HomeViestejäSolaraSyyskuu 2019 - Totuudenmukaisia päätöksiä!

Syyskuu 2019 - Totuudenmukaisia päätöksiä!

TOTUUDENMUKAISIA PÄÄTÖKSIÄ!
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote syyskuun 2019 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Syyskuu on voimakas suuren liikkeen kuukausi, joka alkaa yhdellä taajuuskaistalla ja päättyy toisella. Saatamme astua tähän kuukauteen tietyn perspektiivin kera ja ajatella, että niin oikeasti tapahtuu, mutta poistumme siitä kovasti laajentuneen tietoisuuden kera, joka paljastaa meille täysin uuden todellisuuden. Tämä tapahtuu, koska monien meidän on aika tehdä totuudenmukaisia päätöksiä, jotka harmonisoivat meidät todelliseen polkuun ja todelliseen tarkoitukseen. Joillakin tämä muutos on niin voimakas, että tuntumme ruumiillistavan enemmän aitoa itseämme, kuin kuvittelimme koskaan mahdolliseksi.
 
Syyskuu tuo monia ongelmia ratkaisuvaiheeseen. Totuus tulee ulos nyt hyvin nopeasti. Kaikki mikä on ollut piilossa vuosisatoja, räjäytetään täysin auki. Valoa tulvii pimeyden salaisille alueille. Meidän täytyy nyt ottaa pää pois pensaasta ja nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Kohtaamme kaikki yksilöinä ja kollektiivisesti asioita, joista useimmat työntävät meitä evoluutioläpimurtoomme. On hyvin intensiivistä aikaa, hurjaa vuoristorataa, myrskyisintä aallokkoa jossa olemme koskaan kulkeneet – ja kuitenkin se valmistelee ja työntää meitä seuraavalle tasolle.
 
Monet ihmiset horjuvat päätöksenteon partaalla. Nämä ovat elintärkeitä päätöksiä, joilla on mahdollisuus muuttaa elämää. Jos teemme totuudenmukaisia päätöksiä, ne voivat muuttaa elämämme kurssia irrottamalla meidät paikoista, joissa olemme jumittaneet vanhoilla raiteillamme. Totuudenmukaiset päätökset voivat hajottaa sisällämme paikkoja, jotka ovat pitäneet meidät lukittuna vanhaan kaksinaisuusmalliin.
 
Syyskuussa päätöksiä on tehtävä. Tätä ei voi välttää, vaikka jotkut meistä saattavatkin yrittää teeskennellä, ettei se ole välttämätöntä, ja teemme parhaamme pysyäksemme pysyvässä päättämättömyystilassa. Kun jumitamme päättämättömyydessä, se on kuin peura ajovaloissa. Jähmetymme vanhaan asentoomme emmekä näe, minne mennä. Silloin vanhat pelkomme ja esteemme vääristyvät ja suurentuvat. Saatamme tuntea päätöksenteon tärkeyden, muttemme tiedä, mitä tehdä. Pelkäämme, että jos teemme jonkin totuudenmukaisen päätöksen, sitä ei ehkä tapahdu. Se ei ehkä ole totta. Tällöin tuntuu turvallisemmalta olla tekemättä lainkaan päätöstä. Naamioidumme päättämättömyystilaamme sanomalla: "Menemme virran mukana", vaikka todellisuudessa tämä merkitsee, että tukimme virran emmekä salli sen tulla sisään.
 
Silloin kun emme kykene tekemään päätöstä, voimme helposti lipsahtaa oletuspäätöksiin. Päätöksentekemättömyys on itse asiassa päättämistä jäädä siihen, missä olemme. Onneksi syyskuun energiat tukevat kovasti meitä tekemään tietoisia, totuudenmukaisia päätöksiä sydäntietämisemme syvyyksistä käsin. Syyskuu melkein työntää meidät tekemään päätöksiä, jotka siirtävät meidät täysin uusille raiteille, jotka ovat harmoniassa todellisten koordinaattiemme kanssa.
 
Elokuun lopusta syyskuun alkuun tapahtui mahtavan siivekkään leijonan ensimmäinen suuri karjaisu … Mahtavat Aslanit (valtavat siivekkäät kultaleijonat) heräävät ja tulevat vielä lähemmäs. Ne ympäröivät planeetan rakkautensa valtavalla voimalla. Tämä on merkittävä tapahtuma, kun ne eivät ole koskaan ennen tehneet tätä. Aslanit kutsuvat meitä jättämään kaksinaisuuden taakse ja liittymään niihin yhtenä aitona olentona.
 
Jos teemme totuudenmukaisia päätöksiä syyskuussa, todellinen tarkoituksemme nopeutuu. On tunne palaamisesta kotiin aitoon itseemme tasolla, jota emme ole koskaan ennen kokeneet. Tätä olemme odottaneet kauan. Se aika on lopultakin tässä!
 
Syyskuussa totuudenmukaiset päätökset käynnistävät totaalisen nollauksen. Tämä on aloitettava syyskuun oikealla ajoituksella, tai muuten saatamme hukata tilaisuutemme. Tämä nollaus tuo mukanaan täysin uuden alun. Massiivista loksahtamista paikoilleen alkaa tapahtua taso toisensa jälkeen – kuin dominoja kaatuisi yksi toisensa jälkeen – mikä vaikuttaa elämämme kaikkiin aspekteihin. Yhdistymme joihinkin tuntemattomiin supervoimiimme enemmän kuin koskaan, ja tämä tuntuu luonnolliselta ja lohduttavalta, kun lopultakin astumme aitoon muotoomme.
 
Mahtava siivekäs kultaleijona karjaisee lokakuussa toisen kutsunsa ihmiskunnalle. Tämä hyvin kova karjaisu resonoi voimakkaasti tämä universumiulottuvuuden halki ja pitkälle sen yli, kun se repii rikki aika-avaruuskudelman, jottei sitä voi koskaan enää koota sellaiseksi, kuin se oli ennen. Se mallintaa täysin uudelleen ja nollaa ne EL*AN*RA-koodit, jotka ovat pitäneet pitkään tämän planeetan kaksinaisuusmallissa. Tällöin koemme dramaattisen siirtymisen täysin uusille raiteille. Lokakuu on täynnä kvanttiläpimurtoja – paljon yli nykykuvitelmiemme.
 
Marraskuussa otamme nämä megamuutokset käyttöön jokapäiväisessä elämässämme, mikä laajentaa sen äärettömästi avarammaksi ja aidommaksi todellisuudeksi. Tuolloin pystymme tuntemaan kiistatta uudelleenaloitusenergiaa.
 
Vuoden loppuun mennessä suuntamme on selvä. Silloin mahtava siivekäs kultaleijona karjaisee kolmannen ja kenties viimeisen kerran. Olemme nyt asemissa merkittävää vuotta 2020 varten. Asemamme perustuu joko pelkoon tai aitouteen – joko pysymme sidottuna kaksinaisuusharhoihin tai seuraamme sydämemme tietämistä, jotta voimme asua täysin uudessa todellisuudessa. Tämän määrittävät ne päätökset, joita tehdään syyskuussa, ja ne toimet joihin ryhdytään lokakuussa.
 
Sen jälkeen on "ei alaspäin – ei paluuta".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >