Päivän uffo

Ei suuret uffot suuta halkaise
7.7.2018 - Viisaus

VIISAUS
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.7.2018 McCaysville, Georgia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä viesti viisaudesta annettiin yhdessä Leen suosikkikanavointipaikoista: "Viisauden temppeli" Delphi Universityssä Georgiassa. Se on esitys siitä, mitä viisaus oikeasti on ja miten alamme ymmärtää, ettei meillä ole koko tarinaa – vaikka monet luulevatkin, että heillä on.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Georgiassa.
 
*********
 
Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta. Teitä hämmästyttäisi tietää, miten pitkän aikaa sielunne on ollut tällä planeetalla jossain muodossa. Nämä ovat asioita, jotka kätkeytyvät täysin tarkoituksenmukaisen verhon taakse. Tarkoitan tällä, että teitä ei oikeasti palvele se, että menneisyyden energiat keskeyttäisivät teidät jatkuvasti. Niinpä esoteerisesti teillä on aina tunne, että kenties se on tässä – ainoa elämä jonka saatte. Teidän pitäisi tietää, että tarkoituksella ei ole oikeita todisteita siitä, että on enemmän kuin tämä. Ei ole ketään, joka voisi tulla takaisin, koskettaa teitä olkapäähän ja sanoa: "Katso, se olen minä! Olen edelleen tässä!" Niinpä kaikki se mistä puhun, rakkaat ystävät, kaikki mitä olen Kryonina, ja kaikki mitä esitän totuutena, on sellaista, minkä todenperäisyyteen luotatte uskomalla ja käyttämällä henkistä logiikkaa ja intuitiota.
 
Viisauden muutoksia on edessä
 
Ihmistila muuttuu, ja tuota muutosta tuo sisään ihmisen viisaustyökalusarja. Viisaus on kaikista kokemuspiirinne asioista yksi ainoista, joka on sidottu melkein kaikkeen muuhun. Se on sidottu intuitioon. Se on sidottu Akaasiaanne, ja se on sidottu johonkin uuteen teille. Annatte lopulta nimen tälle uudelle ominaisuudelle, mutta joillakin on muita nimiä sille tunteelle, että kuulutte tänne henkisesti. Se on tietämisen tunne, kun asiat ovat oikein. Tietäminen sisällänne nyökkää ja myöntää tahattomasti, kun kuulette aikakausien viisautta ja voitte tuntea, että se pitää paikkansa.
 
Tämä on jotain uutta, minkä jotkut teistä kokevat pian. Totuuden intuitiivisuus alkaa kehittyä teillä. Asiat alkavat kajahdella totuuden puhtautta tavalla, jota voidaan mitata kehoreaktioillanne. Jotain tapahtuu – ehkä se on jokin liike, kenties se on jokin tunne, kenties se on väristyksiä tai jotain muuta. Ehkä se on jotain, mikä vain kajahtelee paikkansapitävyyttä teille, ja tiedätte, että se on oikein.
 
Tämä on uutta siinä mielessä, että vanhemmassa energiassa sitä ei ollut – ei kuvaamallani tavalla. Jotkut naiset sanovat: "No, minulla oli intuitio tuosta samasta asiasta vanhemmassa energiassa." Rakkaat ystävät, ei siinä määrin, kuin teillä on tänä päivänä, eikä siinä määrin kuin kaikki ihmiset tuntevat lopulta. Nimittäin siinä missä se on saattanut kuulua naisille, koska heillä on yleisesti parempi intuitio tai koska yhteydet heidän aivoissaan ovat erilaiset biologisesti, nyt se on kaikkien ihmisten käytettävissä. Niinpä voitaisiin sanoa, että sen todellisuuden fysiikka jossa olette, alkaa muuttua. Voitaisiin myös sanoa, että te ja ympärillänne olevat tulette viisaammiksi.
 
Viisauden määritelmä
 
Viisaus on erittäin mielenkiintoinen tutkimuskohde. Jos halutaan tarkastella ihmiskunnan viisautta, sillä on hyvin mielenkiintoinen tausta, koska se ei ole oikeasti lainkaan viisautta. Se on omakehun rajoittunut versio. Teidän tietoisuutenne kehitystasolla se on suljettua viisautta. Se on sellaista viisautta, mikä onnittelisi itseään niin suuresta viisaudesta. Kutsumme tätä "suitsituksi viisaudeksi" tai "rajoitetuksi viisaudeksi".
 
Olemme tänään tämän yliopiston Viisaudentemppeliksi kutsutussa paikassa, ja pelkkä nimi "temppeli" merkitsisi Jumalan, luovan lähteen, viisautta – lähteen joka on kaikkien lähteiden yläpuolella ja sisältää suurta myötätuntoa ja rakkautta. Yksi mielenkiintoinen asia todellisessa viisaudessa on, että se on hiljaista. Se on tietämistä, ja siihen sisältyy enemmän kuin vain ajattelu. Kuuluisa Ajattelija-patsas voi saada teidät siihen johtopäätökseen, että ajattelija on myös viisas. Se ei ole välttämättä totta. Hän vain ajattelee sitä. Niinpä menneisyyden havaintotavassanne viisaus on melkein aina yhteydessä aivoihin. Miten älykäs on ihminen, joka on viisas?
 
Olen kertonut teille ja kerron taas: viisaus ilman rakkautta on vain sanoja. Viisaus ilman myötätuntoperustaa ei ole viisautta. Se on vain olettamuksia pohdittavaksi – ajattelua ajattelun vuoksi. Aito viisaus on tulosta rakkaudesta ja myötätunnosta, jotka toimivat yhdessä ja tutkivat sitä, mikä on kaunis, henkinen ydintotuus. Siitä tulee aikakausien viisaus, jota olette kaivanneet. Aivot eivät voi antaa teille viisautta. Ne voivat antaa teille korkeatasoista ajattelua ja harhakuvan viisaudesta. Mutta ne voivat antaa teille vain "suitsittua viisautta", kuten kutsun sitä – viisautta joka on rajattu omakehun aitaukseen.
 
On eräs kuuluisa tarina. On niitä, jotka haluavat avata oven, joten he iskevät päätään ovea vasten uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Muuten, tuo ovi ei koskaan avaudu, mutta he onnittelevat itseään päänsä hakkaamisesta. Jonkin ajan kuluttua he lakkaavat hakkaamasta päätään ja väittävät oven avautuneen, vaikkei se koskaan avautunut. Jotkut antavat koko elämänsä pään hakkaamiseen tuota ovea vasten, yrittäen osallistua tuohon omakehuun, että ovi on avautunut, vaikkei se koskaan todellisuudessa ole. Jonkin ajan kuluttua he oivaltavat, että ovi täytyy avata jälleen, vaikkei sitä ole koskaan avattu. Niinpä he palaavat hakkaamaan päätään sitä vasteen vielä uudestaan.
 
Joka kerta kun he muka avaavat päätä hakkaamalla oven, he onnittelevat itseään ollessaan valmis, ja he puhuvat myös siitä viisaudesta, jota vaadittiin pään hakkaamiseen. Tämä on ihmiskunta parhaimmillaan vanhassa energiassa, jossa kasvoitte. Ettekö tiedäkin täsmälleen, mistä puhun? Jonkin ajan kuluttua he hakkaavat päätään taas uudestaan. Joskus ovella on eri nimiä. Joskus ovi on erilainen, mutta he eivät koskaan oikeasti avaa sitä. Siinäkin on jotenkin itsepetosta, ja seurauksena on omakehukierros. Siinä annetaan tunnustusta viisaudesta, jota ei koskaan ollut, koska kyse on valelogiikan ja mytologian kehästä eikä koskaan oikeasti päästä ohi siitä ihmisaivojen logiikasta, mitä tarkoittaa saada tuo ovi auki.
 
Mukaan tulee ihminen, jolla on avain oveen, ja se avaa oven helposti. Oviauktoriteetit ovat järkyttyneitä, ja he nappaavat nopeasti kiinni tuon ihmisen ja käskevät häntä olemaan tulematta koskaan takaisin. Tämä johtuu siitä, että nyt he tietävät olevansa tekemisissä paholaisen tai salatieteen kanssa – sillä tuolla jolla oli avain, oli ratkaisuja, jotka olivat kaiken sen ulkopuolella, mihin ihmisen oletettiin kykenevän. Siksi he paiskaavat oven kiinni ja jatkavat päänsä hakkaamista sitä vasten, yrittäen avata sen omalla tavallaan. Onhan pään hakkaaminen nyt kunnioitettu ja odotettu tapa työskennellä tuon oven kanssa.
 
Aikakausien viisaus tulee toimimattomasta ajattelutavasta, joka uskoo olevansa viisas, vaikkei ole, ja joka onnittelee itseään asioista, jotka se keksi tai hahmotti totuudeksi omassa tietämättömyydessään. Olemme antaneet teille sanonnan: "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö." Niinpä päätä hakkaavilla ovenavaajilla on tuo sama ominaisuus. He voivat olla erittäin typeriä eivätkä koskaan näe tai tiedä sitä. He kulkevat ja puhuvat typerillä tavoilla eivätkä koskaan käsitä sitä. Muut alkavat kuitenkin nähdä sen välittömästi. Ihmisrotu ei tiedä olevansa toimimaton. Se on vasta nyt kiipeämässä pois siitä itsejulistuksesta, jota se uskoo viisauden olevan. Mutta tosiaankin, se alkaa kiivetä pois siitä hölmön kuoresta, jossa se on ollut.
 
Esiintuleva uusi viisaus
 
"Suitseton viisaus" (aito asia) on monimutkaista, ja se on hyvin erilaista, millaiselta sen pitäisi kertoman mukaan näyttää. Se ei kuulu älykkäälle ajattelijalle, rakkaat ystävät. Se kuuluu myötätuntoiselle ihmiselle. Viisaus ottaa uuden suunnan, jota ette ole koskaan edes ajatelleet, koska sitä ei ole opetettu. Oliko tämän planeetan mestareilla viisautta? Jos oli, miten paljon melua he pitivät? Vastaus on "eivät yhtään". He istuivat ja olivat hiljaa – kuitenkin se viisaus jota huokui heistä kaikista, oli aikakausien syvällistä viisautta. He saattoivat katsoa teitä ja sulattaa sydämenne Luojan rakkaudella ja myötätunnolla, ja tuloksena oli puhdasta viisautta.
 
Suitsittu viisaus tai "viisaus laatikossa" pitää paljon melua ja julistaa itsensä totuudeksi. Se markkinoi itseään viisaushierarkiassa, jossa se on parasta viisautta. Se yliajattelee itseään, luo mytologioita oikeuttamaan itsensä ja tappaa selviytyäkseen. Kaikessa tässä toimimattomuudessa se ei pysty kuitenkaan näkemään, että se on rikki.
 
"Suitseton viisaus" ei tule aivoista. Se tulee soluista. Kuitenkin tämä toteamus saa teidät väittämään, että biologia on pelkästään kemiaa. Eteenpäinajattelija saattaa kuitenkin kysyä: "Mitä oikeasti, todellisuudessa DNA:ssa voi olla? Voisiko siinä olla moniulotteista kemiaa? Jos on, mitä se sisältäisi?"
 
Uskotteko ihmismerkabaan, energiakenttään, joka edustaa moniulotteista biologiaa? Kenties se on merkittävä henkinen kenttä? Elisa (Toinen kuninkaiden kirja, pyhä raamattu) näki sen! Tiesittekö, että se on valtava? Se on kahdeksan metriä leveä! Siinä on myös merkittäviä kuvioita ja fraktaaleja. Jos olette tutkineet elämänkukkainformaatiota, olette nähneet merkaban valtavuuden, monimutkaisuuden ja potentiaalin. Mutta hetkinen, sanoin sen olevan moniulotteinen, ei esoteerinen. Tämä merkitsee, että se on fysiikkaa! Aivan. Tulee se päivä, jolloin tunnustetaan, että Jumala (mestariluoja) on mestarifyysikko, ja siksi fysiikan tutkiminen on yksinkertaisesti syvällisen fysiikan suuren henkisen suunnitelman tutkimista. Tulee tosiaan se päivä, jolloin ette yksinkertaisesti voi enää erottaa tiedettä ja henkisyyttä.
 
Tämä merkaba on täynnä kuviointia, jonka voitte jonain päivänä nähdä. On vääjäämätöntä, että tiede kehittyy joku päivä paikkaan, jossa se löytää kyvyn tarkkailla moniulotteisia ja kvanttikuvioita. Kun se tapahtuu, se on vallankumouksellista ja saa aikaan valtavan oivalluksen, että jokaisella ihmisellä on henkinen terveyskuvio. Tiede näkee sen jokaisen ihmisen ympärillä, ja tuo kuviointi diagnosoi sen, miten terve hän on, miten tasapainossa hän on, ja kenties myös miten monta entistä elämää hänellä on ollut. Tämä on tulossa, mutta tästä merkabasta esitän kysymyksen: "Miten se generoidaan? Mistä se tulee?"
 
Olisi niitä, jotka saattaisivat sanoa: "No, se tulee sielusta." Sitten voitaisiin kysyä: "No, missä sitten sielu on?" Tämä on logiikka, joka johtaa moniin vastauksiin, joista mikään ei ole totta. Arvailette älyllisen viisauden perusteella.
 
Todellinen vastaus on viisas, ja se on paljon käytännöllisempi kuin mikään, mitä ehkä ajattelette. Mistä merkaba tulee? Se tulee suoraan kollektiivisesta DNA:stanne, sillä rakkaat ystävät, tuo kaunis ikivanha DNA tulee suoraan tähdistä. Kuviointi DNA:n moniulotteisissa osissa luo ihmismerkabanne, ja se on pyhä. Se ei sisällä ainoastaan planeettanne viisautta, vaan myös kosmoksen viisautta. Tulee se päivä, jolloin teidän täytyy tunnustaa, että biologiassanne on paikka, joka ylittää ihmislogiikan ja on sen sijaan osa Luojan viisautta – eikä sitä ole luotu aivoissa.
 
DNA:ssa on myös jotain muuta. Siellä on muisti kaikesta. Siellä on muisti akaasiastanne planeetalla. Kuka olitte? Mitä olette saavuttaneet elämä toisensa jälkeen? Opitteko mitään? Siis planeetan suurin "suitseton viisaus" tulee suoraan vanhoista sieluista, joita saattaa istua myös täällä. Se on samaa viisautta, jota mestareilla oli, ja se tulee samasta paikasta. Sillä ei ole mitään tekemistä älyllisen toiminnan kanssa, ja se tietää paremmin, kuin että hakkaa päätään oveen, jota kutsutaan mytologiaksi. Se on tiukasti maadoittunut galaksinne todelliseen käytännön historiaan.
 
Ketkä olivat historian suurimpia ajattelijoita? Jotkut sanovat "kreikkalaiset". Huomatkaa, että he tekivät jumalistaan toimimattomia, sopivia ihmisluonteeseen. He olivat siksi erittäin hyviä tekemään "viisausovestaan" sellaisen, mikä ei koskaan avautunut mihinkään, mikä oli enemmän kuin älyllistä toimintaa tai se ajatus, että Jumala oli vain ihmisen kaltainen. Todellinen viisaus tuli paljon myöhemmin.
 
Ihmiskunnan uuden viisauden tuleva kehitys
 
"Suitseton viisaus" on hiljaista, ja akaasisen tiedoston syvyyksistä se vetää esiin sen, mikä toimi – ei sitä, mikä ei toiminut. Sillä alkaa olla muistoja, jotka ovat positiivisia, ei negatiivisia. "Suitseton viisaus" alkaa ymmärtää itseään ja pohtia luomisen myötätuntoa. On viisi ominaisuutta etsittäväksi kehittyneestä ihmisestä:
1) Hän on hiljainen – ei rintaansa hakkaava.
2) Hän oivaltaa, että kaikki mitä hän tietää, on murto-osa siitä, mitä on olemassa. Siksi on nöyryyttä sitä kohtaan, mitä hän ei tiedä.
3) Hän on aina valmis odottamattomaan eikä koskaan ajattele minkään olevan valmis.
4) Hän rakastaa ehdottomasti ja syvästi. Hän rakastaa ihmiskuntaa ja Maata ilmiselvällä tavalla.
5) Hänellä on laajentunutta myötätuntoa – jotain mitä ette ole vielä nähneet.
 
Nämä olisivat planeetan viisaimpia, ja heitä on tulossa. Suurin viisaus planeetalla ei tule korkea-ajattelusta, vaan siitä, mitä ihmiskunta on kokenut aionien aikana. Ainoastaan vanhoilla sieluilla on tämä. Akaasia DNA:ssa herää tämän ominaisuuden myötä, ja näette sitä ensimmäisenä uusissa lapsissa, joita on tullut vuoden 2012 jälkeen. Nytkin näette eron lasten välillä, jotka ovat "fiksuja" tai jotka ovat "viisaampia kuin ikävuotensa".   
 
Käytännöllisyys
 
Mitä voitte saada tästä uudenlaisen viisauden käsittelystä? Se alkaa muuttaa kaiken tapaa toimia, ja se saattaa olla pelottavaa joillekin. Muutos on sellaista. Se alkaa muuttaa jokapäiväistä elämää ja asioita, jotka ovat olleet samanlaisia aioneita. Se alkaa muuttaa "normaalia" joksikin muuksi.
 
Tämä uusi kehittyvä ihmisluonto vaikuttaa tapaanne tehdä bisnestä. Liiketoimintajohto alkaa ymmärtää, että työntekijät ovat todella ihmisresursseja ja arvokkainta, mitä planeetalla on. Siksi he ovat enemmän perhettä kuin työntekijöitä, ja työpaikalla täytyy olla välittämistä. Uuden liiketoiminnan ydin on yhdistelmä taloudellista tulosta ja sitä, miten sillä "perheellä" menee, joka työskentelee yrityksessä. Mitä johto voi tehdä muodostaakseen työkokemuksesta rauhallisemman ja tuottavamman kaikille, jotka työskentelevät siellä? Suuryrityksistä tulee suuria perheitä, eivätkä työntekijät halua ehkä koskaan lähteä, sillä heistä pidetään huolta monin tavoin. Onko tämä jonkinlainen Pollyanna- tai "kuu taivaalta" -unelma? Rakkaat ystävät, sitä on jo täällä joissain kulttuureissa.
 
Miltä viisaus näyttäisi politiikassa? Olemme käsitelleet tätä aiemmin, mutta joidenkin täytyy kuulla se uudestaan. Tulee se päivä, jolloin pudotatte ehdokkaan, joka kritisoi toista epäeettisesti. Teette sen, koska tämä osoittaa teille, kuka hän oikeasti on. Pudotatte ehdokkaan, jos hän puhuu karkeasti vastustajastaan ja nimittelee häntä epäystävällisesti. Epäystävällisyys on läpinäkyvä ikkuna hänen persoonallisuuteensa, ja ihmisiä inhottaa se. Äänestäjät odottavat lahjomattomuutta, rehellisyyttä, myötätuntoa ja ystävällisyyttä, myös erimielisyyden kuumotuksessa. Yhtäkkiä poliittinen prosessi kehittyy, eikä toisen puolen tarvitse teurastaa toista puolta voidakseen tulla ymmärretyksi tai voittaa. Voittaminen väärällä informaatiolla nähdään epärehellisyytenä ja mahdottomana hyväksyä.
 
Se muuttaa poliitikkojen tapaa kampanjoida, rakkaat ystävät, ja se on tulossa. Huomaatte, etteivät he pysty olemaan tarpeeksi mukavia toisilleen! Kuitenkin kansan alkaessa muuttaa odotuksiaan, monet vanhat poliitikot reagoivat ja yrittävät sopia noihin odotuksiin tullakseen valituksi. Mutta se on epäaitoa – näette senkin läpi. Ihminen ei pysty julkisuudessa teeskentelemään, että hän on ystävällinen ja myötätuntoinen, jos hän ei ole sitä todellisuudessa. Todellisuus näkyy nopeasti.
 
Ensimmäinen kerta kun teillä on kilpailu, jossa kaksi tai useampi ehdokas tulee mukaan myötätuntoisena ja tarkoittaa sitä ja todella pitää vastustajistaan, se on teille kuin tuulahdus raikasta ilmaa! Alatte oikeasti kuunnella vastakkaisia ajatuksia ettekä keskity negatiiviseen. Näette eron ja oivallatte, että se muuttaa oikeasti peliä. Se muuttaa sitä, kuka valitaan. Koska se joka valitaan, odottaa jatkossa lahjomattomuutta niiltä, joiden kanssa hän työskentelee johtoroolissa. Se muuttaa kaikkea, koska se ei tule sydämestä, vaan kehittyvästä DNA:sta. Myötätunto on uusi kultainen standardi.
 
Hämmästyttävä erilaisuutenne on vahvuus
 
Katsokaa ympärillenne tässä huoneessa. Jotkut saattavat kysyä: "Mitä olette kaikki käyneet läpi?" Vastaus on: "Kaikkea". Katsokaa sukupuolia huoneessa ja oivaltakaa tämä: olette kaikki vaihtaneet sitä! Jokainen mies on ollut nainen, ja jokainen nainen on ollut mies, monta kertaa. Vaihdatte jatkuvasti paikkaa. Jokaisella teistä on täysi ihmiskokemus. Jokainen teistä on kokenut elämän iloja ja kauhuja, ja tämä luo viisautta, jota ei olisi koskaan voinut saada aikaan pelkällä ihmisaivojen älykkyydellä tai ajattelulla. Rakas ystävä, olette pääsemässä lähemmäs luovaa lähdettä ja sitä alkuperäistä opetusta, jota plejadilaiset antoivat teille. Alatte nähdä ykseyden kaiken kanssa tällä planeetalla, ja se muuttaa tapaanne ajatella.
 
Tällä hetkellä planeetan viisain saattaa hyvinkin olla puunhalaaja! Tuo ihminen on yhdistynyt Gaiaan ja hänellä on aikakausien viisautta, joka tunnetaan suoraan maahan menevien juurien kautta. Kun puu hengittää sen, mitä te uloshengitätte, siitä tulee yhtä teidän kanssanne ja teistä sen kanssa. Tunne jonka saatte, on luonto, kumppaninne, ja se on viisain kumppani, joka teillä voi koskaan olla. Gaia on rakkautta. Jos voisitte välittää tuon tunteen ja sytyttää sen ihmisissä, se muuttaisi kaiken. Monet itkevät oivaltaessaan, ettei se ole mahdollista. Kuitenkin yksitellen suuri osa ihmisistä näkee tämän omalla tavallaan, tuijottaa näkymää kauniista luonnosta ja alkaa ymmärtää, että sillä saattaa todella olla tieto ihmiskunnasta.
 
Alkuperäiskansat opettivat tätä. Luonto (Gaia) tuntee ihmiskunnan – ja tähän kauniiseen energiaan voidaan päästä käsiksi! Planeetan alkuperäiskansoilla oli paljon suurempaa viisautta, kuin teillä on tänä päivänä, pelkästään siksi että he ymmärsivät kaikkien asioiden välisen yhteyden. Niinpä se on seuraava askel. Puhumme DNA:stanne. Puhumme akaasiasta (entisten elämien viisautenne), että se auttaa teitä kehittämään myötätuntoa ja rakkautta muita ihmisiä kohtaan. Ja kerromme teille, että esi-isänne ovat osa teitä – aivan kuten alkuperäiskansat tiesivät.
 
Yhteys
 
Viimeinen kohta on syvä yhteys maahan. Joitain planeetan viisaimpia kautta aikain ovat olleet ne, jotka olivat shamanistisia ja jotka olivat yhteydessä planeettaan niin, että oli vaikea erottaa heitä ja luontoa. He ymmärsivät asioiden ykseyden ja pystyivät tekemään kaikenlaisia taianomaisilta näyttäviä asioita. Näin se toimii, sillä Gaia on elävä kumppani. Aikojen saatossa paljon tästä on unohdettu. Kuitenkin alkaessanne ymmärtää verkkojen energiaa ja sitä, miten ne yhdistyvät opastamaan ja auttamaan teitä, alatte ymmärtää kaiken tämän todenmukaisuuden.
 
Toinen viisauden ominaisuus on oivallus, miten olette yhteydessä siihen, mitä kutsumme kentäksi. Onko mahdollista, että pelkkä käveleminen ympäri Maata yhdistää teidät kaikkiin asioihin tietyllä tavalla? Saattaisiko teidän, tietoisuutenne ja kaiken olevaisen välillä olla yhteensopivuutta? Kun kuljette A:stä B:hen, tuntuuko teistä, että joku toinen on läsnä kanssanne? Ehkä sanoisitte: "No, se on Jumala." Kenties ei ole. Kenties Jumalaosanne, joka on yhteydessä kaikkeen olevaiseen planeetalla, työskentelee puolestanne tietyssä järjestelyssä. Kenttä on aina ollut, rakkaat ystävät, mutta vasta tässä uudessa energiassa se nähdään ja sitä mitataan ja analysoidaan. Tämä on osa tietoisuusevoluutiotanne, jossa alatte tarkastella tietoisuutta tekijänä siinä fysiikassa, mikä luo nykyisen todellisuusulottuvuutenne (miten hahmotatte itsenne).
 
Tieteen mestaruus
 
Planeetan mestarit katsovat teitä silmiin ja sanovat hyvin vähän. Luonto tekee saman, ja elementaaleilla on sama juttu. Kaikki nämä energiat sanovat hyvin vähän. Voitte välittää rakkautta, myötätuntoa ja uskomatonta viisautta pelkästään kulkemalla, missä olette aina kulkeneet, ja tietämällä, kuka olette. Kaikki sulautuu yhdeksi.
 
Viisautenne ja merkabastanne tuleva valo melkein kuin levittäytyvät kaikkialle, minne menette, ja koskettavat lempeästi toisia esoteerisella tavalla. Joihinkin ympärillänne vaikutetaan ja lopulta he saattavat sanoa: "Miten sinulla on rauha näissä asioissa? Olen samassa tilanteessa kuin sinä, ja näen sinun olevan rauhallinen. Minä en ole." Tämä kutsuu myötätuntoa. Voitte alkaa puhua hänelle, miten suurempi perspektiivi siitä, kuka hän on, saa aikaan rauhan viisautta. Voitte lempeästi kertoa hänelle, mitä olette löytäneet – että te ette ole maailman uhri ja että ihmiset ovat yksilöinä sen kontrollissa, keitä he ovat ja mitä he voivat tehdä, olematta ja tekemättä, mitä toiset ovat käskeneet. Tämä olisi teidän viisauttanne, joka tulee teidän kulkemiskokemuksestanne sen vuoksi, kuka olette – suurenmoinen ja kaunis ihmisolento planeetalla.
 
Merkabanne esittää suurempaa roolia sivilisaation tulevaisuudessa, kuin tiedätte. Tämä on sen suunnitelma. Siksi se on siinä. Ajatelkaa merkabaa moniulotteisena, biologisena osananne, joka on aina ollut kanssanne ja jonka jotkut ovat aistineet alusta saakka. Ilman instrumentteja sen näkemiseen, monet ovat tutkineet sitä ja opettaneet siitä. Teillä ei kuitenkaan ole vielä aavistustakaan, mitä siinä todellisuudessa on. "Suitseton viisaus" on kyky ymmärtää, että te ette tiedä kaikkea, mutta olette valmis näkemään sen uskomusesteen yli, joka kätkee teiltä tällä hetkellä asioita. "Suitseton viisaus" on viisautta, joka haluaa istua hiljaa ja pelkästään pohtia kaiken olevaisen kauneutta ja olla tyytyväinen siihen, kunnes paljastuu suurempaa tietoa.
 
Jännittävin asia gurulle on olla vuosi hiljaa. Se on sisäistä viisautta, suitsetonta, ei-omahyväistä ja avointa sille, mitä ei vielä tiedetä. Sellaisella joka istuu hiljaisuudessa ja omaksuu kaikkea muuta hiljaista, on suitsetonta viisautta. Jälleen kerran, esimerkki sulkeutuneesta ihmistietoisuudesta on tämä: "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö." Mutta suitsetonta viisautta on, kun ihminen tietää, ettei hän voi katsoa "ylös" korkeampaan ajattelu-ulottuvuuteen ja hän voi tosiaan olla järjetön, mutta hän myös tunnustaa, että on enemmän, mitä hän tietää nyt, ja se on saavutettavissa ja se on hänen – aikanaan.
 
Viisaustyökalut ovat sisällänne – ne kaikki. Kollektiivisesti se yhtenäisyys jonka voitte generoida työskennellen yhdessä ryhmässä, on valtava, kun kaikki oivallatte sen täydellisesti. Se mitä voitte tehdä kollektiivisesti tämän planeetan hyväksi, myös hiljaisuudessanne, on hämmästyttävää. Se määrittelee uudestaan tuntemanne viisauden ja korvaa sen käytännöllisellä energialla, pelkän ihastuttavan käsitteen sijasta.
 
Mikään ei ole sattumalta tässä huoneessa. Rakkaat ystävät, kaikki nämä asiat alkavat paljastua tässä aikakaudessa ja ajassa. Miten viisas olette? Voitteko myös alkaa päästä kosketukseen sen kanssa, mitä olemme kutsuneet solurakenteeksenne? Tiesittekö, että sillä on älykkyyttä, joka on hieman erillään tietoisuudestanne? Oletteko kuulleet luontaisestanne? Kaikki nämä asiat ovat osa uutta, viisaampaa ihmistä, joka sanoo: "En todellakaan ymmärrä näiden asioiden pieniä yksityiskohtia, mutta olen täysin harmoniassa niiden kanssa ja valmis käyttämään sitä osaa näistä esoteerisista asioista, joka auttaa elämääni ja ympärilläni olevia." Joitain näistä asioista ei ole koskaan opetettu teille koulussa tai ylipäätään missään! Ette edes henkisissä järjestelmissä kuulleet näitä asioita. Tekeekö se niistä vääriä, rakkaat ystävät, vai kertooko se teille, että täällä tapahtuu uusia asioita?
 
Yhteenveto
 
Voitteko oikeasti uskoa asiat, jotka kuulette täällä, tai että on henkilökohtainen energia, jossa "ajatte", ja se on nimeltään merkaba? Voitteko uskoa, että ihmisluonto voi kehittyä? Niiden jotka kuuntelevat nyt tai myöhemmin, on vaikea ymmärtää joitain näistä asioista. Tiedän tämän, ja haluan kertoa teille, että tämä on kuin mikä tahansa kehittynyt opetus. Tulee se päivä, jolloin tapahtuu ahaa-elämys ja nämä ajatukset loksahtavat paikoilleen ja tiedätte ne. Tällä hetkellä opettelette olemaan viisas. Myöhemmin tulee aika, jolloin sanotte: "Olen tosiaankin viisas, koska nyt tiedän ja ennen en tiennyt."
 
Tähän ihmiskunta on lopulta matkalla, haluamallaan vauhdilla. Se on vapaa valinta, millaista on astua kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin. Se valon ja pimeyden ja kaksinaisuuden taistelu joka on edessänne, on uusi, ja olette hitaasti voittamassa tämän taistelun. Älkää olko peloissanne, jos asiat näyttävät erilaisilta, rakkaat ystävät, koska ne ovat. Älkää pelätkö muutosta, koska sitä tulee paljon. Sen sijaan vaatikaa se viisaus, joka sanoo: "Odotan odottamatonta. Odotan suotuisaa lopputulosta, koska sellainen olen." Olkaa rauhassa seuraavan askeleen osalta, vaikka se olisikin tuntematon.
 
Puhumme tänään Delphi Universityn Viisaudentemppelistä, jälleen kerran kunnioittaen sen luojia ja heidän ennakointiaan. Heillä ei ollut aavistustakaan, että se rakennettiin tulevaisuutta varten, jota kukaan ihminen ei tiennyt tulevan, mutta nyt se on paikka, josta tuota tuntematonta tulevaisuutta opetetaan.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >