HomeViestejäLee Carrol - Kryon4.4.2020 - Pelkomanipulointi

4.4.2020 - Pelkomanipulointi

PELKOMANIPULOINTI
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
4.4.2020 Toronto, Ontario, Kanada
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi annettiin aivan covid-19-viruksen puhkeamisen alussa. Tässä on useita viestejä, mutta pääviesti on, että valtavirtamedia on kampanjoinut lisätäkseen pelkoa, ihmisten auttamisen sijasta. Kryon on hyvin täsmällinen.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Torontossa.
 
*******
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Emme ole tietämättömiä elefantista olohuoneessa. Tämä kanavointi annetaan otolliseen aikaan. Se on aikaa, jolloin monet ovat pelossa ja toiset yrittävät pysyä erossa siitä. Ennen kuin menemme siihen, minkä haluan teidän kuulevan, otetaan vain hetki …
 
Tällä hetkellä on niitä, jotka sanovat hyvästi vanhuksilleen. Se on vaikeaa. He eivät koskaan ajatelleet sen olevan tällaista, ja se on vaikeaa. Teille voidaan kertoa joitain periaatteita ja kaiken sen esoteerisia ominaisuuksia ja perusteluja, mutta se ei auta, kun olette menettäneet jonkun. Otetaanpa hetki myötätuntoista toimintaa, ollaksenne aikakauden valotyöntekijöitä ja jakaaksenne sitä rauhaa ja myötätuntoa, jota teillä on – maailman valoa, joka olette – niille jotka tarvitsevat sitä. Vain hetki.
 
Tauko.
 
On niitä, jotka sanovat: "Miten kauan tätä kestää?" Vastaus on: tarpeeksi kauan, tarpeeksi kauan.
 
Haluan kertoa teille asioita, jotka annetaan vertauskuvina. Jotkut teistä ymmärtävät ja jotkut eivät. Puhutaanpa hetki lapsista.
 
Kun lapset kasvavat ja saavuttavat tietyn iän, jokainen tasapainoinen ja hyväntahtoinen vanhempi tietää, miten tätä palapeliä tehdään. Sanotaanpa, että lapsi alkaa pelätä. Hän pelkää melkein kaikkea, koska hän ei ole nähnyt kaikkea vielä, tai kenties tietyt tuntemattomat asiat pelottavat häntä, tai hän tarvitsee vain apua. Joskus suurin pelko on pimeys ja hän sanoo: "Äiti, isä, pelkään pimeää. En tiedä, mitä siellä on. Auttakaa minua, koska siellä voi vaania hirviö."
 
Jokainen hyvä vanhempi tietää, miten tämä hoidetaan. Hän sanoo lapselle: "Kuuntele, rakas pikkuinen. Sytytän valon tänne hetkeksi. Kun sytytän sen, haluan sinun näkevän, ettei siellä ole mitään. Kun sammutan valon taas, haluan sinun ymmärtävän, ettei siellä ole vieläkään mitään. Mutta jos sinua pelottaa edelleen, edes hetken, olen tässä. Pidän kädestäsi. Halaa vain minua, halaa vain minua."
 
"Älä pelkää, mitä siellä ei ole", hän sanoo lapselle, ja lopulta, ajan kuluessa, lapsi kehittyy ja kasvaa aikuiseksi. Lapsi tasapainottuu ja tietää sen, minkä vanhempi tietää. Sitten hän pystyy auttamaan lapsia, joita tulee tulevaisuudessa. Se on klassikko, ehdoton klassikko: lapset käyvät läpi pelkoaikoja, kun he eivät ymmärrä asioita, mutta se on helposti korjattavissa myötätunnolla ja rakkaudella ja kasvattavalla selityksellä. Jokainen hyvä vanhempi joka kuuntelee tai lukee tätä, on käynyt tämän läpi, ja kenties he myös kokivat sen omien vanhempiensa kanssa.
 
Annan teille kaksi tilannetta, jotka menevät täysin vastoin tervejärkistä kypsymistä, mutta joita tapahtuu joka päivä. Kenties se on sopimatonta, mutta sitä tapahtuu.
 
Puitteet: haluan teidän kuvittelevan hetken tuota lasta – pelossa – joka yrittää saada tolkkua asioista pimeässä. Hän kuvittelee kenties aina asioita, jota saattavat käydä kimppuun.
 
Ensimmäinen tilanne. Mitä jos halauksen sijasta lapsi näkisi, että vanhempikin pelkää? Kun niin tapahtuu, se menee lapsella yli ja hän usein vetäytyy [ei toivoa]. Hän vetäytyy, koska se on liikaa käsiteltäväksi. Hän pelkää pimeää ja niin myös hänen vanhempansa. Se pelottaa lasta elämän ajan. Hän ei unohda tätä hetkeä, koska ei tule halausta. Ei ole selitystä, ei ole valoa – on vain pelkoa. Myös hänen vanhempansa tärisevät pelosta. Sitä tapahtuu. Sitä on tapahtunut. Sitä tapahtuu sota-aikoina, jolloin vanhempi ei voi tehdä asialle mitään.
 
Toinen tilanne. Tämä on vielä pahempi, ja se edustaa vanhemman sopimatonta kontrollointia. Silloin lapsi pelkää pimeää ja vanhempi sanoo: "No, sinun pitäisikin pelätä! Siellä on pahoja asioita! Niinpä sinun täytyy tehdä tätä ja tuota." Lapsi kasvaa sääntöjen kera pahuudesta tai näkymättömistä pimeistä asioista ja ymmärtää, ettei pimeyden vuoksi halata lainkaan. On vain pelkoa ja sääntöjä, jotta voi paeta pahinta.
 
Kaikki mitä kerron teille, on vertauskuva. Jotkut teistä ymmärtävät tämän jo, ja jotkut eivät. Jokaisella ihmisellä joka kuuntelee täällä – jokaisella teistä – on sisäinen lapsi. Jotkut noista sisäistä lapsista pelkäävät kuollakseen tällä hetkellä, ja jotkut eivät. Tiedän, ketkä kuuntelevat tätä myöhemmin, rakkaat ystävät. Tiedän, ketkä kuuntelevat ja katselevat tätä nyt. Monet hyvin kypsät vanhat sielut jotka tietävät tarkkaan, mihin tämä on menossa, sanovat: "No, tämä viesti ei ole minulle. Olen mennyt siitä yli."
 
Oletko? Oletko oikeasti? Miten pitkälle täytyy mennä, että tuo kypsyys murtuu ja alat pelätä?
 
Kerron sinulle nyt, valotyöntekijä, vanha sielu: kaikilla teillä on hoivaavia ja myötätuntoisia työkaluja sisällänne rauhoittamaan tuon julman pedon nimeltään "pelko". Sitä myös Adironnda [Marilyn Harper kanavana] sanoi, sitä myös kaikki sanovat.
 
Jos ette ole kuulleet sitä jo minulta, annan teille ennustuksen: yksi asia joka muuttuu radikaalisti, kun tämä tapahtuma (virus) on kokonaan ohi, on niiden vastuu, jotka informoivat teitä mediassa. Kun tomu laskeutuu, katsotte tätä tarkkaan ja sanotte: "Koko media teki siitä pahemman, se teki siitä pahemman!"
 
Rakas ystävä, elämässänne ei ole koskaan ollut oikeasti mitään tällaista. Informaatiolähteenne ovat markkinapohjaista mediaa. Ne ovat markkinapohjaisia. Rakkaat ystävät, tiedätte tämän. Ne kaikki kilpailevat teistä katsojina, ja mitä dramaattisempia asioita he pystyvät näyttämään, sitä enemmän ihmisiä houkutellaan. Tämä pätee useimpiin teistä, maailmaan ja kenties myös valotyöntekijöihin. Monien teistä täytyy muistaa tietoisesti kääntyä poispäin mediasta, koska se on tarkkaan suunniteltu "vetämään teidät sisään".
 
Maailma tuntee vetoa draamaan, joten annettuaan teille informaatiota, joka saattaa olla täysin oikeaa ja täsmällistä, media "pyörittää" sen pelkopuolta, teidän edes tiedostamatta, että se tekee niin. Ei vain tämä, vaan se luottaa myös toistoon varmistaakseen, että kuulette sen monta kertaa. Tiesittekö, että teidän on mahdollista avata media herätessänne ja sulkea se mennessänne nukkumaan ja kuulla sama asia uudestaan ja uudestaan 30–40 kertaa? Miltä se saa olonne tuntumaan? Miltä sisäisestä lapsestanne tuntuu, kun näette vain, että aikuisetkin pelkäävät?
 
Media ei vielä tiedä, mitä muuta se tekee automaattisesti ohjelmoinnissaan: sen suunnitellun draaman välissä jota teille annetaan, esitetään mainoksia, jotka aiheuttavat vielä sopimattomampia ajatuksia. Mainoksissa on usein kyse lääkkeistä, joita tarvitsette, koska olette vanha, tai lääkkeistä joita tarvitsette, koska olette nuori ja teillä on finnejä, tai lääkkeistä joita tarvitsette, koska teillä on nyt ahdistusta (jota he luovat), tai lääkkeistä joita tarvitsette, koska olette siinä ihmisenä, joka vanhenee joka tunti. Toisin sanoen, ette ole koskaan normaali! Teidän tarvitsee aina lääkitä itseänne jollain. Tai kenties tarvitsette lakimiehen auttamaan, kun tuo lääkitys meni pieleen?
 
En usko, että nuo mediakanavat oikeasti tajuavat, mitä tekevät: ne ovat vastuussa planeetan pelottelemisesta kuoliaaksi. Se muuttuu. Pitäkää silmällä sitä. Vastuuvaatimus tästä tilanteesta luo lopulta median "toivokanavia". Lopulta on tilaa hyvien uutisten kanaville.
 
Kutsukaamme niitä TFT-kanaviksi. (Kumppanini termi "totuus-faktat-toivo".) He esittävät faktoja, jotka on vahvistettu, ja sitten näyttävät noihin faktoihin liittyen asioita, jotka ovat tasapainossa ja kohottavia. Sitten voitte nähdä, mitä tapahtuu ja mitä ei. On hyvin paljon hyviä uutisia, joita kukaan teistä ei tiedä, rakkaat ystävät! Kukaan teistä ei näe niitä, koska se ei ole niissä rajoissa, mitä media tekee. Medianne on tällä hetkellä draamabisnestä, ei totuusbisnestä.
 
Planeetta tulee vaatimaan muutosta. Katsotte niitä, jotka ovat vastuussa mediastanne, ja sanotte: "Huonoa työtä! Ette tehneet sitä hyvin. Ette tehneet sitä oikein. Annoitte meille viihdettä ja draamaa. Ette antaneet meille mitään auttamaan sydäntämme. Ette pitäneet meitä kädestä, vaikka olisitte voineet, ettekä halanneet meitä tarpeeksi. Ette tehneet mitään tästä."
 
Media puolustautuu ja sanoo: "Ei ole meidän tehtävämme pitää teitä kädestä. Meidän tehtävämme on informoida teitä." Rakkaat ystävät, tervetuloa uuteen normaaliin. Medianne pitäisi tosiaankin panostaa toivon ja totuuden antamiseen teille. Uutisissa on kaksi puolta, ei ainoastaan draamaa. Tämä muuttuu ja se tulee seuraavaksi.
 
Se on yksi asia, jonka näette muuttuvan, rakkaat ystävät. Se on uudelleenkäynnistys. Maapallolta menee luultavasti jonkin aikaa kaikkeen tähän, mutta alatte nähdä asiat eri tavalla ja totuudenmukaisemmin. Pääasia on, että tämä edustaa toimintatapamuutosta. Monet alkavat saada uutislähetyksensä niiltä, jotka kertovat myös "lopputarinan". Se on uusi ja houkutteleva asia, jota ette odota. Ihmiskunta alkaa tulla viisaammaksi siitä manipuloinnista, jota tapahtuu lähetyksissä.
 
Koe
 
Haluan kertoa teille jotain muuta. Haluan kertoa teille jotain kokeesta, joka tehtiin lapsilla monta vuotta sitten. Se on koe, jota ei luultavasti sallittaisi tämän päivän säännöillä, mutta se on klassikko. Jotkut psykologit tietävät tämän, ja jotkut ravintotieteilijät ovat tutkineet sitä. Se on lapsilla ja ruualla tehty koe.
 
Koe. Lapsille tarjotaan kolme kertaa päivässä buffet – aamiainen, lounas ja päivällinen – josta he voivat valita mitä tahansa, niin paljon kuin haluavat, kenenkään sanomatta mitään. Vanhempia ei päästetä mukaan.
 
Buffet on kaunis ja ravitsemuksellisesti täydellinen. Se alkaa vihanneksista ja jatkuu riisiin, muihin hiilihydraatteihin, hedelmiin jne. Kaikki ruokaryhmät ovat esillä, ja se on upean terveellinen standardibuffet lasten kulttuurissa. Ja tietysti buffetin lopussa on jälkiruokia. Paitsi, että nämä jälkiruuat ovat enemmän lapsille. On karkkia, pipareita, kakkua ja piirakkaa. Siinä on tätä kaikkea. Siinä on tätä kaikkea.
 
Siis lapset päästetään irti aamiaisella. Mitä he ottavat? Mitä luulette? Kaikki lapset juoksevat loppuun ja ahtavat itseensä pipareita ja kakkua! Yllättikö?
 
Lounasaika. He tekevät saman jutun. Tarkoitan, oikeasti! Miten naurista voi edes verrata karamellipatukkaan?
 
Päivällinen? He tekevät saman.
 
Seuraavana päivänä he ovat kaikki sairaita. Yllätys, yllätys!
 
Siis, ateriointien saatossa tässä kokeessa tapahtui niin, että lapset alkoivat syödä vihanneksia, riisiä, hedelmiä ja kaikkia niitä asioita, jotka he olivat ohittaneet aiemmin (jopa naurista). Jälkiruokia syötiin kohtuudella (mutta he rakastivat niitä edelleen).
 
Ihmisen luontainen osa vaati tasapainoa – ei roskaa, vaan tasapainoa. Oli mielenkiintoista, koska tuo koe osoitti, että myös lapsilla jotka haluavat makeisia eivätkä tiedä paremmin asioista, on luontainen, joka alkaa tasapainottaa itseään, kun annetaan oikeita vaihtoehtoja.
 
Haluan teidän analysoivan, mitä tällä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä. Teen toteamuksen: teille ei anneta oikeaa buffetia. Rakkaat ystävät, tällä hetkellä tällä planeetalla ei ole vihanneksia eikä hedelmiä. Luulen teidän ymmärtävän, mitä sanon. Se muuttuu.
 
Luulen, että villikortti kaikessa tässä ovat ne, jotka astuvat esiin ja muuttavat sen ja sanovat: "Katsokaa, meillä on hyviä uutisia täällä. Tätä tasapainoa te janoatte. Ei ihme, että olette kaikki sairaita."
 
Uskomaton ennakkoasenne virusraportoinnissa
 
Haluan näyttää teille ennakkoasenteen. Haluan näyttää teille sen medianne ennakkoasenteen, joka on piilossa. Jos katsotaan virusinformaatiokanavia, ne kaikki antavat teille taulukkoja tartunnan saaneista ja kuolleista. Uudestaan ja uudestaan – tartunnan saaneet ja kuolleet. Jokaisessa osavaltiossa tai maassa, tartunnan saaneet ja kuolleet. Haluan kysyä teiltä: missä on toipuneiden sarake? Sitä ei ole, eihän? Se on ennakkoasenne. Se on draamaennakkoasenne. Ovatko he kertoneet teille, että 99 % viruksen saaneista toipuu täysin? Missä se lukema on? Tiedättekö myös, että niillä jotka ovat taipuneet, on luontainen immuniteetti muutaman vuoden? Missä se informaatio on? Nämä ovat aikanne sankareita! Kerrottiinko teille se? Missä on juhlia näille toipuneille?
 
Sitten on kaikki tuo talouden tuhoutuminen ja synkkyys, josta teille kerrotaan. He sanovat, etteivät ole nähneet tällaista taloutta 1930-luvun suuren lamakauden jälkeen. He vertaavat virustilannettanne vuoden 1929 kauheuksiin. Kuitenkaan missään ei sanota: "Hetkinen nyt. Hetkinen nyt … tämähän luotiin! Meitä kehotettiin lopettamaan työnteko ja pysymään kotona! Tämä ei ole talouslama niin kuin 1929, vaan tilapäinen tilanne. Tehtaat ja markkinat eivät romahtaneet, vaan meidän ei vain sallittu mennä ulos ja tehdä töitä!"
 
Rakkaat ystävät, maailmantalous toipuu hitaasti ja myös osakemarkkinat. Ne ovat valmiina. Tämä ei ole autoteollisuuden tai tehdasteollisuuden loppu. Ei ole. Tämä on töyssy. Sanotaanko teille sitä? Vai verrataanko sitä pahimmista pahimpaan, ja avaatte television ja kuulette: "Ei ole vihanneksia, ei hedelmiä. On vain roskaa. Valmistautukaa olemaan sairaana pitkän aikaa."
 
Historioitsijat katsovat sukupolvien päästä joitain lukuja, jotka ovat hyvin paljonpuhuvia. Ihmisten elinkaari on yleisesti pidentynyt. Oli aika, myös tässä maassa, jolloin elitte 45–50-vuotiaaksi ja se oli elinajanodotteenne. Teidän ei oikeasti odotettu elävän niin kauan. Oli liian paljon sairautta ja huonoa ravintoa. Kaikki asiat ovat kehittyneet, joten nyt näette elämänkaaren hidasta kasvua ravinnon ja erityisesti tiedon vuoksi. Tämä sallii teidän elää hyvinkin 85-vuotiaaksi ja myös lähestyä 90 vuotta (ensimmäisen maailman maat).
 
Mutta tulevaisuuden historioitsijat näkevät jotain outoa. Sukupolvet tämän jälkeen katsovat kaavioita elinajasta ja sanovat: "Mikä tämä pudotus tässä on? Miksi jonkin aikaa ihmiset eivät eläneet yhtä pitkään?" He nimeävät sen: koronapudotus.
 
Pudotus jonka he enkä näkevät, koskee koko ihmissukupolvea, eikä sillä ole mitään tekemistä virustartunnan kanssa. He määrittelevät, että miljoonilla ihmisillä pelko lyhensi elämää. Pelko lyhensi heidän elämäänsä! Niin merkittävä tämä median ennakkoasenne on.
 
Historioitsijat saattavat lopulta raportoida siitä, kun he ovat tehneet kaikki laskelmat, mitä oikeasti tapahtui – pelko tappoi enemmän ihmisiä kuin virus.
 
Rakkaat ystävät, aiotteko olla yksi heistä? Vai aiotteko seistä selkä suorana ja sanoa: "Tämä on töyssy, ja pääsemme sen yli. Se on tilapäinen. Suremme, kun meidän täytyy surra, mutta tulemme takaisin, koska tilanne on tilapäinen"?
 
Sen halusin kertoa teille. Totuutta ei oikeasti näytetä. Niin paha asia, kuin sanottekin tämän ehkä olevan, oikeaa totuutta ei näytetä. Tuo hyvä puoli ei edes näy median tutkassa. Ei vielä. Siitä tulee käsitys. Näette vielä.
 
Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan. Kaksi askelta eteenpäin, yksi askel taaksepäin. Olette tuossa askeleessa taaksepäin tällä hetkellä. Vanhat sielut, teidät rakennettiin tätä varten. Tässä te loistatte. Teillä on akaasiassa kokemusta ja "myötätuntogeeni", joita muilla ei ole! Sen vuoksi voitte osoittaa myötätuntoa muille ja antaa heidän löytää luontaisen tasapainon, joka osoittaa pelolle paikkansa. Tämä pelastaa henkiä. Nyt on se aika, mennä töihin.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >