HomeViestejäValerie Donner1.2.2024 - Suoraan sydämestä

1.2.2024 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
1.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin Apollolta:

”Tervehdin teitä tänään kiehtovassa hengessä. Maajoukko ja valonvoimat seisovat kaikki yhdessä, pitäen Maata syvimmässä kuviteltavissa olevassa valossa. Olemme vakaita ankkureita, jotka ovat yhteydessä maajoukkoomme, yhdessä kaikkien valonvoimien kanssa, Maan siirtämiseksi viidenteen ulottuvuuteen. Maa on valmis, ja me olemme valmiita. Vaikka tiedämme enemmän yksityiskohtia siitä, mitä nyt tapahtuu, kunnioitamme sitä, mitä tiedätte ja mitä valintoja teette valon hyväksi. Valonvoimat seisovat yhdessä muuttaakseen Maan ja tuodakseen sen vapauteen. Pimeydenvoimia pidetään vastuullisina ja niitä poistetaan nopeasti.

Kansa ottaa valtansa takaisin massiivisissa heräämisissä. Kyllästymispiste/saturaatiopiste on täällä, mikä pakottaa ihmiset tekemään uusia valintoja ja tulemaan yhteen yhtenäisenä. Totuus ja valo palauttavat ihmiset täysivaltaisuuteen. Valheita ei enää suvaita, ja ihmiskunta on valmis olemaan vapaa. Olemme kanssanne yhtenä joukkona. Tuntekaa vahvuutemme, sitoutumisemme ja rakkautemme tätä missiota, teitä ja Maata kohtaan. Olemme voitokkaita!”

Miten menee, rakkaat ystävät? Voitteko tuntea eron energioissa tänä vuonna verrattuna samaan ajankohtaan viime vuonna? Voitteko nähdä, miten paljon olemme kasvaneet, tulleet yhteen ja parantuneet? Ymmärrättekö sen suuremman viisauden, jota teillä on nyt verrattuna viime vuoteen? Onko siinä teistä järkeä, että vaikka elätte edelleen aineellisessa maailmassa, ette ole enää kolmannessa ulottuvuudessa? Olette paljon enemmän neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa, joka on energiaa ja tosiaankin korkeampaa kuin kolmas ulottuvuus.

Oletteko huomanneet, miten nopeasti aika on kiihtynyt? Oletteko tarvinneet enemmän aikaa itsellenne? Täällä Amerikassa on talvi, ja joistakin meistä tuntuu, että olemme talviunilla. Eläimet ovat oikeassa. Kasvit, puut ja kukat ovat levossa tällä hetkellä. Ne pitävät ankkuria sille, että kevät tulee ja synnyttää uutta kasvua.

Kuvittele kauden kasvu sisälläsi, riippumatta siitä, mikä vuodenaika on asuinpaikassasi. Seuraatko noita energioita päivittäin? Mitä teet luonnon kanssa? Tarkkailetko luonnollista/luonnon virtaa ja seuraat sitä? Oletko tietoinen siitä, kun sää tuntuu olevan epätasapainossa? Mitä meille kerrotaan? Se mitä valtavirta kertoo meille, ei ehkä ole totta. Olemme osa luontoa, ja sydämemme tietää totuuden ja aistii sen. On aivan liian helppoa joutua pois tasapainosta ulkoisesta sanahelinästä, kun tiedämme toisin.

Jotkut maajoukosta kertovat ylösnousemusoireista, kuten nukkumisongelmat, päänsäryt, lihaskivut ja -säryt ja lisääntynyt herkkyys. Aurinko on ollut äärimmäisen aktiviinen. Schumannin resonanssi oli hiljattain 10 päivää alhaalla. Jotkut maajoukosta kertovat olevansa tietoisia työskentelemisestä yöllä unitilassa. He saavat latauksia ja ovat erityisissä tapaamisissa, joihin liittyy tärkeitä päätöksiä. Meitä rakastetaan, meistä pidetään huolta ja meistä huolehditaan käsittämättömillä tavoilla. Näin on, koska Luojamme on vastuussa ja rakastaa meitä kaikkia mittaamattomasti.

Tämä on todella sitä aikaa, jolloin monet heräävät ja sytyttävät suhteensa uudelleen Lähteen kanssa. Tämä on hyvin tärkeää. Siksi olemme täällä. Tulimme takaisin tulevaisuudesta palataksemme kotiin Luojan sydämeen. Olemme rohkeimmista rohkeimpia, ja sitoutunein ja omistautunein maajoukko, joka on koskaan luotu. Meidät muistetaan historian saleissa orjuutetun maaplaneetan vapauttamisesta. Toivon, että oivallatte, miten tärkeää läsnäolonne täällä on, rakkaat ystävät.

Jokainen teistä valittiin erityisesti olemaan planeetalla tänä aikana. Vain olematon prosenttiosuus niistä sieluista valittiin, jotka pyysivät saada osallistua tähän projektiin. On vaatinut rohkeutta, sisukkuutta, älykkyyttä, kärsivällisyyttä, vahvuutta, rakkautta, myötätuntoa, omistautumista, antaumusta, sitkeyttä, sitoutumista, voimaa ja läsnäoloa saavuttaa kaikki se, mitä olemme saavuttaneet.

Meidän täytyi unohtaa tähän saakka kaikki siitä, keitä olemme. Alamme muistaa mestaruutemme. Aktivoimme lahjojamme ja kykyjämme. Meitä aktivoidaan avataritseksemme, enkeli-itseksemme ja galaktisiksi aspekteiksemme. Se on tavallaan hauskaa! Käännämme ympäri ne mielipiteemme itsestä, jotka tulivat ohjelmoinnista.

Monien meistä täytyi tehdä valtava määrä sisäistä työtä selvitäksemme ohjelmoinnista ja oivaltaaksemme totuuden. Vanhat ydinhaavat, kuten ettei ole tarpeeksi hyvä ja pelko, että hylätään, ei ole rakastettava, on yksin, ei sovi joukkoon jne., eivät enää päde. Vaikka ne voivat tulla esiin vanhoina ajatuksina, ne eivät ole enää totta. Uusi ”sinä” on totta. Pyydä saada muistaa, kuka olet jumalaisena olentona. Tämä on osa heräämisprosessiamme.

Muista, mitä mestari Djwal Khul kertoi meille hiljattain lähetyksessä, jonka sain: ”Valo voi tehdä mitä vaan!” Valo on luominen. Valo on voimakas. Sinun ehkä kannattaa muistuttaa itsellesi näistä sanoista, kun sinut haastetaan. Ne antavat sinulle vahvuutta.

Lähetys Miralta 1.2.2024

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen tällä hetkellä kokoaikaisesti Maaneuvostossa, Maan ylösnousemuksen hyväksi.

Olette ehkä alkaneet huomata planeetalla enemmän epäjärjestystä ja kaaosta kaikkialla. Tämän ei ole tarkoitus pelästyttää teitä, vaan tehdä teidät tietoiseksi välttämättömistä tietoisuusmuutoksista, jotka täytyy käydä läpi ylösnousemuksen aikana. Jollain tavoin se on, kuin kulkisi pellon poikki ja kitkisi rikkaruohoja, jotka eivät kuulu sinne. Ne ovat siinä syystä – jotta voitte valita, mikä tuntuu oikealta ja mikä näyttää paremmalta. Tässä on kyse uudesta luomisesta ja täysin uudesta fokuksesta Maalle.

Alatte lakata sanomasta: ”Olemme aina tehneet tällä tavalla!” Tämä on selvästi ratkaiseva kohta, kun oivallatte, että te ette ole enää kolmannessa ulottuvuudessa. Se ei enää päde, mitä tehtiin aiemmin. Tästä tulee vielä selvempää, kun oivallatte, miten matriisi hajoaa ja asiat eivät enää toimi niin kuin ennen.

Koette joka päivä monia vinkkejä osoittamaan, miten erilaisia asioista on tullut. Olette olleet ohjelmoituja uskomaan, että kolmannen ulottuvuuden aineellinen maailma jatkuisi ikuisuuksiin. Ihmiset alkavat oivaltaa, että sitä minkä he uskoivat ”ohjelmana”, ei voi soveltaa enää. Tähän on monia syitä. Esimerkki voisi olla, että ostaa tuliterän kulkuneuvon, jossa on ongelmia ensimmäisten takuukuukausien aikana, ja havaitaan, ettei sitä voi korjata. Uudet kodinkoneet voivat olla epäluotettavia, kuitenkaan kukaan ei ota vastuuta. Melkein kuin selviytyisitte tyhjiössä, joka ei toimi.

Nämä ovat vain pari esimerkkiä siitä, mitä tapahtuu joka päivä surkean työnlaadun sekä vastuun ja omistajuuden puutteen vuoksi. On kyvyttömyyttä tehdä asioita loppuun saakka ja oikein, rehellisyyden puutetta, ahneutta ja kenties myös uupunutta työvoimaa. Kenties ihmiset ovat kyllästyneet orjuuttamiseen ja ovat tulleet uupumispisteeseen eivätkä välitä siitä työstä, jota tekevät?

Galaktisesta perspektiivistä kerron teille, että tulette tekemään todellista ja tärkeintä työtänne sielunne energian ilmaisumuotona. Tämä ei merkitse, että osa työstä mitä olette tehneet aineellisessa maailmassa, on ollut arvotonta, vaan se merkitsee, että olosuhteet planeetalla muuttuvat. Lisääntyvä määrä ihmisiä löytää tapoja seurata sydäntään ja tehdä, mitä he tulivat tekemään, sen sijaan että täytyy tehdä asioita vain ansaitakseen rahaa. Planeetta on siirtymässä yltäkylläisyysmoodiin, ja kaikki saavat kaiken tarvitsemansa. He oppivat ilmaisemaan itseään iloisesti ja luomaan sisäisestä taikuudesta käsin. Pelikenttä tasoittuu kaikille.

Kun ihmisten selviytymistarpeet on tyydytetty, he voivat olla luovia ja vapaita kokemaan elämää siinä kallisarvoisessa maailmassa, jossa he elävät. Maaneuvostossa voimme nähdä, miten valmis ihmiskunta on elämään tällä uudella tavalla. Vaikuttaa siltä, ettei ole enää energiaa jäljellä pakottaa ihmisiä tekemään jotain, mikä ei ole totta heille. Kuvitelkaa, millaista on, kun elätte rauhassa, harmoniassa, ilossa, yltäkylläisyydessä, terveydessä, kauneudessa, yhteistyössä, välittämisessä, rakkaudessa ja toistenne ja Maan kunnioituksessa. Teillä on kirkas tulevaisuus edessä, maajoukko. Tapaamme ja meillä on ihmeellistä.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Lähetän teille rakkautta, vahvuutta ja paljon taikuutta ja ihmeitä.

Lopuksi

Lopuksi, vaikuttaa siltä, että vuosi 2024 on täynnä yllätyksiä ja elämää muuttavia tapahtumia, jotka parantavat elämäämme. Totuus ja valo ovat vallalla. Pimeys häviää. Ihmiset tulevat yhteen ykseydessä ja yhtenäisyydessä. Jokainen on siinä, missä hänen on tarkoitus olla, ja tekee, mitä häntä kutsutaan tekemään. Monet ihmisistä tarvitsevat apua maajoukolta. Työskentelemme yhdessä Valoallianssin kanssa, jossa on galaktisia ystäviämme ja perhettämme. Elämämme on helpompaa eikä siinä ole kamppailua. Nautimme luonnostaan terveydestä. Saamme uusia kuljetusmuotoja sekä fantastista teknologiaa, joka on jo kovasti myöhässä. Olette sankareita ja sankarittaria Luojan silmissä. Olette saaneet aikaan sen, mitä tulitte tekemään, ja palkkioita ja juhlia on tulossa teille, rakkaat ystävät.

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >