HomeViestejäValerie Donner4.1.2022 - Suoraan sydämestä

4.1.2022 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta 29.12.2021:

"Olosuhteet joista löydätte itsenne, ovat väliaikaisia. Mullistuksen täytyy tapahtua, jotta monet useammat voivat nähdä valon. Pimeät voimat haluavat pitää teitä panttivankina maskeilla, määräyksillä ja pelolla. Tämän täytyy loppua! Ne löydetään, ja niiden piilopaikat paljastetaan ja tyhjennetään. Olkaa pää pystyssä. Luottakaa intuitioonne siinä, keiden ja minkä lähellä haluatte olla. Valmentakaa itsenne olemaan lankeamatta valeuutisiin ja valheisiin. Nähkää kaiken tämän kaatuvan, kun loitsut ja noituus poistetaan. Esitelkää valo-olemuksenne. Kohdelkaa itseänne hyvin. Pysykää valossa. Kun useammat teistä kokevat valonsa ja rakkautensa, pimeät voimat vapisevat pelosta. Ne tietävät, että se on ohi. Valolla on paljon enemmän voimaa kuin pimeydellä. Heiluttakaa vapaudenlippua ja nähkää niiden kaatuvan maahan. Julistakaa, että vanha 3D-maailma on loppu. Ottakaa ohjakset tiellä uuteen Maahan. Se on melkein valmis. Ette odota enää paljon pidempään."

Tässä sitä ollaan, maajoukko, taianomaisessa vuodessa 2022. Vuosi 2021 kiisi niin nopeasti ohi, että se on vain utuinen muistikuva. Pohtiessa tuntuu, ettei siellä ole mitään. Jotkut teistä luultavasti tuntevat samoin. Aika on nopeutunut, ja tänä vuonna tuntuu erilaiselta. Joulunaika tuntui erilaiselta. Menneisyydestä huuhtoutui kaikki pois, ja melkein kuin olisimme tyhjällä kankaalla. Tämä uusi vuosi on niin salaperäinen, kuin voi olla.

Ympärillämme on uusia energioita, kuten kosmiset energiat, galaktiset, uudet yhteydet Suureen keskusaurinkoon ja taivaan komppaniaan. Vanha pimeä tietoisuus on poistettu korkeimmilta tasoilta. Ylösnousemusenergiat ovat aktiivisia kehossamme syvimmällä solutasolla. Nämä energiat ovat valaistumista, tietämistä ja itsemme sallimista tietää enemmän, kuin olemme koskaan sallineet.

Juuri tässä ajassa on syvä sisäänpäin kääntynyt fokus. Ei ole enää tärkeää fokusoitua ulkoiseen maailmaan, koska se on hedelmätöntä ja järjetöntä. Etsimme sisältä, ja on kyse siitä totuudesta, kuka olemme, tai "minä olen" -olemuksesta. Tällä tavalla ryhdymme uuden Maan luomiseen. Ylösnousemusprosessissa ainoastaan tietoisuustasomme eivät nouse, vaan myös laskeudumme ja tuomme sisään korkeampia aspektejamme. Tällä tavalla muistamme, että olemme ylösnousseita mestareita, avatareja, suuria enkeliolentoja, sanoinkuvaamattoman voimakkaita ja täynnä lahjoja ja kykyjä, joita alamme muistaa.

Taikuutta on, että olemme jo olleet näitä voimakkaita olentoja ja voimme nyt tuoda selvästi takaisin muistot Jumala-itsestämme. Meditoidessa voit hengittää sisään Jumala-itsesi korkeampia aspekteja. Käytä hengitystä täyttämään itsesi ja koko kenttäsi Jumala-itselläsi. Tätä tehdessäsi tunnet itsesi tulevan korkeammaksi ja kevyemmäksi ja aina vain onnellisemmaksi. Tämä on se voima ja vahvuus, jota tarvitaan ylösnousemukseen. Tässä prosessissa yhdistyt viidennen ulottuvuuden energioihin ja korkeammalle. Yhdistät tämän korkeamman tietoisuuden kehon syvimmille solutasoille.

Mitä enemmän teet tätä, sitä enemmän nostat värähtelytaajuuttasi. Tässä kaikessa on kyse olemisesta Luojan sydämessä. Tässä prosessissa virityt toisten sydämiin. Tässä kohtaa jumalaista älykkyyttä virtaa luonnollisesti sinuun ja kauttasi. Vapaudut kamppailusta, pelosta, tuskasta, kärsimyksestä ja kiinnittymisestä aineelliseen maailmaan, ja salit valon opastaa sinua. Valo parantaa sinut, auttaa sinua luomaan ja vie sinut taianomaiseen, uuteen maailmaasi.

Tässä tietoisuustilassa olemme uskoakseni onnellisimpia ja elämme nyt-hetkessä. Kenties tästä syystä jotkut meistä tuntevat menneisyyden olevan ohi. Tuota energiaa ei enää tarvita eikä se palvele meitä. Tästä syystä meidät kutsutaan Kotiin, takaisin Luojan sydämeen.

Joistakin teistä saattaa tuntua, ettei teillä ole aikaa tehdä tätä pientä prosessia. Mikä voisi olla tärkeämpää, kuin värähtelysi nostaminen yhteensopivaksi uuden Maan ja korkeampien todellisuusulottuvuuksien kanssa? Voin vakuuttaa, että voit tehdä tämän yhdistymisen noin 10 minuutissa per päivä. Voit hengittää sisään ja tuoda takaisin nuo energiat. Voit tuntea ne kehossasi säännöllisesti, aina kun tarvitset niitä. Tämä antaa sinulle vahvuutta ja voimaa päästä läpi siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä.

Luomakunnassa ei ole koskaan tapahtunut sitä, mitä koemme nyt. Kuten useimmat teistä tietävät, planeetasta tulee ylösnoustessaan tavallisesti nova/uusi, eikä siellä ole elämää. Tämä kertoo, miten poikkeuksellisia olemme osana valoa ja koko luomista/luomakuntaa, joka vapauttaa Äiti Maan. Kun jatkamme sisäisen työmme tekemistä ja muistamme voimakkaan itsemme, meidät palkitaan mittaamattomasti.

Siis maajoukko, älkää olko huolissanne siitä, miten kauan tämä kestää, koska sillä ei ole enää merkitystä. Se tapahtuu nyt-hetkessä. Menneisyys on mennyttä. Fokusoidu luomaan uutta tulevaisuutta, jossa haluat elää ja jonka luomisessa auttaa. Toistamalla "miten kauan tämä kestää?" teet itsestäsi voimattoman ja jätät jonkun muun harteille työn tekemisen. Emme salli itsemme olla uhreja, vaan vaadimme voimamme olla mestarillinen itsemme ja muistaa koko mahtimme ja loistomme!

Viesti Miralta 4.1.2022

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, ja työskentelen tällä hetkellä Maa-neuvoston kanssa Maan ylösnousemuksen hyväksi.

Näemme, että verenne virtaa, yhdessä Maan veren kanssa, varjelemaan sen koskemattomuutta ja suojelemaan sitä sellaiselta, mitä se ei ole. Kehoihinne on hyökätty pitkän aikaa. Ja elämäänne ovat ohjelmoineet ja kontrolloineet täysimittaisesti ne pimeät voimat, jotka korjaisivat teidät satona.

Ei mikään ihme, että olen ollut täysin fokusoitunut Maahan kaikki nämä vuodet! Julistamme tänään, ettei teitä ei enää koskaan korjata satona! Pimeät voimat käsitellään, ja monet on jo poistettu. Meillä on suuria suunnitelmia Maan varalle, ja sen upean uuden planeetan joka luodaan kaikille sen pinnalla oleville. Ahdistuksen ja epätoivon päivät ovat pian menneitä. On aika päästää irti niistä kammottavista tavoista, jollaista elämä on ollut maan päällä ja siitä, miten sitä on kohdeltu. Se on ohi!

Teistä tulee pian tietoisia oman kehonne ja Maan mysteereistä. Olette se valoprikaati, joka aktivoi voimakkaat moniulotteiset itsensä. Tehdessänne tämän, työskentelette myös planeetan kanssa, jotta siitä tulee täysin herännyt itsensä. Miten tehokas yhdistelmä! Tästä syystä erityisesti teidät valittiin olemaan maan päällä tänä aikana. Valonne, tietoisuutenne, rakkautenne, energianne, parantumisenne ja kauniit sydämenne tuovat tämän suuren heräämisen.

Tämän vuoden 2022 alussa teitä jo järkytetään informaatiolla! Itse asiassa, teitä voitaisiin ravistella ytimeen saakka. Opitte selvästi, ettei elämä ole sellaista, kuin luulitte sen olevan, koska olette eläneet valetodellisuudessa nimeltään "matrix". Heräätte siihen totuuteen, että jotkut ihmiset, joiden luulitte olevan hyviä, ovat pahoja, ja että jotkut ihmiset joiden luulitte olevan pahoja, ovat hyviä! Monet organisaatiot osoittautuvat epäluotettaviksi ja myös hirveiksi!

Seuraavaksi otatte oman voimanne takaisin jumalaisina henkiolentoina rakkaan Äiti Maan pinnalla. Menneisyys häviää, ja tulevaisuudessa elämä on valotäyteistä, sekä kaunista, iloista, onnellista, yltäkylläistä, rauhallista, vapaata ja kaikkia hyviä asioita. Ansaitsette todella tämän hyvyyden!

Huomenna on uusi päivä. Teitä opastetaan jumalaisesti uuden elämämme mahdollisuussuon läpi. Työskentelemme kanssanne iloisesti antaaksemme, mitä meillä on jaettavana, tekemään elämästämme parempaa ja helpompaa. Nautimme tutustumisesta kanssanne. Pitäkää hauskaa ja juhlikaa teitä ja uutta Maata.

Sanon rakastavasti näkemiin tällä erää. Olen Mira, galaktinen ystävänne.

Muuta informaatiota

Tässä on linkki Aluna Joyn kirjoittamaan artikkeliin "New Frequencies Rising up" (suomennettu, "Uudet taajuudet tulevat esiin" 17.11.2021). Aluna on kommunikoinut Tähtivanhimpien kanssa monta vuotta. Luulen, että huomaat sen osuvan nappiin!

Jotkut teistä saattavat tietää Bruce Liptonin. Hän on kuuluisa tiedemies ja solubiologi, joka on erikoistunut epigenetiikkaan. Hänen tutkimuksensa ovat todistaneet, että sairaudessa on ainoastaan 1 % perittyä ja loput 99 % tulee siitä, mitä teemme ja miten elämme. Tässä on uusi video keskustelusta hänen kanssaan: "Vibrational Revelations: Heaven on Earth with Bruce Lipton" (=värähtelypaljastuksia, taivas maan päällä). Hän elää korkeamman ulottuvuuden maailmassa.

Samasta aiheesta, elämisestä viidennessä ulottuvuudessa, puhuu tällä videolla Mellen Thomas Benedict: "5th Dimension Reality Explained by a Near Death Experiencer" (=5. ulottuvuuden todellisuus, kuoleman lähikokijan selittämänä). Se kestää vain 12 minuuttia ja on hyvin katsomisen arvoinen.

Auta Eskoa parantumaan

Jotkut teistä ovat kyselleet sisareni/veljeni lapsenlapsesta, Eskosta, joka on 2-vuotias ja jonka päälle putosi punapuun oksa 60 metristä, kun hän istui puistonpenkillä, ja se murskasi hänen kallonsa oikealta puolelta. Se tapahtui 22.10.2021. Hän on edelleen hengissä, ja vietettyään kaksi kuukautta sairaalassa, hänet päästettiin jouluksi kotiin lastensairaalasta. Monia ihmeitä on tapahtunut. Hänellä on vaarana kaatua, ja hänen vanhempansa ovat uupuneita. Hänelle täytyy laittaa uusi kallonlaki sopivana ajankohtana. Hoitokustannukset ovat valtavat. Pelkästään lento hänen kotoaan sairaalaan maksoi melkein 100.000 dollaria. Koko perhe on käyttänyt kaikki säästönsä selviytyäkseen.

Rukouksenne auttaisivat, ja jos joku teistä haluaisi tukea, tässä on linkki: GoFundMe – Help Esko Heal.

Valerien työ …

Lopuksi

Jumalan valo ympäröi meitä. Meitä autetaan monilla tavoilla ja elämämme joka aspektissa. Meitä rakastetaan mittaamattomasti. Olemme sanoinkuvaamattoman voimakkaita. Olemme astumassa uuteen Maahamme muistaen, keitä olemme. Meitä ei voi pysäyttää. Olemme valossa, ja olemme valoa. Olemme yhtä Maan ja toistemme kanssa. Olkoon tämä uusi vuosi 2022 mahtava.

Kiitos, että olet osa maajoukkoa. Siunausta, rakkautta ja valoa minun sydämestäsi sinun sydämeesi.

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >