HomeViestejäPepper Lewis14.9.2022 - Kanavointi 2000-luvulla - mitä tapahtuu ja miksi

14.9.2022 - Kanavointi 2000-luvulla - mitä tapahtuu ja miksi

KANAVOINTI 2000-LUVULLA – MITÄ TAPAHTUU JA MIKSI

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
14.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elämämme suunnitelma perustuu siihen, mitä uskomme siitä. Uskomme sen, mitä meille on opetettu kulttuurillisesti ja sosiaalisesti, kunnes emme enää usko. Ainakin muutaman kerran, kenties useammin, saavutamme tuo tarumaisen tienhaaran, joka kutsuu meitä jäämään tuolle tielle, jolla olemme nyt, tai – kuten kuuluisa runoilija kirjoitti – valitsemaan vähemmän kuljetun tien – luopumaan nykyisistä uskomuksistamme tuntemattoman hyväksi.

Vähemmän kuljettu tie voi olla kirjoittamaton, mutta se on kuitenkin täynnä vihjeitä ja sopimuksia, jotka pitävät järjestystä, ja ne kertovat meille, mitä voimme muuttaa ja mitä emme. Esimerkiksi, on sanaton sopimus, että rokkitähtien ja elokuvatähtien ei pitäisi ikääntyä. He heijastavat tiettyjä muistoja meille, ja haluamme heidän pysyvän sellaisina. Jos meidät pakotetaan tunnustamaan, että he ovat ikääntyneet, meidän täytyy ehkä tunnustaa, että mekin olemme, ja olisimme mieluummin tekemättä sen.

Siis seuraamme julkkisten kuvia ja ääninäytteitä, jotka kuvaavat, miten huonot suhteet tai huumeet ovat vaatineet veronsa idoleistamme. Nyt asioissa on taas tolkkua, koska on järkevä selitys sille, mitä emme ole valmis hyväksymään. Siitä on uloskäynti. Mutta emme ostaneet tuota uutta uskomusta tai todellisuutta. Siis kun seuraavan kerran jotain vastaavaa putkahtaa tietoisuuteemme, olemme taas kerran yllättynyt tai järkyttynyt. Ydinuskomus ei muuttunut, joten uusi todellisuus ei voinut olla

Tässä on pieni harjoitus, jonka voit tehdä nopeasti nyt ja myöhemmin yksityiskohtaisemmin. Tee omien tämänhetkisten uskomustesi perusteella luettelo, minkä (tai kenen) sallisit muuttua. Tässä on muutama esimerkki.

Muoti? Kyllä, se voi muuttua. Olemme tottuneet siihen. Hallitus? Luultavasti. On ok, jos se ei pysy samana, mutta miltä muutos näyttää? Teknologia? Kyllä, se muuttuu aina. Ihmiset? Ehkä. Riippuu siitä, miten olemme panostaneet jonkun pysymiseen samanlaisena.

Se on harjoituksen ensimmäinen osa. Toinen osa on päättää se prosenttiluku, millä asioiden olisi mielestäsi ok muuttua. Onko teknologian lupa muuttua 6 %? Enemmän? Mitä jos ystäväsi tai puolisosi tekee täyskäännöksen, onko se ok? Kenties ei.

Pointtini on, että niin edistysmielisiä ja joustavia kuin uskommekin olevamme, saatamme törmätä seinään. Ja se voi tapahtua pian. Jos se ei tapahdu sinulle, se tapahtuu ehkä jollekin, jonka tunnet. Sillä miten ajattelemme, uskomme ja käyttäydymme, ei ole oikeastaan merkitystä, erityisesti nyt. Toivon, että joka kerta kuin pesemme kätemme, aivommekin pestäisiin. Vanhat uskomuksemme eivät salli meidän nähdä selkeästi.

Suurimmassa osassa maailmaa on nyt hyväksyttyä uskoa omaan versioonsa henkisyydestä ja seurata sitä, tai olla seuraamatta, niin kuin haluaa. Perinteiset uskonnot tuovat esiin, miten ja missä niiden vakiintunut usko sopii yhteen uusien ideoidesi kanssa. Aina kun mahdollista, historiallisia tai tieteellisiä faktoja jotka tukevat pyhiä kirjoituksia, käytetään korostamaan uskoa. Organisoitumaton henkisyys yhdistyy myös tieteeseen ja lähes tieteeseen. (En pidä termistä pseudo/näennäistiede.)

Osaltaan Tiede, isolla T:llä, (jota Gaia kutsuu vakaviksi miehiksi valkoisissa takeissa, joissa on taskut) ujuttaa pehmeästi pientä spekulointia ja ihmetystä paradigmoihinsa ja julistuksiinsa. Se myöntää, ettei se ehkä tiedä niin paljon, kuin se on luullut – kenties Maa on vanhempi, kuin sovittu aika, kenties Maan ihmiskunnan historia alkoi muualla.

Se näyttää "kaikki voittavat" -tilanteelta, vai mitä? Voitko havaita keitään suuria häviäjiä kaikessa, mikä muuttuu?

Sillä riskillä, että loukkaan jotakuta, mikä ei ole koskaan tarkoitukseni, sanoisin, että suuri häviäjä nykyään on Jumala – vanhojen uskomustemme jumala, Kalojen ajan jumala. Vesimiehen ajassa Jumala ei enää istu valtaistuimella pilvien yläpuolella. Eikä hänen poikansa (aurinko) ole enää ristillä.

Useimmilla meistä se suuri rakkaus jota meillä on Luojaa kohtaan, lepää nyt sydämissämme. Toiset löytävät Luoja tähdistä, vastasyntyneen kasvoista, laboratoriosta tai metsästä.

Siis mitä tällä kaikella on tekemistä kanavoinnin kanssa? Otetaanpa selvää.

2000-luvulla, meidän vuosisadallamme, voi nähdä muutosta elämän joka alueella. Maailma muuttuu hyväksyntämme kera tai ilman sitä. Ja useimmiten se tapahtuu, ennen kuin meillä on ollut aikaa miettiä, miten nuo muutokset vaikuttavat meihin. Saamme sen selville edetessämme. Sitä tapahtuu kaikkialla ja kaikelle, myös kanavoinnille.

Aloin kanavoida melkein 35 vuotta sitten. Kanavointi on muuttunut paljon sen jälkeen, mutta ei niin paljon, kuin se kohta muuttuu.

Ymmärrykseni mukaan liike sydämissämme sekä suurten taivaankappaleiden liikkuminen innoittaa niitä nopeasti eteneviä muutoksia, joita näemme tänä päivänä, ja tähän sisältyy se, miten kommunikoimme Rakastavan älykkyyden tai Kaikkeuden kanssa.

Yksi monista tavoistamme kommunikoida Rakastavan älykkyyden kanssa kanavointi, mutta se alkaa kehittyä joksikin sellaiseksi, jota kutsun transmuraaliseksi kommunikoinniksi tai transmuraaliseksi älykkyydeksi.

Käytämme sanaa transmuraalinen enimmäkseen lääketieteessä, jossa se merkitsee anatomisen seinämän läpi ulottuvaa. Se merkitsee myös kulkemista minkä tahansa rakenteen tai esteen läpi – ovi, seinä tai ulottuvuus. Transmuraalinen älykkyys kommunikoi ja kuljettaa sellaista tietoa ja informaatiota, jota tarvitsemme tässä uudessa ajassa.

Kanavoinnin tapaan transmuraalista kommunikointia vastaanottavat ne, jotka ovat vastaanottavaisia ja rauhassa sen osalta, miten älykkyyttä siirretään tai keneltä – maanulkopuolinen tai tähtiolento. Tällä erää sanon vain, että on aika valmistautua.

Opettajamme muuttuvat, aivan kuten edellisessä suuressa risteyskohdassa ja sitä edellisessä. Rakkaat "yksi olento" -opettajamme kehittyvät moniulotteisiksi olennoiksi tai monitasoisiksi kokonaisuuksiksi. Sitten kun tästä tulee vaivatonta meille, nopeutumisemme tuntuu luonnolliselta – tunnemme muutostuulien piiskaavan meitä vähemmän.

Monta vuotta sitten ääni saavutti meidät yhden laitteen tai lähteen kautta. Se edistyi stereoääneksi, mikä lisäsi kaksi tai useampia lähteitä. Sen jälkeen kvadrofoninen ääni käytti neljää itsenäistä lähdettä tekemään yhden luonno(llise)n äänen. Tänä päivänä käytämme monia eri lähteitä tai kanavia, ja kutsumme sitä tilaääneksi.

Transmuraalinen kommunikointi sisältää lähteitä, jotka on linkitetty kollektiivisesti, ulotteisesti ja samanaikaisesti. Olemme osa tuota linkkiä. Lopulta kanavoinnista tulee vanhanaikaista. Se kuuluu aikaan, jonka olemme jättämässä taakse.

Oletko valmis siihen? Minä olen! Ja olen kuullut luotettavasta lähteestä, että se toteutuu nopeammin, kuin luulemme. Olen alkanut kokeilla transmuraalista kommunikointia, ja olen innokas oppimaan lisää.

Miksi nyt? Koska on oikea aika. Se on horisontissa. Se nousee auringon kanssa. Tehtävämme on panna merkille, tiedustella ja kutsua. Ja tästä syystä pääsemisessä niiden uskomustemme yli, miltä asioiden pitäisi näyttää tai kuulostaa, on hyvin paljon tolkkua. Jos emme tee sitä, vanhat uskomuksemme kovettuvat ja kalkkeutuvat ympärillemme. Sitä voi nähdä jo tapahtuvan muille.

Samaan aiheeseen liittyen, tässä on lyhyt kanavointi Gaialta:

"Hyviä ovat päivät. Ja yöt myös. Voit rentoutua uniin tulevaisuudesta ilman pelkoa painajaisista.

Miksi? Koska tulevaisuutta ei ole jätetty sattuman varaan. On, ja on aina ollut, tietty määrä suunnittelua/rakentamista, joka tapahtuu taustalla, myös parhaan tietoisuutesi takana.

Useimmat teistä eivät pidä psyykettään ja sieluaan insinöörinä, mutta se on sitä. Sielunne ylläpitää henkisen rakenteenne. Se rakentaa sen uudestaan joka yö, vahvistaa sitä, voimaannuttaa sitä, parantaa ja hoitaa sitä ja pitää sen turvassa elämän kovuudelta.

Sielunne yhdistyy maailman sieluun, anima mundiin, matriisiin, joka tekee saman maailman rakenteelle, ylläpitäen sen, mikä voi seistä itsenäisesti, ja valmistautuen ottamaan kiinni sen, mikä täytyy vääjäämättä kaatua.

Jos pysähdymme arvioimaan maailmaa, tarkastelemaan sitä nykypäivän ahdingossaan, voimme nähdä, että insinöörien on aika noudattaa arkkitehdin ohjeita.

Ajattele hetki, miten kovasti olet tehnyt työtä tässä elämässä – kamppailua pysyä hereillä, epäoikeudenmukaisuuksia joita olet nähnyt ja kokenut, ja ponnisteluja joita olet tehnyt auttaaksesi muita, silloinkin kun ainoa vaihtovaluutta oli toivo ja uhrautuminen.

Ota nyt vastaan tämä viesti, että on muita kaltaisiasi, monia, jotka työskentelevät yksin, yhdessä, tai yhtenäisesti Maan ja ihmiskunnan evoluution hyväksi. Polkujenne on aika mennä ristiin.

Voisimme sanoa, että suostuitte tähän kauan sitten, mutta teidän ei odoteta muistavan sitä nyt. Joka tapauksessa se ei ollut sopimusvelvoite – se oli enemmänkin vala tai lupaus.

Muistutuksissa joita saatte aika ajoin, on vaihtoehto ja tilaisuuksia vetäytyä tai pysyä tässä kurssissa. Aurinkosielusi on mittari tai päätöksentekijä. Henkilökohtaiset toteamukset siitä, miten kyvykäs tai sitoutunut olet, saattaisivat huijata kynttilää tai sydänlankaa. Aurinkosielusi täytyy nähdä kummankin niistä palavan kirkkaasti, ennen kuin tähtikommunikointi alkaa.

Vaikka tämä on yksipuolista puhetta, se on kaksisuuntaista kommunikointia. Kysymykset, miten tämä suoritetaan, mitä sinun täytyy tehdä ja milloin se tapahtuu, pannaan merkille.

Sitä tapahtuu jo. Rakennussuunnitelmat on hyväksytty, ja projekti on käynnissä. Kuvittele hetken, että jotain rakastettua historiallista rakennetta parannetaan kestämään kehittyvän ympäristön ankarat olosuhteet.

Tämä olet sinä, rakenteellisesti puhuttaessa. Henkisesti puhuttaessa annan eri esimerkin. Kun tietokonetta päivitetään, neuvotaan olemaan käyttämättä muita ohjelmia tai työskentelemättä taustalla. Sille täytyy antaa huolenpitoa ja energiaa, mitä haluat parantaa/päivittää. Sama pätee tässä. Aina kun mahdollista, älä lisää kohtuutonta stressiä. Älä hyväksy tarpeettomia haasteita muilta. Ei ole ketään, jolle pitää tehdä koe-esiintyminen, eikä ole tarvetta todistaa mitään.

Tämä on jatkuvaa keskustelua, ja se jatkuu. Tällä erää ajattele sitä peilinä, joka näkee oman heijastuksensa uudessa valossa."

–Gaia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >