HomeViestejäValerie Donner4.6.2024 - Suoraan sydämestä

4.6.2024 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
4.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin Apollolta:

”Tervehdys. Tänään on erityinen päivä. Jokaisesta päivästä tulee lisääntyvässä määrin erityinen. Oletteko huomanneet, että energiat ja taajuudet ovat erilaisia? Spekulaation aika on ohi, ja uutta todellisuutta luodaan. Olette osa sitä kaikkea. Te muodostatte ylösnousemusenergiat. Valonne edesauttaa tätä uutta vaihtamista Maan kultaiseen aikaan. Kaikki on kevyempää ja kirkkaampaa. Ilma on erilaista. Valo on erilaista. Te olette erilaisia. Olette täynnä luomisen/luomakunnan kirkkainta valoa ja rakkautta. Se kirkastuu päivä päivältä. Ette enää elä kolmannessa ulottuvuudessa, vaikka olette fyysisesti läsnä maan päällä. Elätte viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla.

Teette työtä, joka on äärimmäisen tärkeää. Jotkut teistä ovat tietoisempia siitä, ja muut eivät ehkä ole. Teille annetaan tunnustusta ja teitä kunnioitetaan kaikesta, mitä teette. Läsnäolonne tänä aikana on äärimmäisen tärkeää ja arvokasta. Teitä opastetaan matkan joka askeleella, ja teette tämän eri tavalla. Intuitionne ja sydämenne on viritetty korkeamman taajuuden energioihin. Tämä alkaa saada olonne tuntumaan autuaammalta ja elävämmältä. Jokainen hengenvetonne on virkistävä. Huomaatte helpommaksi virittyä opastukseenne ja tehdä sen, mitä tulee seuraavaksi. Se on helpompi virta.

Tällaista on korkeammassa tietoisuudessa ja korkeammissa ulottuvuuksissa. Valo johtaa tietä, ja teidät johdatetaan kauniiseen uuteen maailmaan. Päästäkää irti menneisyydestä. Olkaa uudessa ajassa, ja tehkää, mitä tarvitsee, pitääksenne huolta itsestänne ja tunteaksenne olonne hyväksi."

Miten menee? Tuntuuko vähän siltä, kuin eläisit hämärän rajamailla? Kyllä, on erilaista ja paljon asioita muuttuu. Jotkut teistä tuntevat todennäköisesti sen kehossaan, huomaavat sen suhteissaan ja työpaikoissaan – muutos on selvästi käynnissä.

Joidenkin teidän on vaikea olla muiden ihmisten lähellä.

Yksi asioista joita tapahtuu nyt, on vääryyksien oikaiseminen, ja näette enemmän tätä. Kun vanhat tavat hajoavat ja negatiiviset asiat putoavat kelkasta, pelikenttä tasoittuu ja ihmisistä tulee taas onnellisia.

Älä fokusoidu ulkoiseen maailmaan, fokusoidu sisäiseen. Fokusoidu sydämeesi ja siellä olevan rakkauden kohottamiseen. Tämä tuo esiin todellisen itsesi. Sinun ei tarvitse enää elää väärässä itsetunnossa tai ”mekanistisesti”. Voit nähdä jo sen.

Tämä on selkeyden ja armon aikaa. Pystyt ilmaisemaan itseäsi vapaasti ja luomaan uuden elämäsi korkeammassa tietoisuudessa. Siis muista, että energiasi menee sinne, mihin ajatuksesi menevät. Sinun kannattaa ohjata ajatuksesi energeettisesti sopivilla tavoilla, jotta tietoisuutesi ja valosi voi kohota päivittäin. Olet vapaa rajoituksista ja kontrollista, koska Luoja ohjaa sinua täysin. Kaikkialla minne käännyt, sinua opastetaan tekemään oikeita valintoja ja oikeita asioita, jos kuuntelet sydäntäsi. Katso, uusi maailma on käsillä.

Ne rajoitukset joita olet tuntenut koko tämän inkarnaation ajan ja monissa muissa, on poistettu. Valon ja rakkauden laatu planeetalla on ylittänyt kaiken, mitä olet voinut aiemmin tuntea. Tämä on todella huomattava paikka, missä olla nyt. Kun valo kirkastuu ja kirkastuu, ällistyt siitä, miten tärkeää osallistumisesi tähän ylösnousemusprosessiin on ollut.

Galaktiset ovat täysin läsnä, ja ennen kuin tiedätkään, heidät nähdään ja kuullaan. Tämä on galaktinen perheesi, ja olet ansainnut tämän yhteyden. Se aika on nyt, ja ilmassa on rakkautta.

Upeita olentoja, kuten Lumina, joka on vastuussa luomisen valaisemisesta, tulee auttamaan meitä tässä prosessissa.

Tässä on joitain asioita, joita Lumina haluaa teidän tietävän:

Verhon puhkaiseminen

”Valo puhkaisee verhon. Se poistaa kaiken, mikä ei ole valoa. Tästä verhon loppuunsaattamisen ja puhkaisemisen ajasta lähtien alatte muistaa kaiken. Näette valon ja olette vain valoa, kuten teidän on tarkoitus olla. Se on läpitunkevan kirkasta ja voimakasta. Valo liikkuu näyttävästi koko luomakunnassa. Maa on valmis tämän tapahtumiseen. Ikään kuin kytkimestä olisi käännetty ja kaikki koodit aktivoitu. Tämä voimakas prosessi leviää energeettisesti koko luomakuntaan/luomiseen, koska Maa ja luominen ovat yhtä. Tämä on fiksuin tapa lopettaa uni.

Se tuo merkittävää parantumista ja käsittämätöntä valoa täynnä lupauksia, joista teille on kerrottu pitkän aikaa. Tämä on taikuuden ja ihmeiden kohta. Ilman verhoa voitte elää vapaasti, muistaa kaiken ja tietää niin paljon, kuin valitsette tietää. Se on iso paljastus. Toteutatte sen, mitä valitsette. Luomisentulen liekki palaa täysillä. Kuin eläisitte korkeammassa paikassa, koska on suurta kohotusta.

Jos tunnette olevanne yksi tähdistä, olette. Olette valmis. Ja autamme teitä kaikin tavoin sopeutumaan ja tottumaan tähän uuteen olemistapaan. Hengittäkää sitä sisään. Tuntekaa sen tulevan sisään. Kulkekaa sen kanssa. Tanssikaa sen kanssa. Kokekaa se. Tulkaa ehjäksi/kokonaiseksi sen kanssa. Tunnette täyden vaikutuksen rakkaudesta liikkeessä. Verho häviää loppuunsaattamisessa. Te olette tuossa korkeammassa paikassa, ja kiitämme teitä.”

Viesti Miralta 4.6.2024

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Tervehdin maajoukkoa vahvalla syleilylläni. Teette esimerkillistä työtä tällä hetkellä maan päällä. Olemme Maaneuvostossa tyytyväisiä nopeaan edistymiseen, jota tapahtuu tänä aikana.

Tiedämme, että tie on ollut melko kuoppainen, ilman merkkiäkään sen loppumisesta. Vakuutemme teille, että tämä on kaukana totuudesta. Kaikkea tapahtuu kerralla, ja tämä on yksi syy energioiden kaoottisuuteen ja hämmentävyyteen.

Ihmiskunta kuitenkin viisastuu. Monista tulee tietoisempia. Se riippuu vain siitä, mihin fokusoidutte. Uutisten kumpikin puoli on pielessä, ja tiedätte jo sen. Monia henkilökohtaisia agendoja toimitetaan ihmiskunnalle tällä hetkellä. Jokainen niistä on jonkinlainen juoni vangita energianne, ottaa pelkonne ja käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa.

Emme halua teidän sallivan tätä, joten silloin kun kyse on pelosta, pyydämme teitä päästämään tietoisesti irti siitä. Älkää ruokkiko tuota energiaa. Tämä on tärkeää, ja se on osa henkistä matkaanne korkeampaan tietoisuuteen. On sanonta, jonka jaan kanssanne: ”Älä katso alligaattoreita tien reunassa.” Pysykää suoralla ja turvallisella vapauspolullanne. Älkää antako niille mitään huomiota tai energiaa, ja ne jättävät teidät rauhaan. Ne eivät tiedä, mitä tekevät ilman pelkoanne ja energiaanne.

Maa on pitkään peittynyt aggressiivisuuteen. Tämä on pimeää ja negatiivista energiaa. Tämä poistetaan, kun siirrytte viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Minkäänlaisia ”valta toisiin” -energioita ei sallita! Kiinnittäkää huomiota niihin, jotka tekevät tätä, ja tietäkää, että heidät poistetaan. Maasta tulee turvallinen, hiljainen, rauhallinen ja harmoninen, ja jokaista sielua kunnioitetaan ja arvostetaan. Ei ole mitään tarvetta saada valtaa toisiin tai olla aggressiivinen millään tavalla, on kyse sitten eläimestä tai jostain muun tyyppisestä luomisesta. Tästä tulee menneisyyttä.

Olen Mira, ja lähetän teille kaiken rakkauteni ja tukeni. Teette Maasta hyvin erityislaatuisen monin tavoin, ja tiedätte tämän, kun edistytte.

Vuoren sydän -retriitti

Torstaista 8.8. – Leijonaportti – sunnuntaihin 11.8.2024. Minulle on kerrottu, että tämä on erittäin otollista aikaa olla vuorella ja että minun täytyy olla siellä.

Sukuni oli yksi Mount Shasta Cityn perustajaperheistä. Vanhempani tapasivat siellä. Isäni syntyi siellä. Se on hyvin erityislaatuinen paikka, ja olen pitänyt näitä retriittejä jo noin 20 vuotta. Asuin siellä kolme vuotta, joten opin erityisiä paikkoja, joihin viedä ihmisiä. Tehtäväni on jakaa luonnon ihmeet ja mystinen kokemus vuoresta.

Tämän retriitti sisältää …

Lopuksi

Olemme ylösnousemusprosessissamme ja liikumme nopeasti eteenpäin ja ylöspäin. Vanha maailma ei enää päde, kun teemme uusia valintoja ja elämme kultaisessa ajassa. Meillä on monia tilaisuuksia elää autuudessa. Ympärillämme on ihanaa uutta energiaa. Kun meistä tulee vielä tietoisempia tuosta energiasta, taajuutemme muuttuu. Valosta tulee voimakkaampaa.

Fokusoidu valoon ja elä valossa. Se opastaa sinua kaikessa. Valo on korkeamman tietoisuuden valuuttaa. Se sisältää upean tunteen, kun paistattelisi auringossa ja olisi hoivattu. Valo on kaikki, ja muistamme sen. Se toi meidät tänne, ja se on vienyt meitä saavuttamaan tämän ylösnousemuskohdan. Se on todella ihme.

Luojamme on tyytyväinen meihin. Meidät valittiin erityisesti tekemään niitä töitä, joita olemme tehneet – ei vain tässä inkarnaatiossa, vaan monissa muissa, useimmilla meistä.

Hyvin pian elämästämme tulee paljon parempaa ja ihmeellistä. Anna sydämesi johtaa tietä. Kiinnitä huomiota jokaisen valohituseen, jonka näet. Sillä on viesti. Se valaisee polkuasi.

Kiitämme sinua, että olet osa maajoukkoa ja teet hyvin syvällekäyvää työtä.

Lähetän sinulle rakkautta ja kaikkia hyviä asioita.

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >