HomeViestejäValerie Donner1.9.2022 - Suoraan sydämestä

1.9.2022 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 1.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko.

Tässä on viimeisin Apollolta:

"Tänään haluan puhua suuresta heräämisestä. Olette suuren heräämisen keskellä. Lämpötila nousee, totuus tunkee läpi, valo nopeutuu ja huomaatte ihmettelevänne, mihin aika on kulunut. Nämä kaikki ovat merkkejä suuresta heräämisestä. Kukaan ei tiedä, mihin se pysähtyy. Tämä kohoava tietoisuus menee ikuisuuteen, eikä mikään voi pysäyttää, mitä Maan ylösnousemuksessa tapahtuu. Koko luomakunta on fokusoitunut teihin nyt. Voitteko tuntea tuon rakkauden? Voitteko tuntea Maan sydämenlyönnin? Maa on haltioitunut, ja toivomme, että monet teistä tuntevat samoin. Toivomme, että tunnette pimeyden raivaamisen ja miten paljon rauhallisempi planeetta on.

Missä tahansa asutte, tätä tapahtuu hurjaa vauhtia. Luoja tekee siirtonsa. Kortit ovat pöydässä. Ei ole paluuta aineelliseen maailmaan, koska se romahtaa edessänne. Teillä on suurenmoinen tulevaisuus. Voi olla kaoottista jonkin aikaa, mutta teillä on työkalut pujotella sen läpi, mitä tahansa tapahtuu. Löytäkää vahvuutta Lähteen rakkaudesta ja Lähteen rakkautta teitä kohtaan sydämestänne. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette. Olemme kanssanne ja autamme teitä selviämään."

Maajoukko, miten menee? Alatteko nähdä valon tunnelin päässä? Se on siellä. Elokuva on aivan pian ohi. Kuuntelemalla luontoa voitte tuntea onnellisuuden, jota siinä on. Seisoessanne katselemassa aurinkoa voitte tuntea korkeamman tietoisuuden. Se on, kuin ruokittaisiin tähdistä. On monia todisteita, että totuus vapauttaa. Antakaa noiden merkkien hoivata teidät ulos kolmesta viime vuodesta. Päästäkää irti menneisyydestä, koska olette sen ohi. Pimeät sielut ovat vapaassa pudotuksessa. Maa vapautuu niistä iäksi.

Paljon enemmän ihmisiä herää. Tämä on välttämätöntä, jotta sitä ei tapahdu koskaan enää, mitä tällä planeetalla tapahtui. Valovoimat etenevät. Ne tekevät valtavia harppauksia. Ne ovat valmiina ja tekevät fantastista työtä, aivan kuten te. Tämä suuri vahvuus tuo mieleeni, mitä Clint Eastwood sanoi 1983 elokuvassa "Ratkaiseva isku": "Anna mennä. Pelasta päiväni!" Hän on aina esittänyt kovaa tyyppiä.

Olemme kovia tyyppejä, jotka taistelevat valon puolesta. Saamme tuntea vahvuutta rakkaudesta ja totuudesta sisällämme. Edistymme, ja meille tulee ratkaiseva isku Maan vapauttamisessa.

Jokainen ajatuksemme on tärkeä. Jokaisella liikkeellämme on merkitystä. Ystävällisyyden ja rakkauden harjoittaminen ankkuroi lisää viidettä ulottuvuutta ja korkeampaa energiaa. Poistamme uhritietoisuuden ja juurrutamme voiton. Meillä on oikeus olla ainutlaatuinen itsemme. Saamme harjoittaa täysivaltaisuuttamme. Meidän täytyy olla totuudessa ja valossa. Tämän energian pitäminen on työtämme. Meidän ei tarvitse taistella niitä vastaan, jotka ajattelevat eri tavalla kuin me. Meidän tarvitsee olla vain itsemme ja rakkaus ja sallia muille oma heräämisensä.

Taivaalla on merkkejä, ja niitä tulee lisää. Olen alkanut oivaltaa, että pilvitaiteilijat tekevät uutterasti työtä antamaan muita merkkejä ja vakuuttamaan meidät suuresta heräämisestä. Kuvittelen, että nämä pilvitaiteilijat ovat enkeleitä, ja ne tekevät taidetta iloksemme. Ne tietävät, että jotkut meistä etsivät, mitä taivaalla tapahtuu. Ihmiset ympäri maailmaa katsovat aurinkoa ja taivasta. Yhtenä päivänä ne tekivät ison sydämen, ja saatoin tuntea, että niiltä tuli rakkautta. Olen nähnyt kirjaimia, kultaisen lohikäärmeen ja myös Trumpilta näyttävän pilven. Minusta se oli huvittavaa. Mitä tahansa tunteekin hänestä, enkelit tekivät upeaa taidetta. Taivalla on suuri taidegalleria. Katso muutaman kerran. Tässä on pari kuvaa:

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2022/09/0_85_240_150_IMG_2677.jpg   https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2022/09/0_85_240_150_IMG_2678.jpg

Äskettäinen matka

Ajoin hiljattain pitkän matkan ja kävin perheeni luona Redwoodsissa Pohjois-Kaliforniassa. Minulla on ilo kertoa, että näin Eskon, sisareni/veljeni lapsenlapsen, jonka kallon punapuusta pudonnut oksa murskasi viime lokakuussa. Hän selvisi ihmeenkaupalla ja täyttää lokakuussa 4 vuotta. Hänellä on edelleen joitain erityistarpeita, mutta hän leikkii ja pitää hauskaa, kuten normaali lapsi. Olemme hyvin kiitollisia rukouksistanne ja tuestanne.

Koska jotkut teistä eivät ole koskaan olleet Redwoodissa, näytän teille muutaman (?) kuvan läheltä perheeni asuinpaikkaa:

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2022/09/IMG_20220901_103521.jpg

Noissa puissa on suurenmoista energiaa, ja ne ovat upeita. Ne ovat vartijoita/suojelijoita täällä rannikkoalueella.

Sisäistä pohdiskelua

Sisäinen maailmamme heijastaa ulkoisen maailmamme. Kun voitamma taistelun sisällä, voitamme taistelun ulkona. Kaikki käyvät läpi haasteita. Muutos on hillitöntä. Maailma tuntuu järjettömältä. Monilla on surua ja terveyshaasteita, työ- ja talouskriisejä, ongelmia perheen ja ystävien kanssa, vaikka mitä.

Nämä ovat astinkiviä matkalla mestaruuteen. Mestaruus ei merkitse, että meillä on kaikki vastaukset kaikkeen, vaan se merkitsee, että pystymme selvittämään asiat. Se on tärkeä muistaa näinä haasteiden aikoina. Mestarit ovat niitä, jotka ovat voittaneet fyysisen maailman. Uskon, että he ovat takaisin nyt. Uskon, että olemme noita mestareita, ja olemme muistamassa, keitä olemme ja miksi tulimme.

Tässä on muutama asia, jotka kerron asiakkailleni, kun heillä on haasteita:

* Kysy itseltäsi: "Mikä antaa minulle rauhaa?"

* Tiedä, että voit aina valita, sinulla on enemmän kuin yksi vaihtoehto. Joskus luulemme, että meillä on vain yksi vaihtoehto ja se laittaa meidät uhrirooliin. Olemme voimaantuneita, kun tiedämme, että meillä on monia vaihtoehtoja, ja pääsemme pois syyttelystä.

* Haavoittunut lapsi tarvitsee parannusta. Tämä haava perustuu pelkoon. Kun oivallamme tuon ydinongelman, voimme puhdistaa energeettisesti pelon.

* Rukoilu, meditointi ja luonnossa oleminen ovat kolme suotuisinta tapaa mennä haasteiden läpi. On myös hyödyllistä puhua jollekin, joka voi auttaa sinua eri perspektiivillä.

* On tärkeää päästä ulos rajoittuneista uskomuksista, kuten allopaattinen terveydenhoitojärjestelmä tai perinteinen tapa tehdä asioita. On tärkeää kyseenalaistaa se, mitä olemme tehneet aiemmin, ja olla avoin luonnollisemmille parantumistavoille. Ne ovat rajattomia.

* Kyseenalaista kaikki. Katso syvälle jokaista valintaa, joka sinun täytyy tehdä.

* Salli taikuus ja ihmeet. Niitä tapahtuu joka päivä.

* Harjoita kiitollisuutta joka päivä.

Viesti Miralta 30.8.2022

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Puhun teille tänään vilpittömän rakkauden ja kiitollisuuden kera. Osoitamme koko maanpäällisen elämän henkiinheräämisen suuntaan.

Tosiaankin, olette nopeassa ylösnousemusprosessissa. Se on nopeutunut, koska olette läpäisseet monia testejä ja olette nyt valmiita kauniiseen uuteen maailmaan. Tiedämme myös, että monet vaativat olla maan päällä tänä aikana, ja se on vaatinut veronsa. Olette lopen uupuneita, ja ansaitsette paljon parempaa. Vanhat säännöt eivät päde enää, ja elätte korkeamman tietoisuuden uusien sääntöjen ja periaatteiden mukaan, jotka parantavat sydämenne ja auttavat teitä elämään ilossa ja yltäkylläisyydessä.

Elämä valossa on kohottavaa. Tällä tavalla eläminen saa sydämenne laulamaan, ja kehonne "liitelee" joka hetki, kun olette maan päällä uudessa todellisuudessa. Sielunne ikään kuin poreilee ilosta ja kuplii uudessa luomisessa, joka on täynnä yllätyksiä ja taikuutta. Kommunikoitte monilla eri tasoilla sisäisesti ja ulkoisesti. Vastaukset kaikkeen virtaavat teille, ja teitä opastettaan totuudessa, rakkaudessa ja valossa.

Tarpeetonta sanoa, että päästätte irti vanhasta, ja vanha vapautuu teistä. Käytännössä ette enää tarvitse vanhaa. Taustatukenne on aina luottamuksenne Lähteeseen ja luottamuksenne, että kaikesta huolehditaan. Monin tavoin elämästä tulee helpompaa ja luonnollisemmin virtaavaa. Olette vahvempi ja voimakkaampi, kuin tiesitte koskaan voivanne olla. Puolustatte valoa, rakkautta ja totuutta, mikä on horjumatonta. Kukaan ei sanele elämäänne uudessa maailmassa. Se kaikki virtaa sydämestänne, koska elätte valossa.

Olette ottaneet voimallisia edistysaskelia, ja tämä sallii teidän tulla siksi, kuka todella olette. Teidän pitäisi olla ylpeä itsestänne ja kaikesta työstä, mitä olette tehneet päästäksenne tähän paikkaan nyt. Teitä kunnioitetaan ja rakastetaan. Teillä on monia seuraajia kaikissa valomaailmoissa, mukaan luettuna galaktiset olennot, enkelit, arkkienkelit, mestarit ja koko henkiperheenne. Monia on täällä nyt, ja juhlia pidetään jo. Sen pitäisi kertoa teille jotain siitä, miten lähellä se on.

Pyydämme teitä luottamaan prosessiin. Tietäkää, että Luoja on vastuussa ja kaikki on osa jumalaista suunnitelmaa. Teille on odotettavissa yllätyksiä. Se kaikki on elämän hyväksi planeetalla ja koko luomakunnan hyväksi.

Rakastan teitä, ja lähetän teille taikuutta, lahjoja ja ihmeitä.

Olen Mira.

*****

Tuotteita, tapahtumia …

Lopuksi

Jotkut sanovat, että olemme juuri eläneet haastavinta aikaa Maan historiassa! Olemme tehneet sen, maajoukko. Tunnen, että tästä eteenpäin elämämme on täynnä taikuutta ja ihmeitä. Juhlimme päivittäin, ja kaikki unelmamme toteutuvat.

Rakkautta, valoa ja kaikkia hyviä asioita minun sydämestäni teidän sydämeenne.

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >