HomeViestejäValerie Donner2.9.2020 - Suoraan sydämestä

2.9.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 2.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tämä on viimeisintä informaatiota Apollolta: "Jokin mikä on joskus ollut teistä houkuttelevaa aineellisessa maailmassa, ei ehkä enää ole kovinkaan houkuttelevaa. Koko tuo maailma häipyy nopeasti pois. Teillä on kokonainen uusi maailma edessänne. Siinä on kyse yhteydestänne tähtiin ja galaktiseen perheeseenne. Ihmisperheellänne on paljon tekemistä yhteentulemisessa. Kaikki ei ole, miltä näyttää. Tulette yhteen ja olette rauhassa ja rakkaudessa. Kutsukaa sitä esiin nyt. Olemme teitä vastassa portilla."
 
Miten menee, maaryhmä? Rukoilen, että ratsastatte menestyksekkäästi muutosaalloilla. Pystyttekö nousemaan tohinan yläpuolelle? Huomaatteko ystävien ja perheen myriadit reaktiot ajankohtaisiin tapahtumiin? Kykenettekö pysymään neutraalina ja olemaan astumatta mihinkään miinoihin, joita teille on ehkä laitettu, jos teillä on erilaisia mielipiteitä kuin läheisillänne? Viimeinen asia jota useimmat teistä haluavat, on vieraantuminen heistä, joita rakastatte. Tulee kuitenkin haastavaksi kuunnella joidenkin ihmisten radikaaleja ajatuksia.
 
Eräs terapeuttiystävä lähetti minulle uuden diagnoosin henkisestä sairaudesta sellaisilla ihmisillä, joka uskovat eri tavalla kuin valtavirtamedia. Se on nimeltään Capgrasin oireyhtymä. Se liittyy viimeisen neljän vuoden presidenttikauden tuloksiin, mikä johtaa "heikkoon egovahvuuteen". Se saa ihmisen tuntemaan, että "jokin ei ole oikein" tai "todellisuudessa on muutakin, kuin minkä silmä näkee". Se aiheuttaa skeptisyyttä ilman virallisia selityksiä, mikä johtaa siihen, että ihmiset alkavat nähdä kognitiivisia informaatiolähteitä. Tämä voi aktivoida ihmisiä poliittisesti. "Tässä vaiheessa salaliittoteoriat ja harhakuvitelmat voivat alkaa limittyä itseen viittaavien aspektien kanssa."
 
Tämä on vain lyhyt yhteenveto siitä, mitä sanottiin, joten maaryhmä, teidän täytyy elää tämän kanssa! Teidän täytyy katsoa, mihin sovitte ja osutteko tähän mielisairauskategoriaan.
 
Kirjoitin seuraavan luettelon voimaannuttamaan meitä näinä aikoina:
 
12 askelta voimaantumiseen näinä aikoina
 
1. Oivalsin, että tämä kaiken sulkeminen on tarpeetonta ja tekee elämästämme hankalaa.
2. Aloin uskoa, että pimeiden voimien suunnitelma ei toimi.
3. Oivallan, että on aika luottaa omaan sisäiseen opastukseeni ja olla kuuntelematta valtavirtamediaa ja joitain internet-ääniä.
4. Uskon, että valovoimat ovat vahvempia ja paljon tehokkaampia kuin pimeys.
5. Ymmärrän, että on jumalainen suunnitelma, ja seuraan sitä.
6. Uskon, että ylösnousemus on lähellä ja nämä haasteet ovat melkein ohi.
7. Uskon omaan voimaani muistaa, kuka olen ja miksi olen maan päällä nyt.
8. Päätän uskoa rakkauteen, en pelkoon.
9. Elän ykseydessä, en erillisyydessä.
10. Olen tietoinen kätketyistä agendoista maailmantapahtumien taustalla, enkä salli niiden pilata elämääni.
11. Uskon paljon suurempaan voimaan kuin tämä illuusio ja antaudun sille.
12. Tiedän, että olemme täällä, koska rakastamme Maata, ja pian elämme onnellisena ja vapaana kultaisessa ajassa.
 
Uskon maajoukkoon ja rakastan heitä! Tarvitsemme toisiamme hyvin paljon tällä hetkellä!
 
Luettuaan "12 askelta voimaantumiseen" -luetteloni, jotkut teistä saattavat ajatella, että minulla on varmaan tuo mielisairausdiagnoosi ja minut täytyy ajaa tapaamaan kallonkutistajaa! Kenties voitte olla tuomitsematta minua ankarasti ja pitää vain yhtenä sekopäänä! Kenties elän vain eri todellisuudessa ja näen asiat suuremman kuvan kautta? Olen puolueeton ihminen ja päätän olla osallistumatta politiikkaan. En ole koskaan ollut hyvä siinä!
 
Kanavointi Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta 1.9.2020
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Tervehdin teitä tänään rakkaudella ja lohduttaen niinä haastavina aikoina, joista löydätte itsenne maan päällä. Olemme hyvin tietoisia, mitä koette. Valvomme jokaista tilannetta ja kaikkea, mitä käytte läpi tällä hetkellä. Toivomme, että meillä olisi taikasauva ja voisimme ottaa pois vaikeutenne. Mutta sillä tavalla planeetta ei ylösnousisi.
 
Kun planeetta siirtyy korkeampiin ulottuvuuksiin ja korkeampaan tietoisuuteen, siitä täytyy vapautua, mikä on vanhaa eikä enää palvele. Kun valo säteilee kirkkaasti Maahan, se paljastaa kätketyt salaisuudet, jotka täytyy tuoda esiin, jotta planeetta nousee niiden yläpuolelle ja kultaiseen aikaan.
 
Se voi olla koskettavaa, surullista ja masentavaa, ja ihminen saattaa kyseenalaistaa oman mielenterveytensä yrittäessään selviytyä kaikesta, mitä on käsillä. Maa-planeetta on elänyt pimeydessä, mistä kuulette nyt. Teitä on orjuutettu eikä teille ole kerrottu totuutta. Siis nyt on aika hajottaa vanhat järjestelmät, jotta vanhat kontrolloijat voidaan poistaa ja te voitte olla vapaita.
 
Ymmärrämme, miten epämukavaa teillä on tällä hetkellä, kun monet ovat unessa. Lisää kuitenkin herää. Kun tämä tapahtuu, useampia ja useampia herää ja teitä vedetään toistenne luo. Puhumme siirtymisestä päästä sydämeen, valmisteluna siihen miten elätte viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla.
 
Meillä on hyvin kiire korkeammissa maailmoissa. Fokusoidumme täysin teidän ylösnousemukseenne ja hyvinvointiinne. Jokaista teitä ohjataan ja suojellaan jumalaisesti. Kannustamme teitä auttamaan toisianne ja elämään sydämestänne. Älkää yrittäkö saada tolkkua tai ymmärtää kaikkia asioita, joita tapahtuu maailmassanne. Aivonne eivät voi ymmärtää sitä moniulotteisuutta, jossa nyt elätte. Olkaa valmistautuneita ihmeisiin ja taikuuteen.
 
Älkää olko huolissanne! Luoja on ainoa, joka tietää kaiken ja turvaa selustanne! Tämä ylösnousemus on rakkaudentyötä kaikille, jotka ovat mukana siinä. Pian elätte kauniissa uudessa maailmassa ja näette, että se oli kaiken sen arvoista.
 
Rakastamme teitä ja olemme kanssanne! Olen Mira.
 
Muuta informaatiota
 
Täällä San Franciscon lahden alueella asiat ovat olleet hyvin haastavia. Meillä oli yli viikon äärimmäistä kuumuutta, sitten salamoi ja nyt meillä on vielä maastopaloja ja kamalaa savua. Kehoamme pyydetään sopeutumaan paljon tällä hetkellä. Joskus tuntuu siltä, että olemme selviytymismoodissa, ja joistakin teistä saattaa tuntua samanlaiselta.
 
Tiedän, että kulissien takana tapahtuu monia positiivisia asioita. Hyvyys on töissä. Kuulin, että 80–90% syvistä maanalaisista sotilastukikohdista on tuhottu ja monia lapsia pelastettu. Jumalalle kiitos!
 
Jotkut asiat ovat melko hulluja, mitä tulee muuttuviin sääntöihin ja määräyksiin. En tiedä, onko kyse vain osasta Kaliforniaa, mutten usko. Yhtenä päivänä voi viedä kangaskassin kauppaan ja pakata sen itse. Seuraavalla kerralla sinun ei anneta enää viedä sitä sisään! Mainitsin siitä yhdelle työntekijälle ruokakaupassa ja hän sanoi, etteivät muutokset sääntöihin tule johdolta vaan CDC:ltä (Yhdysvaltain tautikeskus)! Osa niistä on suorastaan typeriä! Sitä tapahtuu täällä myös siinä, voivatko yritykset avata uudelleen vai eivät! Yhtenä päivänä ne voivat ja seuraavana eivät!
 
Mietin, ajattelevatko nämä sääntöjä tekevät byrokraatit, miten heidän määräyksensä vaikuttavat meihin muihin. Meidän täytyy vain muistaa, että osa tästä on hölynpölyä, jossa ei ole mitään tolkkua. Kenties osamotiivina on tehdä meidät hulluksi ja saada käyttämään lääkkeitä/huumeita? Eiväthän he tekisi niin, eiväthän?
 
Maaryhmälle järjestämäni zoom-tapaaminen edistyy hyvin. He ovat onnellisia, että voivat puhua toisten kanssa siitä, mitä nyt tapahtuu. Meillä on puhelussamme mukana myös yksi nainen Ruotsista ja yksi mies. Seuraava puhelumme on 13.9. klo 13.00–14.30 PT. Jos joku teistä on kiinnostunut, laittakaa minulle sähköpostia vdonner99@gmail.com tai soittakaa 925-287-8976.  
 
Todd Medinalla oli pari ystävääni ryhmätapaamisesta, Homer Castillo ja Delia Flores, Soul Speaks 5D Show'ssaan 31.8. Se on melko mielenkiintoinen ja tässä on linkki.
 
Tässä on toinen linkki, josta saatatte nauttia: Magenta Pixie ja muut Powerhouse Round Tablessa.
 
Olen menossa Mount Shastalle muutamaksi päiväksi retriittiin muutaman ihmisen kanssa. Sanon vuorelle "hei" puolestanne!
 
Lopuksi
 
Jotkut meistä tarvitsevat todellisuustarkistuksia toisten kanssa, kun luiskahdamme uuteen korkeamman tietoisuuden todellisuuteen. On tarpeetonta keskittyä järjettömiin asioihin. Niiden on luultavasti vain tarkoitus häiritä meitä ja estää menemästä syvemmälle löytämään totuus.
 
Pitäkää silmänne palkinnossa, maaryhmä! Pian tanssimme kaduilla, mellakat ovat poissa ja mellakoijat muualla. Juhlimme uutta todellisuuttamme ja uutta maailmaamme.
 
Siunausta, rakkautta ja iloa,
 
Valerie
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >