HomeViestejäValerie Donner4.8.2020 - Suoraan sydämestä

4.8.2020 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ
 
Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas maajoukko,
 
Tässä on viimeisin viesti Apollolta: "Olemme tekemässä lukuisia valmisteluja, jotta tiimimme kohottavat Maan. Tämä on vapausvaatimus planeetallenne ympäri luomakuntaa. Tämä on vapaa maailma, ja se on Luojan komennossa. Monia suunnitelmia on jo tarkistettu ja tehty uudelleen nopeuttamaan prosessia, jotta vaaralliset yksilöt poistetaan ja voitte siirtyä kultaiseen aikaan. Kärsimys ja tuska ovat kestäneet liian pitkään. Tietäkää, että jumalainen interventio on täällä ja olette vapaita, ennen kuin tiedättekään. Olemme kanssanne jumalaisessa päättäväisyydessä ja jumalaisessa rakkaudessa."
 
Kuten sanoin viime päivityksessäni, Apollo on ollut äärimmäisen kiireinen viime aikoina. Hän työskentelee universumissa ja multiversumissa ja tekee tätä tärkeää työtä ylösnousemuksemme hyväksi. Olen saanut muutamia viestejä häneltä ja tärkein oli 12.7.2020: "Olemme saamassa valmiiksi tämän kvadrantin universumissa, kuten myös Maan. Kaikki järjestelmät liikkeelle! Valmistautukaa! Meidän täytyy tehdä tämä aiemmin, koska pimeistä voimista aiheutuu liian paljon tuhoa. Se mitä teemme, voisi olla järkyttävää monille, erityisesti pimeille voimille. Suuria muutoksia on edessä. Levätkää ja nauttikaa olostanne nyt."
 
Maaryhmä, useimmille meistä tulvii informaatiota. Osa siitä on totta ja osa ei. Olen saanut vahvistuksen, että se mitä Apollo kertoi minulle 12.7., on totta. Rukoilen, että valotyöntekijöinä ette usko kaikkea, mitä kuulette pimeiden voimien tekevän. Kyllä, heillä on suunnitelmansa, me kuitenkin olemme ohjaksissa ja otamme planeettamme takaisin! Vaikka jotkut meistä oivaltavat, miten kauaskantoisia pimeät voimat ovat, tämä ei merkitse, että he jatkavat kontrollissa. Itse asiassa he kaatuvat nopeasti. Jos kiinnität huomiota heidän viimeisimpiin temppuihinsa, alat nähdä, miten epätoivoisia he ovat. He tekevät kaiken voitavansa sensuroidakseen totuuden ja kätkeäkseen itsensä palvelemisen agendan. Yhdistykää kaikkiin valovoimiin, jotka auttavat meitä nyt, ja tietäkää, että tuo laaja luominen jättää kirkkaasti jälkeensä pimeyden. Virittykää valoon meditoidessa ja tuntekaa sen mahtava voima. Se on hämmästyttävä.
 
Kaikki jatkuu epävakaassa tilassa. Se voi olla hermostuttavaa ja stressaavaa. Mitä teet jokapäiväisessä elämässäsi tämän tilanteen voittamiseksi? Rukoiletko ja meditoit? Nousetko kaaoksen yläpuolelle? Sallitko Maan suloisuuden siunata joka päivä? Voitko olla kiitollinen sinisestä taivaasta ja kemikaalisuihkuvanojen puuttumisesta? Haistatko kukkien tuoksun ja nautit herkullisesta ruuasta, jota syöt? Pysytkö kontaktissa perheesi ja ystäviesi kanssa? Hoivaatko kehoasi, mieltäsi, sydäntäsi ja sieluasi?
 
Miten käsittelet negatiivisuuden, jota suunnataan sinuun? Polariteetti voi olla voimakasta ja häiritsevää, jos se liittyy ystäviin ja perheeseen. Miten säilytät neutraaliuden jonkinlaisen hyökkäyksen edessä? Tartutko syöttiin vai pysytkö hiljaa? Näyttää siltä, että monet ihmiset ovat kylmiä, vihaisia, kärsimättömiä ja heillä on kenties lyhyt pinna. Selvästikin kaikki tuntevat näiden aikojen stressin. Joillakin ihmisillä on oma agendansa, ja kenties he todella haluavat saada aikaan tappelun. Onko tehtävämme valotyöntekijöinä olla tappelutyöntekijöitä? Se voi olla houkuttelevaa toisinaan, mutta luulen meidän olevan taipuvaisempia olemaan rauhantekijöitä. Tämä vaatii itsekontrollia ja tiedostamista. Vaatii päättäväisyyttä pysyä suoraan polulla. Useimmat yrittävät vain tehdä parhaansa sen kanssa, mikä heidät haastaa.
 
Tämä virus on epäilemättä muuttanut ihmisten käyttäytymistä. Jotkut käyttävät selviytymismekanismeja, kuten juovat enemmän ja käyttävät huumeita. Jotkut ovat masentuneita tai sairaita. Pelko on yleistä. Muutokset säännöissä ja määräyksissä voivat tehdä hulluksi. Ne muuttuvat päivästä toiseen, mikä näyttää niiden oikuilta, jotka ovat oletettavasti ohjaksissa. Minun täytyi kirjoittaa runo lähinaapuristani …
 
Koronanaapuri
 
Koronanaapurit tekevät asioista vaikeita.
He juhlivat yötä päivää takapihallaan.
 
Heillä on uima-allas (lampi) ja he ajattelevat,
että on ok juoda kuin kalat yötä päivää.
 
Alkoholi virtaa heidän suonissaan.
He aiheuttavat niin paljon melua,
että se on kuin tavarajuna.
 
He ovat mukavia ihmisiä.
Mitä voin sanoa,
paitsi että se ei ole ok, mitä he tekevät!
 
Valmistaudu puolustautumaan.
Avaa ovet.
Pian baarit ovat auki.
Eivätkä he ole niin äänekkäitä enää.
 
Kirjoitin tämän runon vähän aiemmin tässä sulkeutumisvaiheessa. En ole vielä varma, kuten useimmat meistä, milloin asiat avautuvat taas. On surullista nähdä, etteivät yritykset selviydy. Olemme tässä yhdessä ja meidän täytyy muistaa, että henki turvaa selustamme! Meistä kaikista pidetään huolta. Meillä on kaikki, mitä tarvitsemme. Tällä planeetalla on niin paljon yltäkylläisyyttä, ettei ole mitään syytä, ettei ihmisillä ole tarpeeksi syötävää tai asuinpaikkaa.
 
Onko kukaan teistä miettinyt, pystyisittekö erottamaan Matelijan? On monia olentoja, jotka muuttavat muotoa ja ovat Matelijoita tällä planeetalla. Jotkut ovat selvempiä kuin toiset, ja heitä on monilla elämän alueilla. Jotkut ovat hyviä ja toiset eivät. Tein hiljattain pientä tutkimusta, jotta voisin teroittaa kykyjäni määritellä, onko joku Matelija vai ei. Tämän minulle kertoi yksi ystäväni, jolla on tietoa heistä: "Heillä on kulmikkaat piirteet, erilaiset silmät, suipommat hampaat, kapea tai vetäytyvä leuka, kalpea iho, he voivat näyttää kuninkaalliselta perheeltä, heillä on tietty geometria kasvoissaan, he kävelevät eri tavalla, he puhuvat eri soinnilla, heidän lähellään saattaa tuntua epämukavalta, koska heidän energiansa on kummallista, he voivat olla ovelia ja juonikkaita, vaikutusvaltaisia ja charmikkaita, he voivat olla hyvin kauniita tai luotaantyöntäviä, jollaisia näkee elokuvissa, he ovat vampyyrejä, joilla on suuria tarpeita, erityisesti rahaan liittyen."
 
Maaryhmänä meidän täytyy lisätä erottelukykymme voimaa, koska tällä hetkellä on paljon verukkeita. Eräs ystäväni oli tietämättään suhteessa kauniin, tumman Matelija-naisen kanssa, joka aiheutti valtavia häiriötekijöitä hänen elämäänsä. (Määrittelen häiriötekijän pimeyden hyökkäykseksi.) Meidän täytyy olla myös varovainen ja erotteleva siinä tapauksessa, jos avaruusaluksia laskeutuu, eikä vain nousta minkä tahansa aluksen kyytiin, koska pidämme sitä turvallisena, koska he ovat "galaktisia".
 
Viesti Miralta 3.8.20
 
Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.
 
Tuon teille mahtavia uutisia Maa-neuvostosta ja kaikilta valo-olennoilta. Suosittelemme, että vedätte muutaman kerran syvään henkeä ja päästätte irti stressistä ja kaaoksesta, jota planeetalla on. Ymmärrämme, miten teistä voi tuntua tällä hetkellä, että olette täynnä kaaosta ja muutosta. Pyydämme teitä verryttelemään kehoanne, mieltänne, sydäntänne ja sieluanne. Olette pysyneet paikoillaan liian pitkään. Tämä on aikaa, jolloin teidän täytyy lähestyä toisianne ja näyttää välittämisenne ja huolenne. Teille paljastuu erittäin paljon hyvin lähitulevaisuudessa, ja teiltä pyydetään paljon. Kyllä, teidän täytyy karistaa pelko pois, päästää irti eristäytymisestä ja avata sydämenne.
 
Olette täällä suurta heräämistä varten. Maa on saanut tarpeekseen ja niin myös te. Se on valmis ja siirtyy viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Se ei ole enää kärsivällinen pimeiden energioiden suhteen. Sen täytyy puhdistua, ja sitä pitäisi kunnioittaa voimansa ja loistonsa vuoksi. Teidän laillanne sen täytyy ravistella pimeys pois, ja sitä se on tekemässä. Tämän ei ole tarkoitus iskostaa pelkoa, vaan näyttää teille, miten voimakas Maa on.
 
Maata pidetään vakaasti paikoillaan ja se valmistautuu siirrettäväksi aurinkokunnassanne, galaksissanne ja universumissanne. Tämä synnyttää tarpeellisia muutoksia, jotta se selviytyy, kuten myös te. Itse asiassa elätte uuden Maan loistossa ja luomisen kauneudessa. Nämä ovat vanhassa aineellisessa maailmassa elämisen viime päiviä. Teidät kohotetaan Maan rinnalla. Tietoisuutenne lisääntyy, ja se sallii teidän olla osa uutta. Tehkää nyt, mitä voitte, päästääksenne irti vanhasta, joka on pidätellyt teitä. Tämä pätee vanhoihin haavoihin, muistoihin jotka eivät enää palvele teitä, ja kaikkeen mitkä alentaa värähtelyänne. Ette saa antaa sen saada otetta teistä enää.
 
Ajatelkaa, miltä tuntuu olla vapaa taakoista, joita olette kantaneet – ette ainoastaan tässä inkarnaatiossa, vaan myös monissa muissa. Kun päästätte niistä irti, antakaa niiden mennä iäksi – älkää tuoko sitä takaisin. Te ette ole mikään noista vanhoista muistoista, loukkauksista tai huolista.
 
Olette mestarillisia ja voimakkaita valo-olentoja, monien lahjojen ja kykyjen kera, joita käytätte pian tavoilla, joita ette olisi voineet koskaan kuvitella. Jotkut teistä alkavat puhua kieliä, joita ette tienneet teillä olleen sisällänne. Luotte kauneutta ja taidetta ilmaisuna sydämenne rakkaudesta. Jotkut soittavat kaunista musiikkia ja toiset tanssivat sen tahtiin. Ympärillänne on iloa, rakkautta ja leikkiä. Elämällänne on uusi tarkoitus. Osallistumme kaikki uuden Maan henkiinherättämiseen.
 
Teknologioita on kaikkien käytössä kustannuksitta. Ne ovat yksinkertaisia ja helppoja käyttää ja parantavat elämäänne. Parannatte kehonne, synnytätte uusia opetuksia ja teette työtä, mitä teidän oli tarkoitus tehdä. Elätte rauhassa, harmoniassa, ilossa ja tasapainossa. Maa palautetaan koskemattomaan kauneuteensa. Koko planeetalla on runsaasti parannusta.
 
Rakastamme ja ihailemme teitä. Teidät vapautetaan.
 
Olen Mira.
 
Lopuksi
 
Tämä on konstikasta aikaa olla maan päällä. Meidän täytyy olla tietoisia ja varovaisia kaikesta, mitä sanomme ja teemme, myös ihmisistä ympärillämme. Useampia ihmisiä herää, mutta emme voi odottaa kaikkien olevan yhtä tietoisia kuin me. Tämä pitkä matka palata kotiin ja olla kultaisessa ajassa kauniilla planeetallamme on melkein valmis. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi ja arvokkaasta lahjasta olla maan päällä tänä tärkeänä aikana.
 
Pitäkää siunattua huolta, rakas maaryhmä. Pystymme tekemään sen! Teemme sitä! Ja voimme nousta sen yläpuolelle!
 
Siunausta, rakkautta ja valoa,
 
Valerie
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >