1.2.2011 - Kysymyksiä mestareille

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
1.-8.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, siitä huolimatta, että olen upean rakastavassa suhteessa, johon kumpikin meistä on suostunut tietoisesti ja pyhästi, niin heti kun olemme jonkun toisen kanssa ja ryhmässä, kumppanini ei anna minulle kunnollista katsekontaktihuomiota eikä sano arvostavia sanoja minusta, vaikka hän jatkuvasti puhuu "upeasta suhteestamme" ollessamme yhdessä. Miksi hän ilmaisee tätä vastakkaista asennetta ryhmässä tai jonkun muun läsnä ollessa? -Kita, Iso-Britannia

Vastaus:
Ongelmana tässä ei ole kumppanisi vaan paremminkin sinä. Sinulla on tarve saada jatkuvaa vahvistusta. Hän on hyvin vakavissaan niissä sinulle ilmaisemissaan lumoutumisen ja tyydytyksen tunteissa, mitä hänellä on kumppanuudestanne. Kuitenkin ollessaan toisten ihmisten kanssa hän on mielellään sosiaalinen eikä omista koko aikaansa sinulle - hän omistaa ollessanne kahdestaan. Hän ei puhu jatkuvasti sinusta työtilanteissa, ostoksilla tai kuntoillessa. Hänen huomionsa kiinnittyy täysin siihen, mitä hän on tekemässä. Tämä ei merkitse, että hän olisi omaksunut toisen asenteen sinua kohtaan.

Kun et näe hänen "viettävän koko aikaansa" ylistäen avujasi, menet paniikkiin ja epäilet sitä, mitä hän sanoo sinulle yksityisesti. Osasyynä pelkoosi on, että sinulla on luottamusongelmia ja tarvetta jatkuvaan vahvistukseen. Vaikka tiedät suhteenne sovituksi, et ole vakuuttunut siitä, että olet riittävän hyvä pitämään hänet, ja kuten joissain entisissä tilanteissa, odotat tulevasi petetyksi.

Hänellä ei ole mitään varmuusongelmia omassa sitoutumisessaan sinuun. Tässä on kyse vain sinusta ja omista varmuusongelmistasi. On aika tehdä inventaari ja myöntää itsellesi, mitä tunnet suhteista ja vuorovaikutuksesta toisten ihmisten kanssa yleisesti ottaen.

Kumppanuudesta on tullut mukavaa sinulle, kuten pitäisikin. Älä ala sulkeutua pelkästään siihen. Vietä aikaa joka päivä toisten ihmisten kanssa ja puhu muista asioista kuin kumppanistasi. Jotkut ihmiset väsyvät, kun eivät kuule mitään muuta kuin mahtavasta suhteestanne. Toistat sitä jatkuvasti vahvistaaksesi sitä itsellesi. Siihen ei ole mitään tarvetta. Tutki pelkoa, joka luo tämän tarpeen. Tuo se pintaan ja hyväksy, että nämä pelot tulevat menneisyydestä ja olet muuttunut. Rakasta siinä, missä olet nyt, ja siirry eteenpäin.

Kysymys:
Mestarit, olen "vaihdokas" ja minun on sopimuksen mukaan huolehdittava lähteneen sielun vaivaisesta ja vanhahkosta äidistä, jolla on dementia. Emme pidä toisistamme ja siksi toivon hänen kuolevan. Minulla ei ole apua, rahaa enkä usko karmasyihin. En halua nousta aamulla ja olen väsynyt ja haluan lähteä. Auttakaa minua ymmärtämään tätä elämäni puolta, joka näyttää pitävän minut epätoivossa. -Julie, USA

Vastaus:
Silloin kun sielu tekee sopimuksen lähtevän sielun kanssa siitä, että hän ottaa sen kehon hallintaansa, se tehdään kera sen historian, miten tuo fyysinen olento on toiminut kasvunsa aikana. Toisin sanoen, kun mennään aiemmin käytettyyn kehoon, peritään sen velvollisuudet ja toimet. Etuna sinulle "vaihdokkaana" on, ettei sinun tarvitse käydä läpi syntymää, peruskoulutusta ja oppia ammattia - otat vain haltuusi toisen, joka on jo tehnyt nämä asiat.

Lähtevä sielu on suunnitellut jättävänsä kehon vaihdon aikana eikä oikeastaan välitä, mitä keholle tapahtuu. Se ei välitä aloitettujen asioiden tai omaksuttujen velvollisuuksien jatkumisesta. Jos lähteneen sielun keho olisi kuollut (lakannut toimimasta), hallintoviranomaiset olisivat ottaneet vastuun sen äidistä. Koska keho jatkaa toimintaansa sinun ollessa ohjaksissa, valtio odottaa sinun huolehtivan "äidistäsi".

Hän ei pidä sinusta, koska hän voi tuntea, ettet ole hänen kasvattamansa lapsi. Sinä et pidä hänestä, koska sinulle ei ole mitään tunnesidettä tähän naiseen. Tämä on sinulle oppitunti ahneudesta (helpon ratkaisun halu, kun vain "kävelit sisään"), suvaitsevuudesta (eläminen nyt) ja luotettavuudesta tai totuudenmukaisuudesta (sanasi pitäminen lähteneelle). Ala suunnitella tulevaisuuttasi ja hyväksy tämän elämän rajoitukset, kunnes hän kuolee. Olet pyytänyt olla sinä läsnä olevassa hetkessä. Rentoudu ja opi tunteista, joita jokainen askel tuo.

Kysymys:
Mestarit, haluan tietää, onko planeetta-asetelmalla ja fotonivyöhykkeellä vaikutusta värähtelyymme. Värähtelyt joita tunnen ja tulkitsen, sanovat, että asetelma aiheuttaa värähtelyä, mikä kohottaa omia värähtelyjämme avaten henkisen sydämemme. Kuten tiedätte, kirjoitan henkistä kirjaa. Mitä ovat ajatuksenne kirjani selityksestä tästä koko asiasta? Tuleeko minulle lisää informaatiota värähteellisesti? Tunnen olevan muutakin. Aikomukseni on välittää tuo informaatio kunnolla. -Kim, Alankomaat

Vastaus:
Sieluna olet osa kaikkea, mitä on. Kun sielu päättää käyttää ihmiskehoa, fyysiseen olemukseen vaikuttaa kaikki, mikä on samassa aikavaiheessa ja ulottuvuudessa. Tämä ajankohtainen energia on voimakkaampaa ja selvempää kuin mikään tuhansiin vuosiin. Jos sielu avautuu tämän energian aistimiseen, se tuntuu koko kehossa.

Sielut tulevat fyysiseen inkarnaatioon aikomuksenaan kokea fyysisyydessä universumin Lähde-energiaa, ehdotonta rakkautta, missä kaikki ei-inkarnoituneet sielut asuvat. Tätä kutsutaan niiden elämäntarkoitukseksi. Monet eivät koskaan pääse pisteeseen, missä he edes alkavat tuntea ja ymmärtää tätä autuuden tilaa. Useimmat "vitsailevat" liian kiireisenä älyllisesti egosta ja tuomitsemisesta. Ne jotka sen sijaan tuntevat ajattelevansa tekojaan, avaavat väyliä, jotka auttavat heidän tiensä ohjaamisessa.

Olit aiemmin valinnut selittäväsi kanssaihmisillesi, mitä tämän ajan mahdollisuudet ovat maan päällä. Joidenkin tekojen intensiivisyyden vuoksi alat epäillä intuitiotasi ja tämä hidastaa etenemistäsi. Avaudu, mene sydämeesi ja tunne parhaimmat toimet ja suunnat itsellesi joka hetki. On ehdottomasti lisää informaatiota tulossa, mutta sinulla on vaikeuksia ottaa sitä vastaan, jos et luota täysin prosessiin.

Kysymys:
Mestarit, morsiantani painostetaan ottamaan taas yhteyttä äitiinsä. Vuosien psyykkisen väkivallan jälkeen joka kulminoitui pettämiseen, morsiameni laittoi rajat äidilleen. Hän on yrittänyt useita kertoja muodostaa yhteyttä, mutta äiti on torjunut hänet, kieltäytyy tunnustamasta pettämistä ja vaatii tulla puhutelluksi "äiskänä". Melkein joka ilta morsiameni sanoo oppaiden ja enkeleiden vaativan, että hän paheksuu itseään äidilleen palvellakseen "esimerkkinä" ja ne myös uhkaavat häntä. Onko tämä totta ja mihin toimiin hänen olisi parasta ryhtyä? -Jay, USA

Vastaus:
Ei-fyysiset valo-olennot eivät koskaan uhkaa tai vaadi jotain tehtäväksi. Sielun vapaa valinta on määräys, joka estää oppaita tai enkeliä puuttumasta oppitunteihin, jotka sielu on aikonut oppia. Morsiamesi teki pitkään ja kovasti työtä ymmärtääkseen sitä valtaa, mitä hänen äitinsä käytti häneen, ja hän alkoi kunnioittaa itseään riittävästi ottaakseen takaisin oman voimansa ja sanoakseen "ei enää" väkivallalle. Oppaat ja enkelit ovat ehdottomassa rakkaudessa täysin tuomitsematta sitä, mitä ihmiset pitävät oikeana tai vääränä.

Hänen äitinsä on äärimmäisen negatiivinen ihminen, joka vetää kaikenlaista negatiivista energiaa itseensä. Tähän sisältyy inkarnoitumattomia sieluja, jotka ovat kieltäytyneet lähtemästä negatiiviselta maapallolta ja maleksivat maisemissa yrittäen saada ihmisiä tekemään asioita. Jotkut näistä negatiivisista energioista ovat lähestyneet morsiantasi illalla. Hän työskentelee edelleen äitiinsä liittyvien oppituntien kanssa. Osana näitä ajatuksia hän kohtaa kysymyksen, mikä hänen vastuunsa on äitiään kohtaan. Tässä päättämättömyydessä negatiiviset energiat puuttuvat peliin ja yrittävät vakuuttaa hänet palaamaan tunneristiriitaan äitinsä kanssa, koska se loisi suuren määrän negatiivista energiaa ja ne rakastavat sitä.

Kun hän menee nukkumaan, hänen pitäisi pyytää universumia ja kaikkia valo-olentoja suojelemaan itseään ja olemaan sallimatta negatiivisten energioiden häiritä hänen untaan, täyttämään hänen ajatuksensa ehdottomalla rakkaudella ja ymmärryksellä matkastaan. Hänen ympärillään oleskelee negatiivisia olentoja. Ne eivät pidä palavista kynttilöistä tai salviasta, mikä saattaa auttaa niitä siirtymään eteenpäin. Jos ne sinnikkäästi vaivaavat häntä, osallistuminen energiaparannusrinkiin tai työskenteleminen parantajan kanssa, joka voi erottaa ja kumota negatiivisuutta, ratkaisisi jäljellä olevan ongelman.

Kysymys:
Mestarit, menin hiljattain oranssin sumun läpi ajaessani aviomieheni kanssa pimeällä, syrjäisellä tiellä. Oranssi sumu oli rakeista ja noin 6 metriä pitkä ja 4 metriä korkea ja se leijui tien yllä. Sumu lähetti tuoksua, mikä ei ollut tuttu kummallekaan meistä, kenties vähän makea. Selittäisittekö, oliko tämä orbi vai ihmisen tekemää ainetta? -Janice, Australia

Vastaus:
Tämä sumu ei ollut orbi. Orbi on rakenne, jota Kotoa vierailevat sielut usein käyttävät ollakseen ihmisten näkemiä, silloin kun ne eivät halua ponnistella rakentaakseen fyysiseltä vaikuttavan kehon. Ne ovat yleensä malliltaan ympyröitä ja niissä saattaa olla kasvoja, mutta normaalisti ne sisältävät geometrisia muotoja, mitkä ovat yksi kommunikointimuotomme. Orbit eivät ole usein riittävän värähteleviä ihmissilmän nähtäväksi ja ne täytyy havaita digitaalisesti tai filmiltä.

On muita tapoja, joilla sieluja voidaan nähdä. Ne voivat ilmentyä ektoplasmana, joka vaikuttaa läpinäkyvältä tai savuiselta. Inkarnoitumattomat sielut jotka eivät ole vielä palanneet kotiin, voivat kehittää tämän tavaksi näkyä ja kertoa ihmisille, että he ovat maisemissa. Jotkut käyttävät sitä tapana pelotella ihmisiä.

Seuraavaksi meidän on puhuttava puhtaasti fyysisestä molekyyliaineesta, jolla on taipumus kasautua elektronirakenteensa vuoksi. Tämä voi olla hiukkasainetta tai elävää ainetta, sellaista kuten mikro-organismit. Se mihin törmäsitte, oli epäorgaanisen ja orgaanisen organismin yhdistelmä.

Sumu muodostui pienenpienistä organismeista, joita luonto ja ihminen oli häirinnyt ja jotka olivat riittävän kevyitä noustakseen lentoon. Sama tapahtuma joka vapautti hiukkaset, häiritsi myös ympäröivää sumua ja mädätti aineita. Nämä organismit pystyivät ruokkimaan itseään osalla jätteestä, joten ne roikkuivat yhdessä. Se mitä haistoitte, oli koko massan yhdistelmätuoksua. Se leijui lähellä maata, koska tuulet olivat tyyntyneet ja massa valmistautui asettumaan.

Kysymys:
Mestarit, onko chakrojen mahdollista rikkoutua tai vahingoittua? Ovatko minun chakrani rikkoutuneet? Käytin spiritismilautaa ja nyt tämä saa minut tekemään hallitsemattomia asioita toisinaan. Mitä minun pitäisi tehdä? Jos meditoin joka päivä, onko minulla mahdollista tavata oppaani? -Radheshyam, USA

Vastaus:
Charkojen ei ole mahdollista rikkoutua korjauskelvottomaksi. Chakrat voivat tulla tasapainottomiksi ja osittain tukkeutua, jolloin ne eivät anna energian virrata läpi tehokkaasti. Tämä on hyvin yleistä ja sitä tapahtuu kaikille, jollei chakrojen terveydestä jatkuvasti huolehdita. Tätä kirjoitettaessa kaikki chakrasi ovat epäjärjestyksessä - jotkut pyörivät myötäpäivään ja toiset vastapäivään. Tämä tekee energiavirtauksen hyvin vaikeaksi kehossasi.

Visualisoi päivittäisessä meditoinnissasi jokainen chakra ja auta niitä pyörimään samaan suuntaan samaa tahtia. Tämä vastaa ratasten harmonisointia mekaanisessa laitteessa. Sitten asiat luistavat tasaisesti.

Olemme puhuneet aiemmin maasidonnaisten energioiden keräämisestä spiritismilautaa käyttämällä. Olet kutsunut sisään melko ilkeän inkarnoitumattoman sielun, josta on hauskaa pilkata ja loukata toisia ihmisiä. Hän on parhaillaan kiinnittyneenä sinuun. Jos haluat päästä siitä eroon, tarvitset sellaisen terapeutin apua, joka on kouluttautunut henkien vapauttamiseen. Sinun täytyy käydä läpi prosessi, missä perut kutsusi hänelle ja katkaiset yhteydet, jotka hän on muodostanut energiaytimesi kanssa. On erittäin tärkeää aina olla tietoinen siitä, mitä pyytää tulemaan esiin. Negatiiviset olennot käyttävät pienimmänkin tilaisuuden ja ryntäävät sisään. Haluatko puhua jonkun kanssa ei-fyysisessä ulottuvuudessa? Ei mitään ongelmaa - tässä niitä tulee. Varaudu ennalta.

Oppaasi keskustelevat kanssasi mielellään, mutta ne eivät kerro sinulle sitä, mitä haluat kuulla, kuten negatiiviset olennot tekevät aluksi. Ne eivät sano sinulle, mitä tehdä, vaan antavat neuvoja auttamaan sinua tekemään päätöksiäsi. Koska olet esittänyt avoimen kutsun aiemmin kaikille, joita on maisemissa, ne haluavat varmistaa, että haluat todella kommunikoida niiden kanssa. Luo tila pyytämällä vain valo-olentoja tulemaan ja vain korkeimmaksi ja suurimmaksi parhaaksi. Esitä heille kysymys ja kuuntele vastausta. Joskus se tulee sanallisena ja toisinaan ne järjestävät niin, että näet jotain, joka vastaa kysymykseesi. Älä odota mitään - elä vain hetkessä ja tarkkaile kaikkea, mitä tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >