Päivän uffo

Ei ole eilisen uffon poika
HomeViestejäSolaraJoulukuu 2018 - Uuden dynamiikkamme tutkimista

Joulukuu 2018 - Uuden dynamiikkamme tutkimista

UUDEN DYNAMIIKKAMME TUTKIMISTA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote joulukuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuun mestarilukupäivät käynnistivät merkittäviä uudelleenasetuksia sisällämme ja elämässämme. Monille meistä ne olivat niin voimakkaita, että matto vedettiin altamme, mikä heitti meidät tilapäiseen hämmennys- ja kaaostilaan. Astuimme "ei alaspäin, ei paluuta" -tilaan, jossa emme voineet enää palata vanhaan elämäämme tai asioiden vanhoihin tekemistapoihimme – tapaan jolla asiat olivat ennen.

Joillakin meistä havaintotapa laajeni niin suuresti, ettemme voineet tehdä asioita entisellä tavalla. Monet vanhoista toimistamme ja tavoitteistamme tulivat yhtäkkiä mielenkiinnottomiksi, ja ne siirrettiin sivuun. Meitä työnnettiin uuteen todellisuuteen ennenkuulumattomasti. Toisilla se oli dramaattisempaa. Työpaikka joka meillä oli vuosia, loppui yhtäkkiä, tai menetimme kotimme. Vanha matto jolla olimme seisseet pitkän aikaa, hävisi odottamatta – ehdottomasti ilman mitään varoitusta!

Jotkut meistä tekivät välittömästi suunnitelmia vanhan maton korvaamiseksi. Kenties löytäisimme jotain samanlaista? Toiset pysähtyivät ja alkoivat katsoa, miksi tämä oli tapahtunut. Ja taukomme aikana tapahtui ihmeellinen asia. Tuon hyvin kuluneen ja vanhan elämämattomme alta löysimme kauniin lattian! Emme olleet koskaan ennen nähneet tätä lattiaa, eikä meillä ollut aavistustakaan, että se oli siellä. Se oli ollut aina vanhan maton alla piilossa.

Vastalöydetty lattiamme on enemmän kuin kaunis – se on sanoinkuvaamattoman ihastuttava! Se on paljon lujempi ja paremmin tehty, kuin rispaantunut, vanha mattomme, ja voimme seistä sen päällä luottavaisesti. Tämä aiemmin kätketty lattia edustaa sitä suurenmoista, vastalöydettyä osaamme, jonka näemme vihdoinkin ensimmäistä kertaa. Vau! Yhtäkkiä meille esitellään täysin uusi perusta, jolle voimme rakentaa nyt aidon elämämme. Miten ihmeellinen löytö! Tämä löytö siirsi meidät välittömästi nolla-aluetilasta vapautumisen tilaan.

Tässä kohtaa monet meistä ovat, kun siirrymme joulukuuhun. Vanha matto on poissa, ja seisomme tällä upealla, vastalöydetyllä lattialla, yhdistyneenä olemuksemme vastalöydettyihin osiin ja katsoen kaikkea tuorein silmin ja syvää kunnioitusta tuntien. Tätä ei tapahdu kaikille vielä. On edelleen monia, jotka seisovat vielä vanhalla matollaan, mutta se saatetaan hyvinkin vetää alta joulukuussa. Tämä ei ehkä kuulosta hauskalta, mutta vanhan maton täytyy lähteä – ja mitä pikemmin, sen parempi!

Meille annetaan nyt ennenkuulumattomia tilaisuuksia vapautua pitkäaikaisista ja syvään juurtuneista esi-isien malleista, päästää irti vanhoista tarinoista ja harmonisoida uskomusjärjestelmämme suurempaan aitouteen. Jotkut pitkäaikaiset uskomukset paljastuvat nyt vääriksi. Kun tätä tapahtuu, meille annetaan voimallisia tilaisuuksia päästää niistä irti, sen sijaan että jatkamme sokeasti niiden hyväksymistä todeksi. Kun teemme tämän, se on kuin juna, joka vaihtaa raiteita – tästä hetkestä eteenpäin saamme täysin uusia kokemuksia matkustaessamme täysin uuden maiseman läpi. Tämä on erityisen tärkeää, kun mallinnamme uudelleen kollektiivin kaksinaisuuspohjaisia vääriä uskomuksia – sillä tämä tuo laajamittaisia muutoksia. Kun siirrämme tämän kuvitteellisen uskomuksen pois siltä väärältä olettamukselta, johon se perustui, se ei ainoastaan transformoidu joksikin aidoksi ja todelliseksi, vaan se sijoittuu lopultakin oikeaan paikkaansa.

Heti kun siirrymme syvemmälle uuden todellisuuden aikajanalla, kohtaamme massiivisen luovuusaallon, joka pyyhkäisee meidät ylös ja kuljettaa mukanaan. Yhtäkkiä on hyvin paljon, mitä haluamme tehdä! Saatamme löytää itsemme useista luovista projekteista samanaikaisesti. Jotkut niistä ovat projekteja, joita olemme halunneet tehdä pitkän aikaa, kun taas toiset ovat asioita, jotka saapuvat odottamatta uusista suunnista ja joita emme ajatelleet koskaan aiemmin tekevämme. Meillä on voimakas kiireentuntu saada asioita tehtyä mahdollisimman nopeasti. Jokainen tehtävä jonka saamme aikaan, tuntuu valtavalta voitolta. Luovalla aallolla ratsastaminen pitää meidät erittäin kiireisenä ja tekee meidät hyvin onnelliseksi.

On tunne, että asetamme näyttämöä jollekin ihmeelliselle ja täysin uudelle, joka tulee 2019, ja että siihen liittyy aikaelementti. Meidän täytyy olla valmis! Kuitenkaan meillä ei ole aavistustakaan, mihin valmistaudumme. Nämä projektit kutsuvat meistä esiin täysin uuden tason luovuutta, joka tulee siitä yhteensulautumisesta, jota teemme olemuksemme vastalöydettyjen osien kanssa.

Marraskuun äärettömän voimakkaiden mestarilukupäivien jälkeen, joulukuu jatkaa meidän uudelleenasettamista suurempaan aitouteen. Vanhat järjestelmät romahtavat ja AN-energioista tulee voimakkaampia. Paljon tapahtuu joulukuussa – se on voimakas ja hyvin syvästi transformoiva, mutta ei läheskään yhtä ankara tai intensiivinen, kuin marraskuu.

11-11-mestariherättäjä palaa toiselle herättämiskierrokselle ja koskettaa tällä kertaa niitä, jotka eivät kohdanneet sitä aiemmin, sekä niitä jotka ovat sittemmin unohtaneet. Tästä syystä monet ihmiset näkevät taas mestarilukuja. Mutta tällä kertaa mestarilukujen vaikutus vie meidät syvemmälle, sillä uusi AN-todellisuus on jo ankkuroitu. Nyt meillä on korostunut tarkoitus luoda käännekohta menemällä syvemmälle uuteen todellisuuteen.

Monet niistä jotka tekivät väärän käännöksen ja eksyivät tai jotka jäivät jumiin pitkittyneille nolla-alueille aiemmin tänä vuonna, yhdistyvät taas aitoon polkuunsa joulukuussa. Kun he tekevät sen, he eivät ainoastaan palaa aitoon itseensä, vaan he yhdistyvät myös olemuksensa aiemmin löytämättömiin osiin. Tämä parannettu aito itse katalysoi syvällisiä muutoksia, jotka nopeuttavat kovasti heidän matkaansa uuteen todellisuuteen. Ihmeellisiä, täysin odottamattomia tilaisuuksia tulee kaatamalla.

Joulukuussa astumme syvemmälle uudella aikajanalla ja siirrymme täysin uuteen dynamiikkaan. Tämä ei ole enää aikaa seurata vanhoja tavoitteitamme ja vanhentuneita unelmiamme. Täysin uusi maailma ja kokonaan uusi elämistapa on suoraan edessämme. Uuden todellisuuden koetinkiviä ilmestyy jo elämäämme hyvin konkreettisesti, ja monia lisää on tulossa. Nämä koetinkivet eivät ole pelkästään koristeita – ne ovat luomuksia, joita ei ollut aiemmin ja jotka syntyvät suoraan näkymättömästä.

Kun lähestymme käännekohtaa, monien elämä horjuu elämän ja kuoleman rajalla. Vääryydellä hankittu omaisuus saatetaan yhtäkkiä menettää. Odottamattomia meloneja (siunauksia taivaasta) saapuu silloin, kun odotamme niitä vähiten. Jotkut lähtevät planeetalta, kun taas monet heräävät. Ajattomista aidoista maailmoista tulee lisääntyvässä määrin näkyviä, ja ne palvelevat turvapaikkoinamme. Maaplaneetan ja sen kaikkien elämänmuotojen eloonjääminen tulee häviämisen partaalle. Ja sitten tulee käännekohta … On kriittistä, mihin asetumme vuotta 2019 varten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >