HomeViestejäLee Carrol - Kryon3.3.2020 - Koronaviruksesta

3.3.2020 - Koronaviruksesta

KORONAVIRUKSESTA
 
Kirjoittanut Lee Carroll (www.kryon.com)
3.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, kaikki. Päivän aihe näyttää olevan koronavirus. Kryon ei ole puhunut siitä lainkaan, ja tämä on itsessään kertoo paljon. Kryon puhuu Maan muutoksista, siirtymästä ja tietoisuusmuutoksista, joita meillä on. Mutta Kryon ei ole puhunut melkein lainkaan asioista, joita me luomme. On meidän vapaa valintamme ihmisinä, mitä teemme ja mitä opimme siitä, tai sitten emme.
 
Kuitenkin se, ettei Kryon ole puhunut avoimesti kanavoinnissa siitä, kertoo minulla jotain. Hän ei puhunut myöskään maanjäristyksen aiheuttamasta ydinkatastrofista Japanissa. Hän on kertonut meille monta kertaa, että todellinen sähkön tuottamisvoima tulee olemaan magnetismin työntö-veto.  Kryon kutsui ydinreaktoria "kalleimmaksi ja vaarallisimmaksi höyrykoneeksi maailmassa". Japani lakkaisi rakentamasta niitä. Me opimme.
 
Siis Kryonin hiljaisuuden ja sen perusteella, mitä olen tuntenut kentässä, halusin puhua tästä viruksesta.
 
Kryon on antanut minulle joitain näkemyksiä (kuten aina tapahtuu), ja luulen, että historia osoittaa meille lopulta, että riippumatta siitä, mitä jokin hallitus kertoo meille nyt, lopulta havaitaan, että tätä virusta joka on pääasiassa peräisin lepakoista, tutkittiin kiinalaisessa laboratorioissa ja se pääsi tahattomasti ulos. Nyt näemme sen tulokset. Lukumäärät ovat sydäntäsärkeviä, ja tarinat ovat tyypillisesti joltain hallitukselta, jota ohjataan pelossa ja kieltämisessä. Tiedämme suuremman totuuden, kun aika kuluu.
 
Halusin antaa teille joitain viruslukumääriä, joita ette ole ehkä nähneet yhdessä paikassa. On paljon pelkopohjaisia uutisia, jotka näyttävät tekevän kaikesta negatiivista ja pahempaa, kuin se on. Tämä tekee usein valotyöntekijöille vaikeaksi pysyä tasapainossa ja lähettää valoa, kuten on usein kerrottu, että voimme tehdä.
 
Tänään 2.3. on yli 86.000 tapausta maailmanlaajuisesti, ja 80.000 niistä on Kiinassa! Melkein 1.000 muuta on viruksen puhkeaminen yhdellä risteilyaluksella. Loput noin 5.000 tapausta on hajallaan yli 65 maassa. USA:ssa on 84, joista kaksi on kuollut tämän kirjoittamiseen mennessä.
 
Kiinalaiset saavat todellakin pahimmat haittavaikutukset tästä, ja sydämemme ovat heidän luonaan! Maailmanlaajuisesti on ollut 2.941 viruksesta johtuvaa kuolemaa, ja pelkästään Kiinassa on 2.835. Loput 106 tapausta on listattu tapahtuneen ympäri maailmaa. Siis jälleen kerran, Kiina tarvitsee myötätuntoista toimintaamme ja parantavaa valoenergiaa tällä hetkellä. En pysty kuvittelemaan siellä olevaa surua.
 
Kun katsoo luetteloa siitä, miten monia tapauksia nyt on, jäljelle jäävä pieni määrä on levinnyt yli 65 maahan. Taaskin minusta tuntuu, että tässä on enemmän, miltä näyttää. Enemmän kuin koskaan ennen, tavallisilla ihmisillä – myös maissa joissa on vaikea poliittinen järjestelmä – alkaa olla paljon suurempi ääni. Jos tässä on jokin haudattu totuus, tiedämme sen ennen pitkää.
 
Sitä odotellessa, minä matkustan edelleen ja odotan innolla Islantia noin viikon kuluttua. Minua rohkaisevat ne laboratoriot, jotka kertovat, että hoito virukseen tiedetään ja sitä testataan. Pääsimme läpi sikainfluenssasta, SARS:sta ja nyt pääsemme läpi myös tästä.
 
Lähettäkää rakkautta, myötätuntoa ja parantavaa energiaa niille, jotka ovat saaneet tartunnan ja jotka kärsivät menetyksiä. Ja katsokaa sitten myöhemmin, mikä tämän todellinen vaikutus on planeettaamme. Eikä sillä ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa, vaan se liittyy kaikin tavoin kehittyvään tietoisuuteen ja läpinäkyvyyteen.
 
Siunausta teille kaikille!
 
Lee Carroll
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >