HomeViestejäValerie Donner25.8.2023 - Suoraan sydämestä

25.8.2023 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
25.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta:

"Tervehdys, olen Apollo. Olen läsnä sydämissänne. Siellä tarvitsette minua, ja siellä voin auttaa. Planeetalla on tällä hetkellä massiivisesti kaaosta ja hämmennystä, ja luotamme siihen, että te, maajoukkomme, seisotte vahvana ja vakaana valossa. Tarvitsemme teitä seisomaan totuudessa ja valossa kohtaamaan ne polariteetit, jotka taistelevat selviytymisensä puolesta. Kuten tiedätte, rakkaat ystävät, ne ovat jo menettäneet pelin, mutta ne aiheuttavat pelkoa ja valheita. Monia on kutsuttu ja harvat on valittu. Te olette noita valittuja. Emme lepää, ennen kuin ne on hajotettu ja tämä on ohi.

Olette osa Maan henkiinheräämisen valvojia. Pidätte energioita pimeiden voimien purkamiselle. Valonne on paljon voimakkaampi ja vahvempi, kuin mikään väärinohjattu ja väärinsijoitettu paha energia-ase. Valon voima luo, sekä tuhoaa sen, mikä ei ole valoa. Valo on uuden Maan kehityskaari, ja tämän vuoksi kaikki mikä on tuon kehityskaaren tiellä, poistetaan. Tämä tehdään aikomuksen, rakkauden ja korkeamman tietoisuuden avulla. Näin Luoja toimii.

Kiitos uutteruudestanne ja kovasta työstänne, maajoukko. Olette erinomainen ryhmä. Monia palkkioita tulee teille. Ennen kaikkea tulette takaisin yhteen galaktisena perheenä, ja olemme taas yhtä."

Kirjoitan aikaisin tässä kuussa kaikkien niiden olosuhteiden vuoksi, joita planeetalla on tällä hetkellä. Tiedämme, miten sydäntä raastavia uutiset ovat olleet siitä, mitä Mauilla tapahtui, ja erityisesti Lahainassa. Lähetämme rakkautta, parannusta, rukouksia ja tukea kaikille, joita tämä tragedia koskettaa. Tämä on suuri sydämen avautuminen planeetalla. Maui on kauneuden, historian, levon ja uudistumisen paikka. Se on ollut ilon ja onnellisuuden paikka monille pitkän aikaa. Se on nyt tahrattu hurjilla energioilla, mukaan luettuna tulienergiat (ei välttämättä maastopalojen). Monet meistä ovat tehneet syviä meditointeja, rukouksia ja parannuksia Lahainan ja sen ihmisten hyväksi.

Tehdessäni tätä sisäistä työtä, minulle näytettiin kaunis temppeli Lahainan yläpuolella. Minulle on kerrottu, että se on uuden Lemurian ensimmäinen temppeli. Toivon, että voisin valokuvata sen, mitä näen ja mitä tuo temppeli tekee energeettisesti. Riittää kun sanotaan, että tämä temppeli työskentelee yhdessä tuon alueen kanssa tuomaan takaisin Lemurian. Kenties jotkut teistä voivat virittyä meditaatiossa tai selvänäköisesti tuohon temppeliin ja nähdä, mitä näen. Voimme laittaa kaikki Mauin ihmiset tuhon temppeliin parantumista varten, erityisesti Lahainasta olevat.

Osa tätä nousemista on kulkea tulen läpi, tai nousta tuhkasta kuin feenikslintu. Silloin kun jotain tällaista isoa tapahtuu, se ei ole koskaan yksittäinen tapahtuma. Siinä on kyse korkeammasta tarkoituksesta ja moniulotteisista energioista. Se on osa taivaan luomista maan päälle, vaikka se saattaa vaikuttaa päinvastaiselta.

Parhaan ymmärrykseni mukaan, jokainen ihminen joka kuoli, oli lemurialainen, ja heistä pidettiin rakastavasti huolta ja heitä kylvetettiin kauniissa väreissä parantumista varten. Heidän ympärillään on monia parantavia henkiolentoja – erikoistiiminä he auttavat tuomaan Lemurian esiin. Tämä oli kuin tulikaste heille ja kaikille, joita tapahtumat koskettivat. Kun he palaavat, he tulevat takaisin tuon Lahainan päällä olevan lemuralaisen temppelin kautta.

Opastukseni on ollut FOKUSOITUA UUTEEN. Siis miltä se näyttää? Siinä ei ole kyse vain sen uudelleenrakentamisesta, mitä menetettiin, vaan taajuuden nostamisesta ja sen historian puhdistamisesta, joka tarvitsee parantaa. Siinä on kyse luomisesta ja elämisestä korkeammassa tietoisuudesta uudessa Maassa. Ne rakkaat jotka lähtivät, avasivat energiat uudelle Lemurialle. Olemme heille velkaa paljon kiitollisuutta.

Jonkin aikaa olemme puhuneet siitä, että tämä elokuva jossa olemme eläneet, on tullut ummehtuneeksi. Useimmat meistä ovat tympääntyneet tähän show'hun, joka on jatkunut muutaman viime vuoden. Jotkut meistä eivät halua enää syödä edes popcornia, koska olemme kyllästyneet siihen. Osa uutta on, että täytyy olla uusi tuotanto, uusi show – suurin show maan päällä. Vanhasta on aika luopua ja tuoda sisään uudet hahmot, jotka valo on valinnut.

Olkaa vakuuttuneita, että tätä tapahtuu. Se on osa suurta heräämistä, koko maailman saadessa selville totuuden ja avatessa sydämensä. Tämä on uuden maailman tulevaisuus.

Lähetys Miralta 25.8.2023

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, ja työskentelen kokoaikaisesti Maaneuvostossa.

Olemme äärimmäisen kiireisiä nyt, kuten voitte hyvin kuvitella. Autamme tähystäjinä, osana valotiimiä, niiden hyökkääjien vangitsemisessa, jotka tekivät pahoja tekoja hiljattain Mauilla. Moniin on olentoihin varauduttu, eivätkä he jää maan päälle. Se on osa suurta puhdistusta tuomaan sisään totuus ja valo. Pahuutta ei voi enää haudata tai työntää sivuun. Se on tuotava valoon kaikkien nähtäväksi. Planeetan täytyy ymmärtää totuus. Sen täytyy nähdä se kokonaan. Olemme hyvin pahoillamme niiden puolesta, jotka menettivät kaiken, myös henkensä tai rakkaita ihmisiä, ystäviä ja eläimiä. Yksi kysymys on, miten sellainen kauneus voi muuttua hautausmaaksi.

Me valomaailmoissa valvomme kaikkea, mitä tapahtuu nyt ja mikä tarvitsee parannusta ja puhdistusta. Ihmiset eivät voi enää edetä kuin strutsit pää haudattuna, kiinnittämättä huomiota siihen, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Peli on kiihtynyt, joten kaikkialla tapahtuu asioita, joita täytyy tarkkailla ja joihin kiinnittää huomiota, pystyäkseen väistämään sen, mitä edessä on. On monta sivushow'ta, jotka tuovat esiin näitä paljastuksia.

Ihmiset alkavat nähdä, että planeetalla on olentoja, joilla ei ole sydäntä eikä sielua. Jos heillä olisi sydän ja sielu, he eivät voisi koskaan vahingoittaa toista ihmistä. Siis näette, rakkaat ystävät, että rakkauden ja valon avulla puhdistamme Maan. Tämä on iso herääminen kaikille ihmisille. Ihmiset eivät enää seiso jähmettyneenä kuin patsaat, kun tiettyjä asioita tapahtuu. He astuvat täysin voiman ja valon olemukseensa. Pimeys puhdistetaan ja hajotetaan tällä tavalla. Se on ainoa tapa.

Ihmissydämet on aktivoitu kristusenergialla, joka ankkuroitiin 2000 vuotta sitten, jolloin Jeshua kulki maan päällä. Nämä energiat tuotiin ennen hänen saapumistaan ja ne ovat jatkuneet hänen lähtönsä jälkeen. Nyt nämä energiat aktivoidaan ja ankkuroidaan vielä täydemmin Maahan. Nämä energiat aktivoivat ja koskettavat niiden olentojen sydämiä, joilla on sielu. Alatte yllättyä siitä, miten monia olentoja maan päällä on elänyt ilman sielua. He ovat niitä, joilla on tyhjä katse ja jotka eivät tunnu reagoivan ihmistunteisiin, kuten kärsimys ja tuska. Löydätte lisää näistä olennoista, kun ne on poistettu planeetalta.

Rakkaat ystävät, teidän kohtalonne on kanssamme. Tulevaisuutenne on valo. Valo on uuden luomista. Se yhdistää korkeat taajuudet, tietoisuuden ja aikomukset uusia ja parannettuja versioita varten elämästä. Ette ole enää aineellisen maailman vankina, vaan lennätte viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla palataksenne kotiin.

Ottakaa kaikki irti joka päivästä, älkääkä eksykö huoleen, hämmennykseen ja illuusioon, kun tämä vanha maailma hajoaa edessänne. Todellisuutenne on muuttunut, ja muutatte todellisuuttanne. Teidän on parasta muistaa tämä, koska olette uuden Maan kanssaluojia.

Jotkut teistä tuntevat ne kauniit kristusenergiat, joita nyt aktivoidaan ja ankkuroidaan Maahan, niin kuin 2000 vuotta sitten. Tunnette tämän rakkauden, ja koette totuuden, joka kulkee yhdessä rakkauden kanssa. Tämä on tuttu tunne, koska monet teistä olivat läsnä tuolloin ja vannoivat palaavansa saattamaan loppuun tämän työn.

Olen Mira, ja rakastan teitä koko sydämelläni, valomaailmojen ja galaktisen perheenne kaikkien sydämien kanssa.

Lopuksi

Olemme saaneet juuri ison herätyksen planeetalla. Sydämiä avautuu. Ihmiset kaivavat syvemmältä, koska he näkevät asiat selvemmin ja heillä on paljon kysymyksiä.

Valo on jo voittanut, ja tiedätte sen. Meidän täytyy pysyä yhteydessä ja auttaa toinen toisiamme nousemaan sen yläpuolelle, mitä tapahtuu, pysymään poissa pelosta ja fokusoitumaan uuteen. Lähde on kanssamme. Lemuria nousee taas. Tulemme yhteen ykseydessä, mikä on osa jumalaista suunnitelmaa.

Rakkauden ja kaikkien hyvien asioiden kera.

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >