HomeViestejäLee Carrol - Kryon28.7.2019 - Tulevaisuuteen tähtääminen

28.7.2019 - Tulevaisuuteen tähtääminen

TULEVAISUUTEEN TÄHTÄÄMINEN
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
28.7.2019 Stamford, Connecticut
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onko sinun mukava puhua ajasta? Voisiko se olla ympyrässä? Jos on, tunnistatko, missä olet ja mitä tapahtuu? Onko valotyöntekijällä minkäänlaista ennakkotietoa siitä muutoksesta, jossa olet? Jos on, oletko "tunnetulla alueella" sen arvoituksellisen ja erilaisen maailman sijasta, joka turhauttaa monia tällä hetkellä.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Stamfordissa.
 
*******
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Olemme kauniissa paikassa, jossa sydämiä kosketetaan tavalla, jonka voi tehdä vain ryhmässä. Henkisten asioiden ryhmädynamiikka on tunnettu hyvin jo pitkän aikaa, mutta koko tämän viikonlopun teemana on ollut tutkia asioita, joita ei ole vielä oivallettu, ja tutkia uusia toimintamalleja, jotka eivät ole vielä käsillä.
 
On ilmaisu, jota olemme käyttäneet menneisyydessä ja joka toteaa näin: "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö." Tämä ilmaisu on vertauskuva monista asioista, mutta periaatteessa se merkitsee, että te ette voi nähdä sen tietoisuustason yli, jolla olette. Jos kyse on alemmasta tietoisuustasosta ja te tosiaankin olette hölmö, niin teillä ei ole aavistustakaan siitä ja jatkatte hölmönä.
 
Jos sovellatte tätä nyt tämän viikonlopun opetukseen, saattaisitte sanoa: "Olenko hölmö, jos en ole täysin tietoinen asioista ympärilläni?" Vastaus on "ei". Se on pelkästään vertauskuva, joka kertoo, että on vaikeaa nähdä korkeamman tietoisuuden asioita, silloin kun on alemmassa tietoisuustilassa. Kaikilla ihmisillä on korkeampi tietoisuustila käytettävissä, ja jos tarkastelette tätä loogisesti, saattaisitte sanoa, että se on syy juhlaan! Se on, koska tiedostamisessa ja korkeammassa tietoisuudessa on monia ominaisuuksia, joita ette ole vielä nähneet, mutta ne ovat löydettävissä.
 
Kuitenkin koko tällä näkymättömien asioiden alueella on mahdollinen ansa. Tämä on se tavanomainen ihmisansa, jolloin olette niin ihastunut siihen, mitä voisi olla – vaikkette voi nähdä tai kuvitella sitä – että haluatte olettaa kaikkea siitä ja sitten keksiä asioita tyydyttämään tuon kovan kiinnostuksenne.
 
Tiedostakaa, että tässä uudessa energiassa on "monia oletusryhmiä", kuten kutsun niitä. Tämä merkitsee, että monet alkavat yhtäkkiä puhua uusista asioista, joita he uskovat ehkä olevan, mutta joita ei oikeasti ole, ja sitten he alkavat työskennellä sellaista tavoitetta kohti, joka on näkymätön ja väärä. Ainoa vaara, ainoa ansa tässä on, rakkaat ystävät, että olette niin utelias ja järkenne haastetaan niin kovasti, että voitte jäädä ansaan tähän paikkaan, jossa ihmettelette, olette, teette ja suunnittelette, ja teiltä menee koko pointti ohi.
 
Pyörivä ihminen
 
Mitä hyötyä kenenkään ihmisen on istua pyörimässä? Koska jos istutte, olette vähän liian pyörryksissä kohtaamaan sen todellisuuden, jonka pitäisi olla teidän, ettekä te koskaan teidän pyörivänne, koska hölmöt eivät tiedä olevansa hölmöjä.
 
"Kryon, en ymmärrä mitään siitä, mitä sanoit juuri." Oikeasti kerron teille tämän: tässä uudessa energiassa on paljastuksia moniulotteisista (näkymättömistä) asioista ja energioista, jotka aiheuttavat suurta uteliaisuutta. Kenellekään ei ole mitään hyötyä olettaa, ihmetellä ja suunnitella asioita, joista ette tiedä tai joita ette ymmärrä. Miksi? Koska se estää teitä näkemästä totuuden, sitten kun se lopulta saapuu! Koska te ette odota, mitä ette odota, ja tulee todella asioita, jotka eivät sovi mihinkään lineaariseen toimintamalliin, jonka voitte kuvitella. Yhdestä niistä kerromme teille nyt.
 
Vaikeita käsitteitä
 
Aion puhua nyt jostain hyvin esoteerisesta, ja monet sanovat: "Anna tulla." Teillä ei kuitenkaan ole mitään ymmärrystä siitä todellisuudesta. Se on jotain, mitä ette odottaneet ja mikä on tässä ja teidän ulottuvillanne. Se liittyy siihen tapaan, jolla hahmotatte itsenne, galaksinne, universuminne ja todellisuutenne – ja se liittyy aikaan.
 
Miten kuvaisitte aikaa lapselle, joka kysyy: "Kerro minulle, mitä aika on." Eikö aika ole vaikea asia kuvata lapselle? Saattaisitte sanoa: "No, se on kellon tikitystä." Sitten lapsi kysyy: "Ja mitä se merkitsee? Tikitys on vain ääntä." Sitten saattaisitte sanoa: "Kyse on tilasta tikitysten välissä", eikä lapsi halua kuulla enää. Siinä ei ole tolkkua.
 
Aika on äärimmäisen vaikeasti tavoitettava asia määrittelymielessä. Siitä tekee vielä vaikeampaa, rakkaat ystävät, että vasta noin viimeiset 50 vuotta tieteenne on tarkastellut aikaa ja sanoo: "No, kaiken todennäköisyyden vastaisesti se näyttää olevan osa atomirakennetta. Toisin sanoen, se ei ole vain käsite. Sitä voisi koskettaa, jos olisi tarpeeksi pieni. Eikä vain tämä, vaan muuttamalla tämän atomirakenteen osia – tiheyttä, nopeutta ja massaa koskevaa fysiikkaa – saattaisi pystyä muuttamaan sitä!" Einstein oletti (myöhemmin todistettu), että aika näyttää hidastuvan ja nopeutuvan riippuen siitä, miten nopeasti kuljette, ja se on täysin suhteessa tarkkailijaan. Toisin sanoen, se on tosiaankin muuttuvaa, ja näin se ei ole se lineaarinen, liikkumaton ja absoluuttinen asia, jonka luulette sen olevan.
 
Tästä on vaikea puhua lapselle, eikö vain? Sitten kun lopulta saatte idean, miten kerrotte lapselle siitä, niin te ette kerro hänelle, että aika on muuttuvaa. Ette vielä, koska se tuhoaisi aivot! Syynä on, että te kaikki odotatte, että aika on absoluuttista eikä se koskaan muutu. On atomikelloja, jotka mittaavat aikaa äärimmäisen tarkasti. Se on vakaata ja jatkuvaa, ja se on teidän lineaarinen todellisuutenne. Se on kuitenkin illuusio, joka on tehty vain teitä varten.
 
Olette hahmottaneet ajan aina suorana viivana. Kaikki tietävät, että se on suora viiva, kuin juna raiteilla. Jos seisotte yhdessä paikassa tuolla erittäin suoralla ja pitkällä raiteella, junasta tulee historiaa, kun se menee ohi ja häipyy kaukaiseen menneisyyteen. Junan odottaminen on jonkin sellaisen odottamista, mikä tapahtuu tulevaisuudessa, eikä tiedetä, milloin se voisi saapua.
 
Jos olette tuossa junassa ja se liikkuu, kuljette aina kolmen tekijän läpi: nykyhetki, menneisyys ja tulevaisuus. Vaikka liikutte aina näiden tekijöiden läpi, näette ne kuitenkin yksittäisinä käsitteinä. Ne jotka ovat älyllisiä, yksityiskohtaistavat tämän vielä lisää ja sanovat: "No, junan etuosa on tulevaisuudessa, junan takaosa on menneisyydessä, ja junan keskiosa on nykyhetki." Eikö tämä ole mielenkiintoista? Mutta se ei ole suora viiva eikä ole koskaan ollut.
 
Totuus ajasta
 
Jos kysytte fyysikolta ajasta, hän kertoo, että se on vaikea käsite, koska se tuntuu vetäytyvän itseensä tietyllä tavalla. Tämä johtuu siitä, että se on todellisuudessa ympyrämäistä. Sen täytyy olla toimiakseen niin, kuin se toimii. Aika on tietyllä tavalla aina nyt, ja vaikka sitä on vaikea ymmärtää, aika on oikeasti ympyrä. "Ympyrä" on karkea versio. Se voi olla toroidi, tai se voi olla täysin erimallinen, mutta se taittuu takaisin itseensä. Toisin sanoen, se palaa aina ympäri itseensä, kuten ympyrä tekisi.
 
Siis miksi kerron teille näitä asioita? Koska jos ymmärrätte, että tuo ajan raide ei ole suora viiva, esitätte yhtäkkiä itsellenne älyllisiä aikakysymyksiä, jotka näyttävät mahdottomilta vastata.
 
Saattaisitte sanoa: "Olen ollut täällä tuhansia elämiä. Kryon, voitko määritellä, miten se voisi toimia aikaympyrässä?" Minäpä kysyn teiltä, miten suuri tuo ympyrä on. Vastaus on "kyllä". (Hymyilyä) Kaikki te olette vanhoina sieluina olleet tällä aikaraiteella erittäin pitkään ja olette kulkeneet samaa raidetta uudestaan ja uudestaan aioneita. Tuon ympyrän koko riippuu sitä mittaavien todellisuudesta. En sano yhtään enempää, sillä se vain hämmentää lineaarista mieltä (mutta se on hyvin Einsteinmaista).
 
Kuitenkin tärkein pointti on tämä: jos tuo juna tuolla pitkällä raiteella olette te, niin olette kulkeneet samalla maaperällä uudestaan ja uudestaan tuhansia vuosia. Voitteko kuvitella sen? Onko tämä käsitys ymmärrettävä? Olette ympyrässä niin, kuin leikkijuna olisi. Kuitenkin ajattelette, että aika on lineaarinen suora viiva. Se ei ole. Se kulkee ympäri ja ympäri, mikä merkitsee, että olette todellisuudessa kulkeneet samalla maaperällä uudestaan ja uudestaan. Tämä on valtavaa yliyksinkertaistamista, jolloin jokin hyvin monimutkainen voidaan hahmottaa yksinkertaisesti. Mutta haluan teidän näkevän tämän selkeästi sen vuoksi, mitä on tulossa.
 
Kysymys: jos olette junassa tällä raiteella, josta olen juuri kertonut teille, ja katsotte eteenne, katsotteko te koskemattoman tuntematonta tulevaisuutta, jossa ette ole koskaan olleet, vai oletteko te olleet siinä jollain tavalla? Ajatelkaa "ympyrää". Haluatte ehkä lukea uudestaan, ennen kuin vastaatte.
 
Jos aika on ympyrässä, niin vastaus on, että olette olleet siinä aiemmin jollain tavalla. Taas kerran, kuvitelkaa leikkijunaa ympyrässä. Se kulkee aina samaa raidetta. Nyt siis saattaisitte kysyä: "No, jos tilanne on tämä, niin eikö minun pitäisi pystyä tunnistamaan tai tuntemaan jokin, mitä tulee raiteella edessäni? Tuleeko asioita, jotka olen käynyt aiemmin läpi?"
 
Vastaus: aika ja ihmiselämät eivät toimi sillä lineaarisella tavalla, kuin ehkä luulette. Kyse ei ole teidän episodeistanne tai karmastanne tai oikeasti entisistä elämistänne. Se ei ole lineaarista, joten ette voi sanoa: "No, olen ollut siellä, ja siksi tiedän, mitä tapahtuu." Aika on moniulotteinen käsite, joten vaikka kuljette ympyrässä, olette käsitelleet vain tiettyjä sen ulottuvuuksia matkustaessanne, ja kenties raide edessänne on jokin kokemusulottuvuus, jota ette ole vielä käsitelleet, vaikka raide onkin sama.
 
Ajatelkaa tätä raiteen todellisuuskerroksina. Kenties tuo raide on kerroksittainen, ja vaikka olette samalla ympyräraiteella, vaihdatte jatkuvasti kerroksia, kun kuljette tuossa ympyrässä. Siis osa tästä edessänne olevasta raiteesta on tuttu ja osa ei. Se on tuttu raide, koska tiedätte tavallaan, miltä tuntuu olla siinä. Kuitenkin kummallisin erikoisuus tässä uudessa aikamallissa on, että kun katsotte eteenpäin, katsotte todellisuudessa menneisyyteenne. [Hengittäkää!] Onko se riittävän hämmentävää teille?
 
Tähän olemme menossa: mitä jos … mitä jos tietoisuutenne uusista ulottuvuuksista lisääntyy, kun kuljette tätä raidetta? Kuunnelkaa: mitä jos on sama Maa ja raide, mutta te olette nyt tietoisempi siitä, mistä siinä on kyse? Mitä jos aika tällä tutulla raiteella auttaa teitä kehittymään erilaiseksi ihmiseksi – sellaiseksi joka on järkevä viisaudessaan siitä, mitä tulee seuraavaksi? Voiko tuntemattomasta tällä raiteella edessänne tulla teidän mukavuusalueenne?
 
Tietoisuus kehittyneestä ihmisestä
 
"Rakas Henki", saattaisitte sanoa. "Tiedän, että sieluni on moniulotteinen ja olen ollut tällä entisten elämien maatasolla jo pitkän aikaa. Minulla saattaa olla tuhat entistä elämää akaasisessa tiedostossani, ja tiedän, että jatkan kulkua tällä aikaraiteella, josta Kryon puhuu. Mutta yhtäkkiä minulla on uusi havainto: olen moniulotteinen olento täynnä Jumalan rakkautta ja pystyn kontrolloimaan elämäni todellisuutta. Opin uusia toimintamalleja, mikä on mahdollista tämän uuden valaistumisveturin myötä, ja tietoisuuden kipinä joka minulla nyt on, on paljon suurempi kuin mikään, mitä olen kokenut koskaan aiemmin! Alan vasta oppia, mitä korkeamman tietoisuustason olento voi saavuttaa. Olen oppinut, että se mitä ajattelen hyväntahtoisesti, voi olla koherenssissa toisten kanssa ja se voi johtaa parantumiseen ryhmässä.
 
"Olen oppinut, että voin istua teatterissa ja olen koherenssissa toisten ihmisten kanssa, eikä heidän tarvitse tietää, että edes olen siellä. Heidän ei tarvitse tietää nimeäni. Kuitenkin he voivat tuntea energiani hyväntahtoisuuden ja heistä tuntuu paremmalta sen vuoksi. Olen oppinut, että uudet lahjat ja työkalut ylittävät sen fysiikan, jonka luulin tuntevani. Siksi olen päättänyt siunata elämääni uudella tavalla: otan kontrollin raiteesta edessäni ja lähetän hyväntahtoisuutta itselleni ja sielulleni ja elämääni edessä, minne tahansa menen. Tämä on mahdollista, koska olen "ollut siellä", ja vaikka en tiedä täsmälleen, mitä tapahtuu, tiedän, että se on mukavuusaluettani enkä pelkää."
 
Onko siinä tolkkua? Se on uutta. Se pitää paikkansa ja on kaunista!
 
Oletteko koskaan ajatellut kenties lähettää erityistä hyväntahtoisuutta tiettyihin asioihin tulevaisuudessanne? Sanotaanpa, että jotain on tulossa elämäänne, ja menneisyydessä olette ehkä ollut huolestunut siitä ja sanonut: "No, toivon, että kun pääsen siihen, kaikki on hyvin." Sitten keräätte ystävänne ja rukoilette tilanteen puolesta. Tämä saattaa tuntua hyvältä ja normaalilta, mutta miksi ette loisi energiaa tuohon tilanteeseen tavalla, jolla ette ole koskaan ennen luonut?
 
Entä tämä? Lähettäkää tuntemattomia täydellisiä ratkaisuja etukäteen tuolle raiteelle, koska pystytte tekemään sen nyt. Ratkaisu jonka luotte etukäteen, on täydellinen, mutta tuntematon teille. Siis tässä ei ole kyse synkronismin toivomisesta tai sanomisesta itsellenne: "Näen itseni parantuneena", tai mistään noista asioista, jotka olette oppineet erittäin hyvin. Sen sijaan lähetätte nyt parannusta tulevaisuuteen, joten tiedätte, että se on siellä, kun saavutte perille! Ei ole epäilystä, onko se siellä. Siinä ei ole kyse jossittelusta eikä siinä ole kyse synkronismista – siinä ei ole kyse toivosta. Siinä on kyse sen lähettämisestä tulevaisuuteen, kulkemisesta tuota raidetta pitkin ja saapumisesta siihen paikkaan, joka loitte. Muistakaa: se on teidän raiteenne, ja olette olleet siinä aiemmin!
 
Tämä on erilaista. Tämä on uusi toimintamalli, ja se on jotain, mitä on erittäin vaikeaa kuvata niille, jotka elävät lineaarista elämää. Saatatte sanoa: "No, Kryon, olen itse asiassa tehnyt tätä pitkän aikaa. Rukoilen aina itseni puolesta tulevaisuudessa." Erinomaista, mutta oletteko oikeasti ymmärtänyt, miten se toimii? Sen toimintatavan ymmärtäminen auttaa teitä tietämään sen todenmukaisuuden.
 
UUSI TOIMINTAMALLI
 
Uusi todellisuus on tämä: käytätte sielunne ja kaiken sen energiaa, mitä olette, ja ymmärrätte, että edessänne on tunnettua aluetta. Otatte oman elämänvoimanne, sieluenergianne ja kaiken, mitä olette – hyväntahtoisuutenne, rakkautenne, myötätuntonne ja tietoisuutenne – ja laitatte sen edellänne mukavaan paikkaan, jossa olette ollut aiemmin – tulevaisuuteenne.  
 
Jonkun tässä huoneessa tarvitsee tietää tämä. Hän on sellainen, joka ei ymmärrä, että parantuminen voidaan aloittaa hänen "todellisuusjunassaan" tavalla, jota hän ei ollut ajatellut aiemmin. Jos tämä olet sinä, keräännytäänpä nyt koherenssiin koko ryhmän kanssa. Ryhmä, projisoikaa kanssani. Ollessanne koherenssissa projisoikaa tätä: ketä tahansa jolla on tässä yleisössä vaikeuksia tietoisuutensa, surunsa tai terveytensä kanssa tai joka pelkää, voidaan auttaa. Haluan teidän visualisoivan tuon yksilön tietämättä hänen nimeään. Nähkää hänet mielessänne täysin parantuneena. Nähkää hänen projisoivan itsensä omaan tulevaisuutensa, ehdottomasti tietäen, että hän on matkalla ratkaisuja kohti.
 
Ne jotka visualisoitte, ovat kanssanne tässä tavoitteessa, koska juuri nyt monet heistä sanovat. "Tätä varten minä tulin! Tätä minä halusin. Kaikki vanhat sielut työskentelevät yhdessä ja tekevät jotain sellaista kanssani, mitä en tiennyt voitavan tehdä." Tämä on erilaista, kuin parantumisen saaminen tänään. Siinä on kyse parantumisen suunnittelemisesta tulevaisuuteen, koska se on jo siellä. Laitatte vain parantuneen yksilön tuolle raiteelle.
 
Nyt haluan ryhmän tulevan takaisin. Kuvitelkaa, että olette edelleen tuossa junassa. Ja haluan teidän juhlivan sitä, mitä tapahtuu, kun he pääsevät tuohon paikkaan, johon loitte ratkaisuja heille, jotka tarvitsevat niitä. Haluan teidän juhlivan sitä, millaista heidän on oivaltaa ja todentaa, että kaikki mitä olemme tehneet tänään, on totta! Tämä on kykyjenne uusi toimintamalli korkeammassa tietoisuudessa. Se tulee lisätiedostamisen kera tässä uudessa energiassa.
 
Rakkaat ystävät, teillä on saattanut olla tuhat elämää, mutta tulevaisuutenne tuntee teidät, joten se on ystävänne. Laitatte itsenne tulevaisuuteen, joka on todellisuudessa paikka, jossa olette kulkeneet aiemmin. Näettekö itsenne siellä erilaisena kuin nyt? Jos voitte tehdä sen, seuraavaksi haluan teidän muuttavan sitä, miten näette elämän. Kuvitelkaa, että olette siirtyneet junan etuosaan, ja nyt katselette raidetta ja odotatte hymyillen päivästä toiseen. Ei enää huolta, ei enää hermoilua, koska teette tätä palapeliä eri tavalla. Odotatte hyviä asioita tapahtuvan, koska olette rento sen suhteen, mitä tulee seuraavaksi.
 
Kun teette näin, luotte mallin, joka vahvistaa sitä, kuka olette, ja laitatte tuon energian aikaraiteella tulevaisuuteen, joka on olemassa ja jossa teidät tunnetaan. Tässä ette ole vain vahvistaneet sitä, kuka olette, vaan olette luoneet jonkin tulevaisuuden tapahtumaan. Se on uutta.
 
Rakkaat ystävät, jatkan tällaisten asioiden tuomista teille. Jos olette istunut täällä tässä ryhmässä tai luette tätä ettekä ole ymmärtänyt mitään – kaikki se on okei ja täydellistä. Koska jollain tasolla kaikki, mitä olen sanonut teille, on mennyt tuohon kauniiseen paikkaan, jota kutsutaan sielutietoisuudeksenne. Kun se tarvitsee antaa teille uudestaan, se on käytettävissä. Aikomuksenne on kaikki. Olette tulleet tänne uusia työkaluja varten, ja olen esitellyt joitain. Myös ilman täyttä ymmärtämistä, tämä informaatio on asettunut paikkaan, jossa voitte käyttää sitä, kun olette valmis.
 
Voi, on lisää! Monia käsitteitä ja ideoita on tulossa ja käytetään työkaluja, joita ette ole ajatelleet vielä, ja ne ovat vain niiden vanhojen sielujen käytettävissä, jotka ovat halukkaita työskentelemään "kipinän" kanssa.
 
Kerron teille nämä asiat tänään, koska istun edistyneen ryhmän edessä. Kerron teille nämä asiat tänään, koska ei ole sattumaa siinä, ketkä kuuntelevat täällä tai lukevat. Tiedän, keitä täällä on, koska sielunne kimaltaa edessäni muutoskristalleista ja totuushalusta.
 
Lähtekää tästä paikasta kenties hämmentyneenä [naurua], mutta tietäkää, että joskus, jollain tasolla, tuo hämmennys napsahtaa selkeydeksi ja pystytte pudottamaan melkein kaiken painolastin, jota olette kantaneet elämiä tässä junassanne.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >