HomeViestejäValerie Donner1.10.2020 - Suoraan sydämestä

1.10.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 1.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisintä informaatiota Apollolta 30.9.2020: "Olette saavuttaneet huipentuman vanhan elämistavan päättymisessä. Uusi Maa ja uusi elämistapa on horisontissa. Ajatelkaa sitä! Alkakaa tuntea kultaisen ajan syöksyvän suonissanne. Te muututte. Te koette lopunaikoja. Enää Maa ei koe pimeiden kontrolloijien vaikeuksia ja koettelemuksia. Näette sen hajoavan aivan silmienne edessä. Kaikki on hyvin elääksenne täydellistä elämää täydellisellä planeetalla. Alkakaa valmistautua! Teillä on uusi maailma nähtävänä."
 
Meillä olisi käyttöä täydellisemmälle maailmalle tällä hetkellä, vai mitä luulet? Kolmannen ulottuvuuden avuttomuus on suoraan edessämme. Se mikä toimi ennen, ei toimi enää. Aika nopeutuu, mikä on hyvä merkki siitä, että olemme menossa korkeampaan tietoisuuteen. (Kuulin juuri, että syyskuu oli kuin vuosi yhdessä kuukaudessa. Lokakuu on oletettavasti kuin puoli vuotta yhdessä kuukaudessa.) Täällä Kaliforniassa San Franciscon lahden alueella on kuuma sää ja savua Wine Countryn maastopaloista. Palot alkoivat 27.9. Tuhansia ihmisiä on täytynyt evakuoida. Tätä kirjoittaessa vain noin 5 % paloista on hallinnassa.
 
Jotkut näistä paloista ovat tulos ei-kovin-jumalaisista väliintuloista. Ne johtuvat kemikaalien suihkuttamisesta, tuhopoltoista ja muista suorista hyökkäyksistä Maata ja ihmiskuntaa kohtaan. Pimeät voimat ovat herpaantumattomia ja vihaisia, kun heidän valtansa ja kontrollinsa häviäminen jatkuu. Jos olisit kontrolloinut kaikkea rahaa planeetalla ja saanut kaikki muut työskentelemään itsellesi, luultavimmin et olisi tyytyväinen, jos sinulla olisi loppupeli käynnissä. Sitä tapahtuu. Katsele vain, mitä tapahtuu. Rukoile jumalaista ennaltaehkäisyä ja jumalaista suojelua, sekä jumalaista väliintuloa ja jumalaista ratkaisua.
 
On tärkeää, että pidämme värähtelymme ylhäällä rukoilemalla ja meditoimalla, kauniilla musiikilla, taiteella, kommunikoinnilla samanmielisten ystävien ja muiden ihmisten kanssa sekä luonnon, eläinten ja sen avulla, mikä tuo meille iloa. Meidän täytyy pysyä valon kehityskaarella. Valo on valtavaa ja se voimistuu joka päivä. Minulla oli hiljattain yöllä kokemus, jossa valtava määrä valoa tuli sydämeeni ja kehooni. Tunsin syvää rakkautta ja onnellisuutta. Näitä tapahtumia on muiden valotyöntekijöiden kanssa. Muunnamme valoa ja autamme tietoisuuden kohottamisessa. Kurssillani Miran kanssa, hän antoi meille suurenmoisen valokiihdytyksen. Kerroin joillekin ystäville: "Minusta tuntuu, kuin pakkaisin valoa." Tämä valo myönnetään meille, jotta voimme käyttää sitä siellä, minne menemme ja missä sitä tarvitaan.
 
Taivas oli punainen herätessä 13.9.2020. Koko päivänä ei näkynyt aurinkoa. Se oli aavemaista. Tuntui, kuin olisimme jollain muulla planeetalla. Kukaan meistä ei ollut koskaan kokenut mitään sellaista. Jotkut ajattelivat, että olimme kenties siinä pimeyden ajassa, jonka on kerrottu olevan osa fotonivyön nolla-aluetta. Magenta Pixien mukaan joka kanavoi Yhdeksän neuvostoa Siriukselta, olemme fotonivyön nolla-alueella. Hän väittää, että voisi viedä tuhat vuotta päästä sen läpi.
 
Retriitti Mount Shastalla
 
Liu'uin ylös Mount Shastalle 2.9. odottaen kovasti retriittiäni. Taivas oli savuinen, kunnes pääsimme pois Reddingistä, joka on jo noin 3.5 tunnin päässä San Franciscon lahden alueelta. Viimeisen ajotunnin aikana taivas muuttui siniseksi, ja saatoin nähdä vuoren. Sydämeni lauloi ilosta, koska olin onnellinen nähdessäni sen. Tiesin olevani eritystehtävässä kahden muun ihmisen kanssa, joiden myös tarvitsi olla siellä.
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/10/0_8_400_250_4503-1024x768.jpeg https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/10/0_0_400_250_4501-1024x768.jpeg https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/10/0_0_400_250_MountainEyes-1024x768.jpg
 
Vuori näytti majesteettisemmalta kuin koskaan. Pystyi tuntemaan ylösnousemuksen tapahtuvan vuorella ja korkeamman ulottuvuuden energiat Mount Shastan kaupungissa. Tapasin erään ystävän päivällisellä, ja kun katsoimme taivasta, näimme, että vähän savua oli tulossa suuntaamme. Se oli Oregonin ja Washingtonin maastopaloista. Myös Reddingin länsiosassa paloi.
 
Heräsin kauniiseen auringonnousuun ensimmäisenä aamuna siellä. Tuona päivänä saapuivat kaksi muuta osallistujaa. Täynnä innostusta menimme kauniille Siskiyou-järvelle, jossa rauhoituimme ja teimme kanavoinnin. Kaikki kanavoinnit joita tein, tämä mukaan luettuna, olivat Telosilta, viidennen ulottuvuuden kaupungista joka on mailin syvyydessä Mount Shastan alla. Se on ollut siellä 11.000 vuotta miljoonan asukkaan kera, ja se on jäänne Lemuriasta. He valmistelivat meidät retriittimme seuraaviin päiviin.
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/10/0_110_400_250_4499-1024x768.jpeg
 
Toisena päivänä menimme Pantteriniityille, jossa on pyhä lähde, joka kuplii vuoren sisältä. Katso kuva. Amerikan alkuperäiskansat pitävät sitä kirkkonaan, ja alkukesästä niitty on täynnä kukkia. Tähän aikaan vuodesta ne olivat melkein loppu.
 
Kun patikoimme ylös lähteelle, vastaan tuli melko harvoja ihmisiä. Kun pääsimme sinne, siellä ei ollut ketään. Näimme kuitenkin yhden naisen kulkevan ohi, ja sitten hän hävisi. Koko puolen tunnin aikana kun kanavoin, ketään muuta ei tullut sinne, mikä on hyvin harvinaista. Tuntui siltä, että lemurialaiset olivat tyhjentäneet niityn meille. Se oli työmme alku vuoren kanssa. Se oli myös osa suurta tapaamista galaktisten kanssa, enkä voi paljastaa paljoa tuosta tapaamisesta. Yksi asia jonka sanon, on, että Apollo oli kertonut minulle siellä olevan kristalli, joka tuotiin Lemuriasta Maan ylösnousemusta varten. Se aktivoitiin tuolloin!
 
Sitten menimme alemmille Pantteriniityille piknikille. Hauskannäköinen ja hyvin pukeutunut mies pysähtyi puhumaan kanssamme. Hän ei näyttänyt Pantteriniittyjen tavalliselta telttailijalta. Puhuimme hänen kanssaan St. Germainista ja muista asioista. Hän näytti St. Germainilta, ja ajattelimme, että hän oli tämän aspekti. Muistan kysyneeni häneltä, mistä hän ja hänen tyttöystävänsä olivat, mutta hän ei varsinaisesti kertonut sitä meille. Hän kertoi vain olleensa eri paikoissa. Parin päivän päästä oivalsin, ettei hän ollut täältä, ja se oli mysteeri.
 
https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/10/0_128_400_250_4505.jpeg https://www.thegroundcrew.com/wp-content/uploads/2020/10/0_65_400_250_4507-1024x768.jpeg
 
Seuraavana päivänä meidän täytyi palata vuorelle ollaksemme savurajan yläpuolella. Menimme ylemmille Pantteriniityille piknikille. Lounaan jälkeen menimme Ylösnousemuskalliolle ja tein kanavoinnin. Enerigat siellä tuntuivat kuin aukolta vuoren sisään. Ennen noin vuotta 1950 Telosin väellä oli tapana tulla ulos käymään. He toivat myös kultaa ja maksoivat kaupungissa kullalla. Kun armeija sai selville heidän läsnäolonsa, heidän oli turvatonta tulla ulos, joten kaikki aukot Telosiin suljettiin tuolloin.
 
Pidimme hauskaa matkallamme, tutkien ja nauraen. Ylösnousemuskallion jälkeen menimme toiseen paikkaan vuorella, ja se on yksi hiljaisimmista paikoista, jonka olen koskaan kokenut. Se on paikka, jossa hiihdin murtsikkaa asuessani Mount Shastalla. Tein kanavointia siellä, kunnes herhiläiset piirittivät meidät ja pitivät niin kovaa ääntä stereona kummassakin orvassa, etten voinut enää kanavoida. Oli aika lähteä lepäämään.
 
Myöhemmin tuona iltana meitä siunattiin kristallikulhokonsertilla. Se oli parantavaa ja hyvä tapa lopettaa kaikki työ, mitä olimme tehneet siellä.
 
Sunnuntaina, viimeisenä päivänä, käsitimme, ettei savu hälvenisi, joten tulimme kaikki kotiin aikaisin. Annoimme vuorelle, mitä voimme antaa sille, ja vuori antoi meille, mitä se voi antaa meille. Kuulin: "Tehtävä suoritettu!" ja tiesin, että oli aika lähteä.
 
Viesti Miralta 30.9.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Saatte täyden huomioni Maalle Maaneuvostosta.
 
Paljon on panoksena nyt, ja olemme täysin sitoutuneet ja mukana matkan joka askeleella. Olemme osa suurempaa galaktista kuvaa, jossa vain Maan ja maanpäällisen elämän korkein hyvä on tärkeä.
 
Portteja ja ovia avautuu, jotta suurempi valomäärä voi saavuttaa ne, jotka tarvitsevat apua ylösnousemuksessaan. Autamme myriadein tavoin. Vaikka ihmiset tuntevat työntöä muutokseen, valon nopeutuminen ja ajan kiihtyminen ovat etusijalla.
 
Jotkut ovat hämmentyneitä ja ihmettelevät, mistä tässä kummallisuudessa on kyse. Se on osa heidän heräämistään. Vaikka planeetan joillain alueilla on savua, oivaltkaa, että tämä on savuverho ja paljon tapahtuu kulissien takana.
 
Maisema muuttuu ja ihmiset puhdistuvat sisältä siellä, missä he asuvat, ja Maan kanssa. Ei ole helppoa päästää irti, ja meillä on haasteita, kun teillä on haasteita, koska tunnemme ja tiedämme, mitä käytte läpi. Tämä on välttämätön muutos, niin vaikea kuin se onkin.
 
Ihmisten täytyy mennä syvälle sisään oppiakseen itsestään ja sopeutuakseen ja herätäkseen jollain tavalla siihen, mitä planeetalla tapahtuu. Meidän havaintomme mukaan ihmiskunta on elänyt valhetta. Monien elämä oli kestämätöntä. Maakaan ei voinut elää niin, kuin se oli elänyt. Nyt tietoisuus nousee, kun paljon lisää ihmisiä herää ja valmistautuu siirtymään viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Voimme kertoa teille, että jotkut ihmiset tuntevat eron. Vakuutamme, että herääminen on totta ja elämä sellaisena, kun olette tunteneet sen, muuttuu täysin.
 
Tiedäme, että muutos on epämiellyttävä, mutta se on välttämätön. Valo hukuttaa pimeyden. Pian ymmärrätte enemmän siitä, mitä tarkoitamme tällä. Olkaa kilttejä ja älkää yrittäkö ymmärtää kaikkea mielellänne, vaan käyttäkää sydäntänne tunteaksenne sen rakkauden ja valon, joka on nyt läsnä planeetallanne.
 
Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä. Olkaa kiitollinen kaikesta, mitä teillä on, ja siitä mitä teille tulee. Kunnioittakaa itseänne ja roolianne ylösnousemuksessa. Pitäkää erinomaista huolta kehostanne. Hakekaa apua, kun tarvitsette sitä. Rohjetkaa päästää irti siitä, mitä ei enää palvele teitä. Korvatkaa pelko luottamuksella ja rakkaudella. Arvostakaa ja kunnioitaakaa ylösnousemusprosessia, jota elätte läpi tällä hetkellä. Vähätelkää asioita, jotka tuntuivat ennen hyvin tärkeiltä, mutta eivät enää ole sitä, koska arvonne muuttuvat.
 
Kiitos osallistumisestanne maaryhmään, kovasta työstänne ja uutteruudestanne valon kanssa.
 
Olen Mira, luottaen rakastavasti teihin.
 
"Thrive II" on ulkona
 
Uusi "Thrive II" -elokuva jonka ovat tehneet Foster ja Kimberly Gamble, julkaistiin 26.9. Jotkut ystäväni ja minä olemme katsoneet sen, ja meistä se on fantastinen! Se kertoo tieteestä, uudesta teknologiasta, siitä mitä planeetalla tapahtuu, ja vielä muusta. Jos olet kiinnostunut, suosittelen kovasti, että käyt tässä osoitteessa: www.thriveon.com.
 
Yli 90 miljoonaa ihmistä on nähnyt ensimmäisen "Thrive Movien", mikä on suurin määrä ikinä katsojia dokumentille! Jos et ole nähnyt sitä, sinun pitäisi mennä nettiin katsomaan se.
 
Lopuksi
 
2020 ei ole ollut helpoin vuosi! Se on ollut täynnä yllätyksiä, ja olen varma, että niitä on vielä lisää. Jatka fokusoitumista valoon. Fokusoidu omaan parantumiseesi ja rakkauden laajentamiseen sydämessäsi. Tiedä, että tilaisuudet totuuteen ja valoon pääsevät voitolle.
 
Tiedä, että olen täällä sinua varten, jos tarvitset session tai haluat liittyä maaryhmämme zoom-kurssille, joka pidetään joka toinen viikko. Seuraava on sunnuntaina 11.10. klo 13 PT. Osallistumismaksu 25 dollaria maksetaan PayPalilla. Ota minuun yhteyttä vdonner99@gmail.com, jos olet kiinnostunut sessiosta tai tästä kurssista, jossa teen rukouksia ja kanavointeja sekä jaamme yhdessä, mitä elämissämme tapahtuu.
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >