HomeViestejäValerie Donner1.6.2023 - Suoraan sydämestä

1.6.2023 - Suoraan sydämestä

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
1.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta:

"Tervehdys, olen Apollo. Tulen luoksenne luomakunnan/luomisen kohoavista sfääreistä. Maa sopii joukkoon ja niin myös te. Paljon ravistellaan irti planeetallanne. Saatatte huomata sitä tapahtuvan myös omassa itsessänne, sekä kaikkialla minne katsotte. Vanhat "kalustot" hajoavat. Ne eivät kuulu enää maan päälle, sillä niiden värähtelyt ovat liian matalia kestääkseen lähestyvät muutokset.

Siis kurkottakaa tähtiin, maajoukko, koska olette tähdistä ja olette yksi niistä. Pyrkikää omaan valaistumiseenne. Jäljittäkää valo, sillä minne tahansa katsotte, se on siellä. Se on osa luomista. Sieltä olette peräisin. Syvällä sisällänne ja erityisesti sydämessänne on tulevan itsenne malli. Tämä malli aktivoituu ja puhkeaa Itsen täyteen oivaltamiseen. Tämä on merkittävä muutos, joka osoittaa teitä korkeampaan tietoisuuteen ja todelliseen tarkoitukseenne ja kohtaloonne.

Olette siirtymässä valon alueelle, kultaiseen aikaan ja jumalaiseen tehtäväänne. Tärkeintä on, että yhdistätte todellisen itsenne, "minä olen" -olemuksenne, jokapäiväiseen elämäänne. Koko luomakunta toivottaa innoissaan teidät takaisin kotiin. Seisotte käytävässä, jossa portaalit avautuvat pian, jotta voimme ottaa takaisin Maan."

Mistä kaikessa on kyse, maajoukko? Onko teillä koko elämänne aikana ollut sellaista kuukautta, kuin viime kuu? Monet meistä ovat käyneet läpi koko tunnekirjon. Meillä on ollut odottamattomia tapahtumia, menetyksiä, rakkaiden kuolemia, ihmisiä jotka saavat järkyttäviä sairauksia, kummallisia ja hassuja totuuksia, järjettömiä kontrollointimekanismeja, hullun pelkopohjaisen maailman melutaustaa vasten. Tuntuu siltä, että pimeät voimat yrittävät tehdä mitä tahansa luodakseen pelkoa ja poistaakseen rauhasi, harmoniasi, ilosi ja naurusi. He haluavat alentaa värähtelyjämme.

He eivät onnistu, koska tiedämme, mitä he tekevät, ja tiedostamme sen vaikutukset. Meillä on Lähteen/luomakunnan voima, joka sytytetään olemuksemme ytimeen. Tämä voima tekee meistä pysäyttämättömiä. Olemme kohottamisen, vahvuuden, rohkeuden ja yhtenäisyyden voima. Syöksymme eteenpäin ykseyteen, ja tämän generoima voima on sanoinkuvaamaton. Emme tarvitse ohjeita ulkopuolisen maailman GPS:stä, koska meillä on sen sijaan Jumalan osoittama palvelumme (suom. huom. sanojen alkukirjaimet ovat myös GPS). Vetämällä muutaman kerran syvään henkeä ja kuuntelemalla sisältä, tuosta opastuksesta tulee selkeää.

Meillä on tilanne, jossa monien ihmisten elämä menee mullinmallin. Kun aika nopeutuu, myös ongelmat kiihtyvät. Haluamme korostaa, miten haastavaa voi olla yrittää suunnitella asioita vanhalla 3D-tavalla. Se ei toimi niiden väliin tulevien energioiden vuoksi, jotka ovat paenneet vanhasta matriisista, jota ei enää ole. Siksi voi tuntua kuin kalalta kuivalla maalla, eikä tiedä tarkkaan, missä on tai missä olisi.

On tärkeää luottaa sen kaikkivaltiaan käteen, joka orkestroi tätä aikakausien vaihtumista. Tähän käteen luottaminen on avain suotuisimman polun seuraamiseen. Tämä käsi osoittaa tien. Jos yhdistyt sydämeesi, sinulle näytetään ja sinua opastetaan. Tässä kohtaa taikuus ja ihmeet tulevat mukaan kuvioihin.

Monet ovat unohtaneet taikuuden uskomalla, että taikuus on jonkinlainen pahuuden voima. (Tiedämme, että pahuus käyttää mustaa magiaa, muttei sellaista magiaa jota kuvaamme.) Se ei ole totta – pimeät sielut haluavat sinun ajattelevan niin. Luomista tulee taikuudesta. Siinä jotain luodaan tyhjästä. Alussa, ennen kuin oli fyysistä muotoa, sielut olivat samanlaisen tarkoituksen ryhmissä. Sitten suuri neuvosto päätti, että luovaa ilmaisua voitiin tehdä fyysiseen muotoon. Juuri tässä kohtaa sielut jakautuivat maskuliiniseen ja feminiiniseen muotoon fyysisesti. Tämä tunnetaan kaksoisliekkeinä. (Sielunkumppanit ovat sieluja samasta sieluryhmästä. Nämä suhteet ovat tavallisesti helpompia kuin kaksoisliekkisuhteet, jotka ovat intensiivisempiä.)

Myöhemmin alkuperäinen kaksoisliekki jakautui moniksi eri kaksoisliekeiksi. Jumalainen täydentäjä on kaksoisliekki, jonka kanssa sielulla on ollut eniten inkarnaatioita. (Olen kirjoittanut kirjan, jota ei ole vielä julkaistu. Minun täytyy viimeistellä se ja saada ulos, jotta voitte ymmärtää kaksoisliekkienergiaa.) Näin Luoja toimii. Se luo jotain tyhjästä, mikä on taikuutta.

Ihmeitä tapahtuu taikuuden myötä. Siinä on kyse energiasta ja fokuksesta. Siinä on kyse uskosta ja luottamuksesta Lähteeseen. Siinä on myös kyse taajuutensa nostamisesta ja taikuuden ja ihmeiden kutsumisesta esiin. Näiden energioiden kanssa työskenteleminen kohottaa henkeäsi ja tietoisuutesi korkeammalle tasolle. Totuus on, että olemme kaikki luojajumalia, jotka tulevat suurimmaksi kanssaluomukseksi, joka voimme mitenkään olla. Näin Luoja ilmaisee itseään.

Tässä on hyvä rukous: "Jumala, auta minua tuntemaan ja näkemään itseni ja rakastamaan itseäni niin, kuin sinä tunnet ja näet minut ja rakastat minua. Auta minua olemaan kanssasi suurin kanssaluomus, joka voin mitenkään olla."

Erityisvideoita taikuudesta ja ihmeistä

Tämä on erinomainen lähetys Brad Johnsonilta Adroniksen kanssa, joka on Siriukselta.

Inspiroiva tarina sellaisesta, jolla oli kuoleman lähikokemus kuuden kuukauden ikäisenä.

Lähetys Miralta 30.5.2023

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja olen parhaillaan komennuksella Maaneuvostossa, Maan ylösnousemuksen vuoksi.

Puhun mielelläni kanssanne tänään. Se mitä minulla on sanottavana, ylittää sanat, joten haluan teidän oivaltavan energian ja taajuuden tämän lähetyksen takana. Tehostamme sitä tämän hetken luonteen vuoksi. Työmme on runsasta ja se kasvaa mittaamattomasti.

Korkeamman taajuuden koodit joita tarvitsette ylösnousemusta varten, aktivoidaan. Kaikki on paikoillaan kohottamaan teidät kolmannen ulottuvuuden Maan alempien taajuuksien yli. Se on yksi syy, miksi teistä voi tuntua kummalliselta – ikään kuin olisitte useissa eri maailmoissa samanaikaisesti, kuten satutte todellakin olemaan.

Tulkaa kanssani korkeamman mielen paikkaan. Pääskää käsiksi luovuuteen ja valoon, joita on nyt käytössänne yltäkylläisesti. Valerie puhui taikuudesta ja ihmeistä, ja se on maailma, jossa elämme. Sillä tavalla luotte ja elätte korkeammassa tietoisuudessa. Teitä eivät enää vedä alas ne negatiiviset lähteet, jotka yrittivät kaapata teiltä suunnitelmanne ja saada teidät unohtamaan, keitä olette osana luomista.

Maaneuvostossa valvomme teitä tarkkaan. Näemme, miten moni teistä kamppailee eri syistä. Haluamme teidän tietävän, että on tärkeää vain jatkaa kohoamista. Nouskaa kaiken yli, mitä tapahtuu. Ymmärrämme, että se on paljon. Tiedämme, että jollakin teistä on ollut merkittäviä rakkaiden, perheen, ystävien, lemmikkien, työpaikkojen, rahojen ja terveyden menettämisiä. Näemme vanhojen ystävyyssuhteiden muuttuvan, ja lähdetään eri teille. Nämä voivat olla läheisiä suhteita, perhettä ja ystäviä. Sitä tapahtuu taajuusmuutosten vuoksi ja tietoisuuden lisääntyessä joissain, mutta ei toisissa. Näiden suhteiden ylläpitämisestä tulee epämiellyttävää. Siksi suosittelemme olemaan kiinnittymättä mihinkään. Tiedämme, että tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta se on ainoa tapa siirtyä korkeammalle, koska vedätte muita samanmielisiä puoleenne, samataajuisia ihmisiä elämäänne. Tämä sallii teidän nousta korkeammalle mahtavilla poluillanne.

Monet näistä suhteista aiheuttavat tuskallisia menetyksiä. Niitä täytyy surra parhaan kykynne mukaan. Joistain suhteista olisi pitänyt päästää irti jo kauan sitten. Joillekin urheille ja vahvoille valotyöntekijöille se on vapaus pimeydestä.

Muistakaa, ettei elämä ole kestävyyskilpailua. Siitä on tarkoitus nauttia. Vaikka se voisi olla haastavaa nyt, päätöksiä täytyy ehkä tehdä. Onnellisuutenne, ilonne, harmonianne ja vapautenne ovat sen arvoisia.

Kerron teille nämä asiat, koska ylösnousemuksenne on täysin käynnissä. Luottakaa minun tietävän, mistä puhun, koska me plejadilaiset autamme muita planeettoja ylösnousemuksessa. Olemme onnellisia, että edistytte, ja olemme ylpeitä teistä upean työnne vuoksi. Huolehtikaa toisistanne, ja olkaa ystävällisiä itsellenne ja muille. Pysykää niin maadoittuneena, kuin pystytte. Tietäkää, että ylösnousemus on luonnollinen prosessi ja että teidät valittiin jumalaisesti olemaan täällä nyt.

Rakkaudella ja kiitollisuudella, olen Mira.

Lopuksi

Tämä on suuren muutoksen aikaa. On tärkeää, että hyväksymme tämän muutoksen ja muiden ihmisten valinnat. Koko luomakunta osallistuu tähän ylösnousemusprosessiin. Ei ole enää pimeää liimaa pitämässä matriisia yhdessä. Maajoukkona meidän täytyy pitää tietoisuutemme fokusoituna tulevan itsemme ja uuden Maan muistamiseen.

Tulemalla tietoisemmaksi osastamme luomisessa, taikuus ja ihmeet tuovat meille kaiken, mitä tarvitsemme. Tullaanpa yhteen ykseydessä ja eletään sydämistämme niin, kuin meidän oli tarkoitus elää.

Lähetän teille rakkautta ja kaikkia hyviä asioita.

Valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >