Päivän uffo

Uffon tuloa ei voi estää
HomeViestejäSolara9.1.2019 - Tyrskyraportti 2019 - tapahtumakulun kääntyminen

9.1.2019 - Tyrskyraportti 2019 - tapahtumakulun kääntyminen

TYRSKYRAPORTTI 2019 – TAPAHTUMAKULUN KÄÄNTYMINEN
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
9.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Katsaus taaksepäin vuoteen 2018
 
Vuonna 2018 meille annettiin 11-vuoden lahja – uuden todellisuuden ankkuroimisen mestariluku – joka auttoi meitä näkemään selkeämmin ja sinkosi meidät pois kaikesta epäaidosta. 11-vuodet eivät ole koskaan helppoja, mutta ne ovat kiistattoman vaikuttavia. Ne tuovat meille lukuisia tilaisuuksia tehokkaaseen transformaatioon. Tässä mielessä 2018 ei ollut pettymys.
 
2018 oli muutosten tekemisen vuosi. Meitä kannustettiin poistumaan karmasolmuista ja vanhentuneista esivanhempien kaavoista, joihin olimme olleet kietoutuneena elämien ajan. Jouduimme käsittelemään vakavia terveysongelmia. Monilta meiltä vedettiin matto alta jossain muodossa. Koko vuoden meidät haastettiin kauas mukavuusalueemme ulkopuolelle.
 
Aloimme lisääntyvässä määrin tiedostaa ne tietoiset ja tiedostamattomat valinnat, joita teemme päivittäin, ja erotimme selkeämmin, ruokkivatko ne kaksinaisuutta vai vahvistivat uuden todellisuuden värähtelyä. Sitten aloimme tehdä uusia valintoja, joita emme koskaan ennen ajatelleet tekevämme.
 
Koko vuoden muutimme aikajanoja ja viimeistelimme tarinoitamme. Vaikka olisimme luulleet olevamme jo hereillä, havaitsimme, että kaikkialla ympärillämme oli syvempi ja aidompi todellisuus. Aloimme nähdä ja ymmärtää asioita, jotka olivat olleet näkymättömiä meille tähän mennessä. Silloin aloimme yhdistyä aitoon tarinaamme, ikuiseen tarinaamme, ja muistimme enemmän siitä, kuka olemme ja miksi olemme täällä.
 
Marraskuu toi meille joukon äärimmäisen voimakkaita uuden AN-todellisuuden lisäyskohtia. Tämä hyvin transformoiva ja äärimmäisen intensiivinen kuukausi sisälsi 10 mestarilukupäivää, jotka laukaisivat massiivisen uudelleenasetuksen, ja tämä vaikutti ehdottomasti kaikkeen. Sen jälkeen dominorivejä alkoi kaatua joka suuntaan ja pudota pois vanhoilta paikoiltaan. Siihen mennessä emme olleet kokeneet mitään sellaista.
 
11.11. (11-11-11) oli maanjäristys lähellä Inkojen Pyhää Laaksoa Perussa täsmälleen samaan aikaan (klo 6.11 (11.11 UTC), jolloin olimme pitäneet 11-11-11-uudelleenasetusseremonian Morayn uskomattomassa Inka-paikassa 11.11.2011 (myös11-11-11). Se osoitti meille, että sama megauudelleenasetusenergia jonka olimme aktivoineet seitsemän vuotta aiemmin, pyöri edelleen universumissa ja tuli aina vain voimakkaammaksi, pyörien lopulta takaisin alkuperäiseen paikkaansa. Tämä megauudelleenasetus on suoraan yhteydessä todellisuusjärjestelmien vaihtumiseen kaksinaisuudesta ykseydeksi. Se on uudelleenasetusta aitouteen. Voimme odottaa tämän megauudelleenasetusenergian palaavan meille uudestaan, mahdollisesti nopeammin kuin seitsemän vuoden päästä.
 
Tällä megauudelleenasetuksella on valtava vaikutus meihin, ja se jatkuu koko vuoden 2019. Dominoja jotka palvelivat vanhan kaksinaisuuspohjaisen perustaamme tukena, putoaa edelleen pois vanhoilta paikoiltaan. Meidän tehtävämme tänä vuonna on asettaa nämä pudonneet dominot uusiin, aitoihin paikkoihinsa ja oppia, miten asutaan uudessa AN-todellisuudessa, yhdistäen sen jokapäiväiseen elämäämme hallitsevaksi todellisuudeksi. Meidät vapautetaan enemmän, kuin koskaan.
 
Vuoden 2018 viime kuukaudet sisälsivät odottamattomia avoimia ovia, jotka aiheutti marraskuun uudelleenasetuksen käynnistämä massiivinen luova aalto. Tämä ovet tekivät reikiä kaksinaisuuskudelmaan, joiden läpi lisääntyvä määrä ihmisiä pystyi konkreettisesti tuntemaan ja näkemään uuden todellisuuden. Silloin luova aalto pyyhkäisi ylitsemme ja sinkosi meitä eteenpäin. Epäröimättä aloitimme joukon luovia projekteja, sekä täysin uusia että sellaisia, joita olimme vuosia halunneet tehdä. Jotkut näistä projekteista tulivat hurjimmat unelmamme ylittävältä alueelta. Tuo työ soljui yllättävän tasaisesti. Tämä luova aalto voi vain vahvistua 2019 ja on yksi vuoden pääteemoista.
 
Olemme aivan ennenkuulumattoman muutoksen keskellä, joka koskettaa kaikkia elämämme tasoja. Maailma ympärillämme muuttuu dramaattisesti. Hallitseva todellisuutemme transformoituu sisältä ulospäin. Olemme itse oleellinen osa tätä muutosta. Olemme täällä kääntämässä tapahtumakulun …
 
TODELLINEN YLÖSNOUSEMUS
 
Nykyään on paljon puhetta ylösnousemuksesta, kuitenkin hyvin harvat ymmärtävät, mitä se oikeasti merkitsee. Ylösnousemus ei ole lähtemistä pois täältä. Olemme oppineet tämän väärän uskomuksen nurinkurisesti. Siinä ei ole kyse planeetalta lähtemisestä siksi, ettemme enää siedä sitä. Siinä ei ole kyse siitä, että avaruusalus poimii meidät ja lennättää jonnekin muualle. Siinä ei ole kyse enkelinsiipien kasvamisesta yhtäkkiä takaisin meille ja lentämisestä muodottomiin ulottuvuuksiin. (Olemme olleet jo siellä ja tunnemme ne hyvin.) Jos voimme täällä maaplaneetalla palata vain muodottomaan tilaamme, tuntuu siltä, ettei ole mitään itua tulla tänne ollenkaan. Ylösnousemus ei ole myöskään täydellisyystila, jossa ei ole ongelmia, haasteita tai vaikeuksia.
 
Ylösnousemus on olemuksemme laajentamista kaksinaisuuden ulkopuolelle fyysisessä kehossamme! Se on astumista vapaaksi erillisyysharhasta ja kaksinaisuuskahleiden heittämistä pois. Ylösnousemus on sen muistamista, kuka todella olemme, ja sitten aidon elämän elämistä aitona sieluna, jotta voimme synnyttää uuden todellisuuden fyysisyyteen.
 
Ylösnousemuksessa ei ole kyse menemisestä Kotiin. Siinä on kyse Kodin tuomisesta tänne! Siinä on kyse valtavan olemuksemme tuomisesta sisään ja asumisesta fyysisessä kehossamme täysin, tai kuten olen sanonut vuosia, ainoa tie ulos on sisään. Meidän ei tarvitse olla enkeleitä, jumalattaria tai shamaaneja tehdäksemme tämän. Nämä ovat vanhoja kaksinaisuuspohjaisia rooleja, jotka pidättelevät vain meitä, sillä olemme paljon enemmän kuin ne. Meidän täytyy olla vain aito ja väärentämätön itsemme ja elää tietoisesti mestaruutemme olemalla todellinen ja palvelemalla kaikkia olentoja myötätunnon ja valtavan rakkauden kera. Ruumiillistamalla aitoutemme elämme pyhällä tavalla.
 
Monilla meillä on muistoja eri paratiisiulottuvuuksista, joissa elimme harmoniassa yltäkylläisen luonnon kanssa ja puhuimme avoimesti eläinten ja puiden kanssa. Nämä ovat ajattomia aitoja maailmoja, jotka muistamme erittäin hyvin ja jotka täyttävät meidät hyvin voimakkaalla kaipauksella palata tilaan, joka tuntui Kodilta.
 
Mutta maaelämämme ei ole helvetti, vaikka helvetinmoisia asioita tapahtuu kaikkialla ympärillämme ja on tapahtunut ajan alusta ja sitä seuranneesta kaksinaisuuden asettamisesta saakka. Maaplaneetan todellinen luonto on paratiisiulottuvuus. Se on ajaton aito maailma, joka haluaa epätoivoisesti ravistaa pois raskaan kaksinaisuusviitan ja palata luontaiseen aitouteensa. Mutta tämän tekemiseksi Pachamama tarvitsee meidän täyttä osallistumistamme rakkauden, aitouden, uudistumisen ja uudestisyntymän edustajina – tuhon edustajina. Tämä on niin valtava tehtävä, että vain ykseys – yksi aito olemuksemme – voi saada aikaan sen.
 
Ylösnousemus on meidän heräämistä, nousemista, astumista esiin ja aidon elämän elämistä aitona sieluna laajentuneessa tässä ja nyt. Se on uuden aidon todellisuuden synnyttämistä kuvitellun erillisyysmaailman romahduksen keskelle. Silloin kun todella ylösnousemme, voimme elää ajattomissa, aidoissa maailmoissa ollessamme täällä fyysisessä muodossa. Nimittäin sitten kun pystymme asumaan ajattomissa, aidoissa maailmoissa arkielämässämme, asumme uudessa AN-todellisuudessa täysin.
 
Eläminen ajattomien, aitojen maailmojen taajuuskaistaleveydellä on luonnollinen elintapamme. Se on ikuinen aito Kotimme. Se on paikka, jossa olemme ikuinen, ajaton, terve, rakastava ja täynnä ääretöntä viisautta. Siellä asuu aito parantuminen. Ajattomat, aidot maailmat yhdistävät meidät aitoon tarinaamme – ikuiseen tarinaamme – ei ainoastaan sen pieneen ja vääristyneeseen osaan. Ne poistavat erillisyysvääristymän fyysisen ja henkisen väliltä ja siirtävät meidät sen tietämiseen, että kaikki on pyhää ja kaikki on yhtä.
 
Kun todella ylösnousemme, tuomme Kodin tänne! Ja tätä juuri teemme ankkuroimalla fyysisesti uuden AN-todellisuuden. Tämä kääntää tapahtumakulun!
 
AIDOT KUNINGATTARET JA AIDOT KUNINKAAT
 
Ajattomat, aidot maailmat ovat paikka, jossa ikuinen aito itsemme asuu. Ne sisältävät alkuperäiset koodimme. Aina kun koemme ajattomia, aitoja maailmoja, se laukaisee muistomme muista ajoista, muista paikoista, jotka ovat hyvin tuttuja. Ajattomissa, aidoissa maailmoissa asuminen on avain siihen, miten elämme uudessa todellisuudessa fyysisellä maapallolla. Ajattomat, aidot maailmat ovat turvapaikkoja aidoille sieluille.
 
Siellä voimme elää aitoina kuninkaina ja aitoina kuningattarina. He ovat todellisia mestaripalvelijoita tällä planeetalla, sillä "todellinen hallitseminen on palvelemista". Jos riittävä määrä meitä astuu tähän ajattomaan itseensä, aitoina kuningattarina ja aitoina kuninkaina, se kääntää tapahtumien kulun ja aiheuttaa niiden luonnollisen kukistumisen, jotka ovat pitkään kaapanneet aitojen kuningattarien ja aitojen kuninkaiden paikan kaksinaisuusmallissa.
 
Meidät ei aina kukistettu, suistettu tai huijattu pois asemastamme menneinä aikoina, vaikka joskus niin tapahtuikin. Usein astuimme auliisti sivuun ja sallimme niiden, joilla oli kovempi ääni ja kovemmat keinot, ottaa hallinnan. Tätä aidon paikkamme sieppaamista ei voi enää sallia. Planeettamme ja kaikkien sen elämänmuotojen selviytyminen on vaarassa. Nyt meidän täytyy astua aitoihin paikkoihimme ja ottaa itsevarmasti takaisin luonnollinen vastuumme mestaripalvelijoina.
 
Jos istut kultatuolissa, et ole aito kuningas tai aito kuningatar, sillä heitä ei koskaan löydy kultatuoleista. Aina kun näet jonkun istuvan kultatuolissa, se on merkki, että hän on kaappaaja, joka täytyy poistaa. Jos ahmit palatsin pidoissa, kun kansallasi on nälkä, et ole aito kuningatar tai aito kuningas. Jos olet jalokivien peitossa, kun kansasi käyttää ryysyjä, et ole aito kuningas tai aito kuningatar. Jos olet johtaja yrityksessä, joka maksaa työntekijöilleen vähemmän kuin mukavan elämän mahdollistavaa palkkaa (joka on enemmän kuin minimipalkka), et ole aito kuningatar tai aito kuningas. Jos pystyt olemaan piittaamatta nähdessäsi kodittomia ihmisiä nukkumassa ulkona, et ole aito kuningas tai aito kuningatar. Mutta jos varmistat, että ihmisesi ja luontokappaleesi voivat hyvin ja ovat onnellisia ja heillä on riittävästi ruokaa ja suojaa, niin olet. Jos olet pyhä pagoda, joka huokuu koko maisemaan rakkautta, suojelua ja vahvistusta siitä, että kaikki on hyvin, niin olet.
 
Jos olet valekuningas tai valekuningatar, tämä vuosi saattaa olla vaarallinen sinulle. Sinut voidaan hyvinkin kaataa mahtavalta kultaiselta valtaistuimeltasi ja putoat alaspäin, alaspäin, alaspäin. Saatat menettää vain tasapainosi ylevässä paikassasi (ehkä sormuksesi ovat liian painavia), tai kenties ulkopuoliset olosuhteet kaatavat sinut. Mutta niin kauan kun et päätä palvella kansaa, asemasi on epävakaa. Jos haluat säilyttää auktoriteettiasemasi, niin sinun täytyy avata silmäsi sille, mitä tapahtuu kaikkialla ympärilläsi, ja tulla positiiviseksi muutosvoimaksi. Sinun täytyy käyttää varallisuuttasi ja vaikutusvaltaasi kansan palvelemiseen, eläinten ja ympäristön suojelemiseen. Sinun täytyy ottaa vastuu kaikkien hyvinvoinnista. Tällä hetkellä sinulla on tilaisuus transformoitua mestaripalvelijaksi, mutta tätä mahdollisuutta ei ehkä enää ole vuoden lopussa.
 
Aidot kuninkaat ja aidot kuningattaret ovat rakastavia, nöyriä ja myötätuntoisia. Heidän ei tarvitse käyttää kruunua ja hienoja vaatteita, sillä heidän rakastava, aito ydinolemuksensa on heidän ainoa koristeensa. Muistan, kun menin monta vuotta sitten suureen Hopi- ja Navajo-heimojen kokoukseen Tuba Cityssä, Arizonassa. Tämä tärkeä kokous kesti monta tuntia, ja suurin osa keskustelusta tapahtui hopi- ja navajo-kielellä. Koska en ymmärtänyt paljoakaan, mitä sanottiin, tämä antoi minulle paljon aikaa silmäillä ihmisjoukkoa etsien aitoja sieluja. Heidät oli helppoa löytää. He eivät olleet niitä, joilla oli suuri cowboy-hattu koristettuna kotkansulilla. He eivät olleet niitä, joilla oli voimakkaita turkoosi- ja hopeakoruja. Aidot sielut olivat nöyriä maanviljelijöitä. He erottuivat säteilevän aitoutensa vuoksi!
 
TAPAHTUMIEN KULUN KÄÄNTÄMINEN LUOVUUDELLA JA TOIMINNALLA
 
2019 on luovan ilmentämisen vuoksi. Luovuudessa ei ole meille ainoastaan merkittävä avain, vaan se on myös ovi, josta meidän täytyy kulkea voidaksemme ilmaista täysin aitouttamme. Tämä on vuosi, jolloin heräämme henkiin luovuutemme avulla. Meistä tulee energinen ja elävä ilmentämällä uutta todellisuutta kaikella, mitä teemme, ruumiillistaen samalla kaiken, mitä olemme.
 
Aito luovuus on hyvin erilaista, mihin olemme tottuneet taiteellisena luomisena. Se ei ole hermostuneen plaa-plaa-plaan mieletöntä syöksemistä, mitä purskahtaa levottomasta tyytymättömyydestämme. Se ei ole mentaalinen harjoitus, joka on mietitty tarkkaan etukäteen. Se ei ole sitä, mitä löytyy useimmista kaupallisista taidepiireistä. Monet meistä ovat pelänneet elää täysillä. Olemme pelänneet käyttää kirkkaita värejä, tai jos olemme mies, antaa hiustemme kasvaa korvien alapuolelle. Pelkäämme tehdä jotain erilaista tai erottua joukosta. Aito luovuus on koko olemuksemme harmoniaa uuteen todellisuuteen, joka ilmaisee luonnollisesti itseään meidän kauttamme.
 
Viime lokakuussa ja marraskuussa massiivinen luova aalto alkoi tulla planeetalle. Jotkut meistä olivat niin kiinni päivittäisessä elämässään, ettemme olleet valmiita näkemään sitä silloin, kun taas toiset se napaasi välittömästi mukaansa ja pyyhkäisi kohonneeseen luovan ilmentämisen tilaan. Tämä luova mega-aalto on kanssamme koko tämän vuoden ja tulee voimakkaammaksi ja voimakkaammaksi, kunnes sitä on mahdotonta sivuuttaa, mikä antaa meille myriadeja tilaisuuksia ilmaista sitä aitoa ja ajatonta ydinolemusta, joka lepää syvällä sisällämme. Ja kun tämä tapahtuu, se tuntuu hyvin tyydyttävältä!
 
Huomaamme, että kun ratsastamme luovalla aallolla, emme ainoastaan luo taidetta, vaan synnytämme myös uutta todellisuutta! Ja teemme tämän ilmaisemalla sitä aitoa kauneutta, joka on sisällämme. Aitoa luovuutta ei tehdä vain osalla olemustamme, vaan koko ajattomalla, aidolla olemuksellamme. Se on sisäisen maisemamme ja ulkoisen ympäristömme synteesi uuden AN-todellisuuden kanssa. Astumme luonnollisen virtaamisen tilaan, jossa voimme helposti tehdä näkymättömästä näkyvää. Se on näkymättömän näkemistä, kurkottamista syvälle sisällemme, sitten menemistä ajattomiin, aitoihin maailmoihin ja niiden tuomista tänne fyysisyyteen.
 
Sillä ei ole lainkaan merkitystä, mitä muotoa käytämme tämän tekemiseen. Aito luovuus voidaan ilmentää tekemällä maalaus tai maalaamalla vanha huonekalu. Se voidaan ilmentää musiikin, laulun tai tanssin kautta, kokkaamalla ateria, tekemällä kirvesmiehen työtä, sytyttämällä tuli, menemällä kävelylle, puhumalla kukille, siivoamalla kaappi, sekoittamalla parantavia öljyjä, lakaisemalla lattia, tekemällä polku, levittämällä rakkauttamme, minne menemme, hellimällä eläintä, viemällä roskat ulos, katsomalla tähtiä, pitämällä huolta fyysisestä kehostamme, syleilemällä kollektiivia, tekemällä rakennuksen, kasvattamalla vihanneksia tai asettamalla uudelleen kaiken ympärillämme niin, että uusi todellisuus voi paremmin ankkuroitua energiakenttäämme. Ei ole niin tärkeää, mitä teemme, vaan miten teemme sen.
 
Aito luovuus koskettaa elämämme kaikkia alueita. Luovuus ei ole vain jonkin tekemistä tai jonkin valmistamista – se on elämäntaidetta. Eläminen aitona sieluna on taidetta. Kun ilmennämme aitoa luovuutta, meistä tuntuu heti Kodilta. Meistä tulee elävöityneempi, osallistuneempi elämään ja väärentämättömämpi, ja myötätuntomme syvenee. Olemme laajentaneet olemustamme kaksinaisuuden yli ja luoneet aukkoja näkymättömään, joista kaikki voivat astua. Kun yhdistymme luovuusvirtaan, tapahtuu alkeminen transformaatio, sekä sisällämme että välittömässä ympäristössämme. Luomme puhtaan AN-keitaan, joka levittäytyy koko maailmaan ja vahvistaa uuden todellisuuden värähtelyä kaikille, ja uppoudumme samalla sen energioihin.
 
Juuri tämä meidän täytyy tehdä tänä vuonna. Meillä kaikilla on luovan ilmaisun monia muotoja. Emme ehkä tiedä monia niistä vielä, mutta heti kun avaudumme tullaksemme luojaksi, ainutlaatuisia ilmaisemismuotojamme ilmestyy. Jotkut niistä saattavat olla tuttuja, kun taas toiset tulevat täytenä yllätyksenä.
 
Tällä luovalla aallolla ratsastaminen antaa meille uusia supervoimia, sekä rohkeutta vahvistaa näitä vastikään löydettyjä kykyjä. Se antaa meille uutta joustavuutta päästä pois kaksinaisuuden vanhoista mentaaliansoista, aivan kuten mustekala voi löytää minkä tahansa aukon akvaariossaan ja puristua sen läpi vapauteen.
 
Meidän täytyy nyt mallintaa elämämme täysin uudestaan heijastamaan aitouttamme. Miten moni meistä tekee edelleen pelkästään palkan vuoksi uuvuttavaa työtä, joka ei tee meistä onnellista? Miksi pelkäämme antaa luovuutemme luonnollisen ja ainutlaatuisen ilmaisun elättää meidät? Kenties on aika uskoa itseemme vähän enemmän? Irrottautuminen kaksinaisuuspohjaisesta työpaikastamme josta emme pidä, vapauttaa luovan energiamme ja täyttää meidät raikkaudella. Ja meidät elätetään tekemällä jotain, mitä rakastamme. Kun elämme luovuudellamme, elämme aitoa elämää.
 
Tänä vuonna olemme suuremmassa luomissyklissä, kuin voimme alkuunkaan kuvitella. Aito luovuus on sekä toimintaa että olemista. Se on yksi vallankumouksellisimmista asioista, jonka voimme tehdä, sillä se kykenee kääntämään tapahtumien kulun. Se vapauttaa monella tasolla, ja se on hauskaa!
 
Vuoden 2019 yleiskatsaus
 
Kun tämä suurenmoinen uusi aito vuosi 2019 alkaa, voimme kuulla monien vanhojen kirjojen sulkeutuvan. Laitamme sivuun vanhat tarinamme, jotka ovat täynnä vanhentuneita esi-isämalleja, koristettuna monilla karmasolmuilla. Olemme lakanneet elämästä näitä vanhoja tarinoita ja niiden väsyneitä juonia ja monimutkaisia juonitteluja, jotka eivät yksinkertaisesti kiehdo enää. Laitamme sivuun myös kuluneet rituaalimme, sillä nämä vanhat henkiset harjoitukset eivät ole enää tehokkaita, eikä niitä enää tarvita. Ne palvelivat tarkoitustaan ja saivat meidät siihen, missä olemme nyt, mutta eivät vie meitä yhtään pidemmälle.
 
Nyt voimme laskea alas puhelimen ja kääntää huomiomme lopultakin siihen, mitä on kaikkialla ympärillämme laajentuneessa tässä ja nyt. Silloin voimme nähdä meitä ympäröivän uuden todellisuuden ihmeen ja aidon taian. Tämä on se hetki, jolloin aito elämämme alkaa …
 
2019 on voimakas uusien alkujen ja tapahtumakulun kääntymisen vuosi. Se on astumista uuteen todellisuuteen hallitsevana todellisuutenamme ja ihmeellisen uuden maiseman löytämistä kaikkialta ympäriltämme. On lukuisia vihreitä valoja niille, jotka kulkevat aitoa polkuaan. 2019 ei ole kuitenkaan vuosi vanhan "normaalin" toimintamme jatkamiseen, sillä vanhalle polullemme jääminen johtaa vain romahtamiseen, esteisiin ja epäonnistumiseen.
 
Viime vuonna monet meistä riisuttiin ytimeen saakka katastrofeilla, terveysongelmilla tai henkilökohtaisilla kriiseillä. Kaikki on meillä jo vaarassa. Emme elä "tavallista elämää". "Tavallinen elämämme" on hävinnyt, ja oivallamme, että vaikka yrittäisimme, vanha elämämme ei palaa. Oivallamme myös, ettemme halua palata vanhoihin olemistapoihimme. Rakastamme elämäämme nykyisellään, myös sen myriadien haasteiden kera. Jos tätä ei ole tapahtunut sinulle vielä, älä huoli, joskus tänä vuonna saattaa tapahtua.
 
Tämä on täydellistä aikaa ylittää vanhat pelkomme. Tarkastella kunnolla vanhoja yhteiskunnallisia puitteitamme, jotka pitävät meidät edelleen kaksinaisuudessa. Miten voimme vapautua niistä? Nämä yhteiskunnalliset rakenteet ovat olleet jonkin aikaa hajoamassa, mikä on saanut monet ihmiset tuntemaan levottomuutta. Tämä epämukavuus lisää ympäri maailmaa oikeistoliikkeitä, jotka käyttävät hyväkseen ihmisten epävarmuutta. Vanhat viitekehykset, kuten kylät, perheet, uskonnot tai luottamus hallitukseen, hajoavat. Oikeisto lupaa pitää koossa sen "tavan, jolla asiat olivat ennen idyllisessä menneisyydessä" (ollen piittaamatta siitä, että menneisyys ei ollut koskaan idyllistä), joko pakolla määräämällä uusia sääntöjä tai käyttämällä valheellisia retoriikkasiteitä kaksinaisuuskudelman reikien väliaikaiseen peittämiseen.
 
Kun ihmiset tekevät jotain uutta, he putoavat vanhasta kollektiiviverkosta. Tämä on pelottavaa niille, jotka yrittävät säilyttää vallitsevan tilan. Vanhan kollektiivin taikaloitsu on: "Näin olemme aina tehneet sen, ja näin jatkamme sen tekemistä." Tietysti menneisyydessä oli aikoja, jolloin selviytyminen riippui tästä, mutta nyt tilanne on kääntynyt ja selviytymisemme riippuu niistä vapautumisesta.
 
Useammat ja useammat ihmiset näkevät näiden vanhojen rakenteiden yli. Tiedämme nyt, että koko ihmiskunta on aitoa perhettämme. Koko luonto on aitoa perhettämme. Olemme kasvaneet aivan liian suureksi kapeisiin uskomuksiin ja kieltäydymme alistumasta niihin. Heitämme pois pelkomme ja pukeudumme ylpeästi rohkeuteen ja itseluottamukseen. Se on ollut kauan tulossa, mutta olemme valmiita!


Paluumatkamme aitoon itseemme kantaa nyt hedelmää ja tuo meille tämän tervetulleen vuoden täynnä ällistyttäviä läpimurtoja, transformatiivisia käännekohtia ja uutta raikkautta. 2019 on positiivinen vuosi täynnä taikaa ja ihmettä niille, jotka ovat valmiita ottamaan ne vastaan. Ja aiomme kääntää tapahtumakulun!
 
Tämä on vuosi, jolloin älykkäät, nuoret "kolmosaaltolaiset" astuvat esiin valtavan viisautensa ja nerokkaiden kykyjensä kera. Se ei merkitse, että meidän täytyy astua sivuun ja antaa heidän ottaa hallinta, mutta meidän täytyy tehdä heille tilaa ja kuunnella heitä, sillä heillä on paljon annettavaa. Meidän kaikkien on tarkoitus työskennellä yhdessä.
 
Tammikuu ja helmikuu ovat tärkeitä kuukausia uusien malliemme asettamiselle. Tämä merkitsee, että puhdistamme, uudelleenkalibroimme, ankkuroimme uusia energioita ja käsittelemme vastikään pudonneita dominoita joko laittamalla ne aitoihin paikkoihinsa tai päästämällä niistä irti. Tämä uusien malliemme asettaminen on oleellista kaikelle, mitä on tulossa. Maaliskuu on voimallinen kuukausi, joka tuo meille vahvan lisäyksen uutta energiaa, uutta informaatiota ja uusia tilaisuuksia, jotka sinkoavat meitä eteenpäin aidolla polullamme. Toukokuu on syventymisen, vakiinnuttamisen ja integroinnin kuukausi. Sen jälkeen kaikki nopeutuu huomattavasti loppuvuodelle. Silti on paljon tasaisempaa, mitä meillä on ollut aiempina vuosina.
 
Tänä vuonna on voimakas painotus terveyteen – sekä henkilökohtaiseen että planeetan terveyteen. Terveysongelmat ovat erittäin hyödyllisiä opasteita näyttämään, mikä täytyy muuttaa. Muodostamme luovan ja ennakoivan lähestymistavan terveysongelmiimme, luottamatta pelkästään, että lääketieteellinen järjestelmä parantaa meidät. Nämä terveysongelmat heijastavat syviä muutoksia, joita tapahtuu fyysisessä kehossamme, kun siirrymme aidompaan versioon itsestämme.
 
Monet elementit ovat liikkeessä tänä vuonna, kun ne loksahtelevat aitoihin paikkoihinsa. Maa huojuu, muutostuulet puhaltavat, magma liikkuu ja mannerlaatat siirtyvät. Samaan aikaan monet kaksinaisuuspohjaiset energiat lähtevät planeetalta. On paljon tukevia ja voimaannuttavia energioita auttamassa meitä. On monia yllätyksiä ja odottamattomia kehityssuuntia, kun uusia polkuja ja uusia luovan ilmaisun muotoja avautuu eteemme. Vanhojen aikajanojen purkautuminen jatkuu, kun kaksinaisuuden vanhentunut toimintamalli hajoaa.
 
Tämä on vuosi, jolloin viimein näemme positiivista edistystä vuosien ponnisteluistamme. Lukuiset epäoikeudenmukaisuudet ympäri maailmaa katalysoivat meitä enemmän kuin koskaan, ja olemme valmiita. Monet ihmiset astuvat eteenpäin ja toimivat selkeästi ja päättäväisesti muuttaakseen sen, mikä täytyy muuttaa, jotta voimme kollektiivisesti kääntää tapahtumakulun.
 
Oppiminen elämään uudessa todellisuudessa täysin on koko vuoden tehtävä, kun oleminen uudessa todellisuudessa joka hetki vaatii harjoittelua. Meidän täytyy kokea se joka tasolla siinä, kuka olemme. Kun vuosi etenee, huomaamme työskentelevämme enemmän yhdessä – kanssaluomme ryhmissä, tuemme toisiamme ja opettelemme uutta käytännön ykseyttä.
 
Mikä tahansa on mahdollista tänä vuonna. Voimme ilmentää hurjimmat unelmamme. Voimme luoda kvanttiläpimurtoja ja käännekohtia. Monet ihmiset ovat saavuttaneet "nyt riittää" -kohdan. Tämä on vuosi olla täysin valppaana – ei pelosta, vaan rakkaudesta koko luomakuntaa kohtaan. Alamme jo kokea yhden aidon olentomme vahvuuden. Muutetaan todellisuusjärjestelmiä nyt yhdessä yhtenä. Käännetään tapahtumakulkua!
 
Ei astuta uuteen vuoteen vain kääntämällä sivua samassa kirjassa, jota olemme lukeneet elämien ajan. Suljetaan menneisyytemme ovi päästämällä rakastavasti irti vanhoista käyttäytymistavoistamme ja vanhentuneista uskomuksistamme. Asutaan uudessa maailmassa. Synnytetään uusi todellisuus kuolevan toimintamallin keskelle. Ollaan aitoja ja väärentämättömiä. Lauletaan uutta laulua – ykseyden laulua. Tulvitaan planeetalle puhdasta aitoa rakkautta, jotta kaikki täytyy siitä. Tehdään yhden aidon olentomme läsnäolo tunnetuksi. Ollaan iloisia ja kiitollisia. Ollaan voitokkaita. Ollaan totta.
 
Voimme kääntää ja käännämme tapahtumakulun!
 
Onnellista aitoa vuotta! Tervetuloa vuoteen 2019! Aidolla rakkaudella AN:sta,
Solara * Anani * Anamani
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >