HomeViestejäSolaraMarraskuu 2019 - Nyt kaikki riippuu meistä!

Marraskuu 2019 - Nyt kaikki riippuu meistä!

NYT KAIKKI RIIPPUU MEISTÄ!
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote marras – joulukuun 2019 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lokakuun EL*AN*RA-seremoniamme ylittivät kaikki odotukset. Siitä on kulunut yli kuukausi, mutta nuo energiat eivät vähene. Ne voimistuvat vain jatkuvasti, ja lisääntyvä ihmismäärä tuntee ne. Tämä johtuu siitä, että nuo seremoniat jatkuvat edelleen ikuisissa ja ajattomissa todellisissa maailmoissa, kaukana ajan ja paikan ulkopuolella.
 
EL*AN*RA:n vanhat pultit jotka ovat kauan pitäneet kaksinaisuuden paikoillaan, ovat poissa. Kaksinaisuus on nyt kuin haamu ilman todellista ainesta, ja se yrittää vakuuttaa meille olevansa totta. Kaksinaisuuden pitävät hengissä enää vain sen vanha lihasmuisti, miten asiat olivat ennen, sekä kollektiivinen uskomuksemme, että kaksinaisuus on edelleen totta. Jokapäiväiset valintamme, rajoittavat uskomuksemme, asenteemme, itse-epäilymme, toimemme ja reaktiomme jotka perustuvat pelkoon, pitävät kaksinaisuuden hengissä. Jos jatkamme kaksinaisuuden ruokkimista ja kohtelemme sitä, kuin se olisi totta, niin vaikkei mikään pidä sitä enää paikoillaan, se vaikuttaa edelleen todelliselta.
 
Tiheyden ydin nousee pintaan aina vain dramaattisemmin ja yrittää saada huomiomme, jotta se voi pysyä kontrollissa. Kuitenkin paradoksaalisesti tämän tapahtuessa, uudesta todellisuudesta tulee lisääntyvässä määrin näkyvää. Uusi todellisuus ei rajoitu enää muutamaan paikkaan planeetalla. Sitä on kaikkialla ympärillämme. Monet ihmiset eivät ole vielä tietoisia tästä, koska he pitävät edelleen kaksinaisuuslasejaan ja tarkastelevat niillä ympärillään olevaa maailmaa. Jos teemme näin, emme tietenkään näe uutta todellisuutta.
 
On oleellista, että elämme nyt aitouttamme joka hetki – ei ainoastaan olosuhteiden ollessa idylliset. Meidän täytyy ruumiillistaa uusi todellisuus ja viedä se maailmassa mukanamme, minne menemme. Tämä on yksi mahtavimmista supervoimistamme, sillä kun teemme näin, se transformoi kaikkea!
 
Silloinkin kun uusi todellisuus tulee taputtamaan meitä olkapäälle, meidän täytyy vastata. Se ei tartu meihin ja vie meitä uuteen maahan, jollemme tee mitään itse. Vasta sitten kun menemme uutta todellisuutta puolitiehen vastaan, tuo pyhä alkemia alkaa. Uusi todellisuus on yhteistyötä meidän, meitä ympäröivän maailman ja niiden energioiden kesken, joita on ajattomien aitojen maailmojen valtavasti laajentuneessa todellisuudessa.
 
Ihmiskollektiivilla on nyt avaimet siihen, jatkammeko elämistä kaksinaisuuden harhahologrammissa, katsellen samalla passiivisesti planeettamme tulemista asuinkelvottomaksi, vai päätämmekö elää eloisan upeassa uudessa todellisuudessa fyysisellä maapallolla. Tuo valinta riippuu oikeasti meistä …
 
Lokakuu antoi meille ennenkuulumattoman tilaisuuden mennä, minne emme ole koskaan ennen menneet – tilaisuuden murtautua toiselle puolelle. Lokakuun jälkimainingeissa monet syvät muutokset tulevat näkyviksi elämässämme. Marras- ja joulukuussa integroimme nämä ennenkuulumattomat muutokset, joita tapahtui tämän universumiulottuvuuden sisäisissä ohjauspöydissä. Todellisuuskudelmaa on muutettu peruuttamattomasti.
 
Nyt meidän täytyy yhdistää nämä massiiviset kvanttimuutokset päivittäiseen elämäämme – käydä läpi vielä uusi meganollaus – tehdäksemme niistä osan uutta normaaliamme. Näinä vuoden viimeisinä ja kovasti nopeutuneina kuukausina rakennamme täysin uusia perustoja kaikelle, mitä on tulossa.
 
Planeetan ilmeisimmällä kaksinaisuustasolla on suurta raskautta. Sen takana on tunne uudesta liikkeestä, jonka saavat aikaan heräävät ja toimiin ryhtyvät ihmiset. Vielä sen takana, kovasti laajentuneella tasolla, on uutta ja raikasta keveyttä. Tämä tulee niistä uuden todellisuuden ikuisista ja ajattomista aidoista maailmoista, joihin nyt harmonisoidumme.
 
Tänä aikana jotkut meistä oivaltavat yhtäkkiä, että työmme on päättynyt. Päästettyään irti vanhasta työstään, monet meistä lakkaavat työskentelemästä toisten hyväksi työpaikoissa, jotka ruokkivat vanhaa järjestelmää, ja luovat sen sijaan oman työnsä omilla ehdoillaan. Saatamme käyttää vanhoja taitojamme täysin uusilla tavoilla, jotka ovat paljon tyydyttävämpiä. Tai voimme löytää itsemme tekemästä jotain täysin erilaista – jotain mitä emme koskaan ennen kuvitelleet tekevämme. On tärkeää löytää työtä, joka käyttää luovuuttamme, joka palvelee planeettaa jollain tavalla ja joka saa meidät hymyilemään joka aamu.
 
Saatamme yhtäkkiä tuntea vetoa liikkua odottamattomaan suuntaan, pois tunnetulta kartalta. Meillä on nyt rajattomat mahdollisuudet käytettävissämme. Suurin menestys tulee siitä, kun astumme pois vanhoilta mukavuusalueiltamme ja seuraamme sydäntietämisemme yllytyksiä. Meidän täytyy vain kysyä itseltämme: "Mitä oikeasti rakastaisin tehdä? Missä oikeasti haluaisin asua? Miten voin palvella parhaiten?"
 
Kaikki tämä on valmistautumista monumentaaliseen vuoteen 2020. Se on äärimmäisen todellinen vuosi – kohtalon ratkaisemisvuosi, jossa määrätään planeettamme tulevaisuuden kurssi. Kaikki on vaarassa enemmän, kuin koskaan. Vuoden 2020 jälkeen on "ei alaspäin – ei paluuta". Ja muutokset ovat valtavia. Nyt kaikki riippuu meistä!
 
OTE LOKAKUUN TYRSKYRAPORTISTA – MURTAUTUMINEN TOISELLE PUOLELLE!
 
Lokakuu toi massiivisen kvanttityrskyn, joka vapautti paljon energiaa suurella voimalla. Niin paljon tapahtuu kerralla, että on mahdotonta nähdä tapahtumien koko laajuutta. Voimakkaita energioita tulee kaikista suunnista, ja samaan aikaan meidät piiritetään myriadeilla triviaaleilla yksityiskohdilla, jotka vaativat huomiotamme. Ja tätä tapahtuu monilla tasoilla!
 
Saattaisimme ajatella, ettemme näe suurempaa kuvaa. Kuitenkin suuri osa yleisestä korruptiosta jota tapahtuu ympäri maailmaa, on tullut niin räikeän ilmeistä, ettemme voi kieltää näkemäämme. Mikään paikka ei ole koskematon tai "turvallinen". Jokainen tuntee jollain tavalla, että hänet on piiritetty. Ja tämä on vain se, mitä tapahtuu kaksinaisuustasolla. Kaksinaisuuden ulkopuolisilla tasoilla on massiivista liikettä.
 
Elämme nyt kahdessa todellisuusjärjestelmässä samanaikaisesti. Koko maailmasta ympärillämme on tullut yhtäkkiä perhoukka- tai touknenmaailma (suom. huom. sanojen "perhonen" ja "toukka" yhdistelyä (butterfly/caterpillar à butterpillar/catterfyl )), jossa emme voi enää tehdä asioita vanhoilla ja luotettaviksi todetuilla tavoilla, kuitenkaan emme voi lentää esteettä. Yhtäkkiä kyse ei ole valinnasta maailmojen välillä. Se ei ole joko/tai. Olemme kaikissa maailmoissa samanaikaisesti! Kun alussa koemme tätä, se tuntuu äärimmäisen hankalalta. Se on epämukavaa. Sitä on mahdotonta ratkaista mielessämme. Haluamme vain päästä pois tältä kummalliselta ja häiritsevältä siirtymäalueelta mahdollisimman nopeasti.
 
Tämä mikrokosmos/makrokosmos ei ole joko/tai, se on kaikkea kerralla! Emme valitse perhoukkaa tai touknenia. Olemme kumpikin niistä samanaikaisesti! Lisäksi olemme jo syntymätön perhonen, joka on jo syntynyt laajemmissa maailmoissa!
 
Lokakuu on täynnä kvanttiläpimurtoja – paljon yli sen, mitä nyt kuvittelemme. Todellisuuskudelma muuttuu. Meillä kaikilla on tilaisuus murtautua toiselle puolelle – mennä, minne emme ole koskaan ennen menneet, ja yhdistyä todellisen itsemme kauan sitten kadotettuihin osiin. Se näkymätön este joka on kuin pitänyt meitä vanhoissa paikoissa, häviää yhtäkkiä, eikä ole enää mitään keinotekoista rajaa estämässä meitä menemästä laajentuneille suuremman rakkauden ja aitouden tasoille.
 
Kun tämä tapahtuu, vanhat rakenteet murskataan. Menneisyyden raunioista tulee aidon elämämme komposti. Kuin kaiken sen valtava vanha palapeli, mitä tunsimme ennen ja mitä olemme koskaan kokeneet – lukemattomissa elämissä tällä planeetalla ja sen ulkopuolella – särjettäisiin lekalla. Vanhan palapelimme rikkoutuneista palasista tulee uudenmuotoisia palapelinpaloja – niitä jotka yhdistämme 2020 täysin uusiin muodostelmiin, muodostamaan uuden aidon maisemamme.
 
Heränneen tietoisuuden siemeniä itää kaikkialla, ja tämä tuo meille paljon iloa. Heräämistä tapahtuu myös paikoissa, joissa emme uskoneet sitä tapahtuvan. Mikä tahansa voi muuttua minä hetkenä hyvänsä – mihin tahansa suuntaan. Ja kaikki on mahdollista!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >