HomeViestejäValerie Donner31.7.2023 - Suoraan sydämestä

31.7.2023 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
31.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta:

"Iltahämärästä aamunkoittoon olen teidän kanssanne. Elämänne koettelemukset ja vastoinkäymiset ovat kohta loppu. Teillä on monia uusia tilaisuuksia lähellä. Rakastatte uusia vaihtoehtojanne. Olette nousseet aineellisen maailman yläpuolelle. Kolmannella ulottuvuudella ei ole enää kuristusotetta teistä. Olette kohta valmiita astumaan uusiin rooleihinne, tuleviin itseihinne.

Teidän täytyi unohtaa, kuka olitte ja kuka olette. Teidän täytyi poisoppia, mitä olitte oppineet, ja teidän täytyi oppia uudelleen oppitunteja, pitääksenne pintanne valonpitäjinä. Syvimmässä osassanne ette koskaan unohtaneet, kuka olitte. Piditte jalkanne maassa. Vaikka olette ehkä tunteneet olevanne kolmannen ulottuvuuden ohjelmoinnin rasittama, tiesitte sydämessänne, että jossain kohtaa teidät nostettaisiin.

Ravistatte pian irti kaiken, mikä on pidätellyt teitä siitä, kuka todella olette ja mitä tulitte tekemään tälle planeetalle. Ravistakaa se irti, rakkaat ystävät, sillä olen teidän kanssanne. Kristusenergiat on nyt täysin ankkuroitu planeettaan. Jotkut teistä ovat ehkä jo tunteneet planeetan kevyemmäksi. Kristus edustaa ehdotonta rakkautta ja totuutta. Se on nyt täällä. Kerron teille tämän kohottamaan sydäntänne ja valmistamaan teidät ilon ja onnellisuuden purkauksiin. Monia aktivointeja tapahtuu nyt, ja tunnette sen tulokset. Valmistautukaa!"

Lue uudestaan Apollon sanat ja talleta ne sydämeesi. Paljon on tapahtunut viime jakamiskertamme jälkeen. Haluamme teidän tietävän sen kaiken. Voimme kuitenkin paljastaa vain sen, mikä on sopivaa nykytilanteessa. Tämä on tiivistelmä viimeisestä tilaisuudesta kohottaa Maa. On ylösnousemusaika ja suuren heräämisen aika. Tässä muutama esimerkki siitä, miten ehkä koet sen, mistä puhumme:

Olet optimistinen tulevaisuudesta. Torjut pelon. Sinulla on uskoa Luojaan. Haluat katsoa vain sellaista, mikä on kohottavaa ja inspiroivaa. Annat muiden herätä omana aikanaan. Et pakota informaatiotasi tai energioitasi kenellekään. Elät elämääsi maan päällä rakastavana, tietoisena Kristusolentona, joka huokuu rakkautta. Kuljet suoraa polkua, joka on kapea. Tämä on selvästi suoraan asian ytimeen. Et enää tunne olevasi uhri. Voit tuntea hurmiota. Alat nähdä verhon taa ja oivaltaa, että elät kvanttitodellisuudessa.

Lineaarinen aika on lakannut olemasta, sillä kaikki on läsnäolevassa hetkessä. Koet aikavääristymiä, joissa asiat nopeutuvat ja ne hidastuvat, ja olet siinä keskellä. Tämä on oire vapautesi löytämisestä niin, että joka hetki kuuluu sinulle. Sitä ohjaavat energiat, joiden kanssa työskentelet. Olet erittäin herkkä ja tunnet tunteesi enemmän, kuin koskaan ennen, sekä muiden myriadeja tunteita. Luotat tulevaisuuteen. Saat selville kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, koska kaikki on sisällä. Kuuntelet omaa sisäistä jumalaasi. Olet todella asiantuntija siinä, mitä tapahtuu, joten et luota siihen, mitä muut sanovat, ellei se resonoi oikeasti sydämessäsi. Huomaat, että elät rakkaudessa ja sinua opastetaan sillä tavalla. Olet intuitiivisempi kuin koskaan.

Ilmennät helposti kaiken, mitä tarvitset. Elät uudessa maailmassa, sinun maailmassasi, ja uudessa todellisuudessa. Asioista on tullut läpinäkyviä sinulle, joten voit lukea rivien välistä ja erottaa, mikä on totta ja mikä ei. Rakkaus pitää sinut yhteydessä niihin, jotka merkitsevät elämässäsi eniten. Näet, että monilla on eri taajuus tai eri kutsumus ja se on heidän asiansa, jotta he voivat saada omat kokemuksensa. Tunnet olevasi voimakas ja tulet yhteen tiimiesi kanssa. Sinusta tulee aina vain innostuneempi ja onnellisempi.

Miltä se kuulostaa alkajaisiksi, maajoukko? Voit tehdä lisäyksiä tähän luetteloon, mutta yhteenvetona kaikesta: elämme uudessa maailmassa. Kun kuljemme näitä uusia askelia, huomaamme kuuntelevamme toisiamme syvemmin ja rakastavamme suuremmilla tavoilla, löytäen uusia tapoja palvella ja auttaa toisia ja nähdä, missä asioita tarvitsee korjata. Melkein kuin olisimme ottaneet silmälaput pois, ja voimme löytää ratkaisuja ongelmiin tavoilla, joita emme olleet aiemmin ajatelleet. Kenties meistä on tulossa vähemmän itsekeskeisiä, koska olemme puhdistaneet monia sisäisiä ongelmia, jotka tarvitsi parantaa? On melkein uuvuttavaa ajatella, miten paljon sisäistä työtä meidät on pakotettu tekemään muutamana viime vuotena.

Yksi joidenkin yleisimmistä tunteista on muistaa mestaruutensa. Jotkut ihmiset tuntevat tämän voimaantumisen ja oivaltavat, että he ovat suuria opettajia, jotka ovat olleet täällä maan päällä juuri tätä nyt-hetkeä varten. He alkavat tulla siksi, kuka he tulivat olemaan tänne maan päälle. Olette enemmän kuin tiennäyttäjiä. Olette paljastuvia jumalia ja jumalattaria. Loistonne ja kauneutenne on hämmästyttävää. Kenties ette edes näytä samalta itsellenne kuin ennen. Teistä ei luultavasti tunnu samalta kuin ennen, erityisesti koska olette käyneet läpi niin paljon. Valmistaudutte käyttämään kunnian kruunujanne.

Kun totumme ja sopeudumme tähän uuteen maailmaan, löydämme sen taikuuden ja ne ihmeet, jotka odottavat meitä. Unelmoi unelmiasi. Luota sisäiseen prosessiisi. Tunnusta menestyksesi ja ole kiitollinen kaikista niistä tilaisuuksista, joita olet luonut. Ole antelias ja jaa muiden kanssa. Ojenna auttava käsi, kun sitä tarvitaan. Elä siitä lähtökohdasta, että yltäkylläisyyttä on kaikille ja olemme kaikki yhtä.

Tietoisuutemme nostaminen

Iso työmme on nostaa tietoisuuttamme sekä planeetan tietoisuutta. Se on tehtävämme, erityisesti juuri nyt. Aloitamme nostamalla taajuuttamme. Taajuus on tietoisuutta. Tunnemme tuon värähtelyn muista ja tiedämme intuitiivisesti, tuntuuko meistä mukavalta heidän kanssaan vai ei.

Tässä on linkki Deepak Chopran nettisivulle nimeltään How to raise your emotional and spiritual Vibration (= miten nostetaan tunne- ja henkistä värähtelyä). Useimmat teistä luultavasti tekevät jo, mitä tässä artikkelissa suositellaan. Valollamme on suuri merkitys, ja siksi meidän täytyy jatkaa taajuutemme nostamista. Tämä vaikuttaa kaikkiin planeetalla.

Maajoukon Action-zoompuheluissa Luminan kanssa teemme valoaktivointeja, jotka vaikuttavat koko planeettaan sekä muualle. Ryhmämme tapaa nyt tunnin kerran viikossa, keskiviikkoisin klo 16 PDT. Katsomme, miten tämä ajoitus onnistuu. Olemme omistautunut ryhmä. Suositeltiin, että tapaamme viikoittain, koska niin paljon tapahtuu nyt. Seuraava Zoom-puhelumme on 9.8. Jos tunnet kutsun osallistua tähän planeettatyöhön, lähetä minulle sähköpostia Valeriedonner@protonmail.com.

Joitain teistä saattaa myös kiinnostaa artikkeli, joka postattiin 13.7.2023 eraoflight.com-sivustolle. Sen otsikko on: "R'Kok: Lightworkers are the Least Powerless People on Earth" (= valotyöntekijät ovat vähiten voimattomia ihmisiä maan päällä).

Lähetys Miralta 31.7.2023

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Minulle on ilo puhua kanssanne tänään, sillä paljon on käsillä. Ylösnousemustoimintoja on nopeutettu. Olemme äärimmäisen kiireisiä Maaneuvostossa, sekä kaikkien niiden valoulottuvuuksissa olevien kanssa, jotka auttavat Maan ylösnousemuksessa. Otamme rohkeita, uusia askelia eteenpäin. Paljon tästä edistyksestä tapahtuu, koska saamme enemmän apua maajoukolta. Olette uranuurtajia, jotka vievät Maan viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Tietoisuutenne nousee eksponentiaalisesti. Itse asiassa se tapahtuu niin nopeasti, että se on melkein kuin meteori, joka lentää taivaan poikki, eikä sitä voi ikuistaa.

Tietoisuutta ei voi valokuvata tai kirjoittaa kirjaan. Se on kvanttinen ja ylittää kovasti 3D-mielen ymmärryksen. Se mittaa enemmän henkistä evoluutiota, joka vie yksilön täyteen ymmärrykseen itsestään ja siitä, mistä luomisessa on kyse. Luominen on jatkuvaa, joten sen rinnalla muututte aina.

Aineellisessa maailmassa kolmannen ulottuvuuden tietoisuutta ilmaistaan käyttäytymistavoilla, tunteilla ja teoilla, jotka ovat tulosta ajatuksista, tunteista ja ohjelmoinnista, myriadien muiden tekijöiden ohella. Korkeamman tietoisuuden voi tuntea ja se voi näkyä valona jonkun silmissä, tai rakastavana tunteena jonkun lähellä, ystävällisyytenä, anteliaisuutena, kauneutena, taiteena, musiikkina, myötätuntona, korkeampina ajatuksina ja monina muina tekijöinä. Se on vapaa egosta ja sitä ilmaistaan sydämestä.

Havaitsette, että mitä enemmän tietoisuutenne nousee, sitä vähemmän alemman 3D-taajuuden kokemukset valtaavat tajuntanne. Tätä ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä. Se on osa tietoisuuden nostamista ja sitä, että kiinnitätte huomiota ajatuksiinne, sanoihinne ja tekoihinne. Jokainen näistä asioista vaikuttaa taajuuteenne ja tietoisuuteenne. Kun sanotte tai teette jotain, mitä on vielä jäljellä aineellisesta maailmasta, että voi vain kuitata sitä sanoen: "Ai, se on vain asia, jota ennen sanoin tai tein." Ei! Opitte, että olette vastuussa kaikesta. Tästä syystä teidän kannattaa fokusoitua korkeampiin ajatuksiin, sanoihin ja tekoihin. Teidän ei kannata panna tikkua ristiin ruokkimaan vanhaa maailmaa, sillä se ei palvele valoa.

Se palvelee valoa, missä fokusoidutte iloon ja tunnette sitä sydämessänne. Tämä on vinkkinne löytää tienne autuuteen ja elämiseen sillä tavalla.

Kiinnittäkää huomiota joka hetkeen. Toisinaan teistä saattaa tuntua, että päiväunelmoitte, koska olette kvanttikentässä jossain. Kenties olette toisessa universumissa tai toisessa ulottuvuudessa, koska monet teistä eivät asu tietoisesti aineellisessa maailmassa, vaikka olette fyysisesti läsnä siellä. Olen varma, että jotkut teistä tietävät, mistä puhun.

Jotkut teistä tuntevat niitä kauniita Kristusenergioita, joita nyt aktivoidaan ja ankkuroidaan Maahan niin, kuin 2000 vuotta sitten. Tunnette tämän rakkauden, ja koette totuuden, joka kulkee tuon rakkauden kanssa. Tämä on tuttu tunne, koska monet teistä olivat läsnä tuona aikana ja vannoivat tulevansa takaisin viimeistelemään tuon työn.

Siis miltä tuon työn viimeisteleminen näyttäisi? Kenties haluatte virittyä siihen ja saada tunteen siitä itsellenne? Se merkitsee, että olisitte kaikki uuden Maan todellisuudessa, eläen sydämestä, ollen mestaruudessa ja muistaen, kuka todellisuudessa olette ja mitä tulitte tekemään Maahan. Tulitte takaisin tulevaisuudesta muuttamaan tämän nyt-hetken, koska ette pitäneet siitä, mitä Maalle tapahtui. Näettekö nyt miksi, maajoukko? On tärkeää, että teette työnne, ja vakuutan teille, että se tuottaa jo tulosta.

Teitä rakastetaan, arvostetaan ja kunnioitetaan läsnäolostanne maan päällä tänä aikana. Se on vaikuttanut, ja se vaikuttaa vielä enemmän nyt. Tuntekaa lisäävänne ylösnousemusvauhtia ja seuraavanne sydäntä suuremmilla tavoilla, auttamaan tässä planeetan heräämisessä. Olemme kanssanne, ja kannustamme teitä eteenpäin, sillä teidän menestyksenne on meidän menestyksemme.

Olen Mira. Odotan innolla sitä, kun voimme olla kaikki yhdessä galaktisena perheenä ja ystävinä. Meillä on paljon odotettavaa. Teemme historiaa yhdessä, ja meillä on paljon juhlittavaa.

Lopuksi

Olemme nyt täysin suuressa heräämisessä ja ylösnousemuksessamme uuteen Maahan. Työmme on äärimmäisen tärkeää juuri nyt, joten meillä ei ole enää aikaa sekoilla. Ne tiimimme tulevat yhteen, joissa työskentelemme Maassa, sekä galaktiset.

Fokusoidu valoon, rakkauteen, parantumiseen ja siihen, miten voimme parhaiten palvella. Käytä joka tiaisuus tietoisuuden nostamiseen ja tee valintoja tuota tavoitetta kohti. Rukoile täydellistä elämää ja täydellistä terveyttä. Muista pyytää taikuutta ja ihmeitä, sillä ne ovat hyppysissämme.

Paljon rakkautta ja hyviä asioita!

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >