HomeViestejäLee Carrol - Kryon14.4.2020 - Virustotuuksia

14.4.2020 - Virustotuuksia

VIRUSTOTUUKSIA
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.4.2020 Maailmanlaajuinen kanavoiniretriitti
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kryon alkaa olla täsmällinen COVID-19:stä ja siitä, mikä saattaa itse asiassa aiheuttaa monien kuoleman – eikä kyse ole niinkään viruksesta kuin jostain muusta. Kryon puhuu myös "uudesta normaalista" … mitä hän on ennustanut yli 10 vuotta.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Maailmanlaajuisessa kanavointiretriitissä.
 
*******
 
Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tulemme luoksenne tänä aikana, ja tiedämme, millainen aika se on. On huhtikuun puoliväli 2020, ja tiedämme, mitä te käytte läpi. Olemme sanoneet tämän hyvin monta kertaa, rakkaat ystävät: Henki tietää teidän nimenne, tilanteenne, tunteenne, ahdistuksenne ja pelkonne. Tavallaan pysyttelemme sivussa ja joskus katselemme, kun itkette, ja seisomme siinä ja odotamme ja odotamme … Ja olemme puhuneet siitä hyvin usein ja kertoneet sen nimillä – aika jolloin odotamme teidän ottavan meitä kädestä. On ihmisten henkinen vapaa valinta nähdä se tai olla näkemättä, tuntea se tai olla tuntematta.
 
Olemme sanoneet sen hyvin monta kertaa: tämä planeetta tunnustaa yhden Jumalan, rakastavan Jumalan, ja se tunnustaa tämän kaikkialla, ja kuitenkin tuntuu aina olevan muuri. On muuri, jonka ihmiset ovat suunnitelleet ja rakentaneet ja joka on aina välillämme. Kuitenkaan se ei ollut suunnitelma, rakkaat ystävät, ei koskaan. Te ette ole yksin. Sielunne on täynnä Jumalan ydinolemusta. Se merkitsee, että me emme ole jossain muualla. Tämä verho josta puhutte, on sisällänne. Käsitätte tämän, eikö vain? Se ei ole jossain kaukana taivaalla. Ja sanon tämän ja teen tämän johdannon, jotta tiedätte, miksi annan teille sen informaation, joka annan tänään.
 
Kyllä, aion puhua elefantista pöydän alla. Kyllä, aion puhua siitä, mikä tämä virus on. Aion puhua tulevista jälkiseuraamuksista. Aion puhua joistain asioista, jotka teidän pitäisi tietää ja jotka saattavat olla kannustavia joillekin. Ja aion antaa informaatiota, joka saa toiset pyörittelemään silmiään sanoen: "No, enpä usko, Kryon." Näette sen hetken kuluttua.
 
Annan teille informaatiota, vain vähän, siitä, minkä näette olevan hyvin surullista, ja kuitenkaan sen ei tarvitse olla surullista. Kyse on tästä mikrobista, tästä viruksesta, jonka sanotte vievän hyvin monelta hengen. Annan teille nyt informaatiota, joka ei ole kovin uutta. Jotkut ovat planeetalla harkinneet sitä jo. Sitä on työstetty, mutta haluan työntää sitä eteenpäin, jotta monet teistä ymmärtävät ja tietävät, että itse tämä virus ei vie teiltä henkeä. Se on jokin muu, rakkaat ystävät.
 
Voi, tuo virus saa teidät paikkaan, jossa olette hyvin lähellä joko kuolemaa tai toipumista, mutta sitten yhtäkkiä jotain muuta tapahtuu, ja haluan nyt puhua tuosta "jostain muusta". Haluan puhua tästä, koska haluan luonnontieteiden tietävän ja haluan lääketieteen tietävän. Ne jotka tekevät tätä palapeliä, ovat jo harkinneet tätä skenaarioita, ja kuitenkaan he eivät ole oikein varmoja, mitä he näkevät. Rakkaat ystävät, toivon, että ne jotka kuuntelevat täällä, ottavat sydämeensä sen, mitä kerron teille seuraavaksi. Ne jotka kuuntelisivat kanavointia, eivät välttämättä ole planeetan eturivin tiedemiehiä, ja olen tietoinen siitä. Turvaudutaanpa siihen, mitä faktat osoittavat tällä hetkellä.
 
Tämä virus ei tapa teitä.
 
Virus vie kenties usein vaaralliselle tasolle sellaisen, joka on heikompi. Tuon vaaran myötä lääkärit laittavat hänet sairaalaan ja antavat parasta hoitoa, mitä osaavat. Jotkut potilaat menevät ns. teho-osastolle. Siellä teho-osaston spesialistit ja lääkärit ja hoitajat jotka hoitavat heitä ja tekevät parhaansa pelastaakseen heidän henkensä, katselevat, kun heidän ponnistelunsa epäonnistuvat. Sen sijaan, että näkevät normaalin reaktion teho-osaston menettelytapoihin tai sen, mikä on normaalia tällaiselle virukselle, he havaitsevat jotain täysin muuta.
 
He katselevat dramaattista ja nopeaa heikentymistä ja joskus melkein välitöntä kuolemaa. He ovat hämmentyneitä, koska tällaista ei pitäisi tapahtua, ja he raapivat päätään sanoen: "Tätä ei olisi pitänyt tapahtua."
 
Rakkaat ystävät, he ovat oikeassa. Tosiaankin niin ei pitäisi käydä, ja näin ollen tähän liittyy toinen tekijä – jotain muuta tapahtuu. Tämä on totta, rakkaat ystävät, ja voitte kysyä sitä lääkäreiltä etulinjassa ja hoitajilta, jotka ovat katselleet ja nähneet, että ne jotka on laitettu hengityskoneeseen ja jotka näyttävät toipuvan, menetetään.
 
Siinä tapahtuu jotain muuta, rakkaat ystävät, ja nyt kerron teille, mitä se on – eikä se ole pahaenteistä tai esoteerista. Se on vain kemiaa. Se mitä kerron nyt, johtaa toivottavasti ymmärrykseen, jotta tulevaisuudessa tämän viruksen ei tarvitse olla "tappajaflunssa". Se on vain "flunssa". Kerron nyt teille sen mahdollisuuden, mitä löydetään, ja jos pyörittelette silmiänne tälle, puhukaa kanssani muutaman vuoden kuluttua ja näette, pyörittelettekö niitä silloin.
 
Numero yksi
 
Rakkaat ystävät, immuunijärjestelmänne ei ole koskaan nähnyt tätä. Useimmilla teistä on vakaa immuunijärjestelmä, mutta teillä joilla ei ole, elimistö ylireagoi tähän virukseen. Voitaisiin sanoa, että immuunijärjestelmä tappaa ihmisiä, ei virus. Virus vie kehonne toimintahäiriön tietylle tasolle, ja sitten immuunijärjestelmä joka ei ole koskaan ennen nähnyt tätä, ylireagoi täysin ja aiheuttaa nopean kuoleman.
 
Annan teille avaimen: jos lääketieteenne pystyisi "koteloimaan" tuon immuunijärjestelmän, jottei se ylireagoi, tämä flunssa ei tappaisi enää koskaan yhtään ihmistä. Tiedätte ehdottomasti, että flunssakausi tulee takaisin. Kuitenkin se on vain flunssa, eikä se ole enää tappajaflunssa, koska olette selvittäneet sen. Annoin teille vain jotain työstettävää ja tiedettävää, ja jos luulette minun olevan väärässä, kysykää vain noilta teho-osaston lääkäreiltä, ovatko he nähneet tämän ilmiön. He sanovat: "Kyllä, ja tiedämme, että on jotain muuta. Toivomme, että olisimme tienneet, mitä se oli."
 
Älkää keskittykö virusrokotteeseen, vaan immuunijärjestelmään. Selvittäkää, miksi tämä reaktio tapahtuu, ja tehkää immuunijärjestelmän palapeliä, jottei niin monilla ole järkyttävää kauhua eikä niin moniin sydämiin satu. Se on epätarkoituksenmukainen kuolema.
 
Teille on tullut tavaksi etsiä, että jokin ulkopuolinen hoito tulee aina esiin ja antaa teille suojan. Oivaltakaa, rakkaat ystävät, että tämä on "lisälaite" ennestään upeaan immuunijärjestelmään, joka pyytää apua. Mitä jos jonain päivänä teillä ei ole mitään tarvetta rokotteisiin ja sen sijaan vastustuskyvystänne tulee supervahva? Mitä jos kaikki voidaan ratkaista ja hoitaa parantamalla TEIDÄN elimistöänne, jonkin ulkopuolisen sijasta? Mitä jos tämä vahvuus tulee orgaanisista aineista ja oman elimistönne paremmasta tukemisesta pillerin ottamisen sijasta? Tämä olisi uusi toimintamalli valtavirtaterveyteen.
 
Tämä on numero yksi.
 
Numero kaksi
 
Haluaisin antaa teille informaatiota, joka saattaa tuntua kryptiseltä, mutta se on informaatiota jälkiseuraamuksista. Tämä informaatio sisältyy aiempiin kanavointeihin, joissa puhutaan tulevasta muutosenergiasta. Poistutaanpa nyt terveydestä ja tarkastellaan planeetan taloutta.
 
On monia, jotka ovat sanoneet tämän tilanteen olevan tuhoisa taloudelle. Kerron teille jotain, rakkaat ystävät: se ei tuhoa, vaan kyse on karsimisesta. Monet ovat kertoneet teille tulevasta romahduksesta. On kirjoitettu kirjoja, ja futuristit ovat sanoneet sen. Ja viestinä on, että osakemarkkinoissa on systeemisiä ongelmia eivätkä ne voi selviytyä. Se merkitsee, että rakenteensa vuoksi ne pettävät. Kerroin teille jokin aika sitten, ettei niin tarvinnut tapahtua, ja kiertotie olisi uuden energian integrointi ja politiikan muuttaminen, jotteivät ne pettäisi.
 
Tuohon viestiin liittyi paljon pään raapimista. "Kryon, mitä tarkoitat? Integrointi?" Kerron teille, mitä se on: se on tämä virus. Se integroi täyspysähdyksen ja uudelleenjärjestelyn. Koska osakemarkkinoiden palautuessa – ja ne palautuvat – tapahtuu elpyminen, joka on erilainen kuin äkillinen kasvu. Rakkaat ystävät, niitä ei ole määrätty lakkaamaan toimimasta. Ne ovat jo alkaneet hypätä eteenpäin kaikenlaisten hyvien uutisten myötä. Huonoista uutisista niin ei tapahdu. Ajatelkaa sitä: ne eivät ole kuolleet. Monet kuitenkin ovat sanoneet niin, koska he näkevät merkkejä, jotka reagoivat vanhaan järjestelmään, eivät siihen tilanteeseen, jota planeetalla ei ole koskaan nähty. Tästä eteenpäin EI ole MALLIA, johon turvautua minkään ennustamisessa.
 
Järjestelmässä ja siihen liittyvässä kaupankäynnissä tapahtuu uudelleenkäynnistys. Tällä uudella startilla on taipumus korjata ne systeemiset ongelmat, joita siinä oli luonnostaan omassa pysähtyneisyydessään. Jotkut sanoisivat: "No, entä kaupat, jotka on suljettu ja joista yritykset sanovat, ettei niitä avata enää? Eikö se aiheuta romahduksen?" Rakkaat ystävät, kuunnelkaa: monet eivät avaudu enää, koska niiden ei olisi pitänyt olla auki. Niiden olemassaolo paisuneilla markkinoilla oli aiheuttamassa muutoksen. Uudelleenkäynnistys karsii asioita, joiden pitäisi muuttua niin, että sitten kun lähdette uuteen nousuun, noita pysähtyneitä systeemisiä ongelmia ei enää ole. Siis järjestelmiä jotka eivät toimineet, prosesseja jotka olivat melkein rikki, ei käynnistetä uudelleen. Sitten kun lähdetään nollasta ja aletaan tulla takaisin, noita toimimattomia ominaisuuksia ei enää ole. Näettekö, miten tämä toimii?
 
Minäpä ilmaisen sen toisella tavalla: silloin kun ihminen on vaikeuksissa ja hänen täytyy oikeasti saada apua oman mielensä systeemisiin ongelmiin, hän ehkä etsii terveystyöntekijän, psykiatrin tai psykologin. Ihmismieli luo usein pelkoa itse. Se ylireagoi. Se kaataa itsensä ja usein aiheuttaa oman tuhoutumisensa. Se pelkää pelkoa eikä osaa ryömiä ulos siitä kuopasta, jonka se kaivaa itselleen.
 
Viisas terveystyöntekijä tietää, mitä sanoa. Hän sanoo: "Sinun täytyy lopettaa kaikki ja vetää henkeä. Mene nollaan ja uudelleenkalibroi itsesi. Lopeta kaikki ja lähde pois siitä, mikä on "normaalia", jotta voit päästä pois masennus-, ahdistus- ja samanlaisuuskierteestä." Näettekö, mihin tämä on menossa? Tämä on mahtava neuvo, ja se toimii.
 
Jokainen valotyöntekijä tietää, miten tämä toimii: menette meditointipaikkaan ja nollapisteeseen. Ympäri maailmaa meditoijat tietävät, miten tämä toimii. Teidän täytyy lopettaa kaikki. Lakkaatte käymästä töissä, pysähdytte perheenne osalta, lopetatte kaiken, ja seisotte tai istutte siinä ja pidätte taukoa jonkin aikaa ja ajattelette, mitä on tärkeää teille ja mikä ei ole.
 
Teidän täytyy mennä tuohon paikkaan, jossa mikään ei liiku. Kun teette sen, intuitionne on vapaa tulemaan esiin ja sanotte: "Voi hyvänen aika, näen, mikä on pielessä. Näen täällä tämän tilanteen, joka ei palvele elämääni. Luulin, että se palveli, mutta minulla oli liian kiire huomatakseni, miten toimimatonta se oikeasti oli. Voi, näen tämän suhteen täällä, ja luulin sen olevan jotain, mutta nyt oivallan sen olevan muuta. Kenties minun pitäisi katsoa uudestaan. Minulla oli liian kiire itseni ja omien ongelmieni kanssa. Pelkäsin liikaa muuttaakseni vakiintunutta ympäristöäni. Ei mikään ihme, etten nähnyt näitä asioita. Ei mikään ihme, etten nukkunut hyvin."
 
Ja aivan kuten tiedätte ihmisen välillä, että tämä toimii, ja ymmärrätte, että itsenne oikaisemiseksi teidän täytyy pysähtyä ja vetää henkeä. Alatte tasapainottaa itseänne ja hengittää, meditoida, ottaa aikaa. Sitten intuitionne alkaa virrata sisään, ja tuo intuitio on ilman kaikkea sitä kiirettä ja kaikkia niitä asioita, jotka häiritsivät teitä aiemmin. Se on ilman kaikkia pelkoja tai niitä, jotka kertovat teille tätä ja tuota ja joilla on sellaisia mielipiteitä, jotka ovat ristiriidassa sielunne kanssa. Se kaikki menee pois tuon pysähdyksen myötä, ja sen sijaan omasta henkisyydestänne, omasta sielustanne, verhon toiselta puolelta, virtaa sisään intuitiota, joka on kaunista. Se puhuu usein teille auringonlaskujen ja yksin vietetyn ajan kautta. Se kertoo teille totuuden: 1) teitä rakastetaan kovasti ja 2) katsokaa tarkkaan asioita ympärillänne, koska nyt on tilaisuus poistaa ne ja aloittaa uudelleen. Sitten kun teette sen, olette terveempi ja olette lempeämpi ihminen, koska ymmärrätte, mikä toimii ja mikä ei.
 
Niin kuin ihminen kulkee, niin kulkee planeetta.
 
Rakas ihminen, planeetta on uudelleenkäynnistysmoodissa tällä hetkellä. Planeetalla ei ole koskaan ollut mitään luomassa tällaista yhtenäisyyttä, ei edes maailmansodan loppuminen. Tämä on uutta. Katsokaa. Voitaisiin sanoa, että se tapahtuu tarkoituksella tämän viruksen vuoksi, joka muuten tuli luonnosta, muttei päässyt teihin luonnollisesti. Puhun siitä joku toinen kerta.
 
Haluaisin kertoa teille nyt, että kun tämä tilanne on ohi ja kaikki alkaa tulla takaisin, se tulee eri tavalla. Sanokaa hyvästi "normaalille". Se tulee takaisin raikkaampana. Se tulee takaisin järjestelmien kera, jotka korjaavat itsensä, koska ne aloittavat alusta. Uusia ideoita on runsaasti. Teollisuudenaloja voi hävitä – ei viruksen vuoksi, vaan pysähdyksen. Niitä ei pidetä enää tarpeellisina. Uusia teollisuudenaloja ja uusia keksintöjä putkahtelee esiin tämän vuoksi.
 
Kerron teille, että mitä ikinä luulettekin tapahtuvan, olette väärässä. Tämä on uudelleenkäynnistys siihen energiamuutokseen liittyen, josta olemme puhuneet monta vuotta. Kun kritisoijat kaikkialla sanovat: "No, toipumista ei voi tapahtua sillä taloudella, joka meillä on", he ovat oikeassa! Ei voi! Sitä ei yksinkertaisesti voi tapahtua osakemarkkinoilla sellaisina, kuin ne ovat. Nimittäin mikään ei ole niin, "kuin teillä tällä hetkellä on", kun ne palaavat.
 
Olette nollassa tällä hetkellä, ja toivutte eri tavalla. Tällä planeetalla on hyvin paljon toivoa tämän vuoksi. Kerron teille nämä asiat rakkaudella ja myötätunnolla, koska näette ajan kuluessa, että se on totta. Teillä saattaa olla vaikeuksia ymmärtää, miksi tämän täytyi tapahtua tai miksi tuon täytyi tapahtua. Se on ihmiskunnan pelastus. Se on ihmiskunnan korkeamman tietoisuuden, ymmärryksen ja yhteenkuuluvuuden alku.
 
Annatte mikrobin laitaa teidät polvillenne. Mitä jos seuraavalla kerralla sen sijaan olisi rakkautta? Mitä jos seuraavalla kerralla olisi ymmärrystä ja myötätuntoa toisiaan kohtaan? Terveys ja rakkaus voisivat pyyhäistä tämän planeetan yli ja saataisiin tapahtumaan asioita, joita ei ole koskaan ennen tapahtunut. Tämä ei ole, mitä ajattelette.
 
Annan teille nämä asiat rakkaudella kertoakseni, ettei ole ainoastaan toivoa tulevaisuudesta, vaan on toivoa erilaisesta tulevaisuudesta. Ette palaa samaan vanhaan, ja se pätee politiikkaan, ja se pätee uutislähetyksiin, ja se pätee siihen, minkä saatte selville myöhemmin: mitä oikeasti tapahtui sen "puhkeamisessa", mitä kutsutte COVID-19:ksi. Näitä asioita tapahtuu, koska tarvitsette niitä, ja korjaatte asioita sen vuoksi, mitä löydätte. Tästä tulee paljon parempi planeetta elää, uskokaa minua. Ette palaa enää koskaan vanhaan maailmaan.
 
Olen Kryon, joka on rakastunut ihmiskuntaan, ja tulen taas takaisin.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >