30.11.2010 - Kysymyksiä mestareille

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
30.11. - 7.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut hyvin vaativa kesä. Kesäkuussa aviomieheni jätti minut, heinäkuussa isoäitini (isän äiti) kuoli ja elokuussa isäni kuoli. Olen surrut paljon, mutta olen saanut myös suurta lohtua Reikistä ja muista energiaparannusmenetelmistä. Tämä uusi polku jonka olen löytänyt, on myös kertonut minulle, että olen itsekin valotyöntekijä. Olen erittäin kiitollinen siitä! Osallistun Fisherin avioeroseminaariin ja se antaa minulla hyödyllisiä neuvoja. Suurin ongelmani on, että rakastan edelleen sydämeni pohjasta miestäni ja tunnen perimmäiseksi totuudeksi, että meidät on tarkoitettu yhteen. Tiedän myös, että hänellä on edelleen lämpimiä tunteita minua kohtaan ja hän on huolestunut hyvinvoinnistani. Onko meillä mitään todellista toivoa vai pitäisikö minun irrottautua ja siirtyä eteenpäin. -Anne, Suomi

Vastaus:
Et varmasti suunnitellut helppoa jaksoa elämääsi. Äskettäinen itsesi tiedostaminen on sallinut sinun kestää nämä myrskyt minimaalisin vahingoin. Suru, hyväksyntä ja anteeksianto ovat joitain tämän elämän oppitunteja. Tämän myllerryksen myötä olet lisännyt luottamusta omiin kykyihisi. Olit hyvin riippuvainen miehesi tuesta tunteellisesti ja arkisissa asioissa. Sinut sysättiin sitten ulos turvaverkostasi etkä ainoastaan selviytynyt vaan kukoistit. Näin oli suunniteltu.

Yhteys universaaliin elämänvoimaenergiaan on altistanut sinut ehdottomalle rakkaudelle ilman tunnetaakkaa. Vietä aikaa tässä energiassa, kun meditoit. Kutsu sitä ja totuttele tunteeseen - se on seuraava askel, mitä etsit. Löydät vahvuutta ja vastaukset kaikkiin ongelmiisi, kun vietät aikaa opetellen rakastamaan itseäsi.

Sinulla ja aviomiehelläsi oli monia sopimuksia, jotka olette saaneet valmiiksi. Hänen täytyy kokea uusia asioita ilman sinua - kuten sinun ilman häntä. Tämä ei merkitse, että te ette jossain kohtaa tulevaisuudessa päätä uudistaa sopimustanne. Aika ei ole nyt oikea teille. Sinun täytyy nähdä lähitulevaisuus ja suunnitella sitä vain sinä itse mielessäsi. Ajattele vaihteen vuoksi vain itseäsi. Tee asioita, koska ne tuntuvat täydellisiltä sinulle, ei koska se on tavanomainen mallisi tai joku muu haluaa sinun toimivan tietyllä tavalla. Lähde suureen seikkailuun edessäsi sydän innokkaana. Elä läsnä olevassa hetkessä ja anna menneisyyden olla.

Kysymys:
Mestarit, kun olin teini-ikäinen, sain muutamia voimakkaita kanavointikokemuksia, joiden aikana kanavoin "luentoja" vanhemmilleni. Tunsin energian voimakkaana, mutten ymmärtänyt, mitä tuolloin tapahtui. Nyt kun tiedän ja teen henkistä työtä, näytän kadottaneen tämän kanavointikyvyn. Miksi se tapahtui menneisyydessä ja palaako sanallinen kanavointikyky, jotta voin käyttää sitä ihmisten auttamiseen? -Maria, Australia

Vastaus:
Teinivuosina oli estoton ja avoin ei-fyysisille energioille ympärilläsi. Sinusta tuli kanava hengille, jotka halusivat saada äänen. Tätä olet tehnyt monissa menneissä elämissä ja se on luonnollista sinulle. Jotkut näistä olivat kauniita valo-olentoja ja jotkut olivat inkarnoitumattomia sieluja, jotka olivat jumissa raskaissa maan energioissa, koska ne eivät halunneet päästää irti ja siirtyä eteenpäin.

Herätessäsi henkiseen tiedostamiseen olet oppinut eron positiivisen ja negatiivisen energian välillä. Syvällä tiedostamattomalla tasolla käsität nyt, että jotkut vanhoista kontakteista eivät olleet valosta. Tämä on hillinnyt haluasi muodostaa uudestaan kontaktia.

Aiemman kokemuksesi myötä on helppoa yhdistyä uudestaan, jos ylität nuo sisäiset pelot. Ole hyvin varovainen, kun avaat kanavat, jotka suojelevat sinua negatiivisia energioita vastaan. Ilmaise aikomukseksi, että vain valo-olentoja tulee kommunikoimaan.

Ensimmäisenä askeleena pitäisi avautua jatkuvaan keskusteluun omien oppaidesi kanssa. He voivat sitten auttaa toisten valo-olentojen esittelemisessä, jotka ehkä auttavat sinua. On monia henkiä, jotka ovat valmiita auttamaan. Vain pyydä heitä!

Kysymys:
Mestarit, mitä mieltä olette kuolemanrangaistuksesta? Myös kuolemaan tuomittu rikollinen on luotu Jumalan kuvaksi - jostain syystä tämä tietoinen olento päätti esittää tietämätöntä ja jumalatonta henkilöä tai lopettaa karmallisen kostonsa tässä elämässä. Tuomari päätti lopettaa tämän tietoisen olennon elämän. Mikä ero on rikollisen ja tuomarin välillä, joka oikeuden nimissä voi tappaa laillisesti tietoisen olennon? Kuten sanonta kuuluu, on parempi pelastaa henki kuin rakentaa seitsemän kerrosta pagodia. Eikö teistä ole suotuisaa antaa elinkautinen tuomio vankilassa jumalattoman tekonsa katumiseen? -Melvin, Singapore

Vastaus:
Emme tuomitse niitä asioita, joita te sielut päätätte kokea ja kokeilla ollessanne kehomuodossa. Kaikki sielut ovat samanlaisia sielutasolla riippumatta siitä, pidättekö te heitä hyvinä vai pahoina. Teidät kaikki jaettiin Lähteestä ja sisällätte samaa ehdottomasti rakastavaa energiaa. Vain maan päällä on negatiivisuutta. Vain siellä reagoitte tunteellisesti "oikeudenmukaisuuteen", koska sitä on vain maan päällä.

Riippumatta siitä, miten sielu "pukeutuu", pyhimykseksi vai syntiseksi maan standardien mukaan, se on velvollinen noudattamaan sen sääntöjä ja määräyksiä, missä se päätti elää. Jos se kokeilee murhaajan energiaa ja tekee sen alueella, missä on käytössä kuolemanrangaistus, se oli tietoinen tästä sielutasolla suunnitellessaan tuota elämää. Telottamiskokemus saattoi olla syynä, miksi se valitsi siihen sisältyvän draaman.

Monet maat ja alueet planeetalla eivät salli telottamista oikeusjärjestelmässään - valtava enemmistö siksi, että sellaisen tuomion toteuttaminen tekee niistä murhaajia. Niistä tuntuu, kuten ehdotit, että vankilassa pitäisi viettää aikaa katuen. Mutta on mahdotonta pakottaa toista tekemään mitään, mitä hän ei pyri tekemään. Vanki voi viettää loppuelämänsä maan päällä kiroten järjestelmää ja maailmaa ja syytää suurta negatiivisuutta tuolle alueelle.

Pakotettu aika yksinäisyyteen rajoitettuna, mikä mahdollisesti johtaa meditoinnin löytämiseen, saattaa auttaa ihmisiä työstämään niitä elämän oppitunteja, joita varten he tulivat maan päälle. Tämäkin olisi ollut osa suunnitelmaa. Se voisi tapahtua myös sielulle, kun se kohtaa lähestyvän kuoleman.

Lainaat kaunista mietelmää. Me kysyisimme: miten pelastetaan ihmiset, jos he ovat lähteneet toiseen suuntaan elämässään eivätkä ole valmiita pelastettavaksi?

Kysymys:
Mestarit, palasin vastikään Lontooseen auttamaan 101-vuotiasta isääni. Hän kärsi äitipuoleni hyväksikäytöstä ja uupui ruuanlaitosta joka ilta. Hän kuoli luultavasti tuloksena konfliktista, mikä syntyi tuotuani mukaan aikuisten suojeluvirkailijan, Minusta tuli syntipukki hänen hautajaistensa jälkeen. Tyttäreni ja äitipuoleni tekivät syytöksiä poliisille, joka hääti minut talosta. Käsittääkö isäni nyt, mitä tapahtui, ja tietää, että rakastin häntä, vai ajatteleeko hän, että kaikessa oli vain kyse rahasta? Lopussa hän näytti olevan täynnä rakkautta. Onko hän nyt hyvässä paikassa? Näin unta hänestä huutamassa, että hän oli vankilassa, ja paiskomassa tavaroita saadakseen huomioita, tietämättä, että hän oli kuollut. Onko hän rauhassa vai ahdistunut siitä, että hänen katkeroitunut vaimonsa siirtää nyt kaikki hänen rahansa ja puolet talosta perheen ulkopuolelle? -Anna, Australia

Vastaus:
Isäsi on palannut Lähteen ehdottomaan rakkauteen. Kotona hän on rauhassa ja "tiptop-kunnossa", kuten hän sanoo. Häntä eivät huoleta mitkään aineelliset tavarat eikä hän valitse puolta tai hänellä ei ole haluja maallisten tavaroidensa omistuksesta. Koska hän ei voinut ottaa rahoja mukaansa eikä niillä ole käyttöä hänelle, hän vain tarkkailee, mitä toiset tekevät saadakseen ne hallintaansa. Se kuka saa ja miten paljon ja mitä hän teki sen saadakseen, on kaukana hänen ajatuksistaan.

Unesi oli heijastusta siitä, mitä tunsit koko tilanteesta saapuessasi. Oli energiaa ihmisistä, jotka pakottivat toisia tekemään asioita, joita nämä eivät halunneet tehdä. Isäsi oli voimakas persoona, joka ei pitänyt sitä, että hänelle sanotaan, mitä pitää tehdä. Hän halusi auttaa talossa ja hänen vaimonsa oli tietämätön sen aiheuttamasta verosta.

Äitipuolesi ja hänen perheensä oli ollut lähellä isääsi eivätkä he voineet aina nähdä, että he käyttivät häntä heikentyneessä tilassa. Hän oli sallinut tuon tilanteen vallita talossa useita vuosia eivätkä he kyenneet näkemään vaikutuksia, joita sillä oli häneen. Aikuisten suojeluihminen käsitti, mitä tapahtui, mutta hän ei nähnyt haittaa isällesi ja koko häiriö järkytti hänet näkemään, mitä tapahtui.

Äitipuolesi ja tyttäresi reaktio on tulosta syyllisyydestä, etteivät he huomanneet vaikutusta, mikä kaikella oli isääsi. Jos he nostavat riittävän metelin ja syyttävät sinua rahan motivoinnista, se saa heidät tuntemaan olonsa paremmaksi ajatuksista ja teoista, joissa he ovat olleet mukana. Jotkut ihmiset jotka ovat olleet mukana, ovat luoneet tunteen, että he ovat oikeutettuja osuuteen omaisuudesta. Astu sivuun äläkä anna heidän draamansa vaikuttaa elämääsi.

Kysymys:
Mestarit, naapurin pojat käyttivät minua seksuaalisesti hyväksi ollessani 4-vuotias. 7-vuotiaaksi saakka nukutin itseni tarkalla muistikuvalla siitä, mitä tapahtui. Kuitenkin 7-vuotiaana muutin muiston fantasiaksi, että minut oli vangittu kuin suuri hirvi tai tiikeri. Sadat miehet pilkkasivat minua ja leirillä he tunkivat kaikkiin aukkoihini ruokaa, kunnes minusta tuli valtavan lihava ja sitten he keihästivät minut. Miten tuo kummallinen fantasia tuli 7-vuotiaan mieleeni? Olin 39-vuotias, ennen kuin tiesin, että minua oli oikeasti käytetty hyväksi. -Margaret, USA

Vastaus:
Ihmismieli ja -keho ovat hyvin kestäviä. Silloin kun tapahtuu trauma eikä tietoisuus ole valmis käsittelemään kaikkia seuraamuksia, muistatte sen kaiken tavalla, jonka voitte kestää. Rajallisella ymmärrykselläsi 4-vuotiaana tiesit, että jokin ei ollut niin, kuin piti, joten elit tilanteen uudestaan yrittäen ymmärtää sitä. Sitten kun sinusta tuli 7-vuotias, ymmärsit, että jotain hyvin väärää oli tapahtunut sinulle, joten muutit tapahtuman käyttäen asioita, joita olit nähnyt elokuvissa ja lukenut tai joista sinulle oli kerrottu, asioita jotka olivat symbolisia, jotta se olisi voinut tapahtua sinulle tai jollekin muulle.

Monet 7-vuotiaan muistikuvan piirteet vastaavat tarinaa Hannusta ja Kertusta kera informaation, että eläimiä lihotetaan lahtaamista varten. Alusta saakka - sen vuoksi mitä hyökkääjät sanoivat - säilytit vaikutelman syyllisyydestä, että olit osittain aiheuttanut epämukavuutesi. 7-vuotiaana halusit tehdä muistostasi sadun yrittäen ottaa pelon pois siitä. Hannu ja Kerttu on synkkä tarina hylkäämisestä, kannibalismista ja kontrollin puutteesta, mikä sopii tuntemukseesi. Hyväksikäyttö sai sinut tuntemaan, että suojelijasi olivat hylänneet sinut, isommat pojat syöneet ja että olit täysin vailla kontrollia kaikesta tapahtuneesta.

Aivan kuin uskomusjärjestelmät joita opettavat lapsuudessa vanhemmat, opettajat ja yhteiskunta, ne tilanteet jotka omaksut suojaksesi, pysyvät osana elämääsi, kunnes kaivat ne esiin ja korvaat uudella tai täydemmällä näkemyksellä tosiasioista. Jotkut näistä selviytymistaidoista on edelleen haudattuna psyykeesi ja vaikuttavat elämääsi toisinaan. Älä alla niiden piiloutua. Jos havaitset jotain epämukavuutta, pysähdy ja lähde etsimään syytä.

Kysymys:
Mestarit, poikaystäväni kahdeksan vuoden ajalta jätti minut. Koska rakastan häntä edelleen, haluan varmistaa, onko minulla mahdollisuutta palata takaisin yhteen hänen kanssaan. Ennustaja ja spiritualisti kertoi minulle, että hänen ex-vaimonsa teki noituutta miehelle tai lähetti pahan hengen aiheuttamaan eron minusta. Voisinko saada teidän mielipiteenne? Täytyykö hänen hankkiutua eroon riivaavasta hengestä? -Karen, Puerto Rico

Vastaus:
Ex-poikaystäväsi ei tarvinnut ketään auttamaan sen pimeän voiman hyväksymisessä, mitä hän kantaa. Hän on hyvin vaikuttunut vallasta ja hän tuntee, että negatiivinen energia on paljon vahvempaa ja voimakkaampaa kuin positiivinen energia. Tämä on totta ainoastaan, silloin kun - kuten hän on tehnyt - vapautuu kaikista positiivisista ajatuksista ja kukoistaa negatiivisuudessa.

Hänen ex-vaimonsa kyllä käyttää mustaa magiaa ja noituutta vaikuttaakseen ihmisiin, mutta noiden ihmisten on oltava auliita osallistujia kohtelun pysymiseksi ja vahvistumiseksi. Ex-poikaystäväsi pitää sen pahan hengen negatiivisuudesta, joka on hänen kanssaan. Hän käyttää henkeä vahvistamaan omaa negatiivisuuttaan, joka lisää hänen kontrolliaan toisista.

Jo ennen kuin negatiivinen henki tuli mukaan, poikaystäväsi oli alkanut muuttua. Sinäkin olet muuttunut, mutta sinusta on tulossa tietoisempi hyvyydestä maailmassa, kun taas hän etsii pahuutta. Hän ei ole enää se henkilö, johon rakastuit. Jotta teillä kahdella voisi olla mukava suhde, joko hänen pitäisi luopua kontrolloinnistaan tai sinun pitäisi luopua hyvyydestäsi.

Mitä negatiivisiin henkiin tulee, ne estävät teitä elämästä omaa elämäänne ja oppimasta sitä, mitä tulitte maan päälle oppimaan. Ongelmana on, että on hänen valintansa, laittakaako hän hengen lätkimään vai ei. Kukaan muu ei voi tehdä tuota päätöstä hänen puolestaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >