HomeViestejäValerie Donner4.1.2021 - Suoraan sydämestä

4.1.2021 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Apollo antoi tämän viestin 30.12.2020: "Vuotenne 2020 lopussa on hyvin epätavallinen vivahde. Tämä vuosi on ollut epätavallinen kaikin tavoin. Olemme teidän kanssanne. Tiedämme tuon epävarmuuden, joka lisääntyy. Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Olette vapautumassa rajoittuneesta elämistavasta aineellisessa maailmassa ja siirtymässä henkimaailman mysteereihin. Tietoisuutenne kohoaa, ja sitä on isketty valolla. Katsokaa, kun tämä valo kulkee ajatustenne ja kokemustenne läpi. Antakaa itsenne tuntea, kun tuntematon korvataan innostuksella uuden luomisesta. Rauhan- ja luovuudenvoima on osa elämäänne uudessa Maassa. Se on teidän kanssanne. Me olemme teidän kanssanne. Tämä on kirkastumisaikaanne. Olette onnellinen uudessa maailmassanne. Eläkää uuden vuoksi. Älkää roikkuko kiinni vanhassa."

Onnellista uutta vuotta, maajoukko! Tämä on todella uusi vuosi, uusi "sinä" ja uusi ulottuvuus! Sen me luomme olemaan. Millainen 21.12.2020 oli sinulla? Pystyitkö näkemään Saturnuksen ja Jupiterin yhtymän? Kun itse menin katsomaan taivasta klo 18.05, oli sumuista. Sitten pyysin enkeleitä ja Galaktisia hälventämään pois sumun! Sanoin heille: "Olen odottanut kauan nähdäkseni tämän yhtymän, ja haluan nähdä sen!" Menin ulos 20 minuutin päästä, ja sumu oli hälvennyt ja sain nähdä Saturnuksen ja Jupiterin tuovan Vesimiehen ajan. Tässä on kuva näkemästäni. Näin sen myös seuraavana iltana 22.12.2020.

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/01/0_61_400_250_Gcrew-4.png

Teitkö jonkin meditaation 21.12.2020? Itse olin meditaatiossa jokseenkin suurimman osan päivästä. Halusin olla hiljaa. Meditaatio jonka tein tuona iltana monien muiden ihmisten kanssa, oli syvällinen. Saatoin nähdä Maan sydämessäni, ja se oli puhdasta valoa. Rauha täytti sydämeni ja täyttää edelleen joka kerta, kun tuon sisään tämän energian. Haluat ehkä kokeilla tätä meditaationa hengittämällä Maata sydämeesi ja näkemällä sen täysin valaistuna. Jos fokusoidut hengitykseesi, tunnet rauhaa. Tämä on osa 5D-kokemusta, mitä voimme käyttää pitämään itsemme korkeammassa ulottuvuudessa.

Jotkut ovat ilmaisseet pettymystä tuohon 21.12.2020 päivämäärään liittyen. He vertasivat sitä vuoteen 2012, jolloin odotukset olivat korkealla suuren muutoksen tapahtumisesta. Asiat todellakin muuttuivat merkittävästi 2012 ja viitoittivat tietä aikakausien vaihtumiselle 21.12.2020. Ole kiitollinen, ettei sinuun iskenyt salama tai jokin valtava kokemus. Hyväksy, että tämä on prosessi eikä sitä voi muuttaa radikaalisti yhdessä yössä. Tehtävä joka valotyöntekijöille on uskottu, on ylläpitää viidennen ulottuvuuden tietoisuutta. Näin ankkuroidumme uuteen Maahan.

Olemme astumassa täysin tuntemattomaan. Siksi kukaan ei tiedä täsmälleen, miten ylösnousemuksemme tapahtuu, Se on melkein, kuin menisi mustaan aukkoon. Se paljastuu tapahtuessaan. Kukaan ei tiedä varmuudella, miten se tapahtuu. Jos hän käyttäytyy kuin tietäisi, niin kannattaa harkita uudelleen hänen käyttämistään informaatiolähteenä. Muista, että Lähde on lähteemme, ja työskentelemme Lähteen hyväksi.

Ylösnousemus kumpuaa tietoisuudesta, korkeammasta tietoisuudesta. Kun nostat värähtelyäsi, voit tuntea autuutta, iloa, onnellisuutta, totuutta, rakkautta, rauhaa ja kaikkia hyviä asioita, ja nämä värähtelyt ankkuroidaan kenttääsi. Energiat ovat siinä, jotta voit koskettaa niitä ja ankkuroida ne itseesi ja välittää muille. Näin ylösnousemus ja valo toimii.

Lähde ymmärtää, miten pitkään olet kestänyt tätä orjuutettua planeettaa nimeltään Maa. Kärsimättömyytesi tämän prosessin nopeuttamiseen tiedetään. Sitä nopeutetaan. Kun elät viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla, aika lakkaa olemasta. On vain nyt-hetki. Tämä prosessi alkoi syyskuussa 2020, jolloin aika kiihtyi kovasti. Sanottiin, että syyskuun aikana tapahtui puoli vuotta. Ajan nopeutuminen jatkui vuoden 2020 loppukuukaudet. Tämä on vielä enemmän totta 2021.

On parasta fokusoitua viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen ja korkeammalle. Pettymys ja valittaminen siitä, mitä ei tapahtunut, ei palvele sinua tai ketään. Fokuksesi täytyy olla taivaan luomisessa maan päälle. Noihin energioihin ja tunteisiin pääsee nyt käsiksi. Voitte tehdä tämän, maaryhmä.

Sää on täällä San Franciscon lahdella ollut kaunis ja aurinkoinen. Taivas on lahjoittanut meille uskomatonta kauneutta. Rod Price, ystävä, oli Limantour Beachissä, Marinin piirikunnassa Kaliforniassa, viikko ennen joulua. Hän otti nämä kaksi kuvaa: toinen on enkeleitä pilvissä ja toinen avaruusalus veden yläpuolella.

 

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/01/0_120_400_250_GCrew-1.png https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/01/0_80_400_250_GCrew-2-1.png 

Poikani joka asuu San Franciscossa, otti tämän kuvan sateenkaaresta varhain jouluaamuna.

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/01/0_61_400_250_GCrew-3.png 

Otin 26.12. tämän kuvan kuunkaaresta taloni ulkopuolella. Meillä oli toinen kuunkaari 27.12. Amerikan alkuperäiskansojen mukaan (www.quietbuck.wordpress.com): "Kuunkaari symboloi Suuren Hengen tapahtumaa … Se on tärkeä Cherokee/Shawnee-kansalle, koska sitä pidetään selvänä merkkinä Suuresta Hengestä alkuperäiskansoille … Se tulkittiin suureksi kutsuksi ja siunaukseksi suuren merkityksen kera, jota on erittäin vaikea kääntää Englannin kielelle." Kuunkaaria pidetään harvinaisina.

https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2021/01/0_0_400_250_GCrew-5.png

Kaikkien näiden taivaan siunauksien, harvinaisten merkkien ja kauneuden myötä, voimme odottaa, että vuosi 2021 on upea. Tehtävämme valotyöntekijöinä on jatkaa valon pitämistä ja säilyttää viidennen ulottuvuuden tai korkeampi tietoisuus riippumatta siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. Emme ole enää tuossa vanhassa kolmannen ulottuvuuden aineellisessa maailmassa. Meidän kannattaa pysyä tuolla korkeamman ulottuvuuden aikajanalla.

Kanavointitunnillaan 22.12. Mira näytti minulla jotain, mikä kosketti sydäntäni. Näytettiin, että jokainen valontuoja tälle planeetalla on hyvin erityislaatuinen ja arvostettu. Mentiin kaikkiin meditaatioihin, joita olemme tehneet, rukouksiin, lukemiimme kirjoihin, käymiimme kursseihin, parannustyöhön itsellemme ja kaikkeen sisäiseen työhön ja pyhiin paikkoihin, joissa olemme käyneet jne. Tähän sisältyy myös kaikki, mitä olemme tehneet aiemmissa elämissä. Sanottiin, ettemme olisi selviytyneet 21.12.2020 saakka ilman kaikkea uuvuttavaa työtämme. Maajoukko, tietäkää, miten erityislaatuisia olette, miten arvostettuja olette ja miten jokainen teistä osallistuu tähän uskomattomaan ylösnousemusprosessiin. Jokainen ajatus, sana ja teko on ollut oleellinen meidän viemisessämme kultaiseen aikaan.

Jotkut ennustavat, että asiat voivat tulla intensiivisemmiksi täällä USA:ssa 6.–20.1. Tämä liittyy presidentin valitsijamiesvaaleihin sekä virkaanastujaisiin, kenestä sitten tuleekin uusi presidentti. Jotkut lähteet sanovat, että asioiden rauhoittuminen täällä vie kahdesta kolmeen kuukautta. Enemmän kuin todennäköisesti se siirtyy myös maailman muihin osiin, koska se mitä täällä tapahtuu, on keskeistä.

Olkaa rohkeita ja tietäkää, että valo on jo voittanut! Olemme oppineet 3D:n. Olette oikealla polulla, maajoukko!

Viesti Miralta 4.1.2021

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Puhun teille suurten uutisten kera. Te ja Maa olette päässeet läpi portista uuteen universumiin, uuteen huomiseenne. Äärimmäisen suuret onnittelumme siitä, mitä olette saavuttaneet. Se on todella taianomaista.

Aluksemme ovat taivaalla, ja olemme juhlineet. Se mitä tapahtuu nyt, on fantastista juhlaa. Jatkamme energioiden pitämistä tälle luomishistorian evoluutiosyklille. Maan siirtyminen kultaiseen aikaan on ilmiömäistä. Se on vaatinut valtavaa ponnistusta kaikilta valotyöntekijöiltä Maassa, meiltä, Galaktisilta ja koko luomakunnalta. Todellakin, tämä on ollut kauan tulossa. Se on suuri herääminen.

Kun tarkkailemme muutoksia teissä ja planeetassa, hämmästelemme valoa ja laajentunutta henkistä tietoisuutta. Koskaan ennen mikään planeetta ei ole noussut pimeydestä samassa määrin. Totuus pimeistä sieluista ja heidän salaisuuksistaan tulee valoon. Tämä informaatio voi olla lannistavaa ja järkyttävää. Se täytyy kuitenkin omaksua ja käsitellä parhaan kykynsä mukaan, jos haluaa jäädä Maahan. On joitain, jotka eivät kykene vastaanottamaan sitä ja jatkavat kolmannen ulottuvuuden kokemista tai jotain muuta. Teille jotka olette heränneet, suosittelemme, että jatkatte viidennen ulottuvuuden valon ylläpitämistä. Tiedämme, miten paljon haluatte tuoda ystävät, perheen ja rakkaat mukananne, mutta se ei ehkä ole heidän valintansa.

Osa korkeammassa tietoisuudessa elämistä on oppia rakastamaan, sallimaan, sopeutumaan ja mukautumaan lempeästi. Alatte pian ymmärtää, miksi tästä tulee normaali elämistapa. Maa-neuvosto valvoo jatkuvasti reaktioitanne tapahtumiin. Haluamme vakuuttaa teille, että teitä tarkkaillaan ja suojellaan jatkuvasti. On tärkeää, että jatkatte parhaan sisäisen opastuksenne seuraamista. Älkää antako ulkoisten olosuhteiden häiritä itseänne, vaan etsikää sisältä rauhaa.

Teillä on paljon innolla odotettavaa tulevaisuudessanne uudessa Maassa. Löydätte nuoruudenlähteen. Uusi teknologia ällistyttää teitä, joten teillä on tilaisuuksia parantumiseen, joita ette olisi voineet koskaan kuvitella. Kommunikoinnistanne tulee telepaattista. Teillä on suurta yltäkylläisyyttä. Tarkoituksenne ja kohtalonne tulee sydämestänne. Muistatte paljon enemmän omat lahjanne ja kykynne. Olette vankkumatta tehtävässänne, koska energia sydämessänne ohjaa vahvasti työtänne.

Ihmiskunta tulee yhteen ykseydessä. Olette täällä ollaksenne osa tätä ykseyttä. Olette kärsineet erillisyydestä, mutta kun nämä uudet energiat muuttavat asioita jatkuvasti, että löydä enää erillisyyttä.

Eläkää uuden maailman valossa. Se tapahtuu nopeasti. Älkää yrittäkö mitata aikataulua vanhalla kolmannen ulottuvuuden lineaarisella ajalla, koska sekin on vanhanaikaista. Sitä käytettiin ihmisten mekanisoimiseen ja orjuuttamiseen. Eläkää jatkuvasti muuttuvassa, läsnäolevassa hetkessä ja olkaa onnellinen. Olkaa kiitollinen panoksestanne tähän tärkeään muutokseen. Tietäkää, että olette mittaamattoman siunattuja.

Olen Mira, ja lähetän teille suurta rakkautta galaktiselta perheeltänne.

Muuta informaatiota

Rakkaat valotyöntekijämme tekevät kovasti työtä pitääkseen meidät informoituna ja inspiroituna. Haluan mainita vain muutaman, kuten Lori Ladd, Lee Harris, Suzy Ward ja Magenta Pixie. Monet meistä yrittävät kiireisenä pysyä viimeisimmän informaation tasalla. Ylösnousemukseen fokusoituneille ihmisille tämä on ilo, sensurointimahdollisuudesta huolimatta.

Teen edelleen henkistä konsultointia, tulkintoja, energiaparannusta ja autan muita tekemään 5D-valintoja 3D-maailmassa. Jos tarvitset apua tai tiedät jonkun, joka tarvitsee, minuun voi ottaa yhteyttä vdonner99@gmail.com tai puhelimella. Voit tehdä myös lahjoituksen nettisivuillani PayPalin kautta. Tukeasi arvostetaan kovasti!

Lopuksi

Meillä on paljon kaikkea pitämässä meidät kiireisenä, maajoukko – informaation, meditoinnin ja rukousten myötä sekä ylläpitäessämme korkeamman ulottuvuuden tietoisuutta. Useimmilla meistä tulee esiin joitain vanhoja juttuja, jotka täytyy puhdistaa. Olemme siunattuja, että meillä on toisemme ja olemme tällä planeetalla tänä aikana. Pitäkää katseenne taivaalla, jokainen. Ei koskaan tiedä, mitä saatatte nähdä!

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >