HomeViestejäLee Carrol - Kryon18.5.2022 - Oletko sattuman uhri?

18.5.2022 - Oletko sattuman uhri?

OLETKO SATTUMAN UHRI?

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
18.5.2022 Healing Wednesday -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko sellaista asiaa, kuin onni/tuuri? Voisiko olla mahdollista, että voisit vaikuttaa siihen, mitä pidät onnena? Mitä jos sen taustalla, mitä pidämme onnena, olisi todellista fysiikkaa, mikä osoittaa, että voimme vaikuttaa siihen? Onko jotain affirmaatioita tai harjoituksia, jotka voivat auttaa meitä ymmärtämään tämän tai luomaan siinä? Kryon antaa tässä kanavoinnissa monia vastauksia juuri näihin kysymyksiin.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämä kuun ja osittain myös viime kuun aihe on ajoitus. Ajoitus josta puhumme nyt, on enemmän henkilökohtainen kuin yleiskatsaus. Tässä kanavoinnissa haluan puhua asiasta, mikä on osa jokapäiväistä elämäänne ja olemassaoloanne.

Olemme puhuneet monta kertaa odotusten energiasta ja ajattelutavastanne – positiivisesta ja negatiivisesta. Tämä aihe käsittelee sitä, mitä tapahtuu, kun ohjaatte tietoisuuden johonkin. Puhumme nyt ajoituksesta ja synkronismista.

Energiat joista haluamme puhua nyt, ovat erityisesti niitä ominaisuuksia, jotka tuovat teille sen, mitä haluatte luoda. Voitte kutsua tuon tyyppistä energiaa, miten tahansa haluatte, mutta sen toimintatapa on hyvin syvällinen. Se on melkein liian syvällinen joillekin, koska he kertovat teille, että se on mahdotonta.

Miten useimmat ihmiset ajattelevat elämästä

Jos voitaisiin haastatella useimpia planeetan ihmisiä elämästä, he kertoisivat, että synnytte tänne ja jos olette onnekas, selviydytte. Jos olette onnekas, teille ei tapahdu onnettomuuksia, jotka päättävät elämänne tai vammauttavat teidät – siis jos olette onnekas. Jos ette ole onnekas, tietysti tapahtuu päinvastoin, ettekä selviydy. Siis jollain tasolla olette silloin sattuman uhri. Useimmat sanoisivat, että se on ehdottomasti totta. Miksi ei olisi? Ette voi kontrolloida tulevaisuutta.

Ette ehkä voi kontrolloida tulevaisuutta, rakkaat ystävät, mutta voitte kontrolloida nykyhetkeä. Olemme kertoneet teille siitä, mitä jotkut kutsuvat vetovoimanlaiksi. Siinä lähetätte jotenkin energiaa eteenne niin, että kun saavutte tuohon paikkaan, johon laitoitte tuon odotus- tai aikomusenergian, saatte synkronismia. Synkronismi saa tapahtumaan jotain, mikä muuttaa polkuanne. Jotkut kutsuvat sitä onneksi.

Palataanpa takaisin ja puhutaan vähän lisää siitä. Tällä planeetalla on jotain tietoisuusenergiaan liittyvää, mikä ei ole välttämättä esoteerista. Se on fyysistä, ja sitä kutsutaan Kentäksi. Se on moniulotteista energiakeittoa, jossa ihmisajattelun ja -toiminnan tietoisuus sijaitsee eräänlaisena kenttänä.

Koko tätä ideaa – niin oudolta kuin se kuulostaakin – tutkitaan ja vahvistetaan niin monilla tasoilla, että joku päivä sille annetaan nimi, joka on paljon parempi kuin Kenttä. Lisäksi kokeet määrittävät, voiko tietoisuus vaikuttaa sattumanvaraisuuteen. Toisin sanoen, voitteko luoda oman "onnenne"? Vastaus on ollut KYLLÄ!

Niillä jotka odottavat hyviä asioita tapahtuvaksi ja laittavat tuon odotus- ja aikomusenergian Kenttään, alkaa tapahtua synkronismia aivan liian usein, että sitä voidaan kutsua onneksi, ja noilla ihmisillä on paljon enemmän kontrollia omista poluistaan.

Minäpä ilmaisen sen näin: kun kuljette tuntemattomia teitä, ette tiedä, missä on kuoppia ja kiviä tai missä on tasaisia alueita. Elämässä on samoin. Olette ikään kuin side silmillä, ja saatatte kompastua kiviin tai astua kuoppiin. Sitä kutsutaan sattumaksi ja onneksi.

Sitten minä tulen mukaan ja kerron teille, että jos projisoisitte matkareittinne energian tasaisiin alueisiin, jonkinlainen energia johtaa teidät niille. Se on synkronismia. Tosiaankin, jotkut kutsuvat synkronismia onneksi! "Voi pojat, oletpa onnekas, kun tapasit tuon tyypin", he saattavat sanoa. Menen pidemmälle. Kutsun sitä synkronismin luomiseksi. Se ei ollut lainkaan onnea.

Aikomuksen lähettäminen toimii kumpaankin suuntaan

Synkronismin ei tarvitse aina olla positiivista. Olen puhunut aiemmin kanssanne asiasta, jota ette voi kuulla liian monta kertaa: jos olette aina negatiivinen, jos olette panostaneet siihen, miten tämä planeetta on kohdellut teitä kaltoin, ja että te ette pääse koskaan eteenpäin, luotte oman synkronisminne. Itse asiassa räätälöitte energiaa, joka vie teidät suoraan siihen, minkä ilmaisette sanoin. Astutte jokaiseen kuoppaan, joka on olemassa. Tajuatteko tämän? Sitten käännytte jonkun toisen puoleen ja kerrotte hänelle olevanne planeetan uhri. Totuus? Tilasitte tämän omalta "ruokalistaltanne".

Se ei ole tulevaisuuden luomista

Luotte läsnäolevaa todellisuutta kulkiessanne. Ette välttämättä luo tulevaisuuttanne. Sen sijaan luotte nykyisyyttänne. Olette laittaneet eteenne odotuksen synkronismista NYT-hetkessänne, ja olette antaneet sille positiivisen kierteen. Tietoisuus on energiaa, ja tämä on nyt todistettu. Opitte nyt käyttämään tätä energiaa, yhdessä Kentän kanssa. Voitaisiin sanoa, että Kenttä antaa teille informaatiota ja saatte intuition siitä, minne pitää mennä tapaamaan niitä, jotka ovat siellä teitä varten. Muistakaa, että kaikki asiat jotka tällä hetkellä tapahtuvat, ovat Kentässä.

"Kryon, onko tämä positiivista ajattelua? Onko tämä vain jotain, mitä toivoo?"

Kun kyse on synkronismista, sitä ei luoda toivomalla, rakkaat ystävät. Olemme antaneet teille aiemmin informaatiota, että tämä odottamisenergia on melkein kuin tilaisi ruokalistalta. Jos odotatte suotuisia asioita päivittäin, niitä tapahtuu. On aina niitä, jotka epäilevät tätä ja sanovat: "No, se on absurdia, koska jos minulla on jokin ongelma eikä minulla ole ratkaisua, miten voin laittaa eteeni sen, mitä en tiedä, Kryon?"

Voi, niin lineaarista. Minäpä annan teille vastauksen siihen. Tässä on projektionne. Tässä on näyte affirmaatiostanne.

"Kun kuljen eteenpäin, astun aina siihen, mikä antaa minulle ratkaisuja ongelmiini."

Toisin sanoen, teidän ei tarvitse laittaa eteenne yksityiskohtia kaikesta, mitä haluatte tai etsitte tai odotatte. Sen sijaan nähkää, mikä on parasta teille, ja sitä tuon hetken synkronismi tuo.

"Rakas Henki, anna minun kulkea aina valossa."

"Rakas Henki, laita minut parhaimpiin paikkoihin, joissa voin olla."

On asioita, joita voitte antaa itsellenne näissä affirmaatioissa ja aikomuksissa ja joita ihmiset harvoin ajattelevat.

Joitain tilanteita joista kannattaa tietää

Millainen kontrolli ajattelette itsellänne olevan tämän menetelmän myötä? Minäpä esitän kysymyksen. Onko teillä joskus ollut jokin kokemus, jossa olitte juuri tekemässä jotain, jotain mitä kenties suunnittelitte, jotain mitä odotitte innolla, tai jotain mitä olitte odottaneet ... ja sitten teidät pysäytettiin? Ajattelitteko koskaan, että tämä voisi olla vastaus aikomukseenne? Mitä jos teille on jotain parempaa kuin se, minkä kanssa etenette?

Jos pyytäisitte luomaan synkronismia ja edessänne olisi jotain sopimatonta, intuitio saattaa pysäyttää teidät, jos olette virittynyt siihen.

Kerron teille, mikä menee tässä tielle, rakkaat ystävät. Kun paneudutte johonkin – mihin tahansa – ja saatte kaikenlaisia esoteerisia merkkejä, viestejä ja intuition siitä, että kenties teidän pitäisi odottaa,  "kuunteletteko", vai auraatte vain eteenpäin, koska haluatte sitä? Silloin astutte välittömästi vertauskuvalliseen kuoppaan! Luulen, että joillakin teistä on ollut tämä kokemus (Kryon hymyilee).

Se on yksi merkittävimmistä, uusista työkaluistanne

Se mistä puhumme, on yksi merkittävimmistä työkaluista tässä uudessa energiassa, ja se paranee koko ajan. Joillakin teistä jotka ovat oppineet, miten tämä toimii, on tapahtunut uskomattomia asioita useamman kerran. Jotkut teistä jotka ymmärtävät, miten kaikki tämä toimii, odottavat asioita ja tietävät, miltä tuntuu, kun teette sen, ja käytätte sitä joka päivä.  

Heräätte aamulla ja sanotte: "Riippumatta siitä, mitä minulle tapahtuu tänään, projisoin asioita, jotka ratkaisevat ne. En tiedä, mitä nuo asiat ovat, mutta minut johdetaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, tapaan oikeita ihmisiä ja pysyn virittyneenä siihen synkronismiin, joka minun täytyy nähdä."

On myös niitä, jotka alkavat ymmärtää jotain hyvin erityislaatuista: niillä joita tapaatte matkan varrella, saattaa hyvin olla jotain teille, vaikkei näytä siltä. Niillä joita saatatte tavata matkan varrella ja joille normaalisti sanoitte vain "hei", siirtyen eteenpäin, voi olla teille syvällistä informaatiota tai suunta, joka muuttaa elämäänne. Se siis merkitsee, että teidän tarvitsee tutkia eri tavalla tilanteita, joita Henki tuo teille, koska pyysitte niitä! Ette vain tunnistaneet, mitä ne olivat.

Enemmän kuin synkronismista, puhumme nyt lahjoista, joita olette projisoineet ja pyytäneet, mutta joskus ne menevät teiltä ohi. Kyse on ajoituksesta. Eikö olekin kaunis ajatus, että kenties teillä, ihmisolennolla, on kontrolli elämästänne tai onnestanne?

Haluan, että ajattelette kanssani hetken, kenties myös projisoitte polkuanne vähän. Olette siinä. Joillekin teistä tämä on uutta, ja kenties haluaisitte saada vähän enemmän ajatuksen siitä, mistä puhun. Käydäänpä se läpi.

Teidän on tärkeä ymmärtää, että tämä on tehtävissä. Enemmän kuin tehtävissä, voitte käyttää tätä nyt. Se on jokapäiväistä, käytännöllistä ja esoteerista informaatiota, joka toimii.

"Rakas Henki, olen epävarma tulevaisuudestani."

"Rakas Henki, minussa saattaa olla tämä tai tuo pielessä."

Sitten projisoikaa, miten haluatte sen kehittyvän. Sanokaa: "Minäpä projisoin eteeni sen, mitä tarvitsen, jotta elämäni olisi tasaista."

Tehkää tämä itsellenne, ei muille. Heidän täytyy tehdä se itse, koska se on "ihmisspesifistä". Mutta tässä prosessissa muut näkevät teissä, mitä olette tehneet, joten se voi auttaa myös heitä.

"Rakas Henki, anna minun kävellä ratkaisuihini."

"Rakas Henki, tuo minulle oikeat tilanteet ja oikeat ihmiset ja oikeat suhteet, joita tarvitsen siirtyäkseni eteenpäin rakkaudessa."

Ja paras, mistä olemme kertoneet teille monta kertaa:

"Rakas Henki, näytä minulle, mitä minun tarvitsee tietää."

Jos teillä on rohkeutta sanoa se, teillä on myös rohkeutta sivuuttaa sen yksityiskohdat, mitä odotatte. Mitä jos odottaisitte A:ta ja saisittekin B:n? Mitä jos B olisi paljon arvokkaampi kuin A, mutta jumititte niin A:ssa, että menitte A-polkua ja teiltä meni B ohi?

Näihin asioihin teidän täytyy tottua: sivuuttaa odotustenne yksityiskohdat ja hyväksyä jokin parempi. Ette koskaan tiedä, mitä Henki antaa teille, erityisesti silloin kun olette avoimempi rakkaudelle ja kauneudelle, kuin edes odotitte.

Olette suurenmoinen. Jumala rakastaa teitä hyvin paljon ja on valmis ottamaan teitä kädestä ja johdattamaan teidät suoraan ansaitsemaanne synkronismiin. Mutta vapaan valinnan myötä teidän aikomuksenne on KUNINGAS!

Ette elä sattumien maailmassa, jos päätätte käyttää tätä työkalua saadaksenne tasaisemman polun, rakkaat ystävät. En kertoisi teille näitä asioita, jos ne eivät olisi totta. Nyt on monia, jotka ovat kokeneet juuri tämän, ja he luottavat siihen jokapäiväisessä elämässään.

Siunattu on se ihminen, joka ymmärtää sen voiman/vallan, joka hänellä on jokapäiväiseen elämään ja tapahtumiin. Rentoutukaa tässä, rakkaat ystävät.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >