HomeViestejäSolaraToukokuu 2019 - Vastakkaiset spiraalit

Toukokuu 2019 - Vastakkaiset spiraalit

VASTAKKAISET SPIRAALIT
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote toukokuun 2019 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huhtikuun painotus oli murtautumisessa vapaaksi, ja monet meistä tekivät juuri sen. Kuitenkaan jotkut meistä eivät kyenneet siihen huhtikuussa. Nämä ovat niitä, jotka katsovat edelleen tavallisista vanhoista paikoista mielellään, eivät sydämellään. Jos yritämme löytää uusia ratkaisuja käyttäen vanhaa lineaarista ja loogista ajattelutapaamme, se ei yksinkertaisesti toimi. Tämä johtuu siitä, ettei se mitä etsimme, sijaitse enää vanhoissa paikoissa, eikä sitä voi löytää mielellä.
 
Vaikka olemme ärsyttävän lähellä maailmojen vaihtumista, jotkut ihmiset keksivät edelleen tekosyitä, miksi he eivät voi osallistua, jotta tämä saadaan tapahtumaan. Meillä ei kuitenkaan ole mitään tärkeämpää tekemistä. Nyt on se aika, jolloin meidän täytyy täysin purkaa – ydintasolla – kaikki pelkomme, epäilyksemme ja vastustuksemme, jottemme enää kanna niitä. Se ajatus, että murtaudutaan vapaaksi kaksinaisuudesta, pelottaa edelleen monia ihmisiä. Kun syntyy paniikkia, on helppoa yrittää luoda jonkin sortin turvallisuutta mureneviin kaksinaisuuspuitteisiin. Kuitenkin tämä pitää meidät vain pienenä ja ylläpitää samalla kaksinaisuutta.
 
Olemme erittäin herkkiä olentoja, ja koska tunnemme hyvin voimakkaasti ja syvästi, elämästä voi tulla helposti liikaa käsiteltäväksi. Tästä syystä jotkut meistä sulkevat tunteensa eivätkä kuuntele sydäntietämisensä yllytyksiä. He vetäytyvät selviytymismekanismina valepuolueettomuusalueelle. Se on kuin piiloutuisi kaappiin ja teeskentelisi, ettei ole ulkopuolista maailmaa. Mutta onko se rehellisyyttä ja aitoutta? Onko tämä oleminen energisen elävää? Tekeekö se meistä oikeasti onnellisen? Sitäkö tulimme tänne tekemään?
 
Tämä on hyvin surullista, koska meitä kaikkia tarvitaan kovasti tänä aikana. Todellisuusjärjestelmien vaihtuminen vaatii täyttä osallistumistamme – ensin irrottautumista kaksinaisuusharhan ruokkimisesta ja sitten uuden AN-todellisuuden värähtelyn vahvistamista.
 
Ei ole aika olla puolueeton – on aika olla aito! Ei ole aika halvaantua peloista, epäilyksistä tai velttoudesta. Eikä ole aika olla passiivinen tai ajatukset muualla. Laitetaanpa lopultakin kaikki se syrjään. On aika välittää syvästi, eikä yrittää teeskennellä, ettei meillä ole tunteita. On aika astua esiin, koska maailma ei muutu ilman täyttä osallistumistamme. Hajotetaan se pato, joka estää aitoa sydänvirtaa. Nollataan sisäiset valvontataulumme ja poistetaan kaikki kaksinaisuuspohjaiset virheet sisäisestä ohjelmoinnistamme. Mennään eteenpäin ja ilmennetään hurjimmat unelmamme. Ei jäädä siihen, missä olemme. Ei mennä taaksepäin pysyäksemme koteloituneena tuttuun. On aika olla oikeiden ihmistemme kanssa, elää oikeassa kodissamme ja täyttää oikea tarkoituksemme!
 
Anna itsellesi lupa lakata olemasta pieni. Lakata olemasta peloissaan. Lakata etsimästä kaksinaisuudesta sellaista, mitä sieltä ei voi löytää. Oivalla, että kaikki havaitsemamme rajoitukset ja esteet ovat pelkästään illuusiota – kaksinaisuuden häiriötekijöitä jotka yrittävät pitää sinut sen kynsissä. Sitten uskalla astua pois laatikosta ja pois tunnettujen asioiden kartalta! Ja usko tai älä, sinua tuetaan täysin, kun teet tämän.
 
Toukokuussa on paljon spiraalienergiaa, joka vaikuttaa meihin voimakkaasti. Itse asiassa on kaksi vastakkaista spiraalia – spiraali ylöspäin joka kulkee myötäpäivään ja spiraali alaspäin joka kulkee vastapäivään. Tämä tuplaspiraali tuo meille samanaikaisesti avautuvaa ja sulkeutuvaa energiaa – kuin ruuvin kiristämistä ja avaamista. Tämä merkitsee, että joitain elämämme elementtejä sulkeutuu, kun taas toisia avautuu. Nämä vastakkaiset spiraalit rikkovat ne paikoillaan pitävät kaavat, joissa ihmiset ovat jumittaneet pitkään.
 
Nämä vastakkaiset spiraalit toimivat kuin korkkiruuvi, joka kaivautuu ytimeemme ja samalla avaa meitä uudelle todellisuudelle. Koska kumpikin spiraali vaikuttaa samanaikaisesti, tämä korostaa ennenkuulumattoman muutoksen tunnetta ja vaikuttaa meihin monilla tasoilla. Ne työntävät meitä tekemään valintoja – luommeko sellaista aitoa elämää, jonka oikeasti haluamme, vai pysymme entisessä paikassa.
 
Koemme kaunista ja korkeataajuuksista energiaa sekä tiheän ja matalataajuisen kaksinaisuusenergian voimakasta pohjavirtausta. Meidän täytyy valita, kummassa energiassa mieluummin elämme – kumpi todellisuusjärjestelmä on hallitseva todellisuutemme. Se mitä päätämme nyt, upottaa meidät syvemmälle valitsemaamme taajuuteen.
 
Nämä kaksi vastakkaista spiraalia ovat erilaisia, mutteivät erillisiä. Yhdessä ne muodostavat suuremman kuvion, kuin timantin, joka koostuu tuplapyörteestä – epätavallinen asetelma jollaista emme ole ennen kokeneet. Niiden vaikuttaessa meistä tuntuu, että menemme moneen suuntaan samanaikaisesti.
 
Nämä vastakkaiset spiraalit nopeuttavat yhteytemme syvenemistä luontoon. Tämä on elintärkeää, sillä tarvitsemme toisiamme enemmän kuin koskaan. Luonnolla on myriadeissa muodoissaan merkittäviä avaimia meille tänä aikana. Se on osa meitä, joka on puuttunut. Kun laajennamme olemustamme yhdistyäksemme luontoon, Pachamama sallii meidän astua ihastuttaviin, ajattomiin ja aitoihin maailmoihinsa. Tämän kaiken tapahtuessa meidät työnnetään samalla kaksinaisuuden uumeniin, jotta voimme vetää pois syvälle uponneet koukut, jotka kiinnittävät meidät vielä kaksinaisuuteen. Tämä tapahtuu elämän perustilanteiden avulla, jotka panevat meidät käsittelemään asioita äärimmäisen kaunistelemattomalla ja väärentämättömällä tavalla.
 
Tämä vastakkaisspiraalitoiminta vaikuttaa kaikkeen. Se pakottaa meidät tulemaan hyvin väärentämättömäksi ja samaan aikaan siirtää meitä pois kaksinaisuuden rajoista. Se venyttää meitä hyväksymään ikuisuuden ja elämään tässä laajentuneessa ja ajattomassa tilassa, fyysisen maailmamme suuresti laajentuneessa "tässä ja nyt". Hyvin voimallisen toukokuun loppuun mennessä oivallamme, että jotain merkittävää on poistunut meistä, samalla kuin meistä on tullut enemmän sitä, kuka oikeasti olemme.
 
Toukokuu on äärimmäisen täynnä toimintaa ja tuntuu siltä, että on erittäin vähän aikaa. Kenties meistä tuntuu tältä, koska vanhat aikajanamme ovat loppumassa. Tämä merkitsee, että meidän täytyy harmonisoitua uuteen aikajanaamme hyvin, hyvin pian. On myös tunne, että on vähän aikaa jäljellä todellisuusjärjestelmien vaihtamiseen. Kuitenkin ennen kuin voimme tehdä sen, meidän täytyy irrottautua kaksinaisuudesta ja siirtää olemuksemme ikuiseen ajattomuuteen.
 
Monta kuukautta olemme kävelleet veitsenterällä. Jokaisen ottamamme askeleen on täytynyt olla aito. Jos emme ole ottaneet aitoja askelia, polustamme on tullut kapeampi ja veitsenterästämme terävämpi. Jos kuitenkin olemme ottaneet aitoja askelia, huomaamme toukokuussa, että polku edessämme levenee nyt. Veitsenterä ei ole yhtä terävä kuin ennen. Kun kuljemme pois kaksinaisuudesta, se on kuin kulkisi pois kapeasta kanjonista, jonka seinät sulkeutuvat takanamme. Tämä antaa meille tunteen pakenemisesta "ei alaspäin, ei paluuta" -tilaan. Kun siirrymme suurempaan aitouteemme, maisema edessämme laajenee. Nyt kuljemme oikealla polullamme. Ja enemmän ja enemmän ovia avautuu edessämme …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >