat havaita energiamme näissä paikoissa ja fokuksemme pysyy lähellä, jotta voimme kuulla välittömästi jokaisen pyynnön ja vastata siihen. Tämä on kuitenkin todella epäolennaista, koska kuka tahansa voi tuntea meidät missä tahansa vain kutsumalla apuun.

Olemme ennen kaikkea oppaita auttamassa teitä kokemaan elämänoppitunteja ollessanne maan päällä. Jokainen meistä on mestari joissain tai kaikissa oppituntiryhmissä (fyysiset tunteet), jotka ovat ominaisia maapallolle. Emme kerro teille, mitä tehdä, vaan autamme teitä näkemään vaihtoehtonne. Emme voi kuitenkaan tehdä tätä ilman avunpyyntöä. Muotoilkaa kysymyksenne huolella - otamme ne hyvin kirjaimellisesti!

Kysymys:
Mestarit, olen palvellut 22 vuotta lääkärinä käyttäen kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja hyödyntäen lääketiedettä, homeopatiaa ja akupunktiota. Olen ollut työntekijä eikä minulla ole koskaan ollut omaa praktiikkaa. Joka kerta työssäni toistuu sama kierto. Aloitan ja kaikki on ruusuista, sitten minua aletaan käyttää hyväksi ja työympäristöstä tulee niin vihamielinen, että jonkin ajan kuluttua sanoudun irti ja siirryn eteenpäin. Tämä on tapahtumassa taas. Tulin todella sairaaksi ja minut on leikattu muutaman kerran tämän kaavan vuoksi ja nyt minut leikataan taas ja edellisestä leikkauksesta on vain muutama kuukausi. Alan ajatella, ettei ammattini ole sitä, mitä minun on tarkoitus tehdä, ja siksi koen aina saman negatiivisen lopputuloksen. Alan ajatella, että minulla on jokin pahasti pielessä, koska pelkään epäonnistuvani, jos aloitan oman praktiikan. Kun terveyteni heikkenee nopeasti, minun täytyy todella tietää, mitä teen väärin ja mitä voin tehdä korjatakseni tilanteen, ennen kuin sairastun niin, että olen vahingoittunut pysyvästi. -cc, Saksa

Vastaus:
Olet suurenmoinen sielu, Lähteen osa jolla on Lähteen kaikki ominaisuudet. Sairautesi on saavuttamis- ja menestymisbarometrisi. Silloin kun joudut tilanteeseen, missä sinun pitäisi pitää suitsista kiinni ja mennä eteenpäin, hyppäät tuntemattoman pelosta satulaan ja ratsastat tuolla villillä hevosella. Et halua ottaa vastuuta elämästäsi.

Järkeilet, että niin kauan kun olet työntekijä, olet suojassa. Ongelmana on, että olet helposti parempi parantaja, kuin kukaan jolle olet koskaan tehnyt työtä. He tulevat kateelliseksi taidoistasi ja yhteydestäsi potilaisiin ja kun heidän omat potilaansa vähenevät, he alkavat käyttää sinua oman voittonsa hyväksi, samalla kun nojaavat taaksepäin ja teettävät sinulla töitä kuin muulilla. Jatkuvat sairautesi ovat tuloksena - kehosi puhuu ääneen siitä, pelkäätkö ryhtyä toimeen ja epäröitkö olla riippuvainen itsestäsi.

Sinun ei tarvitse toistaan terveysongelmia, jos vain teet omat päätöksesi loppuelämästä. Olet fantastinen siinä, mitä teet, mutta - vapaa valinta - voit heittää sen kaiken pois vain, koska pelkäät olla vastuussa omasta praktiikasta.

Jos laitat murto-osankin siitä ponnistelusta omaan liiketoimintaasi, minkä olet tehnyt kaikille muille, menestyt satumaisesti. Ajattele kaikkia niitä ihmisiä, joita olet auttanut ja jotka eivät olisi voineet saada apua muilla keinoin. Ole oma potilaasi. Auta itseäsi siirtymään eteenpäin vain käyttäen samoja kykyjä, joita olet aina käyttänyt ja jotka onnistuvat sinulta luonnostaan. Ota vastuu tulevaisuudestasi riippumatta muista.

Kysymys:
Mestarit, minulla on melko tasapainoinen ja onnellinen elämä. Olen nyt aikuinen, naimissa, minulla on kaksi lasta ja työskentelen osa-aikaisesti terveydenhoidon ammattilaisena. Minulle on näytetty, että osa minusta kamppailee täyden vastuun ottamisessa elämästäni. Näen, että monet lapset eivät halua ottaa vastuuta elämästään (oletan sen olevan siksi, etteivät he ole valmiita), mutta eivät myöskään monet aikuiset. Mitä tarkkaan ottaen merkitsee täysi vastuu elämästämme? Miten paljon vastuuta otan toisten elämästä? Milloin ihmisinä saavutamme iän, missä voisimme ottaa vastuun elämästämme? -Annick, Australia

Vastaus:
Vastuu on jotain, minkä kaikki ihmiset sanovat haluavansa, mutta harvat oikeasti haluavat lainkaan. Lapset tuskin malttavat odottaa kasvamista aikuiseksi, murrosikäiset tuskin malttavat odottaa ajokortin saamista, opiskelijat tuskin malttavat odottaa koulun loppumista, mutta sitten todellisuus menee perille.

Kun kukin elämänvaihe saavutetaan, sen mukana tulee omat vastuunsa. Lapsia ei enää passata orjallisesti ja heidän on kohdattava päätöstensä seuraamukset. Ajajan on maksettava bensasta ja vakuutuksesta ja toteltava kirjakaupalla lakeja voidakseen ajaa. Kun koulu on ohi, alkaa työnhaku ja sitten päivittäinen "hierominen" jonkun peukalon alla.

Vastuu on seuraamusten täydellistä omistamista jokaisesta valinnasta, minkä tekee elämässä. Useimmat ihmiset eivät voi ajatella sellaista tehtävää. On paljon parempi antaa jonkun muu tehdä päätökset puolestaan, koska sitten kuin asiat eivät toteudu halutulla tavalla, se ei ole oma vika vaan toisten.

Valintamahdollisuutenne antaminen toiselle on vallan antamista itsestänne - melkein kuin sanoisi, että luottaa hänen tekevän parempia päätöksiä, kuin itse voisitte tehdä, koska hän tietää teistä enemmän kuin te itse. Se on tavallaan hullu ehdotus, mutta näennäisen turvallinen, silloin kun ei halua katua tekemisiään.

Yllä olevassa prosessissa on vikana se, ettei koskaan kasva ymmärtämään elämää tai oppitunteja, joita tulitte tänne kokemaan. Olette vain pelinappula elämän laudalla sen sijaan, että olette pelaaja, joka ohjaa nappuloita. Milloin olette valmis hallitsemaan tilannetta? Silloin kun alatte kerätä tosiasioita tilanteesta ja tehdä päätöksiä aivan itse. Se voi olla missä tahansa ihmisprosessin vaiheessa, missä teillä on riittävästi itseluottamusta tehdä valintoja. Joskus sielu ei saavuta koskaan tätä vaihetta elämässä.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >