HomeViestejäPepper Lewis18.7.2022 - Sielun oikeus valita (Gaian kanavointi)

18.7.2022 - Sielun oikeus valita (Gaian kanavointi)

SIELUN OIKEUS VALITA (GAIAN KANAVOINTI)

Kirjoittanut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
18.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kolme askelta eteenpäin ja yksi jättiharppaus taaksepäin? Siltä minusta tuntui, kun USA:n Korkein oikeus oli tehnyt päätöksensä (suom. huom. viitattaneen aborttia koskevaan päätökseen). Käännyin Gaian puoleen saadakseni lohdutusta ja ymmärrystä. Tämän sain. –Pepper

Yllätys ja tyytymättömyys ovat aina olleet ihmisten herättäjä. Tästä aiheesta on vain vähän epävarmuutta. Nekin jotka eivät ole alttiita reagoimaan, löytävät itsensä tiukasti puolelta tai toiselta. Se on aiheena puolesta tai vastaan, ikään kuin kansa ei olisi jo hämmentynyt maailmantapahtumista. Samaan aikaan kun jotkut hyppivät ilosta, toiset parahtavat surkeasti. Oikeusjärjestelmä on antanut tuomion. Heidät on valtuutettu päättämään, ja he päättivät. Ja nyt taas yksi elämän osa on käännetty päälaelleen.

Kun kulttuurien romahtaminen jatkuu, monista muistakin asioista tulee etusivun uutisia. Tämä aihe on huomattava, ei ainoastaan sen yhteiskunnallisten vaikutusten vuoksi, vaan koska se on selvä merkki siitä, missä valta tällä hetkellä on. Valtaa pitävät harvat ja valitut. Yksilöt ja kansa eivät ole voimaantuneita. Ennen vanhaan oli sanonta: "Varo miehiä tummissa kaavuissa, ettei heidän pitkä varjonsa lankea sinun suuntaasi." Tuohon aikaan mustat kaavut eivät olleet oikeuden/oikeusjärjestyksen symboli, vaan syytteeseenpanon.

Kärsivällisyys on osoittautunut harkitusti ja viekkaasti hedelmälliseksi. Onhan juonikkuus syvään juurtunut ihmispiirre. Vallitsevat tuulet suosivat tällä hetkellä tätä agendaa. Vallassa olevilla on tuuli takanaan. Kuten sanottiin aiemmassa kommunikoinnissa, ihmiskunta kohtaa nyt kovia sivutuulia, ja tämä on esimerkki.  

Keitä he ovat, nuo päättäjät? He ovat te, mutta et sinä. He heijastavat, kuka olet ehkä ollut. Miten vieraalta he näyttävät nyt, vaikeaselkoisilta ja epätahtisilta tämän ajan kanssa, vai mitä? Missä maailmassa he voisivat etäisesti yhdistyä sinuun? Ymmärtääksesi heitä sinun täytyy tuntea sinut, ja olet avoin sille nyt. Muista, ettei evoluutio ole lineaarista. Se on ympyrämäistä ja syklistä. Sen pitää yllä ymmärryksen koko ympyrä.

Kauan sitten, kuten ympyrämäinen muisti sallii, nainen nousi täyteen potentiaaliinsa. Jumalat olivat ystävällisiä silloin ja lakeja oli vähän. Naiset, kuten miehet, seisoivat selkä suorassa ja olivat suosiossa, auringon lämmittämiä ja kuun suojelemia. Vahvemman kasvikunnan avulla naiset kutoivat taikuutta rohtopuutarhoihin.

Tämän päivän mysteereillä – mitä niistä on jäljellä – on juuret noissa ajoissa ja tavoissa, sillä perimmiltään mitään ei menetetä. Ei iäksi. Taikuus ja lääketiede eivät ole läheisiä kumppaneita nyt. Maaperä ei tunnista tuota juurta. Ilman biologista kosteutta siementä ei vastaanoteta kunnolla – se ei pysty tunkeutumaan kovaan maahan. Surun ja ahdistuksen katkerat kyyneleet kuivattivat sen, mikä oli kerran hedelmällistä.

Noina aikoina jotka eivät olleet läheskään niin primitiivisiä, kuin saattaisi kuvitella, oli edelleen tasapaino maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä. Sauva ei ollut kylmä ja välinpitämätön silloin – se ei työntynyt lämpimään luolaan, jos sitä ei kutsuttu ensin. Kun maa oli tasapainossa, niin olivat myös luonnonvoimat ja luonnonvarat. Tiedä tämä: silloin kun naisista tehdään vähempiarvoisia, luonnonvarat vähenevät. Näin ollen rohdot ja miehet tulevat perässä.

Ja tässä pysähdymme toteamaan ilmeisen: aiheemme ei ole seksuaalinen ilmaisu tai mieltymys. Se on pyhä versus maallinen, luonnon taikuus versus kaapattu valta, Maan lait versus ihmisten/miesten lait. Laita sivuun kaikki "me versus he" -agendat, kun ne voivat helposti syöstä sinulta hyvinvoinnin. Näiden aikojen ollessa mitä ovat, vahinkoa ei voi helposti saada tekemättömäksi. Ota etuoikeus eletyistä kokemuksistasi. Ole jotain mieltä, mutta älä vastusta.

Tuolloin kaukaisessa ajassa, oli monia intiimejä akteja. Siihen verrattuna tänä päivänä on harvoja, mikä on selitettävissä ulkoisella kiinnostuksella uusiin ja erilaisiin kumppaneihin. Sekä miehet että naiset ymmärsivät kehonsa luonteen. He tiesivät hyvin, miten merkitään aikaa vuodenajoilla ja kuunkierroilla. Harvoin lapsi hedelmöitettiin ilman toisen tai molempien kumppanien valintaa. Tapojen ollessa erilaisia silloin, lapsia ei syntynyt avioliiton ulkopuolella eikä isyyttä koskaan kyseenalaistettu. Rooleja ei ollut tiukasti jaettu, eikä vastuuta sälytetty yhdelle yksilölle tai sukupuolelle. Lapsia kasvattivat kaikki, joilla oli jotain tarjottavaa tai opetettavaa.

Tarkoituksemme tässä ei ole kuvata idyllistä paratiisia, vaan antaa kuva erilaisesta ajattelutavasta, joka oli menneisyydessänne, ei kaivatussa tulevaisuudessa. Toisin sanoen, se oli ja on mahdollinen. Se mitä kutsutaan vallaksi tänä päivänä, oli vain tarkoitus silloin. Se ei vähentynyt tai heikentynyt.

Raiskausta tai insestiä ei ollut silloin, vaikka oli joitain, jotka muistivat jonkin aiemman ajan, jolloin oli. Seksiä ei otettu väkisin. Kyse ei ollut siitä, että he kontrolloivat paremmin vaistojaan ja halujaan, vaan luonto puhui eri tavalla silloin, ja kiintymyksellä tai läheisyydellä oli suurempi ja kestävämpi arvo.

Tässä tutkimuksessa emme ole käyneet epätasapainoisissa ajoissa, ja kuitenkin esimerkkejä siitä on pitkin aikajanojanne. Taistelut sukupuolen paremmuudesta/ylemmyydestä ovat johtaneet hallintaan, alistamiseen ja syrjintään. Aina on ollut niin, eikä tämä päivä ole poikkeus.

Mielenkiintoista on nyt tämä: kun feminiinisyys hallitsi, maa oli hedelmällistä, vuodenajat olivat leutoja ja väkeä oli vähemmän. Kulttuuri levisi, muttei se noussut tavoilla, jotka tunnistaisitte tänä päivänä. Se oli järjestäytynyt, mutta ilman muotoa ja funktiota. Luonto oli silloin villi, ja jumalatar puhui syvyyksistä käsin.

Ihmiskunta noudattaa luonnon komentoa ensin, lakia toiseksi. Kun muutos polariteetissa tapahtuu, miehen täytyy vääjäämättä seurata. Kun kuu kutsuu vuorovedet järjestykseen, niin mies järjestää uudelleen maailmansa. Miehen komento on muoto ja funktio, lain ja järjestyksen tekeminen, monumentin rakentaminen ja totuuden etsiminen. Miehen jumala puhuu suurista korkeuksista käsin.

Muutoksen ollessa, mitä on, roolit ovat vaihtuneet monta kertaa. Nytkin akseli kääntyy, tällä kertaa sukupuolen joustavuuden hyväksi. Muutamassa sukupolvessa erot ovat selviä kaikkialla. Halu ilmaista muotoa eri tavoin on luonnon etuoikeus.

Mutta tässä ja nyt myllerrys uhkaa kaikkia, joiden evoluutio on tuonut heidät tähän risteykseen, eikä kolmatta tai neljättä sukupuolta ole vielä toivotettu tervetulleeksi. Mielenkiintoista kyllä, monet muukalaiset/avaruusolennot joita jatkuvasti kutsutte ja toivotte tapaavanne, eivät ole tiettyä sukupuolta. Monet ovat ns. sukupuolineutraaleja. Kenties nämä kohtaamiset johtavat suurempaan ymmärrykseen.

Yhteenvetona, kyse ei ole siitä, kuka omistaa heidän anatomiansa tai seksuaalisuutensa, vaan kyse on rakenteen ja vallan epätasapainosta. Kyse ei ole hedelmöityksestä, ehkäisystä tai jokaisen arvokkaan elämän suojelemisesta. Kuten on sanottu aiemmin, tämän ajan täytyy tehdä tilaa seuraavalle. Sota taivaissa heijastuu ja esitetään maan päällä. Hallitsijat haluavat kantaa asetta, eivät antaa periksi/väistyä. Todisteita on runsaasti.

Kalat on hallinnut Maata, se ei luovu helposti asemastaan. Vesimies sietää sen, muttei kovin kauan enää. Maan päällä patriarkaatti pitää tiukasti kiinni vallastaan, mutta ei pitkään. Maa on paahtunut, kuiva ja janoinen. Järvien pinta on alhaalla ja luonnonvaroja vähemmän. Ohjukset ja monumentit ovat rappeutuvan maailman merkkejä ja symboleja.

Sitä odotellessa, älä ole joutilaana. Tutki kasvien rohtoja ja taikuutta, joka voi suojella sinua. Kohtu voi olla avoin ja vastaanottava tai hiljaa ja vastenmielinen. Tuo kostea, pimeä luola kuuluu naisille. Ne jotka häpäisevät sen eivätkä suojele sitä, vaaditaan tilille.

Tiedä tämä. Kuule ja selosta tämä. Sielun etuoikeus on valita elämä omasta vapaasta tahdostaan. Se yksin valitsee sisääntulokohtansa, jonka ajoitus ja tuntu vaihtelevat. Sielu ei välittömästi kiinnity orgaaniseen materiaaliin, jota tarjotaan. Tietämättömyys ja ylimielisyys ovat vakuuttuneita siitä, että ne tietävät enemmän.

Universumin mieli antaa materiaalin kaikkien olentojen käyttöön. Se voi olla karkeaa tai hienojakoista, tai maan ja taivaan yhdistelmä. Silloin kun se mikä elää ikuisesti, elävöittää materiaalin olemuksellaan, elämän lahja on mahdollinen. Sielu on matkaaja avaruusajassa, tarinankertoja, salaisuus joka paljastuu muodossa. Tämä etuoikeus ei kuulu äidille, isälle, sijaiselle tai lain toimeenpanijalle.

Olkoon ajatuksesi lempeitä tässä läsnäolevassa hetkessä nyt. Pysyköön sydämesi pehmeänä. Ne ovat vahvuuksiasi. Älä tee vanhasta ajattelutavasta elämäsi tunnusta. Anna sen vajota aaltoihin, niin kuin muut maailmat ovat vajonneet. Jonain päivänä kerrot sen tarinan, aivan kuten minä olen tehnyt tässä. Tee kertomuksestasi elävä ja hyvin korostettu omilla muistoillasi, jotta se uskotaan. Sanottakoon, että elit täysillä ja sallit muiden tehdä samoin. –Gaia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >