Päivän uffo

Suomalainen ei kehu, ei ainakaan uffoaan
23.6.2010 - Kysymyksiä mestareille

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
23.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, minulla on kysymys, mistä luullakseni on tulossa yleinen ongelma ympäri maailmaa. Poikani käyttää huumeita, mikä on saanut hänet irtautumaan todellisuudesta - ja pitkä tarina tiivistettynä, hän on äskettäin joutunut mielisairaalaan psykoottisen jakson ja masennuksen vuoksi. Olen yrittänyt rukoilla ja lähettää Reikiä säännöllisesti hänelle, mutta mietin, autanko häntä vai estänkö hänen sieluaan kehittymästä. Mietin myös, ovatko huumeet heikentäneet hänen aurakenttäänsä, mikä on antanut "kiinnittyjien" vaikuttaa hänen käytökseensä. Vaikka tunnen, että teen kaiken voitavani hänen tukemisekseen, tunnen hänen antipatiansa erityisesti minua kohtaan. Voitteko auttaa? -Wendy, Iso-Britannia

Vastaus:
On hyvin valitettavaa, ettei äiti voi auttaa lapsiaan samalla tavalla kuin näiden ollessa vauvoja, koska he alkavat tehdä omia valintojaan. Sielut ympäri maailmaa alkavat käyttää huumeita monista syistä, enimmäkseen paetakseen jokapäiväistä elämää.

Poikasi havaitsi elämän tuskalliseksi, silloin kun hän joutui vastuuseen. Kapinoidessaan hän myös etsi uusia kokemuksia, joista hän tiesi, ettei hänen perheensä tai muut hyväksyisi niitä. Huumeiden vaikutuksen alaisena hänen estonsa hävisivät ja hän antoi itsensä uskaltautua kaikkialle, missä asiat näyttivät tyynnyttäviltä tai seikkailulta.

Yksi huumepäihtymyksen piirre on kyky saavuttaa alitajuinen mieli. Tämä antaa pääsyn korkeampaan itseen, mikä sisältää informaatiota elämänoppituntien aikaansaamista syvimmistä ahdistuksista. Huume-euforia avaa myös oven kommunikointiin ei-fyysisten olentojen kanssa, mikä tavallisesti diagnosoidaan skitsofreniaksi tai psykoosiksi. Kohde ei pysty sanomaan, mikä on fyysisesti todellista ja mikä ei.

Päättelit oikein, että suojaava aurakenttä on häiriintynyt. Tämä ja kutsu kaikelle, mikä haluaa tulla sisään, luo alustan kiinnittyjille. Kun henkilö on käytännössä lamaannutettu lääkityksellä, nämä kiinnittyjät yleensä irtautuvat ja etsivät jonkin aktiivisemman paikan.

Reikityksenne ei koskaan puutu sielun matkaan. Universaali elämänvoimaenergia on älykästä ja menee paikkaan, missä sitä tarvitaan. Tässä tapauksessa se vahvistaa poikasi syitä omaan käyttäytymiseensä ja auttaa häntä tekemään läpimurron tekojensa ymmärtämiseen. Hän ei ole vielä täysin valmis, mutta se on erittäin hyödyllistä, sitten kun hän on valmis.

Kysymys:
Mestarit, kun olen matkalla korkeamman tiedostamistason itseen, miten suojelen perhettäni siltä pelolta, että muutun, ja kauhistumiselta uudesta kiinnostuksestani henkimaailmaan? Olen huolissani, että myös mieheni muuttaa näkemystään minusta ja kantaa huolta siitä, mitä puhun lapsilleni. Pitäisikö minun pitää koko matka omana tietonani vai voinko kertoa tämän perheelleni? Kiitos, kun autatte minua ymmärtämään, miten suojelen rakkaitani. -Catharine, Singapore

Vastaus:
Yhteiskunta valmistelee kaikki olettamaan, että koko maailma toimii ennalta määrätyllä tavalla. Kun tyttärenne kasvoi, kerroit uskomuksesi hänelle ja nyt hänen kauhukseen muutat uskomuksiasi! Tämä heiluttaa sitä sääntöperustaa, minkä mukaan hän on alkanut elää, ja se on hänelle erittäin pelottavaa.

Miehesi ajattelee, että tämä on vain jokin hullutus, joka loppuu, ja sitten palaat henkilöksi, jonka kanssa hän meni naimisiin. Nyt tulee vapaan valinnan kysymykseksi, elätkö elämää itsellesi vai perheesi jäsenille ja ystäville, jotka järkyttyvät valinnoistasi. Voit nähdä tämän rakkaidesi suojelemisena, mutta todellisuudessa viet heiltä tilaisuuden tehdä omia valintojaan.

Jos jatkat niiden tunteiden seuraamista, jotka aloittivat matkasi, niin kunnioitat itseäsi. Jos palaat vanhoihin uskomuksiisi tai rajoitat niitä toisten sanomisilla, sanot itse asiassa, että he ovat tärkeämpiä kuin sinä. Antaisit niiden kontrolloida päätöksiäsi, joilla ei ole aavistustakaan, miltä sinusta tuntuu tai mikä resonoi sisälläsi. Kumpikaan valinta ei ole sen oikeampi tai väärempi kuin toinen. Kyse on sisäisten tuntemuksiesi seuraamisesta ulkoisen maailman sijasta.

Useimmat ihmiset pelkäävät muutosta riippumatta siitä, miten pieni tai merkityksetön se on. He haluavat varmuutta elämäänsä, mutta jos ette muutu, niin ette kehity. Kehitysvauhti jää yksilön omalle kontolle.

Kysymys:
Mestarit, ovatko neanderilaiset lemurialaisia, joista luemme metafyysisissä piireissä? Jos eivät, miten tuntevia neanderilaiset olivat? Millä polulla he olivat? Miten heidän erilainen aivomuotonsa vaikutti heidän tietoisuuteensa? Miten he kuolivat ja miksi? -Margaret, USA

Vastaus:
Ei, lemurialaiset olivat ryhmä korkeasti kehittyneitä olentoja, joilla oli kyky kommunikoida mielensä kautta ja luoda se, mitä he päättivät ilmentää. Valitettavasti osa ryhmästä päätti leikkiä "kylmäfuusiolla" räjähtävin seurauksin. He hajaantuivat ja upottivat Mu-mantereensa mereen. Läntisin kolkka tunnetaan nyt Havaijin saarina ja itäisin osa on USA:n mantereella Mt. Shastan lähistöllä Kaliforniassa.

Juuri ennen katastrofia ryhmä lemurialaisia muutti vanhoihin tulivuoritunneleihin Mt. Shastan sisälle ja muihin Kalifornian osiin kohti merta. He muodostivat tunneliasutuksen, mitä kutsutaan Telosiksi. He ovat vähän eri värähtelyä, joten ihmiset näkevät harvoin ketään heistä.

Neanderilaiset olivat yksi kehitysvaihe tämän päivän homo sapiensin evoluutiossa. Tuntevuus on kyky reagoida aistivaikutelmiin tai tiedostaa niitä. Joskus kutsumme sitä tiedostamiseksi. Jotkut ihmiset julistavat, että aistivan olennon täytyy pystyä empaattisuuteen muiden olentojen ahdingolle.

Neanderilaiset kehittyivät tässä kasvuvaiheessa. Heidän aivojensa muodolla oli vain vähän vaikutusta tämän kyvyn kehittymiseen. "Esiotsalohkot" sisälsivät sen ryhmätiedon tai ne vaistot, joita aiemmat ihmiset olivat käyneet läpi. Korkeampia toimintoja käsiteltiin aivojen muilla alueilla, joita aiemmin ei ollut käytetty. Evoluution ja sääjaksojen yhdistelmä aiheutti neanderilaisten sukupuuton.

Ihmiskunta on käymässä tällä hetkellä läpi toista evoluutiota, mikä avaa psyykkisiä väyliä. Olette kehittämässä uudelleen Lemurian ja Atlantisen rotujen taitoja. Kallonne koko on pettävä, koska tällä hetkellä käytätte hyvin pientä osuutta aivoistanne. Tapahtuvat muutokset aktivoivat suuremman osan aivoistanne ja palauttavat mielen avulla kommunikoinnin.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >