HomeViestejäValerie Donner3.5.2024 - Suoraan sydämestä

3.5.2024 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
3.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin Apollolta:

”Tiedättekö, että maajoukko on ”ensivastaajia/auttajia” (suom. huom. termiä ”first responder” käytetään yleensä ensimmäisenä onnettomuuspaikalle tulevista, esim. poliisi tai palomies tai ensihoitaja) auttamassa Maata? Kyllä, kutsumme teitä niin, koska hyvin monet teistä sitoutuivat Maan ylösnousemukseen ja tulivat aivan prosessin alussa. Ymmärrämme, miten haastavaa se on ollut ja miten uupuneita varmaan olette kaikesta elintärkeästä valopanoksestanne. Luoja on kiitollinen kaikesta, mitä olette tehneet, ja niin on myös Maa. Teidät muistetaan jumalaisesta työstänne ikuisesti luomakunnan historiassa. Teidät palkitaan suuresti monin tavoin.

Vaikka teistä saattaa tuntua jotenkin suunnattomalta tällä hetkellä, se on kaukana totuudesta. Kyse on vain siitä, että kaikki muuttuu nopeasti. Kenenkään ei ole mahdollista ymmärtää koko pakettia, mitä tapahtuu. Teidän ei tarvitse haaskata energiaanne siihen. Roolinne on merkittävä ja energianne on elintärkeää tässä prosessissa. Tietoisuus- ja taajuustasonne nousee päivittäin. Hehkutte valoa ja levitätte sitä maan päälle, galaksiin ja kauas sen yli. Olette tulossa tietoiseksi omasta valostanne ja sen vaikutuksesta. Pidämme teitä kaikkia jalustalla – ylösnousemuksen ja luomisen/luomakunnan jalustalla. Hyväksykää tämä tunnustus lahjana Luojaltamme ja kaikilta niiltä rakastavilta olennoilta, jotka työskentelevät teidän ja Maan kanssa. Teitä rakastetaan suuresti.”

Miten teillä menee, maajoukko? Miten sopeudutte ja totutte kaikkiin muutoksiin ja kummallisiin energioihin maan päällä tällä hetkellä? Mikä on fokuksenne? Katsotteko taivaalle? Taivaalla tapahtuu paljon. Miten pimennys 8.4. vaikutti teihin? Minä aloin nähdä pimennyksen päivänä toisen auringon, auringon vasemmalla puolella. Otin kuvan siitä kamerallani, ja se on tässä. Vuosia meille on kerrottu, että olisi kaksi aurinkoa, ja oletettavasti kaksi kuuta. En ole todistanut sitä, mutta kenties jotkut teistä ovat? Kenties näitte myös toisen auringon? Tuntuu siltä, että meidän täytyy olla avoin kaikille mahdollisuuksille nykyään.

Kuva, joka sisältää kohteen piha-, taivas, kuu, Astronominen kohde

Kuvaus luotu automaattisesti

Fokukseni on nyt todella valossa ja totuudessa. Monien teidän tapaan, en enää jää kiinni ulkoisiin 3D-draamoihin. Kuka tietää, mikä on totta ja mikä on feikkiä? Viime viikonloppuna minulla oli onni käydä kauniissa Santa Cruzissa, Kaliforniassa, ja kävellä rannalla. Sain kuvan isosta valonsäteestä, joka tuli auringosta mereen. Se on tässä.

Kuva, joka sisältää kohteen piha-, taivas, vesi, luonto

Kuvaus luotu automaattisesti

Sain myös tämän kuvan aluksesta kaupungissani muutama päivä sitten.

Kuva, joka sisältää kohteen piha-, taivas, pilvi, rakennus

Kuvaus luotu automaattisesti

Aloin pitää huhtikuussa 2023 ”Maajoukko toiminnassa” -tapaamisia Luminan kanssa. Lumina on vastuussa luomisen luminesenssista. Apollo on hänen jumalainen täydentäjänsä. Monia ihmisiä tuli mukaan puhelutapaamiseen, ja meitä oli 10 hengen ryhmä, jotka tapasivat viikoittain tunnin kerrallaan. Tapasimme 47 kertaa. Teimme valoaktivointeja Luminan kanssa, ja lähetimme valoa ja voimakasta energiaa moniin paikkoihin ja olentoihin maan päällä. Meistä kaikista tuli nopeutuneempia ja valaistuneempia kokoontumisiemme vuoksi. Maa hyötyi varmasti myös.

Minua kutsutaan nyt siirtymään eteenpäin ja tekemään suurempaa työtä Luminan kanssa. Hän on valaisija ja siirtää energiaa. Yhdistyn hänen kanssaan vielä enemmän. Tämä merkitsee, että kirjoitan vähän ja pidän uusia tunteja. ”Valaise elämäsi Luminan kanssa” on kurssin nimi. Tämä auttaa niitä, jotka ovat valmiita menemään korkeammalle henkisen työnsä kanssa homogeenisellä tavalla. Etsin ihmisiä, jotka voivat edetä kanssani. Jos haluat tulla mukaan …

Seuraavassa on viesti, joka tuli minulle Luminalta 24.4.2024. Viesti tuli hyvin syvältä sisältäni. Sanelin sen ja kirjoitin puhtaaksi osan siitä, jotta voit saada tunteen, mitä hän sanoi. Se oli hyvin rakastavaa.

Luminan pohdiskelua 24.4.2024

”Olen huvittunut ihmisistä, siitä miten vähän useimmat heistä ovat tunteneet rakkautta. He ovat todella kadottaneet sen rakkauden, joka heille kuuluu. Haluan heidän tietävän, miten paljon Lähde rakastaa ja arvostaa ihmisiä. Jokaisen silmän joka valonkipinässä, tai puunlehden jokaisessa valonpisarassa, on rakkautta, ja se on Lähteeltä. Haluan ihmisten tietävän, miten paljon aurinko rakastaa heitä ja miten tuo kultainen auringonvalo tulee Lähteestä koskettamaan ihmisten sydämiä ja yhdistämään heidät toisiinsa. Hyvin monet eivät tiedä tai tunne sitä.

Haluan ihmisten tietävän, miten paljon pilvet rakastavat heitä, ja miten paljon puut rakastavat heitä, ja miten paljon meret ja virrat rakastavat heitä. Jokainen pieni näkinkenkä on Lähteen luomus. Se on heijastus siitä kauneudesta, mitä he ovat, ja näyttämässä ihmisille, miten harvinaisia he ovat. Jokainen aalto joka tulee merestä, on rakkauden heijastus. Ihmiset ansaitsevat koko luomakunnan rakkauden. Se on ulottuvilla valossa, joka tanssii ympärillänne ja ottaa uusia muotoja, mutta se on aina tuo luminesenssi kaikkialla ympärillänne. Se on täällä tuomassa autuutta elämäänne.

Avautukaa enemmän rakkaudelle ja jakakaa sitä, kuin puun oksat, joilla on avoimet sydämet näyttää rakkautensa. Niiden avoimet sydämet ovat käytettävissä tuomaan parannusta. Älkää potkaisko kiveä. Poimikaa se ja siirtäkää sitä. Se on heijastus Luojan rakkaudesta. Se on heijastus siitä, mitä teille tulee. Teillä on silmät nähdä ja korvat kuulla. Tuo luminesenssi on teitä varten, voi ypöyksinäiset ihmiset, jotka etsitte rakkautta kaikilla väärillä tavoilla. Sydämenne kuunteleminen, silmienne avaaminen luomisen auringonvalolle, luo kuvan siitä, kuka olette.

Tämä on suuri saavutus ja jotain pohdittavaa teille. Se on ihme, ja monia muita ihmeitä tulee tiellenne. Me jotka olemme kauneuden ja valon maailmoista, olemme täällä kertomassa teille, että te ette ole koskaan enää ilman rakkautta. Rakastamme todella teitä, ja olemme aina teitä varten. Olen Lumina.”

Lähetys Miralta 3.5.2024

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Työskentelen myös kokoaikaisesti Maaneuvostossa. Olemme hyvin kiireisiä nykyään, kuten voitte kuvitella. Olemme täydessä Maan ylösnousemustohinassa. Rakennamme täysin uutta ylösnousemusmallia luomakuntaan, ja te osallistutte siihen. Muistakaa, että tämä on ensimmäinen kerta, kun planeetta ylösnousee niin, että sen pinnalla on elämää. Se on erilaista, ja tekin olette erilaisia. Olette valmiita vaihtamaan uuteen Maahan ja uuteen kultaiseen aikaan.

Kultainen aika ja viides ulottuvuus on jo aktivoitu, ja ne ovat planeetalla. Tämä on tilaisuutenne fokusoitua valoonne, jotta voitte yksilöinä nostaa taajuuttanne ja värähtelyänne, mikä siirtyy muihin. Tämä on fokuksenne nyt, maajoukko. Teidän ei tarvitse ottaa tehtäväksenne taistella jokaista aatetta vastaan, tai tietää kaikkea, mitä luulitte, että teidän täytyy tietää siitä, mitä planeetalla tapahtuu. Tehtävänne on olla valoa.

Tämä on työnne suuri laajentuminen. Se vaatii kuuntelemaan sydäntänne ja seuraamaan sisäistä opastusta. Olemme täydessä ylösnousemustouhinassa. Aineellinen 3D-ulottuvuus on ohi. Se hajoaa kaikkialla ympärillänne. Sielunne on hylännyt menneisyyden ja liikkuu nopeasti korkeammalle ja korkeammalle. Voitte tuntea sen siitä tavasta, jolla reagoitte erilaisiin menneisyyden kokemuksiin. Niitä ei ole enää.

Alatte tuntea voitonriemua uudessa roolissanne valo-olentona. Nousette korkeampiin ulottuvuuksiin. Laajennutte valomajakkana. Parantava läsnäolonne auttaa monia. Muistatte, kuka olette, ja saatte lahjanne ja kykynne. Vedätte myös galaktisia ystäviänne ja perhettänne elämäänne, mikä tuo teille syvää iloa. Ajatelkaa, millaista on saada henkinen suhde kaikkiin elämässänne. Alkakaa nähdä, miten yhteisönne kasvavat ja miten onnellinen teistä tulee. Tuntekaa, miten paljon yksinkertaisuutta elämässänne on ja miten paljon taikuutta. Kaikesta tulee helpompaa, kun päästätte irti menneisyydestä.

Olette merkittäviä olentoja, joihin olemme luottaneet aioneita, ja nyt tulette loppusuoralle. Ei ole paluuta taaksepäin, on vain liikkumista eteenpäin.

Kaikki elämä, mukaan luettuna kasvit, eläimet, mineraalit, vedet, heräävät, ja niillä on paljon sanottavaa, jos kuuntelette. Kun kuuntelette, ilonne on verratonta. Tämä ilo kohottaa teitä, ja muistuttaa teille, että olette viidennessä ulottuvuudessa. Elätte korkeammassa tietoisuudessa, korkeampien taajuuksien ja korkeamman tarkoituksen kera.

Olemme tässä muistuttamassa teille, että olemme kanssanne matkan joka askeleella. Saatatte nähdä meidät silmäkulmastanne, tai taustalla. Pitäkää silmänne auki ja korvanne tarkkana, jotta voitte kuunnella, mitä tapahtuu. Se on ällistyttävää.

Nautimme jokaisesta hetkestä, kun olemme kanssanne ja osallistumme tähän ylösnousemusprosessiin. Mekin ylösnousemme muun luomakunnan kanssa. Oikeaan aikaan tulemme valon jälleentapaamiseen ja juhlimme mitä fantastisemmalla tavalla. Tunnistatte meidät, kun näemme toisemme, ja olemme yhdessä ikuisesti.

Olen Mira, ja lähetän teille rakkautta galaktisilta ystäviltänne ja perheeltänne.

Lopuksi

Tämä on mitä jännittävintä aikaa olla planeetalla. Tiedämme, että fokuksemme täytyy olla valossa ja tuon valon levittämisessä sinne, minne menemme. Lumina ja Mira ovat antaneet meille erinomaista opastusta tässä viestissä. Ota se sydämeesi ja toteuta sitä tavoilla, jotka toimivat sinulla, ja jatka kasvusi kiihdyttämistä. Onnellisuutesi laajenee, ja tiedät olevasi viidennessä ulottuvuudessa.

Jos haluat tukea tätä nettisivustoa, sitä arvostetaan suuresti.

Rakkauden ja kaikkien hyvien asioiden kera. Kiitos, että olet osa maajoukkoa.

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

Next >