Päivän uffo

On taottava silloin kun uffo on kuuma
HomeViestejäSolaraTammikuu 2019 - Uusien mallien asettamista

Tammikuu 2019 - Uusien mallien asettamista

UUSIEN MALLIEMME ASETTAMISTA
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote tammikuun 2019 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2019 on voimallinen vuosi, jolloin monet astuvat uuteen todellisuuteen ensimmäistä kertaa. Toiset meistä joille se on jo tuttu, alkavat asua siinä täysin uusilla tasoilla. Tammikuu ja helmikuu ovat erittäin tärkeitä kuukausia malliemme asettamiselle ja kaiken saamiselle aitoon paikkaansa. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme kokea tämän vuoden uskomattoman potentiaalin.
 
Tammikuu merkitsee uutta alkua, uutta Mu'aa, joka on uuden merkittävän syklin alku. Riippuu täysin meistä, koemmeko tämän uuden alun vai emme. Meistä itsestämme täytyy tulla uusi voidaksemme kokea sen.
 
Meillä on edelleen voimakas tarve käydä läpi kaikki, siivota kaikki ja laittaa uuteen järjestykseen. Siivoamme, puhdistamme sekä suunnittelemme, asemoimme, järjestelemme ja kalibroimme uudelleen kaiken, mitä on ympärillämme. Tämä on paljon syvempää kuin tyypillinen kevätsiivous, sillä se sisältää ehdottomasti kaiken sisällä ja ulkona. Tämä järjestäminen muuttaa valtavasti energiakenttäämme ja harmonisoi meidät syvemmin uuteen malliimme. Tämä prosessi on suora tulos megauudelleenasettamisesta, jonka koimme marraskuussa. Elämämme dominoita kaatuu edelleen, ja olemme syventyneet laittamaan ne uusiin, aitoihin paikkoihin.
 
Havaitsemme, että jokaisella pikkuruisella asialla jonka teemme tehdäksemme asioista aidompia, on paljon laajempi vaikutus, kuin odotamme. Pelkkä yksinkertaisen esineen siirtäminen aitoon paikkaansa tai unohdetun, pölyisen nurkan puhdistaminen, muuttaa dramaattisesti energiaa ympärillämme. Kun jokin menee aitoon paikkaansa, uudesta todellisuudesta tulee vahvempi ja näkyvämpi! Jokainen kerta kun jokin laitetaan aitoon paikkaansa, luo uuden todellisuuskeitaan. Ensin on pieni keidas siellä ja toinen täällä, mutta energia leviää jatkuvasti ulospäin, kunnes kaikki oman elintilamme energiakentässä on täysin transformoitu.
 
Kun tämä uusi vuosi alkaa, ilmassa on uutta raikkauden tunnetta. Tammikuu tuntuu voimakkaalta ja erilaiselta. Kuin auringonsäteitä pilkistäisi huolestuttavalta näyttävältä taivaalta, tuoden uutta keveyttä ja uutta aitouden tunnetta. Voi tuntua siltä, että olemme astuneet täysin uuteen maailmaan. Monet meistä nauttivat täysillä uuden olemistavan kauneudesta, vaikka vanhan toimintamallin monet elementit edelleen painostavat meitä pysymään kaksinaisuudessa.
 
Aloitimme tammikuun kulkemalla voimallisen pimennyskäytävän läpi 5.–20.1. Tuolloin tapahtui monia ihmeellisiä yllätyksiä. Positiivisia muutoksia, onnekkaita kohtaamisia, odottamattomia tilaisuuksia ja kaikenlaisia läpimurtoja putkahteli elämäämme ilman ennakkovaroitusta. Jotkut näistä yllätyksistä tulevat hurjimmat unelmamme ylittävästä ulottuvuudesta.
 
Usean kuukauden ajan olemme yrittäneet saattaa loppuun uusia projekteja. Meillä on ollut voimakas kiireentunne saada ne tehtyä, ja tammikuussa ne valmistuvat lopultakin! Tämä tuo meille syvää aikaansaamisen tunnetta ja paljon iloa. On tunne, että asetamme uutta malliamme sille, mitä on tulossa tänä vuonna.
 
Terveydestämme huolehtiminen korostuu edelleen voimakkaasti. Alamme syödä paremmin ja toteuttaa uusia terveellisiä dieettejä. Uusia tilaisuuksia tulee näkyviin, ja ne näyttävät aiemmin näkymättömiä tapoja siirtyä parempaan terveyteen ja hyvinvointiin. Jotkut meistä yrittävät myös pudottaa vähän painoa, jonka lihoimme viime vuoden loppukuukausina, erityisesti selviytymismekanismina marraskuun ultraintensiivisyyden aikana.
 
Monet meistä on pysäytetty vanhoissa asioiden tekemistavoissaan. Tämä tapahtui joko viime vuonna tai tapahtuu nyt. Joskus se tapahtuu luonnostaan, kun taas toisilla kerroilla meidät pakotetaan muuttamaan vanhoja tapojamme. Ensin tämä voi tuntua turhauttavalta, mutta oivallettuamme, että tämä tapahtuu suuremmaksi hyväksemme, lopetamme kaiken vastarinnan ja käännämme huomiomme innostuneesti uusien elämistapojen löytämiseen.
 
Kun meidän täytyi muutama vuosi sitten tehdä jotain haastavaa, meillä oli alussa usein tunne, ettemme pystyneet tekemään sitä. Nyt kohdatessamme melkein mahdottoman tehtävän, tiedämme luottavaisesti, että pystymme tekemään sen. Näin paljon olemme edistyneet. Jos tämä ei vielä päde sinuun, niin tammikuu on täydellistä aikaa astua mestaruuteesi ja tehdä tämä muutos. Tätä ei pitäisi oikeastaan lykätä, koska maaliskuu vaatii täyttä mestaruuttamme, sillä silloin astumme aitojen mestareiden ja aitojen luojien ulottuvuuteen.
 
On tärkeää, että opimme pitämään silmällä kätkettyjä merkkejä ja hienovaraisia ilmoituksia merkittävistä tapahtumista, sillä niitä on paljon ympärillämme. Aina kun tunnen maailman olevan jossain mahdottomassa tilanteessa, muistan Berliinin muurin ja miten se murtui helposti ja odottamattomasti. Edeltävät kuukaudet eivät olleet täynnä selviä merkkejä tästä romahduksesta. Ei ollut pitkiä ja uuvuttavia neuvotteluja sen suunnittelemiseksi. Kukaan ei avannut sitä väkivalloin. Ja hyvin yllättävästi auktoriteetit eivät vastustaneet, kun se tapahtui. Koko tilanne vain kääntyi ympäri todella nopeasti. Näin ajattelen käännekohdan tapahtuvan. Se tapahtuu nopeasti, kun vähiten odotamme sitä.
 
Käännekohta voi tulla koska tahansa tämän tai seuraavan vuoden aikana, ja meidän täytyy olla valmistautunut. Kun Suuri muutos tulee, meidän täytyy olla valmis päästämään välittömästi irti kaikesta, mistä olemme pitäneet kiinni, mukaan luettuna kaikki opetukset, kaikki totuudet, kaikki henkiset harjoitukset ja kaikki entiset kokemukset. Meillä täytyy olla avoimet kädet, tyhjä mieli ja täysin avoin sydän.
 
Tässä kuussa monet siirtyvät uuteen, aidompaan paikkaan ja astuvat uuteen maisemaan, joka on täynnä loputtomia mahdollisuuksia. Meidän täytyy tutkia tätä uutta tilaa, tehden samalla välttämättömiä muutoksia. Heitämme pois tarpeettoman kaksinaisuuspainolastin ja personoimme uuden maiseman sopimaan omiin tarpeisiimme, jotta se on täysin harmoniassa sen kanssa, kuka oikeasti olemme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >